Hver kvinne ønsker så lenge som mulig for å bevare sin ungdom og attraktivitet. I alle aldre, vi alle drømmer å ha en fleksibel, elastisk hud og vakker, silkeaktig hår. Og for å oppnå dette resultatet, bruker mye krefter og penger, besøke butikker og kjøpe dyre kosmetikk offentlig.
 Dessverre, alle disse salon prosedyrer, gi kortsiktig positiv effekt og bør gjentas igjen og igjen. I tillegg er de ikke billige. I tilfelle av kjente merker av kosmetikk, da, i beste fall, det eneste riktige dine feil, men de fleste ikke vil løse problemet. Fordi den inneholder - en kjemi.
Indiske kosmetikk for våre kvinner

 Og alle disse historiene om naturlige ingredienser - bare et PR-stunt oppfunnet for å få vår oppmerksomhet. Du vil se dette ved å lese sammensetningen av disse ressursene - naturlige ingredienser i det er på sisteplass, og dermed deres minste tallet. Således, de gir minimal positiv effekt. Derfor har vi i økende grad foretrekker naturlig kosmetikk.
 Den virkelige hyggelig oppdagelse for våre kvinner ble den indiske kosmetikk. Dette er ikke overraskende, fordi India - et land med en unik kultur og tradisjoner, som for mer enn 5000 år. For all denne tiden indiske mottatt uvurderlig kunnskap til å ta vare på kroppen sin, som ble gått fra generasjon til generasjon. Det beste beviset er at mange ganger den indiske vakreste kvinnene i verden.
 Indiske ayurvediske kosmetikk er ofte kalles. Dens fundament er den filosofisk doktrine - Ayurveda, som er det viktigste prinsippet om enhet av menneske og natur. Denne medisinske kosmetikk, består av 100% naturlige ingredienser.

 Det gir ikke bare en kosmetisk effekt, men fremfor alt behandler nødvendig virkningen på utvinning og selvregulering for helsen vår hud og hår. Kosmetikk Ayurveda er også brukt til å behandle hudsykdommer foruten å trenge inn i alle cellene i kroppen vår, den har en beroligende effekt på nervesystemet.
 Men for å fullt ut nyte det positive resultatet fra bruk av kosmetikk, bør du bruke dem i lang tid. Den viktigste funksjonen til de indiske kosmetikk er en naturlig dyp rengjøring, bevaring av naturlige fuktighet og gjenoppretter skadet hud. For å oppnå dette tar tid.

 Hvorfor indiske kosmetikk kan være interessert i våre kvinner?


 En av de viktigste fordelene er fullstendig fravær av syntetiske ingredienser.

 Strukturen i naturkosmetikk fra India er:


 •  fra 3 til 10 planter som utfyller hverandre medisinske egenskaper. Blant dem, en velkjent urt, og de som vokser bare i India (Harytaky, ham og Ashvahanda). De er gunstig for huden og etterlater den glatt og unge og lydig og silkeaktig hår. En av de viktigste funksjonene i kosmetiske produkter er at alle urter dyrkes bare på sine plantasjer og produsenter under streng kontroll.

 •  Vegetabilske oljer. For eksempel, slik som olje rose, sitron og mandel, og mange andre essensielle oljer.

 •  Edelstener og metaller.

 •  Naturlige fargestoffer.

 •  Nå nummerere er ikke i den indiske kosmetikk:


 •  Det er ingen sodyum laurylsulfat. Denne funksjonen er funnet i alle vestlige kosmetikk. Det tjener til skumming og er en sterk allergen. I tillegg har den uheldige effekter på huden, og fjerner den beskyttende lag.

 •  I den indiske kosmetikk ikke bruker kunstige smaker og dufter. I stedet brukte de ulike blandinger av naturlige aromatiske oljer, som i tillegg til en behagelig lukt, har en positiv effekt på huden vår og hår.

 •  Dessuten er det ingen syntetiske konserveringsmidler som parabener og fenol. I stedet, bare naturlige midler.

 •  Indiske kosmetikkprodusenter søker å kombinere det gamle oppskrifter og moderne teknologi, og dermed finne en individuell tilnærming til behovene til hver person. De gjort mange kosmetiske produkter som er egnet for forskjellige typer hud og hår.

   Hva er produkter av den indiske kosmetikk tilbyr hår?


   Naturlig sjampo. Har du noen gang lagt merke til at alle indiske filmer ikke har noen indiske med kort hår? Vanligvis disse luksuriøse langt hår. Dette er fordi siden barndommen de omsorg for håret, kun ved hjelp av naturlige midler.
  Indiske kosmetikk for våre kvinner

   Våre hår daglig utsatt for aggressive miljømessige påvirkninger, for eksempel endringer i temperatur og fuktighet. Og ofte vi ødelegge oss selv ved hjelp av ulike lakk og geleer, hårtørrer peresushuyuchy hver gang. Selvfølgelig, etter slike prosedyrer, våre håret ser tørt og livløst, og tipsene begynne sektys.
   I dette tilfellet, indiske sjampo for våre kvinner er ekte frelse. Takket være ulike urter og eteriske oljer som finnes i deres struktur, de forsiktig rense, restaurere og ernære håret vår innenfra. De er sunn og silkeaktig.

   Hvilket betyr for ansikt og kropp, laget i India?


   India - et land med et varmt og fuktig klima. Derfor indianok typisk fet hud med forstørrede porer. Produsenter av kosmetikk gjort mange naturmidler som sliter med disse svakhetene. De perfekt rense og friske huden.
   Men for kvinner med forskjellig hudtype er det mange interessante ting. For eksempel ulike kremer for ansikt og kropp. De inneholder ekstrakter av medisinske, indiske planter, vitaminer og essensielle oljer. Krem perfekt gjenopprette og gir næring til huden, noe som gjør det smidig og elastisk. På grunn av konstant bruk, vil huden din alltid holde seg ung og frisk.
   En annen gave til den indiske kosmetikk er essensielle oljer. Deres valg er rett og slett enorm. Alle er rene og har mange programmer. Eteriske oljer og renser og gir næring til huden, redusere rynker og har en terapeutisk effekt på skadet hud. Eteriske oljer for disse hodebunnen og håret utvinning.
  Indiske kosmetikk for våre kvinner

   Men før racing å bestille kosmetikk fra India, må du nøye undersøke alle vurderinger om det. Først av alt, bør favoriserte store produsenter. De har nok penger til vedlikehold av sine egne plantasjer planter til forskning sine produkter.
   De mest populære merkene av kosmetikk i India er Swati (Swat), Khadi (khadi) og Himalaya. Dette skyldes det faktum at alle deres produkter er sertifisert og produsert utelukkende på prinsippene i ayurveda. De bruker kun naturlige ingredienser og produsere kosmetikk for hele familien, selv for de yngste barna. Dette gjør valgt millioner av hinduer. De kan ikke være galt.
   Du bør også huske at ikke alle indiske kosmetikk - Ayurvedisk. Derfor nøye studere komposisjon og ta hensyn til produsent og lese anmeldelser av folk som har prøvd disse produktene.
   Vær forsiktig, og deretter ved hjelp av naturlige indiske kosmetikk, får du mye god følelse, og vil alltid se ung og attraktiv.  
   I dag, er det sannsynligvis ikke vil finne en eneste person som ikke ville tenke på tatovering. Ifølge nyere forskning om lag en fjerdedel av unge mennesker over hele verden i en alder av 30 har minst en tatovering på kroppen sin.
   Nå anses fasjonable å dekorere ulike inskripsjoner og bilder. Men ikke forfølge bыstromenyayuschymysya motetrender. Før du kjører til nærmeste tatoveringssjappe og utsatt flyktig ønske om å være moteriktig, bør du tenke nøye og veie alle "proffene" og "imot" tatovering søknad. Din beslutning bør være bevisst og gjennomtenkt, da dette bildet vil bli med deg for livet.
  De forferdelige konsekvenser for mennesker tatoveringer

   Som det viste seg, "pluss" i tatoveringen er svært liten. Du får ikke noe positivt, bortsett fra et godt bilde på kroppen din, og hvis det er å få en god mester. Men "cons" - mer enn nok.
   De forferdelige konsekvenser for mennesker tatoveringer kan oppdages så snart søknaden for blekk, og på grunn av det store antall år. Leger alle land er mer sannsynlig å si at tatoveringer kan forårsake uopprettelig skade på vår helse og selv kan føre til døden. Hvorfor tatoveringer farlig for mennesker?

   At alle bør vite


   La oss, for en start, tenk hele prosessen med å søke tatoveringer. Mens det i huden til en dybde på omtrent 3 mm nakalыvayutsya blekk, og hele bildet er et åpent sår som vil gro fra to uker til flere måneder. Hvis det er galt å håndtere, så kan det få en infeksjon. Når du har feber og sår festers gang - bør du umiddelbart oppsøke lege fordi det kan være blodforgiftning, som er veldig alvorlig!
   Av samme blekk kan bære en fare for kroppen din. De kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner, som du finner ut i ettertid, noe som gjør en tatovering og bli kvitt allergien så hardt. Dette er ikke overraskende, derfor, at ingen tatovør ikke vil være i stand til å fortelle deg hva som er en del av blekk.
   I verden er det ingen statlig organ som overså produksjonen av tatovering blekk. Det gir ubegrensede muligheter for produsenter, inkludert deres sammensetning slike skadelige stoffer som arsen, kvikksølv, bly, aluminium og kobolt.

   Personer som har en tatovering, kan du selv bruke litt medisinsk forskning, for eksempel MR fordi tatoveringen kan bli betent eller gjøre. Fargestoffer som brukes for blekk brukes til å lage billakk og påfylling skriver. Tenk deg at alt er absorbert i blodet og inn i alle organer og til slutt kan føre til alvorlig sykdom og til og med hudkreft.
   Men den største faren for menneskeliv er uhelbredelige sykdommer som overføres via blod, slik som AIDS, HIV, og hepatitt C. Hvis du treffer feil herre som ikke bruker engangsnåler - du er ikke immune mot det tidligere klient kan være bærer av forferdelig sykdom og det kan infisere deg.
  De forferdelige konsekvenser for mennesker tatoveringer

   Personer som har tatoveringer, forbudt selv å være donorer i 12 måneder etter påføring av tatoveringen. Det er verdt å vurdere - det betyr at risikoen for infeksjon av disse virusene er meget stort. Men selv om du fikk til herre som bruker i sitt arbeid kun nye nåler, kan du få gjennom blekk, som for hver klient bør være en individuell krukke med dette fargestoff.
   Hvis de er vant til deg, kan dette glasset også være en smittekilde. Før du gjør en tatovering, tenke, og om å eksponere sitt liv til en slik risiko?
   I tillegg prosessen med tatovering - svært smertefullt. Ikke alle kan tåle en slik smerte flere timer. Denne prosessen kan også føre til alvorlig betennelse i bildet. Huden i dette området krever ekstra omsorg og bruk av spesialverktøy. Det vil ta deg mye ulempe.
   Svikt tatovering kan ikke bare skade din helse, men også ødelegge liv. Selv om du ikke har infisert og helse greit - det er alltid en sjanse for at i 10-20 år du mister din tatovering. Du kan forestille deg selv i en alder av tatoveringen? Men det ble gjort for alltid. Skriv ut det vil være svært vanskelig, og det vil koste deg mye mer enn bruk av bildet.
   Det finnes flere metoder for tatovering fjerning, fra kirurgi og fjerning av lags skinn og slutter med laser behandling. I alle fall, på det stedet hvor tatoveringen var uunngåelig igjen arr. I tillegg, under påvirkning av laser, vil blekket fordamper, og giftige stoffer blir absorbert i blodet, og bringer skade for helsen din.
  De forferdelige konsekvenser for mennesker tatoveringer

   Mer enn halvparten av folk som har tatoveringer, over tid, begynner å angre på sin handling. Det er en rekke problemer med valg av klær - ikke alltid hensiktsmessig tatovering ser med en spesiell kjole. I tillegg arbeidsgivere i økende grad foretrekker arbeidstakere uten bilder av kroppen. På grunn av sin hensynsløs handling du kan miste en god sjanse for hans liv.
   Men hvis du bestemmer deg på et desperat trekk - vel tenke over alle detaljene. Aldri falle for hvis formaninger. Du må bestemme selv. Velg eneste spesialiserte tatoveringssjappe med et godt omdømme.
   Samle så mye informasjon. Sjekk alle vurderinger om det, spesielt negative. Velge tatovering mester nøye. Sjekk ut alt av hans arbeid, som om bildet ikke fungerer - det er ikke riktig. Ved påføring av tatovering, sjekk at master jobbet i nye gummihansker og en maske, bruk en ny nål og blekk.
   Din helse er i dine hender. Hvis du plutselig har fanget noe - vil du være ansvarlig for sin handling.

   Ditt hjem - ikke et sted for påføring av tatoveringer


   Hjemme, ikke tatovere trygt. Når du skriver ut på kroppen, vil såret være åpent for en lang tid, så er det viktig at i rommet var rent og sterilt, og alle verktøy bør alltid være desinfisert. Hjem vil aldri skape slike forhold. Det er en sterk mulighet for å bli med infeksjoner og selv blodforgiftning. Dette kan føre til død!
   Hvis du etter alt dette, trenger du bestemmer deg på en tatovering - være oppmerksomme på detaljer, til enhver detalj. Vel gruble sin beslutning, slik at du ikke angrer handlingen allerede gjort. For å fikse det du må bruke mye krefter, tid og penger, i tillegg til en meget smertefull prosess. Ikke glem at beslutningen om å få en tatovering kan avhenge ikke bare din helse, men også livet ditt.  
  Яндекс.Метрика