Innglassing håret hjemmeProsedyre frosting hår utformet for å gi håret glans og volum. Hårspisser er pisket og stratifisert, og låser forvirret, særlig behov for denne prosedyren. Vinduer gjør nesten alle skjønnhetssalonger. Det er dyrt for den gjennomsnittlige lommeboken tjenesten, særlig ettersom handlingen glasur mangler bare en måned. Men du kan dekke håret glasur og hjemme, ved hjelp av aksjer for profesjonell glass eller ved hjelp av populære oppskrifter.
Prosedyre frosting hår
Hår dekket av en spesiell skinnende belegg som består av ceramider, fuktighetsgivende oljer, silkeproteiner og gjenopprette hårets struktur komponenter. Glaze består ikke av ammoniakk ufarlig hår. Trengende hlazyrovanyy i tykt hår, ceramider glasur lodde skadet håret og innhylle hvert håret skinnende film.
Fordeler frosting hår
Oksygen under glass lett trenger inn i hårsekken, som skjer når laminering. Flak håret igjen pryhladzhuyutsya og porøsitet synker. Gjennom film, omslutter håret, blir det tykkere volum og tetthet vises hår. Grer tråder ikke blir forvirret og hår blir luftig.
Varianter glasur hår
For frosting og farget hår ved hjelp av en gjennomsiktig glasur. Men glasur fargevarianter er ikke mange farger - sjokolade, brun, kobber og gull. Glasur i dette tilfelle fungerer som et middel for toning håret og ikke i stand til å gi en lys og intens farge.
Oppskrift hjem glasur hår

Å forberede blandingen hlazyruyuschey må forberede følgende komponenter;

vanlig vann (50-100 ml);
vanlig mat gelatin (pakke);
smørolje (15 ml);
maisolje (15 ml);
eple eddik (10 ml).

Oppløs gelatin og vann i et dampbad for å hindre at den absolutte oppløsning. Legg til det olje og eddik, rør og fjern fra varmen. La glasuren avkjøles til 40 grader og dekke håret. Påfør blandingen i fuktig hår, men bortsett fra røttene til 10 cm. Etter bearbeiding hårstrå, dekke hodet og vikle et håndkle på toppen. Etter en halvtime skyllevann glasur som ikke bør være varm.
For prosedyrer glass Plukk en profesjonell sjampo, som er ph-nøytralt nivå. Hvis du er klar til glasur, er det ofte en sjampo er allerede inkludert i sin komplekse. Dette shampoo renser godt med hodet og håret sebum og dermed forbereder håret med prosedyren glass.
Hvis du erstatte vannet sterke teblader, i tillegg til å få mer frosting og fargetone verktøy. En eddik kan erstattes ferskpresset eplejuice.

Hvordan lage farget frosting håret hjemme

For å dekke glasur håret hjemme trenger følgende komponenter:
fargestoff;
aktivator maling;
farge stabilisator;
forberedt glasur komposisjon.

Bland fargestoff med en aktivator og deretter legge dette stabilisator kombinasjon. Dekke til håret med denne blandingen, ikke angret det, sammen tråder fra røttene. Bruk hansker og hode massasje et par minutter til hele massen av hår lekket blanding.
Skyll glasur på hodet i en halv time er ikke varmt, og varmt vann. Deretter kan du bruke sjampo og balsam balsam.
For fargeløs belegg bør få profesjonelle hårpleieprodukter, flytende sammensetning ceramider. Dekke til håret denne kalenderen og Wrap hode med polyetylen, slik tilfellet er med konvensjonell maske for håret.
Hvordan holde frosting effekt på håret
Legg merke til at noen få måneder eller mindre glasur vaske av med hår og må holde en annen prosedyre vinduer. Frekvensen av forekomsten av flushing vil vaske håret. Også prøve å fjerne eiendeler fra sine hårpleie kosmetikk som inneholder olje. Bruke dem i stedet for hårspray, som inkluderer alkohol og glyserin. Veien ising, selvfølgelig, hviler på håret lenger, men denne fremgangsmåten glass har fortsatt å bruke tid til annen. Eller se etter et alternativ til det tilgjengelige og rimelige motstykker glass.
Alternativ hlazyrovanyyu håret hjemme
Før frost hår, gjøre dem beroligende maske. Deretter forberede følgende sammensetning for belegg hår:
Bland 100 ml olivenolje 25 ml væske vitamin A;
denne kombinasjonen legge 45 ml (3 ss. skjeer) gelatin. Gelatin før at du trenger å helle en liten mengde vann for å gjøre det hoven;
alle nøye mikse og dekk med glasur tråder
.
For fordeling av blandingen i strenger, bruker en kam med et par tenner. Dekke hodet wrap, vikle et håndkle og vente 30 minutter.  
Hvordan vet jeg surheten i magen?
 Når ubalanse mage surhet person opplever ubehag. Ignorerer symptomer kan forårsake gastritt eller magekatarr. Den viktigste komponenten i syre er saltsyre miljø som er vel desinfiserer tallrike bakterier og virus som går inn sammen med mat. Nivået av saltsyre pH er målt på en skala. Dens tillatte verdi er i området fra 15 til 25 enheter, noe som representerer 04 til 05% av volumet av mavesaft.
 Hvordan vet jeg magen min surhet
 Den sikreste måten er å forskning gastroenterolog, som ved prøvetaking magesekresjon presist bestemme nivået av migrasjon av mage balanse. Den forrige resultat kan oppnås hjemme av en test eller en rekke symptomer som signaliserer nye fordøyelsesproblemer. Bestemme surheten i magesekken kan være en rekke karakteristiske egenskaper. Objektive data på gastrointestinal miljø er svært viktig for rettidig positiv endring kosthold og søker betimelig legehjelp.
Hvordan vet jeg surheten i magen?
 Symptomer ved å øke pH-verdien i magen:
 - Halsbrann;
 - Forstoppelse;
 - Magen tyngde;
 - Sour raping;
 - Fremveksten av uutholdelige smerter i magen;
 - Intoleranse syre produkter.
 Økt surhet observert hos personer med lavt proteininnhold (med hypoproteinemia) og ta en fett, røkt og krydret mat og alkohol og tyggegummi. Gradvis økning i bruken av protein for å bidra til å gjenopprette fra en ekkel sykdom.
 Symptomer på lav mage surhet:
 - Anemi forårsaket av lav hemoglobin;
 - Hyppig griner smerter, oppblåsthet, flatulens;
 - Følelse av metallisk smak;
 - Dårlig ånde;
 - Tap av appetitt;
 - Kvalme mellom måltidene;
 - Forekomst og alvorlighetsgrad av smerte i magen etter måltider for 15-20 minutter;
 - Utseende oppstøt med råtten lukt;
 - Fordøyelsesbesvær, som fører til diaré;
 - Skjørhet, separasjon av neglene og håret;
 - Mangel på vitaminer i kroppen.
 Resultatet av lave nivåer av saltsyre kan være vekttap, mangel på mosjon, et lavt trykk. Slike mennesker trekkes til syrlig mat, pickles, svart brød. Betydelig lettelse bringer plantain juice.
 Faktorene som påvirker surhet i magen
 Uvitenhet om deres surhet kan ødelegge tilstanden i mage-tarmkanalen, som i dietten ubalanse i begge retninger diametralt motsatte. Nivået av surhet balanse bestemmes av kvaliteten på mat og livsstil. Endring av balanse truer gastritt, som ved begynnelsen av prosessen øker produksjonen av saltsyre, og deretter kraftig reduserer sin grunn av betennelse og epitelisk celledød. Dette fører til avbrudd av desinfeksjon og veksten av forskjellige bakterier, bidrar til inflammasjon.
 Det finnes to typer av surhet:
 1.  Basal (stimulert) surhet bestemmes av innholdet av saltsyre i en tilstand av sult. Nivået er 21-6 enheter.
   Stimulert surhet viser mengden av saltsyre i magesekken, som er i stand eller når stimulert organ narkotika. Normal hastighet skal være mellom 21 - 30.

   Når tallverdier som overstiger grenseverdiene, den anatsidnyh diagnosen gastritt, som er i stand til å fortsette å forårsake kreft.
   Moderne metoder for å bestemme nivået av surhet
   I sykehus er det flere måter Analyse av gastrisk miljø. De mest vanlige er:
   - Sensing;
   - PH-meter i løpet av dagen, også om natten;
   - Rapid undersøkelser, utført i 20 minutter;
   - Endoskopi, hvor pH-nivået er bestemt av stimulert.  
Økt surhet i magen: symptomer og behandling
 Under prosessen med fordøyelse i magesekken oppfyller saltsyre. Prosentvis innhold i mavesaft og gastrisk surhet er målt i pH. Normal er konsentrasjonen av saltsyre med indeksen 04-05%. Ved avvik av denne indeksen større eller ned i fordøyelsessystemet problemer.
 Alle forekomme anfall av syre lidelser. Dette er vanligvis på grunn av brudd på diett, slik som å spise krydret, syrlig, fet mat, spesielt akkompagnert med sprit. Årsaken kan også være for hissig måltid eller middag for stramt i fravær av en full frokost og lunsj.
 Isolerte tilfeller av syre lidelser krever ingen spesiell behandling, fordi de selv ikke er sykdommer. Patologi kan oppstå som et resultat av økende surhet. Derfor, hvis et problem er tydelig på regelmessig basis, bør du ta hensyn til brukte retter, hastighet og modus for å spise. Hvis surhet økt kontinuerlig, se en lege fordi det kan føre til alvorlige sykdommer som gastritt, magesår og andre.
 Symptomer på mage hyperacidity
 Når det overskytende surhet av magesyre kommer inn i spiserøret, stige opp. Denne prosessen fører til betennelse og irritasjon i spiserøret, og samtidig brennende følelse.
 Det halsbrann, tyngde etter å ha spist, smerter i magen, raping med en sur eller bitter smak, noe tap av smak, forstoppelse tarm.
 Spesielt økt surhet av mage symptomer oppstår etter å ha spist bitter, krydret, syrlig mat og pickles, stekt og fet mat.
 Imidlertid, for å trekke slutninger om surheten i magesekken bare symptomene ikke kan. For å etablere riktig diagnose er nødvendig å gjennomføre undersøkelsen verktøy, kalt pH-meter.
 Behandling av mage hyperacidity
 Først av alt, i surheten i magen oppnevnt en spesiell diett. Ekskludert fra kostholdet stekt, krydret, krydret mat, nærende kjøttkraft (særlig sopp), kjøtt, rå grønnsaker, pickles, løk og fersk hvitløk, sitronsaft, brunt brød, kaffe, luftet drikke.
 Det er nødvendig å begrense bruken av fet mat. Om natten tillatt bare 2 ts vegetabilsk olje. Salt, hvis mulig, er begrenset, men sukkeret ikke forårsaker mye skade.
 Første kurset i en bedre kokk supper, kremer, supper, pureer og supper basert på slimhinnen (korn suppe). Grønnsaker bør velges med mindre fiber. Egnede poteter, gulrøtter, neper, blomkål, mens bruk av sorrel, reddik og kål heller begrenset.
 Bær og frukt bør være sur. De raskt fordøyd kokt og bakt, samt en mousse eller puré.
 Det bør fokusere på magre varianter av kjøtt (okse, kalv, kanin, kalkun, kylling) og fisker (safran torsk, torske, hake, gjedde). Matlaging kan være et par, og for å ta kokt, bakt eller stuet.
 Paps er spesielt nyttig, spesielt hvis de er i en shabby. Cook måltider kan være vann eller melk. Lov til å bruke ost, rømme ost, kokt egg. Egnet for drinker rent vann, svakt brygget te, fruktdrikker, gelé.
 I tillegg til dietten, er det flere andre anbefalinger. Med økt surhet bør følge for å splitte måltider, er det å spise ofte og i små porsjoner. I tillegg, før hvert måltid er nyttig å drikke et glass gulrot juice.
 Bringe lettelse som infusjoner og decoctions av urter som kamille, sitron mynte, mjødurt v'yazolystoho, rusten alm og andre. Du kan forberede infusjon av en blanding av urter. For eksempel, egnet samling av johannesurt (8 deler), peppermynte (8 deler), ryllik (8 deler) og fennikelfrø (en del). Ss ferdige blandingen helles et glass med kokende vann og la stå i 30-40 minutter i en lukket beholder, deretter filtrert. Drikk infusjon i doser i løpet av dagen.
 Etter angrepet av halsbrann nyttig for 24 timer til å avstå fra fast føde. For å nøytralisere syren som et midlertidig middel til å bidra til et glass melk.
 Smerten er forårsaket av surheten i magesekken, bidrar til å avlaste varm komprimere påføres buken.
 Effektivt eliminere høy surhetsgrad og medikamenter som "Maalox", "Fosfalyugel", "Hastal."  
Яндекс.Метрика