Innånding av saltvann når du hoster
 Innånding - gammel og god måte å bli kvitt en forkjølelse, sår hals, forkjølelse, hoste. Inhalering av varm vanndamp (som dannes ved avkjøling kokes Herbal eller stoff) på slimhinnen i munnen og halsen blir avsatt partikler vann med oppløste næringsstoffer i dem. Innånding kan gjøre med gress kamille, oregano, plantain, mor og stemor, ulike essensielle oljer. I antikken, slet med hoste, puste damp som kommer fra den varme poteten.
 Fordeler innånding
 En hoste kan behandles på mange måter:
 - Drops;
 - Sprays;
 - sirup;
 - Tabletter;
 - Oppvarming og andre hjem rettsmidler.
 Hver metode har sine fordeler. Men i noen tilfeller, innånding gi mer effektiv lindring. For eksempel kan et lite barn ikke alltid bite i kule. Faller raskt som strømmer fra halsen ned i spiserøret, er deres virkning svekkes spyttenzymer. Salve forsinket mye lenger på slimhinnen, men ikke trenge dypt inn i luftveiene. Handling spray så nær innånding, men deres kortsiktige resultater. Fall på slimhinnen under innånding Stoffet er mykt og langvarig handling, komme inn i de mest avsidesliggende områdene i øvre og nedre luftveier (som eliminerer forkjølelse og hoste). Videre kan inhalering ikke forårsake bivirkninger.
 Fordeler saltvann
Innånding av saltvann når du hoster
 Innånding av saltvann vist i hoste spesielt de som lider av allergiske reaksjoner på forskjellige stoffer. Odnovidsotkova kalt saltvann saltblanding med vann. Vanning slimete hoste saltvann mykgjør, fukter strupen, noe som bidrar til avgang av slim. I tillegg, er saltet et naturlig antiseptisk som fører til død av bakterier. Når det gjelder behandling av hoste hos barn, saltvann - den mest sensitive verktøy som slett ikke er i stand til å skade barnet.
 Hvordan inhalasjon av saltvann
 Saltoppløsning er billig og selges på apotek uten resept kalt "natriumklorid". Saltvann utarbeidet av legemiddelprodusenter, sterilt, ikke inneholder urenheter møtes hygienisk standard. Hvis du ikke kan kjøpe klar saltvann, kan det gjøres hjemme, i en liter varmt vann for å oppløse 100 gram liten rent salt (forholdet er 100: 1).
 Den tilberedte løsningen ble gjemt i inhalatoren og puste dypt varm damp. Det er viktig å holde temperaturen regime av løsningen. Barn under tre år nok temperaturen til 30 grader i 3-5 års utdanning kan økes til 40 med 6 år kan bringe temperaturen til 52 grader saltløsning. Ikke mer enn 54 grader, og temperaturen skal inhaleres for voksne.
 Prosedyren kan utføres for barna en gang om dagen for barn i alderen 5 år og voksne - tre ganger om dagen. Hver gang saltvann, spesielt hjemmelaget, må erstattes med frisk fordi han kan få støv, bakterier, innånding av disse kan bare forverre pasientens tilstand.
 Varighet av behandling avhenger av alder og allmenntilstand. Varigheten av innåndings barn bør ikke overstige 2 minutter for voksne - 4-5.
 Valget av inhalatoren
 Saltløsning kan brukes i alle typer inhalator (selv laget sin egen papir fra banker og "horn"). Damp inhalatorer er nyttige for behandling av hoste forårsaket av sykdommer i de øvre luftveier (faryngitt, laryngitt). Hvis sykdommen har gått bort og hoste i forbindelse med betennelse i bronkiene, den såkalte optimalt velge forstøver. Med hjelp av saltvann kommer inn i nedre luftveier og lette tømming av slim, redusere hosteanfall.  
 Thailand - fantastisk og mystisk sted som påvirker skjønnheten av sine strender og øyer, forlater levende minner fra en uvanlig natur og eksotisk vegetasjon som havner mange hemmeligheter og unike egenskaper, lite kjent gjennomsnittlig europeisk.
 En av disse plantene - eviggrønne mystisk morynda eller, som det ofte kalte seg lokalbefolkningen, noni. Butikker og suvenirbutikker er bokstavelig talt full av et stort antall glass med juice noni turister interesserte blikk til side og av og til, på grunn av nysgjerrighet ta en flaske eller to, så å si, for retten.
 Viktig rolle i interesse av et slikt produkt spiller en stor reklame og gripende historier mest bisarre og selgere på de helbredende egenskapene til drikke. Men hele sannheten om hva du kan høre og lese på Internett?
Noni: bruk og nyttige egenskaper av eksotisk juice

 Hjemland av anlegget er Sør-Asia, men nå morynda kan bli funnet i Australia, Hawaii og New Guinea. Treet blomstrer og bærer frukt hele året, gjemmer seg under forlater sin lille, litt grønnaktig som poteter, frukt.
 Noni juice - en relativt ung sunn mat, har sin produksjon i industriell skala blitt mastret og justert bare noen 20 år siden.

 Grunnen til denne lange forsømmelse, sannsynlig serveres ikke den mest behagelig smak, aroma og utseende selv frukt. Ikke rart, han har selv en andre navn - ost frukt - navn dannet fra den skarpe lukten av ost er ikke første friskhet.
 Bare oppdaget empirisk at noni juice har mange gode egenskaper som er i stand til stor hjelp for mannen, begynte det å produsere kommersielt, men ikke i et slikt stort å si om sin tilgjengelighet.
 På grunn av den unike strukturen av frukten av treet, noni juice var ganske bred omfang, men resultatene av slike eksperimenter er forskjellige.
Noni: bruk og nyttige egenskaper av eksotisk juice

 Mange bemerket den gunstige virkningen av produktet på menneskekroppen, er det enda vurderinger av den mirakuløse behandling av alvorlige sykdommer folk, men det er de som ikke liker effekten og ikke bringe det ønskede resultat. Hvordan så? Prøv å forstå.

 Saften moryndy


 Den unike sammensetningen av denne drinken er grunnlaget for sin raske popularitet. Den inneholder mange forskjellige sporstoffer, vitaminer, aminosyrer og det bitre glykosider! Blant sporelementene - natrium, kalium, magnesium, kalsium, fosfor og andre. Blant de vitamin grupper - A, E, C og noen B-vitaminer
 Mange kilder tyder på at noni juice er trolig den mest kraftig antioksidant som er i stand til å finne og ødelegge den negative virkningen av nesten alle frie radikaler er dårlig for en sunn kropp.
Noni: bruk og nyttige egenskaper av eksotisk juice

 Ødelegge denne myten: det er noen sannhet her, har virkelig noni juice antioksidant potensial, men ikke mer enn noen fersk juice, si, eple eller appelsin.
 Kort sagt, det faktum at, sammen med bitter drikk du kjøpe de mektigste hjelp av de fleste sykdommer og alderdom, litt overdrevet å forbedre de eksotiske produkter. Dessuten inneholder det et stort antall av aminosyrer, spesielt glysin, tyrosin, isoleucin, tryptofan og mange andre.
 Enkelte produsenter hevder at den mest intense lukt juice viser en høy konsentrasjon av næringsstoffer i den. Like det eller ikke - spørsmålet er fortsatt åpen.
 Det bør bemerkes at den maksimale helbredende effekt det har fersk noni juice, som er kreditert med et så stort antall mirakuløse egenskaper. De fleste juice som faller i salg, utsatt for spesialbehandling, som et resultat av dette, de fleste av dem fordamper.

 Nyttig enn en drink?


 Mange eksperter hevder at dette produktet - ikke bare medisin eller supplement er et spesielt verktøy som kan hjelpe kroppen til å aktivere de skjulte reserver og bidrar i kampen mot mange sykdommer.
 Den unike sammensetning av drikken forbedrer immunitet og dannelse av et stort antall T-celler, som er en viktig del av de beskyttende funksjoner i kroppen. Vi vet også at noni juice er et effektivt forebyggende tiltak mot utvikling av kreft, spesielt i brystet.
 Dessuten er dette produktet en god febernedsettende og betennelsesdempende middel som fremmer sunn søvn og, om nødvendig, er smertestillende. På grunn av sine egenskaper, er det en positiv effekt på folk som er i en tilstand av alkohol eller narkotikaavhengighet, røyking eller depresjon, bidrar mer forsiktig og høflig komme ut av denne tilstanden.
Noni: bruk og nyttige egenskaper av eksotisk juice

 Noni kan brukes til å stabilisere trykket og øke nivået av framføring, som ikke er doping, og uten å forårsake avhengighet.
 Mange av dem begynner umiddelbart å plage spørsmålet, hvor du skal kjøpe en slik interessant stoff, som i vanlige apotek kan det bare ikke bli funnet.
 Selvfølgelig, det beste alternativet - å kjøpe det direkte i feltet for produksjon, for eksempel under en tur til Thailand. Du kan prøve lykken i utenlandske nettbutikker, men for dem til et slikt mirakel betyr urimelig oppblåst pris for en liter flaske ekte noni juice kan nå $ 50!

 Hvordan å drikke noni juice?


 Som det viste seg, denne juice for forebygging og behandling bør ta spesielt system, klarte han å spre seg i hele kroppen før fordøyelsesprosessen.
Noni: bruk og nyttige egenskaper av eksotisk juice

 Så, hvordan å ta dette stoffet, en halv time før et måltid, men ikke tidligere enn en halv time etter å ha spist. Det faktum at under fordøyelsesprosessen produserer kroppen spesifikke stoffer som raskt nøytraliserer alle de gode egenskapene av drikke, så er det viktig at han måtte ta en slik farlig hindring, som magen.
 Vi må ikke glemme at noni juice fortsatt har sin egen liste over kontraindikasjoner, og de første som kommer, folk med individuell intoleranse overfor noen komponenter i drikke.
 Du bør også være forsiktig med å gravide og ammende kvinner, og de som allerede tar noen medisiner fordi det ikke er kompatibel med noen av de eksisterende. I alle fall, før du begynner å motta dette stoffet, bør du alltid konsultere med en spesialist.  
Яндекс.Метрика