Innånding når kaldMed kaldt Innånding - av narkotika til terapeutiske formål. Ved første tegn på SARS leger anbefaler det å ty til denne metoden for behandling.
Når de første symptomene på virussykdommer foreldre umiddelbart slå alarm, prøver å se etter de mest utprøvde måter å behandle forkjølelse og influensa. Det er mange behandlingsalternativer for forkjølelse, alt fra moderne medisiner og slutt tid testet tradisjonelle metoder, som i flere århundrer, våre forfedre behandlet raskt og effektivt. En av disse medikamenter ved behandling av vanlig forkjølelse inhaleres.
Når kald og kaldt - en meget effektiv måte å raskt bli kvitt alle symptomene og behandle barnet ditt så snart som mulig, uten noen konsekvenser eller komplikasjoner. En enkel måte å sniffe med legemidler som brukes ennå våre bestemødre, og bistått aktivt i tilfelle rhinitt, betennelse i indre organer respiratoriske og andre luftveissykdommer. Det er verdt også bruke inhalering som forebygging av astma.
Hva god innånding
Innånding har mange fordeler som er gunstig å fordele dem til andre måter å håndtere den vandøde. Dermed aktiv sniffing med medisinske stoffer raskt og nøytraliserer effektivt viruset og er helt ufarlig for helsen til barnet ditt. Vær sikker på at bare inhalasjon kan du enkelt kurere rhinitt uten bruk av skadelige piller fjell som er i ditt avkom kan være allergisk. Og bivirkninger av medisiner fortsatt ikke har blitt kansellert.
Prinsipp innånding er at terapeutiske midler aktive i varmt par og delte den i mange små partikler som lett trenger inn i barnets kropp gjennom luftveiene og nå selv de mest bortgjemte hjørner, som ikke kan trenge mange medisiner. Dette bidrar til en mer effektiv behandling og tar mye mindre tid. Så med hjelp av innånding er veldig lett å bli kvitt slim og kaldt, clearing luftveiene og slik at barnet kan puste.

Kontraindikasjoner mot bruk av inhalerte

Det er imidlertid noen kontraindikasjoner, som helst holder seg til ikke skade barnet ditt. For eksempel forbudt innånding når kroppstemperaturen overstiger merket av 37, 5 ° C, eller hvis barnet ditt er det en tendens til blødninger. Innånding kan føre til skader på kroppen i tilfelle av hjerte- eller lungesykdommer som kan skade hans hjerte-karsystemet.
Vi behandler rennende riktig
Før starten av innånding for en kald, bør du lære hvordan du utfører denne prosedyren. Det er nødvendig å følge noen enkle regler som vil bidra til å gjøre prosessen hyggelig og effektiv. Bør gjennomføre innånding og en halv time etter et måltid, men husk at på ingen måte kan føre til at babyen puste røyk terapeutisk rett over kokende vann. Dette kan forårsake brannskader eller skader på slimhinnen. Bedre bringe vannet til en temperatur på 40 grader, og etter at start inhalering.
I behandlingen av forkjølelse skal inhalere damp gjennom nesen sakte og forsiktig, er det viktig at barnet ikke napruzhuvavsya. Hvis behandlet bronkiene, lungene og luftrøret, utført inhalering gjennom munnen.
Husk at det er viktig å kle barnet før innånding. Ingenting til overs skal ikke forstyrre hans pust, bedre forlate åpen hals å puste stopper ikke. Det anbefales å observere stillhet, kan ikke spise eller synge en time etter inhalasjon.
Velg inhalator
Den vanligste form for inhalator som brukes til behandling av vanlig forkjølelse er en forstøver. Det er en tilpasning av ultralyd som blir væske til damp, og gir effektiv behandling.
Det er også elektroaerozolni inhalatorer stand til å varme og fuktighet for å lade partikler av narkotika. Med deres hjelp, er behandlingen mye raskere som medisinske elementer raskt inn i kroppen og er svært effektiv. For svært små barn bruker inhalatorer med en maske som du kan sette på babyen din og la ham puste i 10 minutter.
Damp inhalasjon
Gjennomføre damp inhalasjon for behandling av rhinitt er ikke så ufarlig som det kan virke ved første øyekast, fordi hvis du ikke observere grunnleggende regler kan skade barnets helse og føre til uopprettelige konsekvenser. For å unngå brannskader og tørrhet av slimete bør være skikkelig varmt vann til en temperatur på ca 40 grader, og hell det i kjelen, som har en smal hals. Bland løsningen med legemidler som brukes til å behandle forkjølelse. Til innånding var smertefritt og sikkert, er det nødvendig å bygge et enkelt ark av kartong liten trakt gjennom hvilken skal puste prosedyre. Trakt trenger å bære en tut, så barnet kan begynne å innånding. Fremgangsmåten kan utføres flere ganger om dagen, men ikke mer.
Medisinske løsninger for innånding
For inhalasjon benytter et stort antall forskjellige løsninger som effektivt og raskt påvirker legemet, helbredende ham. For eksempel kan det være sodaoppløsning, som består av en liter vann og 4 teskjeer bakepulver vanlig kjøkken. For behandling av luftveissykdom eller kulde kan bruke eteriske oljer, som inneholder mange nyttige elementer, desinfisering legeme. Valget av essensielle oljer i dag stort, kan det være furu, fennikel, eukalyptus, kanel og mer. Tiny vil bli fornøyd å inhalere aromatisk fordampning, og hans behandling skje uten ubehag  
Hvordan å behandle trost hjemme

Kanskje du har hørt alt om trost eller candida forårsaket soppen Candida. Du har til og med forsøkt å kurere det? Sager dyre medikamenter, men etter en stund sykdommen kom tilbake?
 Du forstår ikke helt hva det var om denne artikkelen? Deretter avklare vi situasjonen litt. Vanlige symptomer på gjær infeksjon er kløe rundt skjeden eller inne, sterk hvit utflod og smerter ved vannlatning. Og i de fleste tilfeller går kløe bort etter en stund podmyvaniya. Nå vet du hva vi sier i denne artikkelen?
 Visste du at ofte provosere trost medisiner, for eksempel antibiotika, sterke smertestillende og prevensjon narkotika. Men det mest sannsynlig å få trost i folk med nervøs utmattelse, anemi, svekket immunforsvar, og i alle tilfeller der du føler verre enn vanlig.
Hvordan å behandle trost hjemme

 Behandling av trost tradisjonelle metoder
 Det er ingen hemmelighet at leger behandle trost midler som bidrar til ødeleggelse av soppen, men etter en stund alt gjentas igjen - kløe og påfølgende behandling.
 Hvordan å kurere trost hjem
 Således er behandling med konvensjonell medisin ikke så effektiv. Hvordan å være? Fortvil ikke - behandle trost hjemme ganske enkelt. Hvorfor kvitte seg med bakterier som kan eksistere ganske fredelig ved siden av deg, ikke å levere noen problemer. Ta styrke immunforsvaret, propyyte selvfølgelig beroligende urter, gjør rengjøring av kroppen, og du er ikke redd for gjær.
 Hvordan å kurere trost folk rettsmidler
 Treat trost hjemme bør være i etapper. Slik starter du kvitt de faktorene som utløser sykdommen - slutte å ta sterke medisiner, beroligende midler propyyte infusjoner, spryntsuytes midler fjerne kløe. Deretter begynne å ta urter som forbedrer immunitet.
 Det bør bemerkes at den generelle satsen anbefalte behandling kan vare fra en til tre uker, men det er verdt det - etter behandling du ikke vil føle ubehag og vil glemme vaginal kløe.
Hvordan å behandle trost hjemme

 Anbefalte løsninger for trost
 Først den dårlige gjær infeksjon behandling skylling etter infusjon. Det skal ta en spiseskje med eik bark, en spiseskje med kamille blomster, 5 spiseskjeer gress knotweed, Hell en liter kokende vann og la det småkoke på svak varme i noen minutter.
 Sekund, for skylling kan bruke følgende infusjon - en spisestue spoon ryllik to spiseskjeer med salvie blader, to spiseskjeer av eik bark helle en liter vann og kok i ca fem minutter på middels varme. Søk om podmyvaniya og skylling i form av varme.Skylling brus i gjær
 Candida utløst av spesifikke sopp slekten Candida. Disse soppene er forårsaket av betennelse og påvirke menneskeorganer, ikke utelukke urinveiene. Når redusert immunitet, en gang redusert motstand, er forsvar ødelagt, og det er en soppinfeksjon. Det er mange behandlinger, hvorav den ene - skylling brus i gjær.

 Skylling


 Skylling - en terapeutisk og profylaktisk manipulasjon, er hele poenget utvannet medisiner vagina. Prosedyren er anbefalt for kronisk betennelse i bitestikkelen, livmor og vagina.
 For å forhindre graviditet er svært nyttig skylling. Sperm mekanisk måte fjernet fra skjeden, og stoffer som bryter sperm. Skylling skjeden renser bakterier, sopp, og, selvfølgelig, trost.

 Veldig nyttig skylling med en gjær infeksjon


 Podmyvaniya eller skylling med brus lindrer kløe og svie. For å gjøre denne prosedyren med candidainfeksjon bør være to ganger om dagen, morgen, under vann behandling, og om kvelden før du går til sengs. Fortynnet som følger: per liter vann heller teskje brus. Men en podmyvaniya nok til å bli gjort mer "Flucostat."
 Skylling brus med trost ganske effektiv for alle kvinner rammet av sopp. Meningen med behandlingen er å påvirke brus i negativ form på livsgrunnlaget for soppen. Microfiber ødelagt, som eroderer cellen. Etter behandlingen med brus bør smøre skjeden med levorina salve eller nystatin.
 Ved behandling av soppinfeksjon bør være involvert både seksualpartner, mann. Det er viktig for avspasering fra seksuell aktivitet til slutten av behandlingen. Skylling brus med trost vil være mer effektivt hvis du samtidig tar soppmidler.

 Hvordan kan skylling med brus


 Kok vann, kastet inn i en steril beholder halv liter, legg en teskje natron og rør slik at alt er godt oppløst. I liten klizmochku (sprøyte) samle væske får knebøy og forsiktig vsprыsnut løsning inn i skjeden. Det er den enkle prosedyren. Vakker forebygging og effektiv behandling mot trost.  
Яндекс.Метрика