Innstilling sennep plaster
 Sennep - er en av de enkleste rettsmidler, og effekten av dette er å redusere smerter og betennelser. Til tross for at bruken av sennep plaster serien er ganske bred og bør settes først etter legeundersøkelsen og ansettelse av en spesialist.
 Hjelp
 - Hodepine, høyt blodtrykk;
 - Forkjølelse, hoste, lungebetennelse, bronkitt;
 - Smerter i hjertet;
 - Isjias etc.
 Det er imidlertid viktig å vite de stater der produksjonen av sennep plaster kontraindisert. Denne hudsykdommen og krenkelse av sin integritet, hudlesjoner, pustler, blødning kroppstemperatur over normalen mottakelighet for allergi mot eteriske oljer, astma, graviditet, kreft av enhver opprinnelse mv Hvis huden er veldig følsom, og deretter holde kroppen sennep plaster kan ikke være mer enn 1-2 minutter.
 Å sette sennep plaster?
 Avhengig av valgt sted for plager glade:
 - Hvis du har en hodepine eller høyt blodtrykk, må du sette sennep gips egg og hals i halsen;
 - I sykdommer i halsen sennep gips kastet på brystet og kalver;
 - Lungebetennelse og bronkitt, bryst, på sidene - venstre og høyre hånd, skulderbladene;
 - Hjerte smerte, ofte i projeksjonsområdet i hjertet (sternum), bortsett fra bryst og brystvorte områder;
 - Nervesmerter satt på et sted hvor det er smerte.
 Viktig: området av hjertet, ryggraden, korsryggen kan ikke sette sennep barn.
 Spør deg selv sennep er ikke arbeid. Men for å dra nytte av midlene og ikke å skade kroppen din, må du følge noen enkle regler.
 Teknikk innstilling sennep plaster
 For å utføre denne fremgangsmåten trenger: sennep, en beholder med varmt vann, er dens temperatur ca. 40-45 ° C, det materiale som benyttes for beholderen, håndkle, klut gas eller tynt stoff, vann termometer, klokke.
 Før du setter sennep må sørge for at de ikke har utløpt holdbarhet. I god kvalitet indikerer også nærværet av sennepsolje lukt og plasseringen av sennep massen jevnt, uten osыpanyy.
 Så, for en mykere effekt sennep på huden, anbefales det å fukte gasbind med vann og legg den i kjødet. Dette gjelder spesielt for barn og personer med sensitiv hud. Deretter må du helt slippe gult kort fem sekunder. en bolle med vann. Deretter trekker ut det gule kortet fra beholderen, rist forsiktig og lage en fest med sennep på hotellet eller i direkte innvirkning på marlechku. Pasienten må dekke toppen med et håndkle eller flanell klut, dekk med et teppe og se påvise virkningen av sennep, som er mindre enn 10 minutter. Du må hele tiden se på mannen og hans følelser for å unngå brannskader.
 Etter 10 minutter, ta den brukte gule kort og legg den i en spesiell skuff. Fra kroppen å fjerne restene av sennep, kluter klut tørr hud, slik at pasienten i senga under dyna i 30-60 minutter.  
Hvordan å sette sennep bronkitt
 Når bronkitt slimhinnene som dekker bronkiene betent, forårsaker alvorlig hoste utvikler seg. Sennep - er en av de mest populære midler for å lindre den tilstand bronkitt.

 Skal jeg sette sennep?


 Før du setter sennep bronkitt, må vi ikke glemme at i sennep plaster hans kontraindikasjoner er: hudsykdommer, hudskader, astma, onkologi, temperaturer over 38 grader. Du kan heller ikke bruke sennep for behandling av barn under syv år. Snakk med legen din om muligheten for sennep plaster.
 Dersom legen din har anbefalt deg å nyte glade, bør du sjekke kvaliteten før prosedyren.
 Ikke bruk sennep, hvis overflate dusjet sennep, om ikke fuktet med vann sennep lukt, eller hvis utløp dato.

 Hvordan å sette sennep bronkitt?


 Når du hoster under bronkitt sennep sette på brystet i den øvre delen og ryggen mellom skulderbladene. Pålegge sennep gips fuktet med varmt vann.
 Deler av kroppen, som vil bli pålagt sennep, tomt, tørke av med en fuktig svamp. Pasienten bør ta en komfortabel posisjon der han sover under inngrepet, uten å endre sin stilling.
 Ofte folk ikke vet hvordan å sette sennep bronkitt, og fukte dem veldig varmt vann, noe som fører til ineffektive behandlinger. Det faktum at effekten er forårsaket av sennep plaster oppvarmingseffekten av spesifikke proteiner som finnes i sennep. Proteinet er ødelagt ved temperaturer over 42 grader, slik at du kan fukte gult kort varmt vann.
 Etter sennep pålagt på huden, de trenger å bli våt svamp og dekk med et håndkle.

 Hvordan å sette sennep bronkitt, for ikke å bli brent?


 Den maksimale tid for fremgangsmåten - 10 minutter. Men på en betingelse: at pasienten trygt tåler slik behandling. Hvis pasienten opplever alvorlig svie og smerte, bør sennep umiddelbart fjernes og huden tørke forsiktig med en fuktig svamp. Etter å ha fjernet behovet for å umiddelbart booket wrap teppe brystet.
 Etter at prosedyren skal påføres huden beroligende krem ​​med pantenol, og hvis huden er følsom og utsatt for irritasjon, bedre ikke bruke sennep.
 Vi må ikke glemme at sennep - det er ikke et middel, såkalt "avledningsmanøver prosedyre" som forenkler pasientens tilstand hovedsakelig på grunn av placeboeffekten. Hvis du bruker sennep plaster ubehagelig og smertefull - ikke torturere deg selv i denne behandlingen.  
Hvordan å sette sennep når du hoster?
 Blant de mange moderne mirakel rettsmidler for hoste er alltid i etterspørselen og gi den ønskede effekt vanlige, kjente selv våre besteforeldre generasjon, sennep. Noen ganger i stedet kjøre til apoteket, nok til å holde pasienten behandling med disse rutene oppvarming - og hosten forsvinner som det ikke skjedde. Samtidig, for å oppnå ønsket resultat og skade personer som bør følge noen regler som gjelder sennep plaster. Grunnleggende prinsipper for sennep plaster
 1.  Som med hver narkotika i sennep plaster har sine indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk. Med riktig behandling med sennep kan bli kvitt bronkitt, forkjølelse og viser av gamle hoste. Men ikke sennep anbefales for individuell følsomhet til hovedkomponenten, og hvis en person er syk med astma, lungebetennelse, eller pasienten er høy (over 375) temperatur. Åpne hudlesjoner eller kroniske sykdommer (psoriasis, eksem, herpes, etc.) vises også i listen over kontraindikasjoner.
   Hvis du har en høy temperatur før du setter sennep, prøv å redusere det med aspirin Acetic rubdown eller spesielle medisinske infusjoner. Nådde indeksen under 373 kan du gjøre behandlingen bestilt.
   Hvis du ikke har brukt dette verktøyet for behandling - før du setter sennep, Test for følsomhet. For dette eksempelet, dyppet i varmt vann boksen til huden på innsiden av håndleddet hender, vikle et håndkle og holde i 10 minutter. En vanlig reaksjon er rødhet sohrevaemoy området. Hvis huden vises allergiske flekker, eller du ikke føler deg vel, fjerne gult kort og plasser den i flukt ileggelse av varmt vann. Fra behandling i dette tilfellet ville det være bedre å holde konsultasjoner med legen din.
   I løpet av en sesjon bør være 5 til 15 minutter. Under aktuell behandling vil du føle en svak svie eller sterk. Dette er en normal oppvarmende effekt av sennep hudkontakt. Så vær tålmodig og prøv å tåle den maksimale tiden. Hvis du putter sennep lite barn, begrense varigheten av økten 5-7 minutter.
   Prosedyren for ileggelse av sennep plaster
  1.  Før du starter behandlingen, forberede de nødvendige prosedyrer for elementer. Du trenger en bolle med varmt vann, håndkle og teppe. I tillegg, i løpet av økten du har til å lyve. Sørg derfor for at det var gratis.
    Børste huden med vegetabilsk olje. Dette vil hindre uttørking av hud brannsår eller lunge.
    Lavere gule kort i varmt vann i 5-6 sekunder, og deretter sette på skinnsiden, hvor et lag med sennep. Sette et gult kort til området under venstre krageben, og to - høyre bryst. Termovozdeystvyyu utsette hjertet og solar plexus er ikke anbefalt.
    Dekk med et håndkle og brystet Skjul teppe. Det er best å rulle slag sennep plaster på magen hans, og pass på at de ikke er bak huden.
    Etter inngrepet, fjerne sennep, rent sted deres legging en fuktig klut og fortsette behandlingen på baksiden.
    Etter økten innpakket i et teppe og for å konsolidere den terapeutiske effekten, drikk et glass varm melk eller Morse med honning.
    Løpet av behandlingen er vanligvis booket 4-5 dager, hver dag, uten avbrudd. Selvfølgelig, under retreats eller hoste slimløsende tydelig effekt av behandlingen. Ved anvendelsen av sennep plaster på kroppen, kan de også gjelde for samme tid i bunnen av foten eller leggen. Små barn i stedet for ubehagelig prosedyre kan være et kurs av terapi "horchychnыmy nosochkamy" nasypayuchy tørr sennep sokker baby i et stramt elastisk bånd og forlater dem over natten. Denne enkle måten å gjenopprette helsen til barnet ditt, og redde deg fra søvnløse netter!  
 Når de første symptomene på forkjølelse eller influensa meste av moderne menneskeheten går rett til apoteket, prøver å kjøpe de nyeste oppfinnelser innen legemidler, så snart som mulig for å bli kvitt den ubehagelige symptomer på forkjølelse.
 Faktisk, all right, men få vet det er ikke alltid nødvendig å forgifte kroppen din med forskjellige kjemiske infusjoner og antibiotika, noen ganger de forlater en sti av konsekvenser, som omhandler vanskeligere enn med forkjølelse.
Hvordan å sette et barn og sennep?

 Bli kvitt hoste eller kaldt, ofte svært vanskelige, irriterende angrep og konstant ønske vysyakatysya bare gal, ikke fungerer og rolig gå om sin virksomhet. Det føles kjent for alle, er det ikke?
 Men hvordan å hjelpe pasienten? Hvor å kvitte seg med slim konstant akkumuleres på overflaten av bronkiene? Alt egentlig på svært kort varsel, for å takle forkjølelsessymptomer vil hjelpe vanlige sennep, de samme som dypt i min barndom du putter mor eller bestemor.
 Det viser seg, ikke alltid alt som ny - bedre og alt det gamle - og irrelevant bezrezultatyvne viser seg at enkel og rimelig betyr stand til å avlaste pasienten av alvorlig hoste og forkjølelse i 5-7 dager!

 Prøv for en periode kur noen syropchykom eller dråper, selv den nyeste! Sennep - en flott og rimelig måte å forbedre helsen til pasienten, samtidig som det ikke påvirker kroppen hans andre, er det skadelig og selv skadelige stoffer.
 Det reiser også spørsmålet, hvordan å sette sennep, fordi de fleste har bare sett denne prosessen i dyp barndommen eller brukt tjenester av en sykepleier, og hvordan du gjør det hjemme?
 Til tross for alt neobrazlyvist komponentene gult kort likevel kan skade menneskekroppen, så det må forfølge hovedregelen - ikke overdriv!

 Ofte betyr dette brukes for hoste, forkjølelse og hodepine, samt noen hjertesykdom, høyt blodtrykk og angina.
 Bare vær advart, kan det sennep med fred i sinnet kun plasseres når feber stilnet helt og deretter gikk, minst 24 timer. Hvis de satt ved temperaturer over 37 °, så kroppen kan føre til alvorlige skader.

 Hva er det sennep?


 Sennep - en av de vanligste legemidlene som kan kjøpes på apotek, bortsett fra at de kan tilberedes med sine egne hender. Gjør det enkelt: det tørr sennep pulver blandes i like andeler av stivelse, lagt en bit av varmt vann.
 Det bør komme ut masse som tekstur vil minne deigen, gjelder det på tykt papir, og toppdekselet konvensjonell gasbind og gi litt tørr. Vanligvis en slik metode brukes kun i tilfeller hvor sennep plaster klar for hånden ble funnet, og prisen kan du kjøpe legemidlet direkte til apoteket. Der fant de i to former: ark og laminert (med hull).
Hvordan å sette et barn og sennep?

 Bokstaver skrives sammenhengende rammeverk som er dekket med en spesiell sennep lim løsning, derimot, brukes de sjelden, mer populært med celler preget sennep.
 De representerer et solid stykke laminert papir, som er delt i to eller fire lommer, som hver er delt pulver tørr sennep. Problemer av denne type er at de alltid kan bli kuttet i seksjoner og brukes hver for seg, for eksempel bryst og ben.

 Prinsippet om operasjonen


 Sannsynligvis har et spørsmål, og dermed de er effektive? Det viser seg at etter kontakt med varmt vann, begynner de vychynyty eteriske oljer som finnes i sennepspulver, kan det umiddelbart føle på spesiell lukt.
 Dette irriterte oppskrifter øvre lag av epidermis, blodkar aktivt utvider seg og blodstrøm gjøres direkte til de organer som er under booket.
 Det er derfor viktig å vite nøyaktig hvor du skal sette medisinske papirposer til behandlingen ble utført riktig og effektivt.
 •  Bronkitt, lungebetennelse og alvorlig hoste sennep satt på ryggen mellom skulderbladene;

 •  Når tracheitis - på toppen av brystbenet. En sterk hoste kan bevege låsen betyr på ryggen, brystet.

 •  Hodepine og kalde - programmene som brukes til baksiden og bunnen av nakken.

 •  Hvordan å spørre?


   Hele prosessen er ganske enkelt: det er nødvendig å tilbake i 10-15 sekunder, nedre horisontalt i varmt vann for å aktivere produksjonen av essensielle oljer. Deretter setter den til det valgte området, kan topp til stor effekt sette håndkle eller annen varm klut som f.eks sykkel.
  Hvordan å sette et barn og sennep?

   Pasienten lå på toppen teppe eller varmt teppe og krysser 5-15 minutter. Pasienten må hele tiden overvåke sine følelser, om ikke varmt gult kort, da han ikke fungerer, kanskje ut eller utløpt i vannet var veldig kaldt. Hold refusjon bør ikke overstige 15 minutter før utseendet av en brennende følelse og rødhet.
   Peretrymuvaty ikke verdt det, fordi du kan få brent hud, bør spesiell forsiktighet settes sennep barn, som er svært delikat og sensitiv hud.

   Små barn (under 1 år), kan slike søknader plasseres ikke mer enn fem minutter, slik: brettet flere ganger gasbind dynket i varmt vann sennep, håndkle. Eldre barn cheesecloth kan spres i et enkelt lag, men varmen fortsatt trenger å kontrollere, med rødhet fjernes.
   Når refusjonen ble fjernet fra huden bør skylle med et fuktig håndkle rester av sennep pulver og deretter smøre det med vaselin eller baby krem. Det er viktig å huske hvor ofte de kan bli satt, sier ekspertene at ikke mer enn 1 per dag, og med sensitiv hud kan ha i en dag.

   Kontraindikasjon


   Dessverre, uansett hvor mirakuløs det ikke ble ansett som narkotika, har det fortsatt sine kontraindikasjoner, dets bruk er ikke nødvendig under hvilke.
   Disse inkluderer: graviditet og amming, tuberkulose, usunn hud, allergiske reaksjoner på sennep pulver, pulmonal blødning, malignitet og høy kroppstemperatur.
  Яндекс.Метрика