Insomnia Behandling

 Hvordan å behandle søvnløshet. Hvordan bli kvitt søvnløshet uten rusmidler.


 Folk som sover godt, vanligvis preget av god helse, fordi god søvn eliminerer tretthet akkumulert i løpet av dagen.
 Søvnvarigheten avhenger av det enkelte organ, og graden av utmatting. Mange mennesker tilstrekkelig søvn i 6-8 timer, men historie kjenner eksempler varighet og sove 4-5 timer. Margaret Thatcher, Indira Gandhi, andre kjendiser dempning i 5 timer. Napoleon forlot to interessante bord insomniacs. Han sa det, forlater å sove, dekket alle "skuffer i skapet av hjernen hans" og umiddelbart falt i en dyp søvn. Husk hvordan hovedpersonen i romanen "Tatt av vinden" snakket om trøbbel: ". Jeg skal tenke på det i morgen" Forlate alt og dyp søvn, selv for en kort tid mye bedre for kroppen enn overfladisk 10:00, urolig søvn.
 Det andre rådet var til Napoleon å klatre ut av sengen umiddelbart etter oppvåkning. Ligge i sengen etter å ha sovet nyttig, tenkte Napoleon - en vane, ikke bringer noe godt for kroppen.
 De som lider av søvnløshet kan anbefale fysioterapi som fører til avslapning som fremmer god søvn.
 Shiatsu anbefaler følgende prosedyre. Presse tommelen på venstre hånd på forsiden av halsen til venstre (fig.) Og deretter langs halspulsåren i 4 poeng mot krageben.
Insomnia Behandling

 Disse presse gjenta 3 ganger på hver side.
 Deretter tre fingre for 3 sekunder å trykke på hver punkt tilsvarende prodolhovatomu hjernen (se Fig..).
Insomnia Behandling

 Trykk de tre punktene langs baksiden av nakkemusklene på begge sider av nakkesøylen. Gjenta tre ganger de trykke i 3 sekunder hver.
 Trekke hans ben, bøye og rette det meste av stortåen for å stimulere blodsirkulasjonen i nedre ekstremiteter.  
Medisinske egenskaper av aske

 Hvor nyttig aske. Rowan i medisin


 Rowan eliminerer perfekt hodepine. I det gamle Roma, er dens bær også brukes til å styrke mage, fjellandsbyer i Østerrike og fremdeles høste dem i tilfelle forverring av revmatisme, og i Polen og Bulgaria de behandler nyre.

 Hvordan lage syltetøy fra asken?


 I den russiske tradisjonen samme ryabynovoe syltetøy (1 kg av aske helle kaldt sukker sirup - 15 kg sukker, 2 kopper vann - en dag tømme sirup, koke og kjølig, hell over bærene, la for en annen dag og deretter kok til de er møre over lav brann) regnes som en av de beste beroligende midler.
 Ganske glemt i dag deilig syltetøy fjellet aske. Bær bør fylle natten Madera Cahors eller annen rød hetvin, deretter ta 800 m fjellet aske 800 g sukker og en halv liter vann til å koke sirup, hell dem bær, kok et par minutter, la stå over natten. Neste dag, bringe syltetøy til de er møre.

 Magiske egenskaper av aske


 Treet vokser i nærheten av huset er fortsatt betraktet som et godt tegn, og klippe det med mindre det er absolutt nødvendig onde, og hvis et tre er kuttet ned plutselig uten noen åpenbar grunn - et dårlig tegn. Det er kjent at druidene brukte sin tre og bær i sine magiske kunster, og trollmenn gjorde med sin aske pinne.
 Rowan - tre kvinnelige makt og seksualitet. Kommunisere med rogn i stand til å vekke kvinners instinkter, det er spesielt foretrukket av kvinner rundt 40 år gammel, hun gir dem all sin styrke. Hvis halskjede med bær hang ved siden av sengen jenta plutselig revet og spredt på gulvet, så snart å være bryllup, men hva - i kjærlighet eller ikke - dette skiltet ikke svarer. Hvilken side lys prokydalosya mer bær, kom ut og brudgommen. Hvis hun plutselig så under bærene spredt snø eller kvist, votknutuyu vinduet eller noen bær på vinduskarmen - det betyr at hun snart vil bli fornøyd!

 Behandling rogn


 Det antas at fem på ti Viburnum bær - ca fem på ti dråper medisin - stoppe utmattende tørr hoste. Det er kjent at disse bærene reduserer press, og menn vil gjerne slike profylakse: en spesiell infusjon (50 g rogn, Viburnum 100 g, 50 g av bete juice og hvitløk, 150 gram honning, 200 gram vodka, insisterer to uker på et mørkt sted) . Det må ta en spiseskje tre ganger om dagen før måltider.
 Rowan er ofte brukt i folkemedisinen. For å dempe senil sklerose bark avkok brukes.
 Ta 200 gram tørket hakket rå kokt i en halvliter vann over svak varme i to timer. Ta 20-30 ml før måltider.
 Når faryngitt og laryngitt brukes for gargling juice aske. For å gjøre dette, en spiseskje juice fortynnet med kokt vann. For samme formål infusjon er forberedt fruktene av fjellet aske, til to teskjeer av tørt materiale insisterer to kopper kokende vann i en time og deretter filtrert.
 I sykdommer i nyrene og urinveiene juice av bær av fjellet aske ta en spiseskje tre til fire ganger om dagen før måltider. I sykdommer i det endokrine systemet er den samme medisin for å ta samme dose tre ganger om dagen.
 Siste pounded forlater fjellet aske er brukt på de berørte huden soppskader. Bandasje skiftes daglig.  
Hvis syke nyfødte

 Hvis barnet er syk


 Små barn blir syke mindre enn stor. Men, dessverre, de sidene av boken kan også være nyttig.
 Hvis et barn er sykt, se en lege. Kanskje det vil passere raskt, men sannsynligvis også en kraftig forverring. Men mens legen foreskriver medisiner og gi råd, er det nødvendig å gjøre noe, uten å miste tid.
 Kolikk babyer. Så snart barnet begynte å få vekt, problemene begynner med magen.
 Teoretisk skal matet babyen sove i praksis - chotyrykilohramovyy baby som suger til daglige liter melk, Lider av kolikk, spesielt om natten (en fjerdedel av sin vekt!). Mage-tarmkanalen babyen fortsatt umoden, men han har til å fordøye store mengder melk. Vanligvis opptil tre måneder baby normal fordøyelse, og han ikke lider av kolikk.
 Rådet. Hvis du fikk "krevende" baby, ikke krangle med naturen, sove sammen - mage til mage.
 Tiny hjelpe min mors varme og oppmerksomhet magen massasje, i ekstreme tilfeller kan legen anbefale å bruke damprøret.
Hvis syke nyfødte

 Stryke babyen magen klokken rundt navlen iden av hånden din eller bunnen av tommelen.
 Mest legge ut babyen på magen. Vel lindrer baby og smokk.
Hvis syke nyfødte

 Rådet. Hvis babyen er sulten, ble ingen smokk ikke beroliget. Men hvis en masse melk, og det flyter i munnen, er det sannsynlig at barnet i mors bryst er mer tilfredsstillende suger behov enn sult, og fordøyelsessystemet er ute av stand til å takle så mange melk.
 Dummy bør ikke være det primære middel for å roe barnet, men det kan være en god hjelp for slitne mødre og redusere belastningen på fordøyelsessystemet til barnet.
 Når kolikk godt å spikke brukes på magen.
 Apotek selger slike midler fra kolikk som "te Fenhelevыy» (HIPP), sirup "Espumizan" eller "Sub simplex" - konsultere legen din, er det bedre å tilby barnet ditt.
 Noen ganger sparer kan bli varm avslappende bad. Og, selvfølgelig, er at barnet lettere når det er slitt på hendene. Vurderer rommet, blir barnet distrahert fra smerter i magen.
 Rådet. Å slippe ut gasser kan gi barnet dill vann: 1/2 ts fennikelfrø og fennikel tilsett 100 ml kokende vann og la over natten i en termos. Å gi et barn 1-3 teskjeer noen vann før fôring.
 Kolikk og oppkast ikke passere nesten en gutt. Vanligvis tre måneder magen situasjonen blir bedre. Hvis barnet fortsetter å lede problemer, kolikk og oppkast, bør du oppsøke lege (barnelege, gastroenterolog, nevrolog).
 Rådet. Hvis legen på distriktssykehus sier "okay, vil bare" bedre å sjekke riktigheten av denne uttalelsen i et spesialisert senter. Den retningen du gi. Mens egnet sted for gratis - eller faktisk problemet vedvarer, eller er tid testet og ta kontakt med en erfaren profesjonell.
 Oppgulp. For spedbarn i løpet av de første månedene av livet oppstøt - ganske hyppige, små volum i magen, og overdreven melk kommer ut, spesielt hvis barnet sugd grådig svelget og luft. Holde barnet oppreist etter å ha spist.
 Men oppstøt kan være en urovekkende symptom: fra fordøyelseskanalen (hvis melk har stvorozheno eller er det spor av blod) fra nevrologi (hvis oppgulp hyppig og rikelig i kombinasjon med andre symptomer - angst, høy eller lav tone av " muskler). Hvis, til tross for oppkast, blir barnet økende vekt som normalt, er situasjonen ikke så alvorlig. Men kontakt legen din kan ikke skade.
 Rennende nese. Ganske alvorlig problem for barnet. Slay nese hindrer suge og sove. Ungen fortsatt ikke kan blåse nesen, og den eneste måten å fri tut - en nasal aspirator bruk (sug). I sin rolle kan fungere som en spesiell enhet kjøpt på apoteket og vanlig klyster med myk tupp (bruker det kun for dette formålet). Deretter kan du vaske nese morsmelk, lettsaltet vann (1/3 teskje per kopp vann) og deretter dryppe dråper anbefalt av legen din.
 Rådet. Ta et klyster, et glass vann og en klut. Klem klyster og skriv det på tuppen av neseboret baby. Slapp av armen så klyster å fullt gjenopprette den opprinnelige formen. Nå skylle vann klyster, tørker nesen med en vev og gjenta med det andre neseboret.
 Temperatur. Temperaturen av barnet kan være litt høyere enn normalt (366), men i et friskt barn ikke overstiger 37 ° C. Hvis barnet ditt er syk, da temperaturen under 38 ° C churn er ikke nødvendig. Lav temperatur hjelper kroppen å bekjempe sykdom.
 Noen ganger to typer temperatur feber:
 • red (hot) - babyen rødglødende. Hvis det overopphetet, må du senke temperaturen, barnet kan bli strippet og drikke vann ved romtemperatur;
 • hvit (kald) - babyen kald, blek, og temperaturen er meget høy. I dette tilfelle umiddelbart ringe "fast"! Plassere babyen varm cover og gi en varm drink med teskje. Ofte og litt etter litt.
 Rådet. Hvis barnet er svært liten, kanskje vil være mer praktisk å bruke engangssprøyte (uten nål). Skriv inn noen varm drikke og hell i en sprøyte til den indre kinnene baby.
 Dyspepsi (opprørt). Gutten blir rastløs, kan du få oppstøt eller oppkast. Så er diaré. Krakk skummende, grønnaktig, vassen. I babyen magen blåser. Han begynner å suge dårlig, fôring er avbrutt gråte.
 Hvis det har vært isolert kid oppstøt, oppkast, depresjon stol, er det ingen grunn til stor bekymring, men vi må nøye overvåke situasjonen og drikke litt vann babyen små måltider hver 10-15 minutter (med en hastighet på 170-180 ml per dag per 1 kg vekt babyer). Hvis stolen ikke blir bedre, men heller mer hyppig, umiddelbart ringe "fast". For et lite barn er alvorlig!
 Rådet. Fra tilhengere av naturlig utvikling og utdanning blir ofte sagt at det ikke er behov for å vanne babyen - morsmelk gir alle de fysiologiske behovene til barnet. Men med et sykt barn er ikke tilfelle, kan et sykt barn bli for svak, eller opphisset, mister appetitten, ønske om å suge. Hvis du går glipp av et øyeblikk, kan dehydrering oppstår når bare betyr tap væske vil dryppe på sykehus.  
Яндекс.Метрика