Noen ferie for jenter - det er en anledning til å uttrykke sin "I" for å vise frem din personlighet, viser alle din følelse av smak og stil. Halloween - det er den eneste ferie i året når du ikke kan være sjenert og skjule sine "mørke siden", og dette er ikke bare en heks eller vampyr kostyme, men selv slike tilsynelatende små ting som manikyr.
 Det skjer også å bære det drakt på ferie mulighet, er det mulig at hvor du går er en kleskode, men den opprinnelige og aktuell spiker nøyaktig vil glede alle rundt, konstant avhør og trekker du bare gitt.
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Selvfølgelig, alle vet at på en ferie, Halloween, All Saints Day, når alle kjente og ukjente for oss urenhet sin vei til friheten, gå i gatene og ser inn i huset.
 Tradisjonen med å feire denne ekstraordinære feiring kom til oss nylig, selv våre mødre og fedre helt uvitende om eksistensen av en slik feiring, men den yngre generasjonen er alle som deles av de fleste av de tradisjoner og skikker av dagen.
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Å se uvanlig, lite slitasje en dress og lys make-up, bør bildet vurdere den mest detaljer og vakker og tema manikyr du nøyaktig slik det gjør ikke vondt. Men hva du kan komme opp med?
 I dette tilsynelatende lite område av negleplaten, kan du lage hele kunstverk som vil underholde deg hele festlig kveld.
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Det er nok av interessante alternativer manikyr, som er best passer for ferie av Halloween. Den viktigste og eneste følge en regel som kveld - ingen restriksjoner, fantasi og farge, holder hovedtemaet i kveld.
 Selvfølgelig, ofte en manikyr gjort med et visst mønster eller ornament, så å lage det, trenger du spesielle tynne børster for vellykkede tegneelementer. Paljetter, mørke og lyse farger lakk - alt dette vil komme godt med for en vellykket og interessant festlig manikyr, inkluderer tålmodighet og ideer, vil vi hjelpe.

 Symboler og farger


 Selvfølgelig er den enkleste ting å gjøre for å gå til en salong profesjonelle kunstnere som gjør som du vil, og du vil trekke uvanlige mønstre. Men mye mer interessant å jobbe på sin egen måte!
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Det er enkelt, gjør svart eller mørk blå negler, fordi disse fargene, samt mulig grad gjenspeile fargen på de kommende helligdager. Du kan gå gjennom mer komplekse, tegning tradisjonelle symboler og mønstre, som ved første øyekast, gjør det klart hva er tidsbestemt slik uvanlig manikyr.
 For eksempel, er det interessant å se sorte negler som er tynne børste hvit maling påføres duk, de kan ikke trekke på hver negl, og, for eksempel, bare på ringen, eller legge til en edderkopp på den andre siden.
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Flaggermus, edderkopper, duk, silhuetter av katter, skumle øyne og oransje gresskar - alle svært tradisjonelle og typiske tegn du kan velge hvordan du syluetnymu ytelse og i farger, humoristisk eller noe annet.
 Svært uvanlig utseende oransje negler som er sort lakk påføres munnkurv gresskar Jack-lykt, du kan lage en søt og smilende, men du kan heller awesome.
 Kom og tema skilt, heks eller svart katt ansikter bokstaver eller tall, silhuetter skjelett, eller uforståelige abstraksjoner, så det burde være for Halloween negledesign.
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Tradisjonelle ferie farger - svart og oransje, men du kan bruke hjelpemidler nyanser - rød, hvit, gul eller blå. Forresten, kan du ikke stoppe på bare tall, vil årsaken omringe og manikyr.
 Veldig original og uvanlig utseende som negler, dekket med torner eller sorte perler, selvfølgelig, det kan ikke være veldig praktisk, men så flust! Røde flekker på hvite negler ligner blod splatter, virker enkelt, men svært effektiv og morsom!
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Former og størrelser


 Kanskje dette er den eneste ferie i året, som ikke er gjenstand for mote, bare i denne aktuelle dagen lang og spisse falske negler, vil også se harmonisk form av lange kniver eller ovaler.
 Hvis du ikke liker lange manikyr, er det ikke verre enn en kort, ett - ikke nok plass til fantasien. Forresten, er svært interessant fransk manikyr uvanlig i sin tolkning: stedet "smil" kan være svart eller andre mørke farger, og resten er fylt med symbolske tegninger eller omvendt, er ren, og berøres bare den nedre delen.
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Svært uvanlig ser manikyr, som er stor og ringfinger er dekorert med et mønster på de to når de kommer over, finner du hele bildet. Ja, vanligvis malt skjeletter eller spindelvev med edderkopp krypende på den. Veldig original og uvanlig, prøv og se selv!
 Tall på neglene for Halloween, som du ser, bare utrolig variert, var så mange av oss uvitende om at så mye kan komme opp med, og hva er viktig å innse!

 For lat i butikken kan du kjøpe spesiell perevodylky som er lett å spikre redusert ferdigmalte lakk base, dekket med en gjennomsiktig lakk og ser veldig uvanlig og original.
 Hvis du tegner på egen hånd, kan de ikke overleve hvis du ikke kommer ut noe veldig nøye, er dette en ferie du selv spille for alle aktuelle og svært merkelig! La oss prøve!

 En enkel festlig manikyr


 For ham, trenger vi en fin pensel og et par tuber med maling - svart og hvit. Hvis børste er ikke, spiller ingen rolle, den vanlige tilnærmingen tannpirker. Så gi vår nohtky i orden - rasp spiker plate, cuticle smurt med spesielle oljer og deretter bruke en spesiell lakk base.

 Nå som neglene er klare for videre prestasjoner, bestemme at de ønsker å portrettere. Vi vil gjøre de skremte øyne i stummende mørke, og vi vil trekke dem bare på ringfingeren. Vi dekker neglene sort lakk, holde det lå pent, som de levende nyanser av alle uregelmessigheter raskt fange øyet.
 Lage flere lag, vent til den er tørr og begynne å male. Dunk tannpirker i hvit lakk og trekker to små kuler på ringen negler, kan man være litt større enn den andre.
Interessante manikyr alternativer for en ferie Halloween (9 bilder)

 Når den hvite malingen er helt tørr, domalovuvaly sort lakk elev, sjekk for å se at de er små og ikke gått utover selve øyet. På toppen av reparasjoner gjelder lakk, vent til den er tørr, er vår ekstraordinære Halloween manikyr klar!

 I stedet øye, kan gjøre forferdelige blåmerker, vanligvis gjort med en rød lakk, uforsiktige bevegelser anvendt farge, og deretter alle faste gjennomsiktig lakk. Inkluder fantasi og lykkes! Lykke til!
 Hver jente venter på det nye året ser, fortsatt, etter all denne natten du kan drømme opp din vei, velger en dristig og utrolig vakker kjole, plukke en frisyre og sko.
 Naturligvis er lyse og skinnende nyttårsaften antrekk, til en viss grad, innbinding, for ikke å gå seg vill på deres bakgrunn, og faktisk se elegant og unik, er det nødvendig å velge riktige og lyse makeup som vil utfylle utseende helt.
God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

 Mange jenter er tapt i en rekke av alle slags alternativer, fordi jeg ønsker å prøve mye, og velge en ting, men unike.
 Det er viktig å nærme seg dette på alvor, fordi kompetent lagde makeup er nøkkelen til en god stemning, elegant utseende, og dermed bør være - en vellykket og en god fest!
 Men du absolutt bør klart innse at nyttårs makeup avhenger av orientering og metode av ferien. For eksempel vil lyse og prangende øyne, falske øyevipper og rød leppestift ser veldig latterlig for hjem og liten fest.
 Men hvis du kommer til en klubb eller i andre støyende sted, lys og skygge usynlige vipper bare la deg grå mus, som også ikke ønsker å være i nyttårsaften.
 Et annet punkt som må tas i betraktning er antall tiden tilbringes utendørs siden nyttår - er en høytidsdag er ofte blandet med å holde gaten, og snø og regn pauser bli dine beste venner pidvodtsi og rikt malt mascara .
God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

 Så bestemte på sted og tid, kan du nå gå videre til følgende punkter. For å gjøre en god makeup for det nye året med hendene, er det nødvendig å ta vare på et godt sett av kosmetisk børster kvalitet og evne til å ha alt.
 Kosmetikk til å kjøpe bedre kvalitet og bevist, det kan være litt dyrt, men definitivt ikke skyggene vil falle til feil tid, ikke rozmazhetsya mascara og eyeliner vil ikke endre fargetone som det er i budsjettet alternativet.

 I tillegg høy kvalitet kosmetikk brukt mye enklere, og effekten skaper elegant og svært profesjonell.
 Som for ferdigheter, ikke bekymre deg, bare trene flere ganger for ferie, eksperimentere med farger og nyanser, og deretter utarbeide en nyttårsaften ikke gir deg mye trøbbel, det vil raskt og problemfritt.
 Selvfølgelig, hvis du ønsker å se på natten perfekt på alle parametere, eller du har planlagt noen svært viktig begivenhet, kan du slå til fagfolk, de sikkert hjelpe deg best i denne vanskelige saken. La oss begynne.

 Hvordan velge sminke for nyttårsaften?


 Noe sminke som er dedikert til en feiring vil være forskjellig fra den vanlige, først av alt, hvor det lysere og høytidelig. Men det er viktig å følge den fine linjen - redd for å overdrive det og ser latterlig som resultat.
God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

 Noen jenter er så sterkt tiltrukket av slike kunster som til slutt utgivelsen av kilogram fundament, samme mengde skygger og leppestift, opptog, ærlig, trist.
 Så leksjon nummer én - følg balanse, for eksempel, hvis du gjør levende og uttrykksfulle øyne, vil leppene sannsynlig trenger å gjøre i en naturlig skygge - beige, brun, fersken eller gull.
 Neste gang - vurdere hudfarge, øyne, hår, og deres måte å konklusjon, en annen viktig faktor - skyggen av en nyttårskjole på grunn av det har også å overholde fullstendig harmoni.
 Så, hvis hensikt er å konkludere, der håret er helt fjernet tilbake, anbefales det å skjule haken og kinnben bruker mer pulver.

 For håret hennes er egnet lys leppestift eller rødme ut, så vil du legge vekt på person gjemt under krøllene.
 Nå, hår og øyenfarge, jenter med lys hud, samme hår og grønne og blå øyne, er det best å bruke lys, pastellfarger, andre vil se vulgær.
 Men jenta med lyst hår og mørk hud kan plukke opp gull og aprikos blush og skygge kan være grønn, lys grønn eller beige, ned vanlig eyeliner.
 Jenter med lyse rødt hår bør velge gul, oransje eller fersken blush, men øynene må bla mørk blyant eller eyeliner for å gi dem med lysstyrke og klarhet.

 Så unge damer må også velge lepper, er rød eller rød leppestift ganske passende. Mest av alt heldige jenter med mørkt hår og mørk hud, vil de akseptere nesten alle nyanser av skygge, blush bedre å velge sjokolade, fersken eller blek brun. Svarthårete jenter, viktigst, ikke overdriv. Hvis du ønsker å fremheve leppene, Curb Your entusiasme er relativt øyne.

 Hvordan lage en uvanlig make-up for det nye året?


 Faktisk er det ingen rigid rammeverk eller særlige regler under hvilke er det nødvendig å sette en festlig makeover. Likevel kan vi gi noen råd.
God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

 Først av alt, ta vare på egen helse hud. Like før vyspitsya riktig, for å unngå blåmerker og hevelser, gjør foryngende og fuktighetsgivende ansiktsbehandlinger, fordi nyttår - vinterferie, er huden din stadig utsatt for negative påvirkninger - kulde, vind, kaldt.
 Før du søker grunnleggende makeup, må du bruke en fuktighetskrem og deretter gi noe skygge huden ved hjelp av krem ​​pulver eller pulverisert vanlig. Nå som du har forberedt grunnlaget, kan du begynne å sette skygger.
 Sin farge og beløpet vil avhenge av den stilen som du velger å komme. Nå spesielt populær arabisk og indisk makeup. Arabisk preget av en sterk tilførsel av øyet, ofte med hjelp de gir mandelformede.

 For denne linjen trekkes langs nedre og øvre øyelokk, og for alltid dekket med sølv eller gull nyanser. Øyevipper er dekket med flere lag med mascara eller resort til falske øyevipper. Indisk makeup mer lik arabisk, vanligvis gjøre en lys aksent på øyne og lepper, vipper ut svart, noen ganger med en svak glans, mascara.
 Stilig makeup for en kveld feiring omfatter ikke bare lyse og skimrende skygger, men vakre, uttrykksfulle lepper.
 Husk at hvis du velger å bruke lyse nyanser av leppestift, bør huden i ansiktet være ideelle formen bør være noen feil og forverring.

 Til leppestift holdt så lenge som mulig før satt på leppe krem ​​og pulver. Hvis du følger alle disse retningslinjene, kan det lett takle problemet med det nye året makeup. Lykke til!

 Bilde foretrukne utførelses nyttår Makeup


God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

God makeup for det nye året med hendene (26 bilder)

Яндекс.Метрика