Interkostal nevralgi symptomerOfte, når de står overfor en skarp og meget sterke smerter i brystet, begynner vi å synde til hjertesykdom, noe som ikke alltid er tilfelle. I noen tilfeller kan denne følelsen tyde på utvikling av denne komplekse symptomer som intercostal nervesmerter. For å skille mellom disse to sykdommene, vil du finne nedenfor.
De viktigste symptomene på interkostalrom nevralgi
Det viktigste symptomet på interkostalrom nevralgi - smerter i brystet, og er i hjertet. Den største forskjellen mellom denne type smerte fra et hjerte smerte som smerte i intercostalrom nevralgi har neyropatycheskyy karakter. Dette er den utløsende faktor i dette tilfellet er forskjellige lidelser og sykdommer relatert til nervesystemet hos mennesker eller skader og traumer av de forskjellige elementer. Pain har herpes natur, som kurset utvikler langs mellomrommene mellom ribbeina. Kan være ensidig eller vises i begge omganger i brystet.
Smerte i interkostalrom nevralgi forårsaket av det faktum at i utviklingen av neurologiske sykdommer er irritasjon eller kompresjon av interkostalrom nerver. Smerten kan være kjedelig, brenning, kjedelig eller skarp, dvs. dens manifestasjoner er svært mangfoldig. Noen pasienter med interkostalrom nevralgi kan klage over konstant forekomst av smerte og noen periodisk bekymret. Økt og mer uttalt manifestasjon av smerte kan oppstå som følge av bevegelse av pasienten, rope eller snakke når en person gjør arbeidet i brystet og ribbeina og dyp pust, hoste eller ler.
Hoved lokalisering av smerter i intercostalrom nevralgi er en kiste i ribbeina. Men ofte gir smerter i ett eller begge bladene eller korsryggen. I slike tilfeller kan det være mistanke i nærvær av komorbiditet, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere. Massazhyrovanye eller palpasjon eksamen, bringer også ubehagelig smerte. Dette stedet kan trykkes eneste regionen i ribbeina, men ryggraden. I kroppen av den sterke smerter på palpasjon, mest sannsynlig, er den samme periode av den skadede nerve.

Andre symptomer på interkostalrom nevralgi

Smerter i brystet, skulder og rygg interkostalrom nevralgi kan også være ledsaget av andre symptomer.Disse inkluderer:

- Overdreven svetting;
- Muskel sammentrekning;
- Rykninger øyelokkene eller andre deler av muskler;
- Prikking;
- Lokal feber og deler av overhuden;
- Endre fargen på huden (blekhet eller flushing);
- Nummenhet (parestesi) noen deler av kroppen.

Over tid, med konstante symptomer på interkostalrom nevralgi er døende nerve rot smerte og stopper. Men ikke forveksle dette med forsvinningen av sykdommen. I dette tilfellet, er det bare å endre symptomer, dvs. interkostal nevralgi flyttes til et annet utviklingstrinn. Dermed, etter dødsfallet til den skadede nerve en følelse av tyngde i brystkassen og utilstrekkelig oksygen innånding. Det er, fra dette punktet pasienten puster overfladisk.
I tillegg til interkostal nevralgi smerte er også ytre tegn på sykdom. Relatert refleks de ønsker å redusere pasientens smerte. Det faktum at ved en viss posisjon i pasientens kropp er strekke interkostalrom områder, noe som resulterer i redusert sammenpressing av nerveendene og minsker deres irritasjon. Dette eliminerer eller lindre smerte.
Utenfor den ovenfor beskrevne prosess gjenspeiles i den asymmetriske plasseringen av pasienten, den såkalte "antalhycheskom" -stilling. I dette tilfellet, blir pasientens kropp bøyd mot den sunne del av kroppen. Det bør bemerkes at plasseringen av skallet er beskrevet og psykologiske årsaker. Pasienten interkostalrom nevralgi utvikler konstant frykt for smerte kan føre til denne typen manipulering av kroppen hans.

Hvordan ikke å være forvirret interkostal nevralgi med hjertesykdom

På grunn av det faktum at lokaliseringen av smerte i brystet kan være årsak til mistanke om samtidige sykdommer assosiert med hjertesystemet, særlig myokardialt infarkt, er det nødvendig å skille klart mellom arten av smerte av interkostal nevralgi. Å utelukke hjertesykdom krever differensialdiagnose. Dette er viktig, fordi tiden ikke er diagnostisert hjertesykdom kan true alvorlige konsekvenser.
Hovedkriteriet for skillet interkostal nevralgi og hjertesykdom er innholdet i smerte. På lengden interkostalrom nervesmerter smerte er lang, opptrer jevnlig og har intensivert funksjon i enhver, selv mindre bevegelse eller endring av posisjon av pasientens kropp. Eliminere smerte ved hjelp av hjerte narkotika, selvfølgelig, kan ikke - dette er en ekstra tegn på skillet. Den eneste punkt som forener interkostal nevralgi og hjerteinfarkt er meget intens, brennende smerte i naturen, med en følelse forsterket av en kort tidsperiode.
Nå la oss snakke om hjertesykdom. Smerte i dette tilfellet er kortvarig i naturen, med regelmessige mellomrom. I tillegg er det mulig å eliminere ved hjelp av medikamenter for behandling av denne gruppen av sykdommer. Andre symptomer på hjertearytmi er, og hopper i blodtrykket i retning av økning eller reduksjon.
Som for lokalisering av smerte, interkostal nevralgi på plass er en bryst lesjoner, og i de fleste tilfeller er den nøyaktige plassering av smerte pasienten er vanskelig å fastslå. I tilfelle av et hjerteinfarkt smerte er konsentrert i retrosternale området og ofte betaler til venstre - skulder, arm eller skulderleddet.
Det bør bemerkes at diagnosen kun basert på smerte og dens lokalisering på riktig måte, må du bruke flere metoder for undersøkelse. Spesielt er den eneste måten pålitelig diagnose av sykdommer forbundet med hjerteaktivitet er å gjennomføre EKG.
Behandling av intercostal nevralgi
Etter definitiv diagnose "interkostalrom nevralgi" legen foreskriver en omfattende behandlingsopplegg. Først av alt, er interkostal nevralgi behandling for å eliminere smerte, i det minste redusere denne. For dette formål, foreskriver legen den smertestillende legemidler inntak som er 5-10 dager. Kursets varighet avhenger av intensiteten av smerte.
I tillegg må interkostalrom nevralgi oppnevnes ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. De kan være i form av tabletter, stikkpiller eller injeksjoner for intramuskulær administrering. Å lindre spasmer oppnevnt av medikamenter som reduserer muskeltonus (myorelaksatы). Hvis interkostal nevralgi er alvorlig i naturen og kan ikke tilfredsstille smerte ved hjelp av smertestillende, er slike tilfeller vist novocaine eller lydokaynovыe blokade.
I tillegg til å ta narkotika i et omfattende behandlingsprogram interkostalrom nevralgi omfatter fysioterapi. Det elektroforese, ultralyd, magnetisk terapi, UV-stråling, etc. Hvis årsaken til interkostalrom nevralgi er en krumning av ryggraden, da legen foreskriver de nødvendige prosedyrer for å korrigere holdning.
På grunn av likheten av symptomer interkostal nevralgi med hjertesykdom, bør du ikke ignorere. Når smerten i brystet, hvis du ikke har diagnostisert, bør du umiddelbart oppsøke lege eller ringe en ambulanse.  
Hvordan å slutte å drikke alkoholSannsynligvis hver av oss kjenner fra barndommen at alkoholmisbruk fører til svært katastrofale konsekvenser for personen og for hans familie. Men til tross for det faktum som lenge har blitt bevist at alkohol avslører ødeleggende effekt på nesten alle kroppens systemer, la avhengighet endelig avgjort mye mer. Fordi vi har tradisjonelt ikke bare å feire ferien med vin, konjakk, vodka og andre drinker på bordet, men drikke, som de sier, "så", for eksempel, om å møte venner eller på slutten av uken til avslapping virkedager.
Hvorfor så populære alkohol

De viktigste årsakene til alkohol inkluderer følgende:

• Mangel på en mann med høye moralske idealer;
• Frykt for vanskelighetene i livet;
• Ønsket om å overvinne sin mindreverdighetskompleks;
• Imitasjon av andre, ønsket om å være "deres" i ethvert selskap;
• slutte Svært ofte drikking forstyrrer en følelse av eufori etter å ha drukket der en person begynner å virke selv en sterk, modig, interessant;
• Skal være vanskelig problem av personlige og familiesaker;
• Sosiale spenninger i det moderne samfunn, virkelighetsoppfatning som urettferdig;
• Profesjonell ubrukelighet;
• Alvorlig eller uhelbredelig sykdom.

Hva som forårsaker hyppig alkoholmisbruk

Dessverre, hvis du ikke kan forestille meg livet uten de ulike alkoholholdige drikkevarer sannsynligvil du snart få problemer som:
• En alvorlig metabolske forstyrrelser;
• alkohol fører også til irreversible endringer i hjerte, lever, nyre og undertrykker det sentrale nervesystemet, reduserer smerteterskel fører til dårlig koordinering av bevegelsene;
• De som i tiden kunne ikke slutte å drikke, blir alkoholisme kronisk stadium, ofte ledsaget av alvorlige psykiske lidelser;
• Barn av foreldre skiller seg i avhengighet til alkohol, ofte født svake og lider av ulike fysiske og mentale mangler;
• Hovedargumentet i favør av umiddelbart slutte å drikke alkohol, er at det kan føre til irreversible forstyrrelser i ernæring vitale systemer i kroppen, noe som fører til for tidlig aldring på grunn av alkohol nedbrytningsprodukter (metabolitter) er ikke brytes ned i lang tid.

Hvordan å tvinge meg selv til å gi opp alkohol

Vanligvis de som foretrekker å drikke ofte og mange begynner å oppleve alvorlige vanskeligheter i kommunikasjon og vnutrysemeynom nesten ikke finner en stabil, godt betalt jobb. Men selv står på randen, finner ikke alle styrke til å avslutte denne destruktive vane. Dessverre, selv permanente hjem skandaler og økonomisk nød er ikke nok insentiv til å slutte å drikke alkohol i store mengder.
Hvis du har en sterk vilje og fant tilflukt i alkohol fordi noe liv tragediedu kan prøve å avslutte vane, bare et forbud mot bruk av alkoholi en hvilken som helst mengde. Noen ganger er det nødvendig å endre miljøet, fordi svært ofte kommuniserer på en sirkel fremmer en lignende livsstil. I ekstreme tilfeller, ikke hvis slutte å drikke alt ut,Du kan endre en jobb eller gå til en annen bydel eller by.
En god måte å glemme alkohol er for alltidgruppe psykoterapiNår en person snakker til folk som lider av denne avhengigheten eller nylig pensjonert fra henne, og får nødvendig moralsk støtte. Noen ganger du ikke kan slutte å tenke på alkohol, ved hjelpspesiell psykologisk metode. For å gjøre dette, ta et stykke papir og raspishut detalj fordelene av livet uten alkohol (gjerne nær mulighet til å samle inn penger til en ferie på et sted hvor du har drømt om å besøke og respekt på jobben, etc.). Sjansene er, så kan du slutte å drikke uten problemer, fordi det er lite sannsynlig at du vil ønske å være alene, et sted i "bunnen" av samfunnet.
Hvordan å behandle alkoholisme
Hvis alkohol er blitt en vane og slutte å drikke alene ikke fungerer, et presserende behov for å bruke drastiske tiltak. Disse inkluderer:
• Medikamentell behandling i et spesialisert sykehus, fordi der legene kan utvikle individuelle ordningen kvitt denne ubehagelig avhengighet. Men disse institusjonene ikke alltid skryte godt materiale base, komfortable kamre, ernæring, etc. Så du må velge hva som er mer viktig: å slutte å drikke helt på rekordtid, men forholdene ikke garantere en høy grad av komfort, eller fortsette å ødelegge deres liv. Hvis denne sykdommen er knyttet til en kjær, må du ta vanskelige oppdrag overbevise ham til og behovet for dette trinnet;
• koding menneske av Dovzhenko (hypnotiske forslag).Husk at denne metoden fungerer godt stort sett bare de som frivillig besluttet ikke å drikke og starte livet på nytt og har høy psykologisk suggestibilitet;
• Behandling med legemidler (dashbord, esperal). Den består i organismen av et stoff som er fullstendig uforenlig med alkohol. Så hvis en person begynner å drikke, blir han straks veldig syk, føler han kvalme, frysninger, svimmelhet, panikk, kan han mangler luften. Men det er verdt å huske at gyldigheten av slike legemidler er ikke evig, hvordan han kom til slutt, er sannsynligheten for forstyrrelser hos pasienter så det er bedre hvis det var i denne perioden vil bli observert i en medisinsk psykolog eller selv delta på en spesialskole for edruelighet " .
Forebygging av alkoholisme
Til folk ikke begynne å drikke og ikke prøve å løse sine problemer systematisk ved hjelp av alkohol, er det viktig å sikre at slikforebyggende faktorer:
• En relativt høyt nivå av velstand, tilstedeværelse av sine egne hjem;
• Regelmessig fysisk undersøkelse;
• Psykisk og fysisk helse, utvikling av stress,
• Ta vare på lykkebringende moralske klimaet i familien, evnen til raskt å løse nye konflikter og hindre dem;
• Lavt nivå av kriminalitet i landsbyen velstående sosiale miljøet;
• God evne til å tilpasse seg i et samfunn i stadig endring.
Metoder for behandling av alkoholisme folk rettsmidler
Meget gode resultater i behandling av alkoholisme og andre urter gi folk verktøy, mange dropper ut etter bruk for å drikke for alltid. Vurdere noen av dem:
• Bland centaury og malurt i forholdet 4: 1 og en spiseskje av blandingen helle en kopp kokende vann. Vikle og la stå i en time, sil og la pasienten drikke tre ganger om dagen for 0, 5 timer før du spiser en spiseskje;
• I april-mai (når planten blomstrer) samle kopыtenya europeiske røtter. Tilbered suppen med en hastighet på 5 g tørr rhizom i 200 ml varmt vann (overdose kategorisk utelukket) og tilsett en spiseskje med kjøttkraft i 100 ml vodka. Dette bør gi kvalme og distrahere pasienten fra alle alkoholholdige drikker;
• Samle buskene bringebær 20-25 skog veggdyr, hell 500 ml vodka og la stå i en uke. La pasienten 50 gram vodka dette for å bevirke en jevn aversjon mot alkohol.  
Яндекс.Метрика