Intestinal atoni. Behandling av tarm atoni folk rettsmidlerHvordan å behandle tarm atoni? Tradisjonelle metoder for å behandle intestinal atoni
Intestinal atoni - en forstyrrelse av tarmbevegelse (forstoppelse), som resulterer i kompliserte tabeller eller forsinkelse avføring i 2-3 dager. Uansett alder, kan sykdommen føre til underernæring. I gamle dager kan være forbundet med redusert muskeltonus av veggene i tarmen. Årsaken til forstoppelse kan også være svulster eller polypper, klebe sykdom, abnormiteter i tarmen. Forstoppelse i en hvilken som helst alder opptreden av farlige allergiske reaksjoner, immunforstyrrelser og forringelse av den generelle tilstanden til kroppen.
Denne sykdommen kan være ledsaget av magesmerter, opphopning av giftstoffer i leveren, mage og andre organer, og derfor bør bevege seg mer, gjøre øvelser for magen.
Det bør helt forlate det store antallet retter laget av mel, poteter, godteri, gå for frukt og grønnsaker. Spesielt nyttig surkål og seemaya, gulrøtter, rødbeter, agurk, reddiker. Koker flere måltider med squash, aubergine, paprika, gulrøtter, løk.
Justerer peristaltikk avkok av røttene av celandine. For utarbeidelse må ta 6 teskjeer knuste røtter og helle seks kopper vann. Putre på svak varme i 20 minutter, la det brygge og belastning. Ta 1/2 kopp fire ganger om dagen. Gjelder ikke for gravide.
Teskje knust røtter mylnikov helle et glass med kokende vann, kok i 20 minutter på svak varme med lokket, kjølig, press. Ta en halv time før du spiser 1/2 kopp 3 ganger om dagen.
En spiseskje med linfrø, helle et glass med kokende vann, rør i 10-15 minutter. Ta på tom mage 1/2 kopp.
Halvparten eller 1/3 teskje rabarbra rot ekstrakt ber mynte eller kamille. Lakserende effekten oppstår innen 8-10 timer.
3 ss havregryn blandet med 2 ss honning, tilsett 1 ss salt. Ta hele batch, drikker kokt vann.
7 teskjeer sorrel hest Hell 5 kopper vann, kok i 15 minutter, for å insistere, avløp. Ta en spiseskje hver 3 timer.
Ancient avføringsmiddel - Senna (Cassia kristtorn, Senna). Ta 10-20 g knuste blader lage et glass med kokende vann, la, avløp. Ta natten.
7 teskjeer hakket lakrychnyka (lakris rot) helle tre kopper vann til å koke, kjølig, avløp. Ta 1/2 kopp hver 3. time som et mildt avføringsmiddel og vanndrivende.  
Hvordan gjøre en klyster? Hint og tips
 Alle bør være i stand til å gjøre deg selv en klyster. Det er en av disse manipulasjoner, som kan anvendes for akutt organ. I dag kan vi lese at enemas gjøre for vekttap. Det bør imidlertid lytte til anbefalinger fra leger. Den eneste grunn til denne fremgangsmåten - en mangel på selvtømming av tarmen i tre dager eller mer.
 Hvordan gjøre en klyster?
 I dag er et svært populært ulike metoder for rensing av kroppen. Men de kan ha noen problemer i tarmen. I slike tilfeller kan du ty til denne behandlingsprosedyren. Men det er viktig å gjøre riktig klyster, og, i tillegg, har leger anbefales å bruke ikke mer enn 10, slik manipulasjon, fordi ellers truer den intestinale dysbiosis. I tillegg mottar legemet mye vann (15 L), og et lite antall utgangs, truende ødem. Det er tider når klyster kreves postoperative pasienter. Men her frekvens og antall prosedyrer bestemmer legen.
 Hvor ofte kan gjøre en klyster?
 Leger hevder at ikke mer enn én eller to ganger i måneden fordi mekanisk agitasjon kan føre til skade på endetarmen. Imidlertid er spesielle dietter renhold utføres 6-7 økter med en pause for en dag. Selvfølgelig er disse dietter ikke utformet for lang periode.
 Fra barndommen klyster bør være spesielt forsiktig. Faktum er at hvis en ung alder for å misbruke slike manipulasjoner, ytterligere kroppen bare slutter å arbeide selvstendig og forstoppelse kan være et konstant problem.
 Et annet viktig poeng - du kan ikke gjøre et klyster i tilfelle at en person har en sprekk i anus, blødning betennelser og andre problemer. Hemorroider det ikke utgjør et problem.
 Hvordan å sette et klyster?
 På dette spørsmålet, er svaret en hel sekvens. For det første er det nødvendig å varme opp 1,2 liter rent vann (men ikke koke, til en temperatur på 25-35 ° C). Du kan legge til en liten bit av babyen såpe (1 ss) eller 2-3 ss vegetabilsk olje (valgfritt - glyserol). Også leger anbefaler klyster avkok av kamille apotek tørr (1 spiseskje per kopp vann). Hvis det er nødvendig, søke terapeutisk klyster med ulike legemidler, men de gjorde kun på resept. Det kan gis diagnostisk klyster, men de sjelden gjør hjemme.
 Tips klyster bør smøre vaselin. Med fortrenge luft klyster, fyll den med vann eller løsning. Selvfølgelig må spissen være sterile.
 Pasienten bør ligge på din venstre side, ben å bøye i knærne og presset til magen. Bedre sette olje klut, slik at den frie enden hun falt i noen kapasitet (for eksempel en bøtte eller vask), i tilfelle personen kan ikke holde vann.
 Tips klyster, smurt med vaselin, veldig sakte og forsiktig introdusert inn i endetarmen. Det gjør roterende bevegelse, først mot navlen, og når du føler en hindring, så send et tips til side av ryggraden. Alt han har å signere en dybde på 10-12 cm. Deretter klyster forsiktig løft og fjerne klemmen for å frigjøre vann (eller løsning). Etter fjerning av spissen mann skal holde vann i ytterligere 5 eller 10 minutter, så er det nødvendig å tømme tarmene.
 Som du kan se, er prosessen ikke så vanskelig, men krever litt dyktighet og omsorg.
 Hvordan du skal velge?
 Barn klyster ser ut som ull. Voksne grupper kalles Esmarch, som i utseende minner om en varmeflaske med et langt rør.
Rensing klyster hjemme
 Rensing klyster hjemme - en ganske vanlig prosedyre som brukes i en rekke sykdommer. Det bør ikke være uansvarlig å behandle denne prosedyren, og anser det ufarlig! Feil eller ikke rettidig gjort rensing klyster kan påvirke kroppen. Derfor klyster bør gjøres bare på anbefaling av en lege!


 Også, bør du vite det meste og oversikt over kontraindikasjoner:
 - Smerter i fordøyelsessystemet;
 - Mage-tarm blødninger, og blødning fra endetarmen;
 - Hemorroider;
 - Svulster i endetarmen;
 - Betennelse i anus.
 Legen lov til å gjennomføre en rensende klyster, og ingen kontraindikasjoner med du ikke det? Ok, i så fall kan du gå til fremgangsmåten.
 For prosedyren, vil du trenge et krus Esmarch. Kjøpe det fra et apotek, husk å se at der det selges komplett for Esmarch krukker grupper ofte solgt uten et tips, uten klemme (eller trykk) slange.
 Den beste tiden for rensing klyster - er fra 8 til 9 am og fra 8 am til 21:00.
 Det anbefales å gjøre en rensende klyster alene, og be om denne tjenesten noen fra slektninger eller venner.
 Så, gjøre en rensende klyster
 1. Zastelit seng voksduk, og under sengen, satte en bøtte eller vask, slik at det kan renne sølt vann.
 2. Pasienten bør ligge på senga på venstre side, klemmer knærne til magen hans. I denne stilling, magemusklene er avslappet, slik at flyten av vann inn i tykktarmen er enklere. Pasienter blir forbudt fra å flytte, bør ligge på ryggen og sette skipet.
 3. Fyll kruset Esmarch 4-5 glass vann ved en temperatur på 25 til 35 grader. En kald vann kan utløse tarm krampe! Noen ganger de beste action prosedyrer i vannet bør legge 2-3 ss flytende petroleum gelé eller glyserin. Også, i stedet kan du bruke solsikke eller lakserolje. For bedre utgangsgassen fra tarmen anbefales å blande vann med kamilleekstrakt.
 4. Fjern gummi tube luft ved å åpne en ventil eller klemme på røret, la vannet renne litt.
 5. Steng ventilen og henge (eller trygt sted) krus Esmarch i en høyde på 1 meter over pasientens seng, etter børsting tuppen av vaselin eller glyserin.
 6. forsiktig spredning baken pasientens tommel og pekefinger på venstre hånd. Høyre hånd forsiktig roterende bevegelse type spiss i pasientens anus ca 10 cm.
 7. Turn - vannet begynner å fylle tarmen. Hvis ikke, skriv litt dypere spissen og løfte opp et krus Esmarch.
 8. Hvis det ikke fungerer, og og vannet fortsatt ikke klarer å gjenopprette tuppen av 3-4 inches, deretter forsiktig senke krus og begynne å slippe vann ved lavt trykk, vekselvis åpner og lukker ventilen. Denne pasienten puste dypt magen for å lette passasjen av fluid.
 9. Når vi går i vannet bør være tålmodig, til tross for trang til avføring, prøve å holde vann i noen minutter. I løpet av denne tiden, vann omyye hele tykktarmen.
 10. Under prosedyren, kan pasienten føle magesmerter. Hvis smertene er ubetydelig, litt lavere eller lukke ventilen kopp til opphør av smerte. Samtidig skarp smerte prosedyre bør stoppes.  
Hvordan gjøre en klysterEnema - et uunnværlig verktøy for tarmen rensing og kroppen som en helhet. Selvfølgelig kan rengjøring gjøres og mer skånsomme metoder: lakserende te, infusjoner og te, ulike medisiner. Men først, disse verktøyene krever tid for handling. Og for det andre, er de ikke i stand til å fullstendig rense kroppen og gi en helhetlig handling. Nedenfor vil vi diskutere hvordan du gjør et klyster slik at kroppen bare gi nyttig effekt.
Gjør klyster anbefales ikke mer enn to ganger per måned. Dette er en mekanisk rensing av kroppen, slik at det hyppig bruk av denne metoden kan skade den normale drift av tarmen. Viktigere, har klyster mye, som vasker vekk fra tarmen er ikke bare dårlig, men alle gode: for eksempel, mikroflora. Det skal også bemerkes at ikke alt vann som kommer inn i tarmen og utskilles, slik at en, 5 liter vann er omtrent en tiendedel av - ca. 150 ml. I tillegg, hvis du gjør en klyster ofte, kan tarmen mister evnen til å fungere selvstendig. Hvis klyster er å gå ned i vekt og rense kroppen i kosten, så du bør gjøre en serie klyster 5-6 med en pause på en dag. Da må du gjøre en lang pause på flere måneder.
For å bruke klyster riktig, må du utføre følgende generelle regler:
Man posisjon - liggende på sin venstre side, clutching bena under seg, eller står på alle fire.
Volumet av væske - ikke mer enn 2 liter.
Væsketemperatur - 25-30 ° C for normal rengjøring, 12-20 ° C for forstoppelse. Men er for kaldt vann bedre ikke å bli involvert. Kaldt vann fører overstrekk i veggene i tarmen, som igjen fører til ubehagelige og til og med smertefulle opplevelser.
Tips trenger fett eller vaselin.
Kapasiteter og tips ren.
Brukt vann bør kokes eller filtrert. Ikke bruk vann fra springen.
Du kan ikke helle væske inn i tarmen for raskt. Dette kan føre til smerter.
Etter infusjonsvæske bør prøve å utsette det i deg selv 5-10 minutter. Bare da kan du gå på toalettet.
Gjør klyster kan ikke bare vann. For rensing enemas utmerket svak løsning av kaliumpermanganat. Også, kan du skrive inn tarmen ulike påfunn av urter: kamille, salvie, calendula. Disse te vil ikke bare rense tarmen, men raskt gjenopprette sin mikroflora, levere en gunstig effekt på kroppen.  
Яндекс.Метрика