Intestinal tumor: symptomer og behandling
 Hos mennesker utfører rett tarmen flere funksjoner knyttet til absorpsjon av vann og mineralforbindelser avl ut giftstoffer i form av avføring. I tykktarmen, som har en lengde på 15 til 20 cm, slutter prosessen med fordøyelsen. Tarmen er ansett som den lengste delen av fordøyelsessystemet, det sammenlignet med andre sykdommer i mage-tarm-kanalen, den minste tumoren diagnostiseres. Symptomene begynner sykdom assosiert med tykktarmskreft nesten alltid det samme: kvalme, oppkast, tap av appetitt, økt flatulens, forstoppelse, diaré, avføring med blod.
 Typer og symptomer på benign
 1.  Polypper er svulster består av epitel tarmslimhinnen. Årsaker til utvekster på veggene i tykktarmen kan være forskjellig fra feil kosthold og stillesittende livsstil og slutter med genetiske faktorer. Polypper er vanskelig å diagnostisere i den tidlige fasen, som de ikke vondt og blør ikke. Utvekster som har en tett struktur kan påvirke bare kvaliteten av stolen: det blir en væske, med slim. Flere polypper er i stand til å degenerere til en ondartet svulst, er det viktig å overvåke tilstanden av stolen og gjennomgår en årlig undersøkelse i klinikken. Om Oncology sier blødning, som vanligvis begynner før tømming. Hvis en pasient en gang oppdaget et problem med svulstene, må han hele tiden overvåke deres avføring.

   Villøse godartet tumor i tarmen har en avrundet form, langstrakt langs kantene. Dette svulst humpete struktur lyse rødt, ligner papiller av fiber. Varianter av sykdommen sprer seg og nodulær tumorer som spres usammenhengende uten å skade slimhinnen. Diagnose kan foretas på et tidlig stadium, slik det vil sees i avføring fra blod og grønt slim, blod hemoglobin avtar raskt, folk vil føle ubehag og svakhet i musklene. Mulig tap av bevissthet.

   Diffuse polypose er en sykdom som overføres genetisk. Siden oppvekst, barne hyppige endringer i avføring fra diaré til forstoppelse, ledsaget av oppkast og generell rus. Polypose kan skje på bakgrunn av fysisk skade rektum eller ulcerøs kolitt.

   Lipoma består ikke av epitelceller, og fra fettvev. Den vokser i form av kapsler, som kan føre til forstoppelse, og i avanserte tilfeller og tarmobstruksjon. Når sykdommen blir uregelmessig avføring, avføring svært vanskelig. Lipo kan oppdages bare ved radiografi.
   Behandling av tarmsvulster
  1.  De viktigste symptomene på tarmsvulster (intestinal obstruksjon, blødning) er alltid alarmerende fagfolk. Dette tyder på at sykdommen har passert latent periode og passert stadium av alvorlige symptomer. De foreskrive en pasient røntgenbilder, basert på resultatene av som gjorde den endelige konklusjonen på kurset og variasjon av sykdommen.

    De fleste andre svulst prosesser skjer i tolvfingertarmen hos personer over 50 år. Opprinnelsen til brannen sykdommen er uavhengig av kjønn, bosted, leger tilskrives årsaken til utseendet på feil kosthold og livsstil.

    Også de viktigste faktorene som kan forverre sykdommen, er: overført kjemoterapi, nedsatt immunforsvar, arvelige og autoimmune sykdommer, tilbakevendende infeksjoner i tykktarmen, cøliaki.

    Hvis du finner svulster i tarmen lege foreskrevet pasient kirurgi. Avhengig av typen av tumor og i nærvær av kreftceller hos det mulig organ operasjon når pasienten bare vil skjære av en del av eller fjerning av svulster (resection) polypp sammen med en del av tykktarmen, hvor det finner sted. Under rehabilitering pasienten er tildelt en streng diett med minimalt med fett og relaterte legemidler med "live" lakto bakterier som gjenoppretter jobb mage-tarmkanalen.

    Ifølge statistikk, bare 4% av alle svulster er ondartet tarmen, de fleste oppstår i diffuse villous polypper og svulster.

    I tilfeller av kreft diagnose etter en kirurgisk prosedyre pasienten vil bli tilbudt et kurs av stråling eller cellegift. Neste er behandling med immunostimulanter, medisiner som fremmer normalisering av tarmen og selvfølgelig vitaminer.  
Expectorants bronkitt
 Hvert legemiddel med betennelse i de øvre luftveier stille legen, avhengig av fasen av sykdommen. For eksempel, i den akutte perioden slimløsende midler er kontra grunn av feber og ESR kan utløse bivirkninger og øket cellespredning bronkopulmonal infeksjon. Alle verktøy som hjelper sputum utflod, skrevet ut kun etter at brannen var lokalisert. Slimløsende medikamenter, tynning slim, redusere toksisitet, hjelpe folk puste rolig og redusere symptomer på tørr "bjeffende" hoste.
 Typer og egenskaper av anti-tørr hoste
Expectorants bronkitt
 Det er kjent at effekten slimløsende medikamenter uvurderlig for kroppen. For å takle slim, trenger du følgende legemidler som kan redusere viskositet og absorpsjon av bakterier i bronkiene og lungene. Hvis du ikke bruker legemidler som fremmer slim utflod er risiko for obstruksjon (bronkospasme skyldes innsnevring av luft lumen).
 Hele utvalget av medisiner slimløsende egenskaper er delt inn i to typer:
 1.  Refleks narkotika. Deres formål - å øke utskillelsen av bronkiene og lungene. De kan endre kvaliteten av viskøst slim i en væske. Siden hoste er lett skilles ut fra kroppen. I folkemedisinen, slike legemidler er: avkok av urten blanding av timian, lakris rot, marshmallow og Thermopsidis. All "mash", som selges på apoteket trekkes fra disse urter.

   Medisiner direkte innflytelse. Deres formål - å påvirke kvaliteten på produksjonen av bronkial slim. De gir en stimulerende effekt på endokrine kjertler, selektivt ødelegge betennelse. Alle medikamenter produsere direkte virkning på basis acetylcystein, som ofte kalles ACC. De mest populære midlene er "Bromheksin", "Lazolvan", "ambroxol" i sirup og tabletter. Emballasjen er vitnesbyrd om bruk og bivirkninger: døsighet, overfølsomhet, allergiske utslett, etc.
   Du kan bruke innånding?
  Expectorants bronkitt
   Å innta expectorants bronkitt, som vanligvis brukes innånding påvirker hele strukturen i lungene og bronkiene, noe som gjør det lettere å hoste i lang tid, og utvinning perioden etter bronkitt på grunn av redusert bruk av innånding. For oppspytt brukt: essensielle oljer (kamfer, eukalyptus, anis) for de som ikke har allergier, samt jod og natron. For å være sikker på at prosedyren er tilgjengelig i en spesiell inhalator apotek, men enklere å bruke vanlig glass eller keramiske zavarnik te med en tut.
   Å brenne halsen, bør vann for innånding være 60-70 ° C. Hun la til noen få dråper eterisk olje, eller 5-6 dråper jod eller 1/2 ts natron. Pust inn gjennom munnen trenger nese og puster nese. Innånding - 3-5 minutter.
   Folk rettsmidler for hoste
  1.  Islandske mose ofte brukt som et middel for utslipp av slim. I sin tørr form kjøpe et apotek, brygget hjemme så: 1 ts hakket 1 ss mose nødvendig. kokende vann. Moss skal fylle en termos i minst 2 timer. Så små slurker betyr det å ta 5 ss 4-5 ganger om dagen. Smaken er noe som minner om islandsk mose malurt, veldig snerpende og bitter, men svært effektiv og ikke forårsaker allergi.

    Forlater mor og stemor kan brygge som infusjon i vann eller melk. Dette legemidlet anlegget er egnet for inhalering. I samme åndedrag med ham ikke: Banan, vill rosmarin, furu knopper. For kjøttkraft 2 ts behov knust forlater mor og stemor til 05 liter. kokende vann i en halv time i en termos. Infusjon drikke varmt, men ikke varmt.
    Hvis sykdommen er i et avansert stadium
    Noen ganger kan en pasient med bronkitt refererer til legen når sykdommen er i et avansert stadium (for eksempel ved forsøk på å helbrede pasienten alene uten diagnose). I denne situasjonen, kan du hjelpe slimløsende narkotika i medisin og tabletter, slik at legen foreskrive intramuskulære injeksjoner av antibiotika med vitaminer. Bare en medisinsk tandem i stand til å bringe kroppen i en tilstand av remisjon og redde deg fra å kjøre bronkitt.  
Hva om skjellende hud i ansiktet ditt?
 Menneskelige natur er slik innrettet at cellene blir stadig utsatt for regenerering prosessen: noen dør og nye kommer til døde på stedet. Denne prosessen bør skje naturlig uten synlige tegn, men noen ganger menneskelig hud, begynner nedootrymuyuchy vitaminer og mineraler for å løsne og flasse. Ikke lagre noen ansiktskrem, fordi problemet er inne, og det bør løses så snart som mulig. Kosmetologer mener at huden - de største og mest følsomme organer, og gjenopprette HP-balanse hud kan bare kompleks tilnærming.
 Årsakene flassende hud på ansiktet
 Med ankomsten av våren antall direkte sollys, noe som tørker ut huden innenfra, øker som den første årsak flasser personer kan være SPF-faktor. Før du går ut for å bruke fet krem ​​med solfaktor effekt - det vil gi huden din mer våren glans og redusere antall mykromorschynok som vises fra solen. Hvis normal diett skjellende hud når som helst på året, mangler sannsynligvis hormoner bør kontakte legen som foreskriver deg vitaminer og kremer med ingredienser hydrokartyzona.
 Huden på ansiktet for mye peeling solbrenthet, kan du oppleve smerte, mulig hevelse under øynene. Hvis du misbruker sommervarmen, feste en kald kompress på hele ansiktet. Selve inngrepet er behagelig, avslappende, bidrar til å lindre ubehaget helt og delvis takle skalering.
 Ikke alle vann Facial nyttig. Således, i vann rikt på jern og klor, noe som fører til huden etter vasking samlinger. Svært dårlig for kroppen din badestamp - det tørker huden, så etter vannbehandling skjønnhetseksperter anbefaler fukte hele kroppen. Hvis du er erfaren, huden blir "skukozhennoy" Du bedre vask kosmetikk, krem ​​eller tonic, så sørg for å fukte huden.
 Hvis problemer Facial følge deg gjennom hele året, og er ikke avhengig av sollys, finne ut hvorfor dette skjer hudlege. Sannsynligvis et problem med mat (allergiske utslett, kløe og flassing gi), klimaendringer eller endringer i kroppen på grunn av alder. Ingen andre enn en spesialist i dette tilfellet, ikke svarer på spørsmålet ditt, hva om skjellende hud i ansiktet.
 Hvis huden mangler fuktighet
Hva om skjellende hud i ansiktet ditt?
 Vann for vasking bør være myk på huden din glans. Hvis du har et par minutter av tid hver uke fryse vann, sammenslåing nezamerzshyy øverste laget - slik at du får vann fra krystallgitteret riktig, nyttig og myk. Huden har en tendens til å absorbere ikke bare kremer, men livgivende vann, vasket i morgen isbit med strukturert vann, hele dagen vil du oppleve en behagelig friskhet, og peeling og helt glemmer.
 Huden næring ikke bare utenfor, drikke rikelig med væske for å forbedre din hudfarge og gi næring på cellenivå. En gang i uken for dyp næring til huden trengte hvile, så å gjenopprette væskebalansen, lage en maske fra agurk, gulrot og sitronsaft (1 spiseskje), potetstivelse (1 ts). Denne blandingen inneholder ingen kjemikalier maske er allergivennlige og kan brukes i alle aldre.
 Hva å gjøre med personlig hygiene?
 Hvis hudlege sa at ingen interne problemer, så det er nødvendig å styrke kroppen og vitaminization gjøre dem (i beste forstand av ordet). Huden tørr og flassende, hovedsakelig fra feil vare på en motvilje mot å se og holde seg ung og vakker. Dekorative Kosmetikk blåmerker og poser under øynene er ikke uber - sliten hud med alle sine problemer vil bli sett, om ikke for å beskytte huden innenfra.
 Å overdry hud, trenger du:
 1.  Ta et bad ikke mer enn to ganger i uken, og legger til sine aromatiske oljer som skaper en beskyttende film på kroppen, og andre ganger bruker en kalddusj.

   Bla hudpleie, inkludert såper og dusj gels.

   Etter hver kontakt med vann brukes til ansiktet uvlazhayuschee kosmetisk melk som bidrar til å holde pH-balanse.

   Etter vannbehandlinger ikke tørk ansiktet tørt med et håndkle hardt og promakyvat den med en fuktig klut.

   Hvis huden er peeling dårlig etter vann hendig du bør være olivenolje, ønsker du å tørke ansiktet etter badet.
  Hva om skjellende hud i ansiktet ditt?
   Folk rettsmidler mot peeling
   Kurere huden løsner hjelp tradisjonell medisin, som gir en fullstendig avvisning av vanlig såpe, og bruke kremer basert på naturlige ingredienser. De kan gjøre selv ved hjelp av naturlige produkter.
   Rensing Mask mot peeling
   Brukes for regulering av vann-base balansen i ansikt, oppdateres og renser huden, med lyseffekt. For henne å blande eggeplomme og en halv teskje honning, legge til mix 10-15 dråper sitronsaft og fem dråper olivenolje. Alt innhold strays litt visp til skummende, tilsett 1 ts maske havremel og søke på ansiktet i 15 minutter. Denne oppskriften bruker bare frisk.
   Maske, flassende hud
   Den viktigste komponenten i masken - tørr sennep og strukturert vann som er blandet i et forhold på 1/1 med olivenolje. Denne blandingen skal brukes til hele ansiktet i 4-5 minutter, og skyll med kaldt vann. Selv om det ville være litt sennep klype fra tid, er det - en fantastisk middel for peeling, fordi den har alle de nødvendige vitaminer for å ernære huden. Etter hud vil være rosa maske, åpne porene, bør personen smøre fett fløte og la det fullt absorbere.
   Maske mot tørr hud
   Baserte plommer kan gjøre hele masken tørke, porøs hud. Dermed blir 2 eggeplommer legge til så mange skjeer med honning og olivenolje (1 ss. L.). Blandingen trenger litt varmt vannbad og søke på ansiktet i 15 minutter. Denne prosedyren har ingen kontraindikasjoner, hvis du ikke er allergisk mot honning, er det ansett som den beste i det våte ansiktet.
   Melk og ost maske til hydrat
   Kremost og høyt fettinnhold bør slipe til glatt, hell en blanding av 1 ss. l. oppvarmet olivenolje, og legger en maske 1 ss. l. salt og søke på ansiktet. Etter 10 min. skyll, opolosnuvshy huden med kaldt vann eller pusse henne is: fuktighetsgivende etter en slik en nærende maske er nødvendig.  
Яндекс.Метрика