Intim hygieneVi kan tilbringe timer å prate med hennes venner på nye verktøy for hår, hud, nye kosmetikk. Men hvor ofte snakker vi om intimhygiene? Heller, sjelden eller aldri. Men på spørsmålet om intim hygiene er ikke mindre viktig.
Tilsynelatende, i dette komplekset? Ta en dusj to ganger om dagen, bruk en ren lin håndkle personlig bruk. Men det er ikke alt.
Feil intim hygiene kan føre til svært alvorlige konsekvenser. Alle har lenge kjent av de mange reklamer som syre-base-balansen i huden er 5, 5 enheter. Men ikke alle vet at vaginal en annen skikkelse - bare 3, 3. Derfor er bruk av vanlig såpe i intim hygiene ikke utelukket. Den sure miljøet i skjeden ved hjelp av vanlig såpe blir mer basisk, lengre sykdomsfremkallende mikrober dør og begynner å øke i antall, forårsaker forskjellige problemer i urinveiene, hvorav de fleste er uskyldige trost og vaginitt. Derfor Intimate hygiene bør brukes bare spesielle midler som vil opprettholde balanse og forsiktig, men effektivt renser og fjerner irritasjon.
Riktig intim hygiene tar dusj minst to ganger om dagen. Det beste alternativet ville være å ta en dusj etter hvert dametoalettet, men i de fleste tilfeller er dette ikke mulig. Derfor Intimate hygiene i løpet av dagen, de spesielle våtservietter som har noen form for antiseptiske stoffer. De bidra til å unngå irritasjon, berolige og fukte huden, gjenopprette syre-alkaliske balanse. Servietter for intim hygiene er bedre å kjøpe på apoteket.
Intim hygiene innebærer daglig bruk av pads som bør byttes minst hver 4-5 timer. Ellers kan det være et gunstig miljø for fremvekst av bakterier og mikrober, og på grunn av dette er sannsynligheten for antennelse.
I løpet av de kritiske dagene intim hygiene bør være spesielt forsiktig. Også ta hensyn til de brukte tamponger og pads. Tamponger anbefaler å bruke bare i de tidlige dager, de må endre minst hver 3-4 timer. Ikke bruk tamponger for intim hygiene kritisk de siste dagene, tildeling er ikke så rik, så bruken av tamponger kan forårsake tørr og irritert. I inflammatoriske prosesser bruke tamponger for intim hygiene bør bli forlatt.
Som for pakninger brukt for intim hygiene i løpet av de kritiske dagene, så de bør velge basert på intensitet utslipp. Beskyttelsesputer må være strengt individuelt pakket. I de senere årene, ulike pads dynket i urteekstrakter. De er perfekte for intim hygiene, bidrar til å bli kvitt betennelsen og irritasjon.
En viktig rolle i intim hygiene er undertøy. Unngå syntetiske stoffer, kjøpe bare den mest komfortable undertøy, thongs og thong bedre å bære på spesielle anledninger og for hverdags sokker Velg en bomull truser. Bukser bør heller ikke være for nær, ellers forstyrre de med huden å puste.  
Personlig hygiene i spesielle tilfellerNyttige tips og råd for kvinner om omsorg for kroppen din.
Hvordan ta vare på seg selv under menstruasjon
Spesiell oppmerksomhet bør behandles til personlig hygiene under menstruasjon. I løpet av denne perioden, kjønnsorganene er mer utsatt for smitte. Forsvar noe redusert, og slimhinnen i livmoren vises sår overflaten.
Så disse dagene vi råde deg til å nøye overvåke renslighet av kropp og klær, og minst to ganger om dagen for å vaske.
Bruke en spesiell bind. Fremfor alt, ikke glem å endre dem til omfanget av forurensning, flere ganger om dagen (pad bør brukes med forsiktighet innpakket, slik at ingen kom til henne ikke, og kaste i søpla).
Under menstruasjon bør vaskes i dusjen, ikke sitte i et badekar.
Igjen du at du i fremtiden trenger å bli mor. Derfor, fra svært ung alder ta vare på sin kvinnes helse. Vet at unnlatelse av å overholde god personlig hygiene kan føre til ytterligere gynekologiske sykdommer og føre til infertilitet.
• Når enda mindre utslipp fra kjønnsorganene eller menstruasjonssyklus for å slå Du gynekolog. Og når det blir eldre, vil du trenger for å besøke ham regelmessig, to ganger i året.
• Når menstruasjon fysisk trening tillatt. Men bølge og tung trening og noen idretter (sykling, svømming) bedre vedlikeholdt.
• I disse dager flere enn normalt pass av hypotermi kroppen, spesielt beina og nedre del av magen.
Under menstruasjon kan bruke tamponger, men i din alder det bør gjøres nøye for å unngå skade på uskyldige skjeggstubbene. Du trenger en viss absorpsjon tamponger og diameter. Det er bedre å først konsultere en gynekolog. Mest sannsynlig vil han råde deg til å kjøpe den minste størrelsen tampong (mini) - det er omtrent to ganger kortere enn lillefingeren, og diameteren er så liten at du kan putte den i skjeden, wow uten å skade. Legen vil forklare hvordan man skal håndtere disse tingene.
Tamponger ønskelig endre hver 4-6 timer, og absolutt ikke holder mer enn 8 timer. Trekk tråden og våt tampong lett skli ut av skjeden.
Daglig skifte av undertøy. Under menstruasjon Gi opp klær fra syntetisk. Syntetisk beholder fuktighet og varme, hindrer huden å puste, som fremmer vekst av bakterier og virus.
På slutten av mensen når blødningen er betydelig redusert, nyte ikke tamponger og bind. Men du kan bruke dem i løpet av menstruasjonen.
Kjøpe pakninger, husk at de bør være pustende og består av naturlige materialer (cellulose, bomull). Ingen syntetiske stoffer!
Endre pads bør være hver 3-4 timer - så ikke bruke undertøy og zabrudnyatsya.
Bedre ikke gjøre bruk parfyme eller deodorant pads gjennomvåt. De inneholder kjemikalier som irriterer huden og ofte forårsaker allergiske reaksjoner.
Om natten, bedre lå en spesiell kveld pads - de er tykkere og lengre enn vanlig.
Eventuelle inflammatorisk sykdom pads bør endres hvis mulig oftere enn vanlig, men ikke bruke tamponger.
Dersom den månedlige magesmerter:
• Du kan drikke urtete - med johannesurt, peppermynte, kamille, sitronmelisse. Brew en teskje av te kopp kokende vann, deretter irriterende limpet kopp og la det stå i 5 minutter. Ha litt te mens det er varmt.
• Hvis smertene blir uutholdelige, fjerne dem hjelpe antispasmodic agenter som drotaverine, noshpa.
• Prokonsultuysya en gynekolog - han må gi deg noe nyttig.  
Behandling av mage Tradisjonelle metoderI vår dagens artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du bruker folk rettsmidler kan utføres effektivt behandle mage selv hjemme. Selvfølgelig skal man være klar i å velge en bestemt nasjonal produkt, tar hensyn til ikke bare deres viktigste tiltak og egenskapene til en terapeutisk substans, men også de individuelle egenskapene til kroppen din. Bare observasjon av atferden til magen etter inntak av et måltid vil hjelpe deg å finne det riktige valget som folk rettsmidler for behandling.
De viktigste sykdommer i mage
Før beskriver fremstillingen av kjente oppskrifter som brukes til å behandle mage hjemme ønsker å ha denne store sykdom i fordøyelsessystemet, og behandling som vil bli brukt under beskriver oppskrifter.
Den vanligste sykdommen i magen er gastritt, som forårsaker betennelse i slimhinnen inne murene. Gastritt er av to typer - akutte og kroniske, som bestemmer formen av sykdommen.
Den viktigste årsaken til akutt gastritt er visse lidelser i menneskemat regime, lunger av magen, samt alle typer forgiftninger og samootravlenyyamy kroppen provosert en rekke andre sykdommer. I fare for akutt gastritt inkluderer alle som feiret redusert surhetsgrad i magesekken eller ustabil nervesystemet, som er assosiert med hyppig eller langvarig stress depresjon. Kronisk gastritt oppstår når det er hyppig forekomst av akutt gastritt, eller når de viktigste årsakene til den akutte formen av sykdommen, gjentatte ofte og i lange perioder. I tillegg nylig en viktig årsak til kronisk gastritt skjemaer var uoppmerksomhet til personen på kvaliteten på matinntaket og vilkårene for mottak dopuskanye av karies, tobakk og alkohol misbruk.
En annen sykdom i magen er sår. Dens behandling er mer vanskelig, på grunn av beskaffenheten og egenskapene av sykdommen. Sår oppstår som et resultat av forsømmelse gastritt og er oval eller sirkulær defekt i den gastriske slimhinne, som har en klart definert grense. Denne feilen kommer inn i prosessen med erosjon av veggen av fordøyelsessafter eller dens syre direkte. Sår kan påvirke ikke bare på innsiden av magesekken, men dens ytre vegg, men det er kalt erosjon.
Tradisjonelle metoder for å behandle sykdommer i mage
Med ulike typer smerter og kramper i magen er anbefalt å ta infusjon av samle urter. For å forberede dette infusjon du trenger motherwort, peppermynte, spisskummen frø, fennikelfrø og kamille. Vi tar alle disse ingrediensene i like deler, bland dem og bare ta to teskjeer av denne samlingen. Av utvalgte urter brygget kopp kokende vann og sette mot gi tjue minutter. Da den resulterende infusjon filter og drikke i morgen og kveld for 100 ml i form av varme. Hvis du eliminere en del fet mat fra kostholdet ditt, så re-behandling datainnsamling du ikke trenger.
En utmerket måte å behandle smerter i magen er vanlig potet juice. Denne effekten vil som for halsbrann og for profylaktisk behandling av kronisk gastritt former. Hver dag, tjue minutter før hvert måltid drikke en kvart kopp fersk juice av poteter. To eller tre uker med juice - og du glemmer om halsbrann for en lang tid. Etter dette kurset kan stoppes. Ennå å gjenopprette og riktig regulering av magen kan ta friske potetsaft i en lang tidsperiode. Imidlertid bør antall mottakerpotetsaft bli redusert til to ganger daglig. Spesielt nyttig er behandlingen vil være for personer med høy surhet og sår på kroppen.
Hvis dårlig fordøyelse er svært effektiv gul gentian. Mest avkok av denne planten brukes i de lidelser som involverer dyspepsi og aholyey. Videre, medisinen som brukes som te og perekrestnolystnoy gentian. Også denne avkok bidrar til å forbedre fordøyelsen og appetitt. Den viktigste virkning av anlegget på grunn av det faktum at deres røtter er bitre stoffer som øker følsomhet for stimuli av ulik mat og for å øke sekresjon og motilitet i mage- og tarmkanalen. I sjeldne tilfeller bemerket choleretic effekt buljong gentian. For å forberede denne medisinen du trenger ss hakkede urter gentian, som helle tre kopper varmt vann og kok i ca ti minutter. For å fullføre prosessen med koking buljong han skulle stå i en time.

Drikk en kvart kopp før hvert måltid.

For behandling av magesår hos folk brukte kongler. Den mest effektive middel er å være tilfelle for sine forberedelser ble brukt unge sedertre kjegler. Vi tar disse grønne kjegler, malte dem og fylle sin flaske tredjedel av sin kapasitet. Hell så hakket blandingen i en flaske vodka og la til å sette uke på et lunt sted. En halv time før hvert måltid for å gjøre en infusjon av kongler en spiseskje. Løpet av behandlingen er to måneder, etter som det er gjentatt i seks måneder. Passering av følgende tre kurs garanterer deg en fullstendig helbredelse av magesår. Dessuten er denne metoden for behandling like effektive i gastritt eller andre mageproblemer.
Et annet middel for magesår buljong mure er normal. Å forberede legemidler som brukes rhizome av dette anlegget. Først tar rhizome Poten, tørket og knust ham. Separat én dessert skjeen blandingen og hell henne et glass varm melk, og deretter sette i brann og kok i fem minutter til seks. Deretter la suppen per time, så det nastoyavsya, og deretter filtrert. Behandlinger Poten buljong tar to måneder, der terapeutisk melk drikker en tredje kopp tre ganger om dagen, uavhengig av måltidet.
Å kvitte seg med slike sykdommer som gastritt kan kurere spesiell grøt. Først må du gjøre kamille infusjon apotek for der det vil trenge en teskje av blomster, helle et glass med kokende vann og infunderes minst en time i en termos. Kamille infusjon skal renne og hell dem fire spiseskjeer med havregrøt. Nå forlater vi rotet i en halv time. I løpet av denne tiden flak absorbere en kamilleekstrakt, som gjør dem dobbelt nyttig. Så du lage din egen frokost hver dag, som skal spise noe salt eller sukker. Frokostblanding i to måneder, og du glemmer om noen manifestasjon av gastritt. Bare husk at smertene forsvinner etter et par dager med denne behandlingen, men bare to måneder med frokost hjelpe ofrene gjenvinne magesekken.
Bli kvitt sår stor hjelp gjær. Ta to teskjeer gjær, bland det med to teskjeer honning og la i morgen. Om morgenen når du våkner opp, må du spise blandingen på tom mage og forberede den neste delen av formiddagen i morgen. Spise gjær-honning blandingen hver morgen i to uker, og på så kort tid kan du bli kvitt magesår.
Like effektiv medisin mot magesår buljong er laget av Comfrey fra melk. Hvite Comfrey røtter, skrelt og kuttet i små biter, kok melken i ovnen for å få en blanding som ligner i sin tetthet krem. For å gjøre dette, ta en spiseskje med røtter i et glass melk. I de to første dagene suppen bør ta en teskje på tom mage, og den neste - tre spiseskjeer tre ganger daglig før måltider. Behandler et sår innen én måned, så er du fullstendig utrydde sykdommen fra magen hans. Siden den primære virkning av dette legemidlet omslutter veggen og helbreder dem eventuelle sår, kan et slikt kjøttkraft også anvendes for behandling av duodenal ulcus.
Fra noen store smerter i magen hjelper balsam laget av medisinske urter. Ingredienslisten inneholder urt ryllik (100 g), hofter (50 g), furuknopper (100 g) og malurt urt (5g). Alle disse komponentene er grundig blandet krydder, hell tre liter vann og la det småkoke på svak varme i ca to timer. Etter denne potten, som ble gjort buljong, zakutuyemo noe varmt og gi stå for en dag. Neste dag, Strain buljong, tilsett aloe juice (200 ml), brandy (250 ml) og honning (500 ml). Igjen, den resulterende masse røre og la stå i fire dager. På den femte dagen balsam helles i flasker, godt plugging og oppbevar i kjøleskap.
Ta denne medisinen bør være en teskje tre ganger om dagen før måltider. Sammenlignet med andre behandlinger som balsam betydelig akselererer helbredelse av magesår, gastritt helbreder, hjelper behandle tuberkulose og isjias, samt styrker immunforsvaret. Gitt den siste eiendommen av balsam, vil det være spesielt nyttig i høst, i løpet av vold av forkjølelse og våren, kjent for sin vitamin mangel.

Når et sår ikke dispensere med honning og propolis. Disse ingrediensene kan lage fantastisk medisin. Ta tretti gram propolis, knuse den med en kniv, nå ta femti gram smult og legge til her er fem hundre gram honning. Varm opp blandingen av tre bestanddeler til seksti grader, og følge den samme temperatur, bringe den til glatt. Deretter fjerne fra varme, kjølig og ta hver dag i femten minutter før hvert måltid en spiseskje. Ta medisiner i munnen, må du vente på det å fullføre oppløsning og deretter svelges. En måned sår helt zarubtsyuyetsya.
Som du kan se, er det mange folk rettsmidler som kan hjelpe oss alle bli kvitt alle de sykdommene som stadig forfølger vår mage. Det ville være et ønske, og vi vil alltid hjelpe naturen.  
Яндекс.Метрика