Irritasjon etter barbering bikinilinjen
 Til tross for at moderne kosmetikk tilbyr et meget bredt spekter av metoder for hårfjerning bikini sone, mange kvinner forblir trofast til den gode gamle brytvennomu maskin. Det er praktisk, billig, smertefri og relativt effektivt. Det er imidlertid flere ulemper ved denne fremgangsmåten, blant hvilke de mest akutte problem for hudirritasjon. Huden vises røde prikker og kviser, ledsaget av kløe og ubehag.
 Hvorfor er utseendet på irritasjon?
 Når vi holder et barberblad på overflaten av en hvilken som helst legemsdel med den ikke bare fjerner hår, men overflaten av epidermis. På grunn av vevsskade i huden til blod rush som utad ser ut som rødhet. Irritasjon i bikini området er svært vanlig som huden i disse områdene er svært følsom.
 Som irritasjon etter barbering bikinilinjen?
 1. Hydrokortyzonovaya salve (1%) vil antiseptisk, beroliger huden, eliminere kløe og svie. Men ikke ty til denne metoden for ofte - ellers risikerer du å få motsatt effekt.
 2. Salver inneholdende en liten mengde av peroksyd benzen (2 til 5%), slik som Bazyron hjelp på kort sikt for å fjerne irritasjon. I motsetning til hydrokortison, disse kremene har ingen restriksjoner på bruksfrekvens.
 3. hjem rette kan bli fremstilt fra tabletter av aspirin og glyserol. For å gjøre dette, bør to tabletter av aspirin bli pulverisert og blandet med glyserin.
 4. Eventuelle protyvouhrevыe midlene også bidra til å avlaste irritasjon og kløe.
 5. Aloe juice eller krem ​​av innholdet er svært effektiv mot irritasjon og ikke forårsake tørr hud.
 Hvordan forebygge irritasjon?
 Som de sier, den beste behandling - er forebygging. Derfor, i tilfelle av barber irritasjon lettere å unngå enn å kurere. Her er noen tips for å unngå irritasjon etter barbering i underlivet.
 1. barbermaskinen skal være av høy kvalitet, komfortable, rene og skarpe.
 2. Før du begynner å barbere, ta en dusj eller badekar til damp for å mykgjøre huden og håret.
 3. Når Shave gel for sensitiv hud eller såpe for intimhygiene.
 4. Sbryvayte hår i retning av vekst.
 5. Etter barbering i alle fall, ikke bruk på de behandlede huden stram svamper og svamp.
 6. After Shave behandler huden aloe juice, baby krem ​​eller pudder. Du kan bruke hvilken som helst fuktighetskrem, som inkluderte ikke inneholde alkohol.
 7. Prøv å gjennomføre prosedyren barbering før du går til sengs den kvelden for huden tid til å slå seg ned.
 8. Velg ikke for trange klær. Ofte er det irritasjon på kanten av klærne linje hvor stoffet til hudoverflaten.
 9. Hvis disse tipsene ikke bidra til å unngå irritasjon, må du endre barbermaskin barbermaskin, trimmer eller spesiell kosmetisk lage profesjonell hårfjerning i kabinen.  
Inngrodde hår etter hårfjerning
 Problemet med inngrodde hår behandlet nesten hver kvinne som bruker en barbering barberhøvel eller epilator. Menn er mye mindre vanlig inngrodde hår og hvordan de har litt annen struktur på håret. Dette problemet er ledsaget av en masse trøbbel - huden begynner å klø og betent, kan videre prosedyre hårfjerning. Også, det ser ikke veldig hyggelig når huden er dekket med kviser og sorte prikker.
 Hvorfor vokser håret etter hårfjerning?
 Det er ganske enkelt å forklare - kvinner har veldig tynt hår struktur og hårfjerning fremmer coarsening av huden, og dermed gi grobunn for voksende hår. Kanskje for hårfjerning, brukte feil teknikk eller et sløvt barberblad - barbering gjennomføres ikke på nivå med huden og dypere hår eller kuttet.
 Dessuten kan inngrodde hår på beina føre hyppig barbering dem, fordi mange jenter prøver å se perfekt og ikke tenke på konsekvensene.
 Kanskje grunnen bør søkes i psevdofollykulyte som vises etter hårsekken infeksjon vises. I dette tilfellet, kontraBarber bruke samme maskin - det kan forårsake infeksjoner mangfold i hele kroppen. Mer hårfjerning er bedre for en tidsforsinkelse og betent hud vask såpe, antibakteriell bedre.
 Hårfjerning - en traumatisk prosedyre for hår, fordi etter at huden bør behandles med de riktige verktøyene, som perfekt fjerner irritasjon og berolige huden og ikke gjøre alt. Og ikke glem om det, fordi disse midlene vil bidra til å unngå inngrodde hår, spesielt siden de er nå et utvalg som du enkelt kan finne et egnet alternativ - enten krem ​​eller lotion.
 Hvordan unngå utseendet av inngrodde hår?
 Å oppleve hele problemer denne gangen, veldig lett å følge retningslinjer som makt til å utføre enhver kvinne. Under skjæreprosessen skal foregå uten strekking av huden som trenger å barbere damp, ellers håret vil være dypt vыbryvatsya og deres vekst er ikke rettet rett og til siden. Gitt dette faktum, kan vi si at etter en slik prosedyre ikke har råd til håret vokse gjennom grov hudlaget, slik at deres vekst er inne, forårsaker betennelse.
 For å unngå utseendet av inngrodde hår kan, ved hjelp av en hard skrubb. Også vurdere å bruke calendula tinktur å tørke huden etter hårfjerning for å unngå betennelse. Siden betennelse oppstår raskere i fuktige miljøer, ikke ta de to første dagene av vannbehandling, er det ønskelig å la huden tørr.
 Hvordan fjerne inngrodde hår etter epilering?
 Å fjerne inngrodde hår, kan du gå til en skjønnhetssalong, og du kan gjøre det selv hjemme. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det hjemme, er det nødvendig å forberede de nødvendige verktøy for denne prosedyren. Dette vil kreve: en synål, pinsett, is og alkohol løsning. Det første du må gjøre - er å gjennomføre desinfeksjon av instrumenter og steder hvor inngrodde hår. Bare da kan du begynne å slette - nål piddyahayemo inngrodde hår og fjerne med pinsett. Etter prosedyren, huden er desinfisert og igjen til dette stedet is brukt.
 Du kan ikke i noe tilfelle inngrodde hår presse hendene - det kan utløse hudskader, åpnet veien for infeksjon vil bli åpnet, og det er lett å komme gjennom sår opprettet.
 Hvis du bruker pinsett fører til frykt, kan du gå den andre veien - er å bruke en skrubb å eksfoliere huden to ganger om dagen. Over tid blir huden tynne, og dermed vil hårene bli lettere å komme gjennom den.
 Hvis rødhet og betennelse i huden er det anbefalt å bruke en krem ​​som brukes for akne - det reduserer inflammasjon fordi dens sammensetning er salisylsyre, som bidrar til dette. Imidlertid bør denne prosedyren gjøres i løpet av dagen flere ganger til tenningen vil ikke fungere.
 Noen ganger håndtaket vrosshymy hårene ved hjelp av varme kompresser. For å gjøre dette, ta et håndkle og våt det i varmt vann og deretter satt på plass inngrodde hår. Temperaturen i en halv time bør være den samme, så må periodisk håndkle dyppet i varmt vann. Disse pakkene bør gjøres tre dager, og hvis du ikke legger merke til suksesser, er det to alternativer - dette er ikke for deg eller rødhet har ingenting å inngrodde hår.
 Vær oppmerksom på at et stort antall av inngrodde hår og rødhet rikelig, er det best å søke hjelp fra en profesjonell.  
Øvelser for øynene med nærsynthet
 Nærsynthet eller nærsynthet - forstyrrelse av funksjon av raznoudalennыe oppfatter gjenstander.

 Tradisjonelle metoder for behandling


 I nærsynthet klart synlige objekter som ligger nær øyet opp til 40 inches, som alle ligger ytterligere sett med vanskeligheter.
 Visjon med nærsynthet korrigert tradisjonelle metoden - formål briller, linser der konkav og fokus på dette temaet. Men ikke kurere nærsynthet briller, de kompenserer for de defekte øyne. Over tid begynner utvikler nærsynthet, og utstedt briller med de andre alternativene, et stort antall dioptrier.
 Alternativ behandling stopper utviklingen av nærsynthet og bedre synsskarphet. Disse metodene inkluderer øvelser for øynene med nærsynthet.
 Husk at nærsynthet overføres genetisk og regnes ikke bare kjøpt opp, men arvelig sykdom. Hvis en familie begge foreldrene lider av nærsynthet, er risikoen for sykdom i et barns høy, fra en tidlig alder. I denne alderen bør overholde alle terapeutisk øvelse, selv om det ikke er synshemming.

 De mest effektive øvelser for øynene med nærsynthet Det bør sitte rett opp, rette ryggen din, løft hodet. I fem sekunder, lukk øynene, åpne i tre sekunder. Alle øvelsene gjentas åtte ganger.

 Sitter direkte med rett rygg, blinke i et minutt.

 Stå opp og se fremover tre sekunder, deretter løfte tommelen og fokusere sinnet på det i fem sekunder. Kjører for utøvelse av nærsynthet i 12 ganger.

 Plasser pekefingeren foran deg, fokusere utseende til det, samtidig som synet av tommelen, finger nærmere øyeblikk når han begynner å bifurcate ikke se bort.

 Dekke én hånd høyre øye og venstre øye for å fokusere sinnet på pekefingeren, som ligger på midten av kroppen til 30 centimeter. Se fem sekunder, og deretter dekke det venstre øyet med hånden, og det rette utseendet.

 Øvelser for øynene med nærsynthet er ikke bare i form av fokus, men i masserer begge øynene. Bevegelse skal være glatt og rund uten å trykke på øyeeplet. Massasje bør være pads av indeksen og midtre fingrene.  
Katarakt: årsaker, symptomer, behandling for grå stærKatarakt er prosessen med delvis eller fullstendig uklarhet innsiden av linsen eller dens kapsel, som fører til ledning av lysstrålene og reduserte synsskarphet, opp til et totalt synstap og blindhet. Ervervet katarakt påvirker mennesker i eldre alder, og 90% av katarakt oppstår hos personer over 50 år. Separat tildelt medfødt katarakt hos barn med hvite os ved fødselen, er det som regel en av syndromer av alvorlige medfødte misdannelser.

Årsaker


De viktigste årsakene til:

- For senile katarakt typisk komprimering og dehydrering av linsen som følge av degenerative aldersrelaterte endringer som bryter med sin åpenhet;
- Andre typer - brudd fordeling av proteiner som gjør gjennomsiktig optisk medium, noe som resulterer linser er melkehvit og mister sin evne til å holde lysstråler;
- Traumatisk virkningen av treffer linsen inne i øyet til andre miljøer, som fører til uklarhet og hevelse.
Risikofaktorer for katarakt er alder etter 50 år, diabetes, skjoldbrusk problemer, øyesykdom og bindevev skader og øyelinsen katarakt før. På lang katarakt utvikler glaukom, økt intraokulært trykk og irreversible komplikasjoner.
Manifestasjoner av grå stær

Ved stadium av utviklingen skiller seg ut:

- Innledende katarakt av turbiditet i noen dype soner av objektivet, som gradvis fusjonere ekvator,
nabuhayuschaya umoden eller uklarhet i linsen i jordskorpen, med en økning i volumet, noen ganger økt intraokulært trykk;
- Eldre, fra alle samfunnslag clouding av linsen, en kraftig nedgang i visjonen;
- Overmoden - degenerasjon, redusere og total dekkevne av objektivet.
Et annet alternativ er katarakt sekundær eller postoperativ form som et resultat av grå stær. Dermed er det en uklarhet i linsen kapsel tilbake, som til venstre ved fjerning.
Symptomer på grå stær
Hovedtrekkene i grå stær - okulære symptomer på smertefri progressiv reduksjon i visjon, utseende slør foran øynene og forvrengning elementer. Når en foss dannes eller forbedret nærsynthet, men ikke før en stund tilbake evnen til å lese uten briller. Dermed konturene av objekter vises uklare og uskarpe bilder kan dvoyitysya. Elev skifter farge til grått, gult eller melkehvit, endre oppfatning av lys, er farger følte kjedelig. Kan dannes intoleranse av sterkt lys, komfortabelt ved skumring eller overskyet vær, problemer med nattsyn eller i feil lys, refleksjoner i øynene og sirkler mens finne sammen med lyskilder.
I medfødt katarakt kan dannes skjeling, ingen respons til stille leker, ingen observasjoner øyne på objekter.
Diagnostisering av grå stær øyeleger involvert. De bestemmer graden av katarakt ved full undersøkelse.
Behandling
I tidlig kall til legen legen vil anbefale hvordan å behandle grå stær konservativt. Noen former for katarakt på et tidlig stadium kan passere turbiditets oppløst. For dette formål, synker bruk øyet med antykataralnыmy stoffer. De er gravlagt daglig i tre til fem ganger om dagen, en eller to dråper. Supplert behandling ta vitamin og mineral preparater av hygiene.
Mer radikal fjerning av grå stær tillater bare drift. Den mest moderne behandling av katarakt - phacoemulsification, fjerning og utskifting av linsen dempes spesiell linse folding linse (kunstig linse). Operasjonen utføres poliklinisk under lokalbedøvelse. Etter operasjonen er pasienten sendes hjem umiddelbart, og visjonen er restaurert rett etter operasjonen.
Operasjonen påført overflaten av øyedråper av bedøvelse, med innføring av mikrorozrizu Mikro inne i linsen. Å fjerne lysreguleres med laserlinsen (det fordamper linse) eller ultralyd (oversettes til et flytende linse som er fjernet). I stedet for den fjernede linsen plasseres linse.
Den postoperative perioden krever medisinsk tilsyn og ikke-fysiske aktiviteter og tilbøyeligheter. Det kan i tillegg gis medikamentell behandling.

Komplikasjon

En av komplikasjoner av katarakt har glaukom, skjeling divergerende eller tap av syn.
Forebygging
Grunnlaget for forebygging av grå stær er en betimelig undersøkelse og påvisning av synsproblemer. Nødvendig hygiene syn, korrigering av nærsynthet. Prognosen for ukomplisert katarakt gunstig.

Forfatter: Alain Paretska, barnelege
Яндекс.Метрика