Isjias: symptomer og behandlingDe som minst en gang hadde isjias vet at symptomene er ikke bare dårlig, de bare gjøre folk lyver, venter på behandling vil fungere. Betennelse i isjiasnerven blir klemt hans resultat. Denne personen kan oppleve en rekke følelser fra mild brenning og kribling i den sakrale regionen til uutholdelig smerte over den nedre delen av kroppen der det er umulig å sove.
Har AIDS og medisinske navnet, som høres ut som en forferdelig setning - "isjias", men det er ikke nødvendig å være redd, fordi symptomene er ganske enkelt fjernes riktig behandling.
Som vi har sagt, at graden av symptomer på isjias kan variere, avhengig av grunnene til at det kalles (fra det banale til intervertebral brokk hypotermi). Bare identifisere rot sykdomstilstand kan foreskrive behandling. Så så snart du har noen symptomer som indikerer betennelse i isjiasnerven, haster, kan behandling av en kvalifisert lege.

Behandling av isjias

Det bør bemerkes at for å behandle bare symptomene, som er bare jamming er ikke noe sted, men du kan bekjempe smerte. Selv om, ifølge Eastern lære, heltemot i stand til mye, selv for behandling av "uhelbredelige" sykdommer synes Isjias symptomer som vi har beskrevet ovenfor ...
Behandlingstilbud isjias, det er mange, blant dem, både medisinsk og populære, og i ekstreme tilfeller kan symptomene komme ut jamming selv med kirurgi. Vanligvis er konvensjonell medisin uunnværlig, og vår viktigste anbefaling er følgende uttalelse: først konsultere en lege. På grunn av selv kan føre til tyngende konsekvenser.
Men hvis du ønsker det, parallelt til å behandle symptomer på en klem isjiasnerven kan brukes og folkemedisin. Og nå kan vi tilby deg en enkel populære folke oppskrift som du kan prøve å bli kvitt betennelsen.
Oppskrift godbit Isjias (symptomer på kvelning):
- Bland mel med fasettert glass 50 ml honning og Lepim liten mill som må fikses i sacrum, deretter lukke lufttett materiale (f.eks plastpose) og komprimere det opp hele natten.
I morgen, bør smerten forsvinne.
Så nå vet du hva du skal gjøre hvis du plutselig oppdager symptomer på det tidspunktet til isjias.

La behandlingen vil være rask og trivsel - bra!

Mer på portal diagnoz.net.ua  
 Tunica, mer nylig, er blitt en uunnværlig del av nesten enhver jentes garderobe eller en kvinne. Dette er ikke overraskende, fordi tunika, faktisk, er den unike ting som kommer til hver type figur, foruten tunika unik i at det er i stand til å spille nesten ethvert bilde - sport, casual, romantisk, virksomhet eller til stranden.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Naturligvis hvert år designere komme opp med noe nytt, fordi hver selvrespekt fashionista bør vite omfanget av fasjonable tunikaer i 2014-2015 år.

 Lyse og saftig


 Tunica har blitt uniform av de fleste kjente motehusene som Gucci. Forresten, 2013 samling av motehuset var fylt med en rekke tunikaer, og bokstavelig talt, fordi den viktigste skråningen i år går til lyse og saftige farger.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Den mest populære er tunikaer som har mettet rød, rød, lys blå, oransje og frisk grønn farge. Skjær disse tunikaer nær klassikerne, inspirert av bilder av 70 år, som gir ekstraordinære eleganse og nåde.
 De fleste av disse tunikaer matchet med bukser tone, og hvis du ønsker å skille seg ut, kan du prøve å kombinere dette tunika med vide bukser som vil legge sjarm til denne nødssituasjon kit. Forresten, disse tilkoblingene ikke krever spesielle materialer, som farge og spesiell stil vil ikke la deg gå ubemerket hen.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 En annen trend i år er prinsippet om multi-layer. De lyse tunikaer som suppleres flere lag med stoff, ofte av forskjellige farger, men ligner i hue er unektelig trend denne sesongen. De fleste av disse tunikaer kan være litt større enn gjennomsnittet, selv slippe til knærne.
 For fans av festlig atmosfære er også gode nyheter. Denne sesongen igjen er oppsiktsvekkende på i strålende fargede tunikaer ordninger, kan det være både gull og sølv løsninger.

 Vanligvis er disse kapper er ganske strenge snitt, men på den minste lengde, og bare en farge.

 Disse modellene er ideelle for kvelden turer og å jobbe på kontoret, de ser enkelt, men samtidig tiltrekke øyet. Jenter som ikke liker oppmerksomhet, kan du ta hensyn til de grå og brune nyanser, fordi de er mindre populært denne sesongen, så det praktiske og bekvemmelighet er alltid nødvendig.

 Grafikk og tegninger


 Naturligvis har prinsippet odnotonnosti veldig populært denne sesongen, men lyse og levende utskrifter og mønstre ikke blitt kansellert, spesielt siden disse fargene er perfekt for sommer tunikaer.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 I år de berømte designere frimodig eksperimentere for å finne noe virkelig nytt og uvanlig at de absolutt lyktes. Forresten er det i år fokuserer på tunikaer, som er kombinert med skjørt, ikke shorts eller bukse.
 Utvilsom høydepunkt av sesongen var en samling av berømte motehuset Dolce & Gabbana, som ga utskrifter med bilder av middelalderens krigere i tegneserie form. Så ta hensyn til dette kurset motehuset når du velger en annen tunikaer i sommer eller høst.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Steds divayutsya ulike blomstermønstre og etnisk identitet, som er det samme som i år please sine pastellfarger og avslappet tegninger.
 Nytt denne sesongen vil være etniske bilder som skal uttrykkes i store bilder og lyse farger. Disse tunikaer, hovedsakelig utbredt i eldre samlinger har relativt kort lengde - like over hoftene, de er perfekt kombinert med korte shorts og lys, for eksempel "Spartan" sandaler.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Ikke gi sine meninger dyreprint, og at denne sesongen vil være fornøyd med sin leopard, slange og tiger coloring, som sikkert kan legge til dine bilde rovdyr notater.
 En annen trend denne sesongen var tunikaer som har fri stil enn noe nær kimono, og maleri med blomster og abstrakte motiver. Forresten, alle slags geometrisk abstraksjon og bånd, selvfølgelig, er moderne og populære i denne sesongen også.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Hva tunikaer er fasjonable i år?


 Unektelig snev av frisk og overraskende gave elsker av ulike tunikaer, forlenges modell. Disse modellene vil være svært relevant og populært å det samme spørsmålet enn det som er nødvendig for å utfylle bildet forsvinne, fordi disse tunikaer er helt selvforsynt og vil ikke kreve Letnik bukser, skjørt eller skjørt.

 Faktisk, de er som vanlige kjoler, men kjente designere fortsatt anbefales å kombinere disse modellene med tynne lyse leggings eller tights.

Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 En annen nyhet av denne sesongen vil tunikaer som har en gjennomskinnelig struktur, og for dem poddevaetsya fargerik ugjennomsiktig topp eller skjorte. Slik luft og uvanlig modell med god passform skinny jeans og høye hæler, og bør legge noen tilbehør - store armbånd for å matche og de samme øredobber. Sammensetningen er perfekt i kjølig sommer eller høstkveld.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Tunika er en uunnværlig del av stranden image, og aldri trette bekrefter kjente motehus. Lyse, floral og nautiske temaer ser flott ut på en bakgrunn av havet stranden og ideelt understreke verdighet figuren din, ikke glemme å skjule hva showet ville ikke liker.

 Hvordan du velger en tunika?


 De viktigste og udiskutabel fordel tunikaer - det er alt det viktigste å velge riktig kutt. En slank jente kan gi et lite volum, og for full av damer skjule utstående mage og lår, med vekt på de vakre bryster.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Hvis du rapporterer utstående buk og overdreven fylde, deretter gi full bør velge fasjonable tunikaer som har en lengde rett under hoftene og har fri skjæring. Men har ikke spart på halsen, spesielt hvis det er noe å skryte av. Forresten ville være en god løsning-farget tunikaer eller utskrifter som har vertikale striper og avslappet pastellfarger.
 Hvis du har en svak økning, er det bedre å ikke kjøpe for mange tunikaer - de visuelt forkorte deg enda mer.
 Husk å søke hjelp av ulike soner, fordi de bor under brystet eller rundt midjen kan løse mange av feilene er ikke den ideelle figuren.
Trendy tunikaer i 2014-2015 år

 Og husk, tunika er best kombinert med høye hæler og sandaler. Varianter platåsko, høye sko eller støvler, spesielt "cowboy" tema. Verste tunikaer kombinert med ballett leiligheter og skifer, har de ikke nok eleganse til en stil på klær.  
Яндекс.Метрика