Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!
 Enhver kvinne etter en viss alder vil være en trollkvinne for å lære hvordan å stoppe tiden og se på sine tretti, førti, femti år, så vel som tjue. I arbeidet med dette mye som skjer på alle typer kosmetiske prosedyrer er ikke alltid trygt og effektivt. Og noen ganger det kommer enda plastisk kirurgi. Å ikke få seg til det punktet vi må dra nytte av den unike teknikken av japansk ansiktsmassasje som vil hjelpe deg å se yngre ut med minst 10 år.

 Massasje oblychchyaza metode Yakuka Tanaka

 Så, hva er dette et japansk massasje? Hvordan er det nyttig?


 Denne metoden kalles Asahi massasje "(betyr" morgensol "). Det viser den eldste teknikken som har vunnet popularitet på grunn av stylist og kosmetolog Yakuka Tanaka. Etter den andre prosedyren, vil du føle deg langt yngre hud person. Denne teknikken er selv-massasje og ligger bare 10 minutter. Du kan bruke den til å justere linje person trekke dobbel hake, om noen, for å bringe vakre kinnben. Til kontraindikasjoner mot bruk av denne massasje inkluderer bare: sykdommer i lymfesystemet, øvre luftveier eller generelt dårlig helse.

 Øvelsene er japansk ansiktsmassasje

 For denne prosedyren, må vi olje. Dette kan være hvetekimolje, aprikos, mandel eller hvilken som helst annen. Bruk den på håndflaten av en liten mengde, smøre, og deretter spredt jevnt over hele ansiktet. Nå kan du starte Massasje.

 1. Vi begynner med fremskynde vi lymfe. For å gjøre dette, la hendene til sitt tempel og kjøre ned tungt å skyve langs nakken til kragebeinet. . (Alle øvelser må gjentas tre ganger hvis en region er et problem for deg, eller du tror den trenger mer oppmerksomhet, mosjon kan gjentas 4-5 ganger Tre av repetisjon er forebygging og 4-5 -. Simuleres skjema person).


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 2. Lymfe vi brøt opp. Nå går til pannen. Vi setter hendene i midten, og klikke på det brette hendene til hennes templer og kjøre tilbake ned lymfe, som i den første øvelsen.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 3. Det tredje målet vi har for øynene. Vi husker at rundt dem veldig øm hud. Derfor, hvis lobbyen kan vi råd til mye trykk, bør trykke kraft rundt øynene være tre ganger mindre. Først må du holde hendene under øynene fra det ytre hjørnet til den indre, deretter forsiktig holde over øyenbrynene sirkulær bevegelse (i denne regionen kan bli presset mye mer). Slippe ned igjen gå under øynene fra det ytre hjørnet til den indre. Da han nådde brua, dirigere vi hånd i motsatt retning. På de ytre hjørnene gjør skyve litt å strekke dem utover. I denne stillingen må du holde deg bare noen få sekunder. Da kan du sende håndbevegelser til templene og tilbake ned i halsen til lymfe til kragebeinet.

Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!

Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre! 4. Nå legger hendene på haken og kraftig gjøre flytte opp, kjører håndflatene rundt leppene. Slo bevegelse, å bringe hendene til bunnen av nesen. Hvis du gjentar denne øvelsen for tredje gang fra bunnen av nesen gjør en annen bevegelse langs kinnene til templet, og deretter kjøre ned halsen til kragebeinet.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 5. Den neste oppgave starthåndstilling - i bunnen av nesen. Lage sirkulære klikke først på spissen av nesen, og deretter gradvis peresuvayemosya opp nesen aktivt masserer bevegelser opp og ned. På slutten av øvelsen trinn gjør hendene fra nesen til templene, så hold hendene ned lymfen til kragebeinet.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!

Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 6. Den neste oppgave begynner med startposisjonen ved bunnen av nesen, og fingrene ikke er vertikalt og horisontalt. Hands foreta en bevegelse mot ørene. Da hendene distribuerer 90 grader, og etter - kjør nedover halsen. Klikker gjøre så mye som mulig.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 7. Hands sette på haken. Fingers kjøre langs munnen, deretter klatre opp, nådde broen. Deretter må du gjøre hendene bevege seg sidelengs til templer og ned dip, tilbringer langs halsen, som i den første øvelsen.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 8. Nå legger en hånd på hake. Den andre stasjonen diagonalt fra kinnben opp langs kinnene. Reaching nesen, noe som gjør håndbevegelser i motsatt retning til templet, deretter senket dem ned til kragebeinet. Klikk på kjærlighet. Vi husker at vi gjør det for hennes skjønnhet og pidtyahnutosti person. De samme øvelsen tre ganger og gjøre den andre siden.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 9. Den neste oppgaven er nødvendig å koble to palmer så de hadde sine grunner og palme pads. Dette hands sluttet i form av krattet. Løft dem opp til undersiden av nesen, holder tilbake i kinnene på sidene til templet, og deretter slippe ned til kragebeinet. Øvelse gjør sakte, med en kraft å trykke hendene på hud. Vi føler at våre muskler begynne å varme opp.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 10. Igjen pads ved foten av de bakre sidesalgs palmer på hver side hjørnene av leppene. Med kraften til å holde hendene på kinnene til templer, og deretter direkte bevegelsen av hendene nedover halsen.

 11. Denne gangen pads la hendene under haken hånd kjøretur langs haken opp til undersiden av øret, og tommelen går på øreflippen. Deretter slippe ned armen, holder det langs halsen. Bevegelse ender på krageben. Den samme og gjøre den andre siden.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 12. Putting hans hender hus, med tommelen ser ned, og alle de andre - opp. Hands har, slik at tommelen var under haken, og resten - på nesen. Nå hvordan ville avdekke våre ansikter, noe som gjør bevegelsen av hendene til sidene mot tinningene, og gjennomføre hendene langs halsen og ned.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 13. Den siste øvelsen rynke i den fremre delen av den enkelte. Pressing, noe som gjør vertikale bevegelser fingrene på pannen. Deretter satte hendene i midten og flytte til side, fra midten av pannen til templene. Then're hendene ned halsen.


Japansk Ansiktsmassasje - Være 10 år yngre!


 Massasje ferdig. Nå kan du se i speilet, juble og si, "Honey, du ser bedre enn noen! Jeg elsker deg! "Og dette betyr ikke solzhete deg. Faktisk er det. Du - den beste! Husk dette!

 Hvis du ønsker å se mer tydelig hvordan du utfører øvelsene ovenfor som ser disse pedagogiske opplæringsvideoer:
 VseTut råder også Unique forfatterens video kurset "Pomolodshaty 15 år" for å lese dem du kan på dette nettstedet.
 Mer anbefales å melde deg på trening: "Hvordan anti-aldring sminke for å se yngre" her.  
Japansk ansiktsmassasje
 Gang på ansiktene til kvinnene begynner å vises første rynker, begynner de å lære om ulike typer massasje for å hjelpe i alle fall litt å stoppe aldringsprosessen. Nylig, og ikke uten grunn har blitt populært japansk massasje teknikk Zogan, utviklet av japanske stylistkoyu Yukuko Tanaka. Det er rettet mot å bli kvitt rynker, forbedrer blodsirkulasjonen, justere farge og ovalt ansikt. Japansk ansiktsmassasje


 Du kan spørre hvorfor japansk massasje bedre og bedre lange kjente teknikker mot rynker. Japansk massasje håndlaget og har en betydelig innflytelse på ansikts vev, muskler og selv ben av skallen. Bevegelsene oppstå langs lymfekar, noe som er grunnen til at det er lymfedrenasje av ansikt og hals, noe som resulterer i eliminering av giftstoffer.
 Fordi dette massasje teknikk er makt, er makt vekket ansiktsmusklene, ansikts rynker forsvinner raskt, blir glatt og elastisk hud, blir poser under øynene justert og ovalt ansikt. Men ikke gjør det for vanskelig dette kan være smerte.
 Før vaske-up av øyet. Massasje utføres på en ren ansikt. For de fleste prosedyrer vil du trenge en kosmetisk krem ​​eller lotion for å fjerne makeup. Lære på forhånd hvor du har på ansikt og hals er lymfe punkt og når teknologien eller legge press på dem.
Japansk ansiktsmassasje

 Start av massasje som fingertupper fikse midtlinjen og kjøre dem til templene, er det distribuerer hender på 90 grader og gå motsatt vei med en litt mindre strøm (hver prosedyre så avslutte bevegelse). Fra det ytre hjørnet til de indre passerer gjennom det nedre øyelokk, nese og derfra til nadbrovnыm lysbuer. Da de samme bevegelser, men i motsatt retning. Igjen bevegelsen rundt øyelokkene fra det indre hjørnet. Trykket i tallet noe redusert.
 Neste skal flytte rundt munnen. Tre ganger gjentar vi dem, fra haken gropene rundt munnen til midten av overleppen.
 Raske bevegelser av massasje nese vingene opp og ned, etter at disse bevegelsene gå til kinnben, og deretter til området templer.
 Følgende prosedyre, som er utført med stor innsats, som følger. Gå tilbake til depotet på haken, til obihnit munnvikene og nese gå langs bane regionen.
Japansk ansiktsmassasje

 Å simulere et ovalt ansikt start å utføre bevegelser av fingrene over munnen opp kinnene til øynene. Denne øvelsen utføres med en hånd, den andre fanger opp huden i området av kjeven.
 Sette fingrene på kanten av nesen og hodet mot templene over kinnben.
 Framveksten av håndflaten sveiper kinnbensbuer mot templene og munnvikene til templene. Med slike bevegelser gå langs kanten av det nedre kjevebenet. Disse bevegelsene hindret slapp hud og minske nasolabiale folder.
 Den siste etappen vil strekk bevegelse av kjeven fingre opp kanten av nedre øyelokk, gnir seg i pannen og sirkulære bevegelser fra sentrum til den verdslige området.
Japansk ansiktsmassasje

 Kontraindikasjon


 Husk at det er noen kontraindikasjoner for massasje japansk:
  •  Betennelser og sykdommer i lymfesystemet

  •  ARI eller ØNH sykdommer og patologi

  •  Uidentifisert utslett (hvis det for en massasje, bør det seponeres inntil fullstendig rengjøring og utskifting av massasje verktøy)

  •  Rosacea

  •  Som for de millioner av kvinner som har sett det unike med denne teknikken, bekreftet de et positivt resultat etter den andre prosedyren.

    Яндекс.Метрика