Massasje er en meget viktig fremgangsmåte for menneskekroppen. Det ikke bare kan forbedre blodsirkulasjonen, gjenopprette funksjon av blodårer og andre systemer som er involvert i livet støtte, men også betydelig legger humør og vitalitet. En mann som jevnlig passerer en slik prosedyre blir mer omgjengelig, gjennomførbar og attraktiv. Det kan ikke se deg rundt. Massasje behov, både menn og kvinner. Men spesielt den siste, fordi attraktivitet er en av de viktigste høydepunktene av hver kvinne.

Jar ansiktsmassasje


 Det finnes flere typer massasjer, som hver tar sikte på å gjenopprette visse vitale systemer. For kvinner, er et svært viktig aspekt kopping massasje ansikt. Men i travelheten i byen, kan ikke alle kvinner råd til en slik en glede å besøke en skjønnhetssalong. Men er veldig lett å bruke hjemme tar hensyn til noen enkle regler som massasje. Ikke bare sparer deg fra unødvendige økonomiske kostnadene som kreves i spesialiserte massasjeinstitutter. I hjemmemiljøet en person føles behagelig, og det er lettere å slappe av, noe som er nødvendig for å fullføre en hyggelig prosedyre.

 Prosessen med ansiktsmassasje cupping


 Å ha en krukke med matolje massasje bør ganske god kvalitet. Således huden anriket med næringsstoffer. Ved valg av type olje skal stole utelukkende på egenskapene til organismen og lignende.
 Det første trinnet er å rense huden betyr å vaske i varmt vann, deretter fett. Prosedyre massasje kan gjøre det samme i badekaret, det proparytsya hud og kan tømmes i damp klær i 10-15 minutter. Du kan deretter fortsette å massere.
 Spesielt viktig er størrelsen på den valgte bokser massasje. Små krukker kan anvendes i området av øyet og den øvre leppe. I kinnene og pannen vil trenge en stor krukke. Ikke glem at størrelsen på disse krukkene er svært avhengig dybde behandling av huden.
 Utvalgte krukker holder på toppen av pannen, litt bremse ned i korte intervaller hud. Denne massasjen er gjort hovedsakelig ved å massere deler av huden, langs linjene.
 For å få en massasje i kinnben, bør kjeve slippe, og absolutt en lyd lang "o", litt anstreng lepper. Samtidig holder en krukke på huden beveger seg nedover. Masserer bunnen av kjeven, husker derimot bør holde huden for å unngå forstuing.
Jar ansiktsmassasje

 Krukke ansiktsmassasje varer 15-20 minutter. For første prosedyren er ganske nok i 8-10 minutter. På slutten er det varme og lys kriblende hud. Kanskje blåmerker. Men dette anses normalt for denne type massasje, de forsvinner etter noen dager.
 Det bør være umiddelbart bemerkes at bruken av glasskrukker, forkjølelse symptomer på det nåværende tidspunkt ikke lenger gjelder. De ble erstattet av silikon krukker i forskjellige størrelser som skaper en hyggelig og behagelig følelse på huden. De kan kjøpes, generelt, i alle apotek.

 Hvordan velge banker for massasje?


 Å massere resultatet var mer kvalitativ og stabil, må du velge riktig bank. På grunn av det faktum at de kommer i forskjellige størrelser - hva de er, jo bedre det innebærer huden og dype muskelvev behandlet på ansiktet hans. De fleste banker for en slik prosedyre selges pakket med fire stykker på opp til 503 322 og 11 mm.
 På forsiden myk og følsom hud og underhud celle tynnere enn i andre deler av kroppen, og derfor bør være nøye ned til virksomheten med en bestemt handling bokser i ulike deler av ansiktet. Hvis du utilsiktet bruk glass kan gjøre noen blåmerker i ansiktet. Så for første gang denne prosedyren for å prestere bedre gjennom profesjonelle til å fortsette å lære dette.
 For eksempel bruker store krukker veldig behagelig å holde tiden massere på pannen og kinnene. Gjør stadig vakuum effekt, suspendert pull muskler, samt rozhladyte små rynker. Små banker trenger å massere de delene av ansiktet, noe som er mer delikat og sensitiv hud - i bunnen av øynene og mellom nese og lepper.
Jar ansiktsmassasje

 Ikke glem å følge, slik at kantene på bankene hadde ingen sprekker og skarpe kanter, så de var alle like, ellers kan skade huden. Bankene tilrådelig å kjøpe kun fra apotek, som krever selger et sertifikat av kvalitetsvarer.

 Effekten av kopping massasje


 Og hva er det som skjer i banken, samt vakuummassasje for ansikt? Fra å skape vakuum er oksygen metabolisme, og hudceller mates med oksygen. Ved anvendelsen av den nødvendige tiltak, huden blir ren, ryddet av skitne partikler i cellene.
 Kopping massasje samt toner huden, forbedrer kapillær og bra for hudfarge, hindrer hevelse, gir huden fasthet og elastisitet.
 Hva fremdeles måten forebygger aldring av huden kopping massasje? Det er ganske enkelt. Og negativ belastning er trykk dyse-sucker, stimulerer blodsirkulasjonen og venochnыy strøm. Det er sannsynlig at etter vakuummassasje på visse deler av huden produsert blødning, redd ikke trenger er en normal reaksjon (ikke vær redd for enkel blåmerker som kan oppstå på grunn av feil eierskap av banker under prosedyren). Absolutt alle blodkar i kroppen har en god tilstand, noen av dem etter en stund begynner å bli sterk og ikke sprø.
 Kapillærene er revet under operasjoner, er bankene bytte til nye, mer sunn funksjon av aktiv drift. Dette betyr at oksygenmangel hud har endt, men staten vil installere sterk muskel vev og kollagen fornyelse, som i betydelig grad redusere rynker i ansiktet. Du vil bli svært elastisk og frisk hud som puster godt og sunn glans farge.
 I århundrer, hver kvinne ønsker å se bra ut, spesielt for sin mann. En av parametrene er skjønnheten i øynene og ser nydelig, nydelig, dyp, flørtende. Hovedrollen er tildelt, selvfølgelig, øyevipper. De gir øynene denne effekten. Men ikke alt naturen har utstyrt kvinner med luksuriøse tykke, buede, lange vipper. Ofte i dette tilfellet for å hjelpe damene kommer mascara og krølltangen for hjemme. Også brukt falske øyevipper, men det er vanskelig å lim - trenger stor tålmodighet og tid. Disse metodene gi kortsiktig effekt, og ønsker å beholde denne skjønnheten i lang tid!

Kjemisk krølling av øyevipper


 21. århundre - århundret av progressive teknologier. Og den vakre halvparten av menneskeheten mange skjønnhetssalonger tilbyr et nytt produkt i denne kategorien - perm øyevipper. Hva er det at prinsippet om handling, resultat, og generelt - er det trygt?

 Prosedyre kjemiske zavysvky øyevipper


 Kjemisk krølling av øyevipper definitivt trygge bare dersom det er en profesjonell, fordi prosessen er som følger - Spesielle kjemikalier brukes til midten av øyevippene (ikke får slimhinnene i øyet og øyelokk hud) fikse dem i ønsket bøyd stilling. Her bruker vi de såkalte valser. Lengde av valser, og de kalles mini krølltang, er ca 4-inches. Men tykkelsen varierer, avhengig av lengden på øyevipper og klientenes ønsker på det ønskede sluttresultat. Det er små, mellomstore og store valser.
 Således er den kjemiske oppløsning påført på midten av flimmerhårene, som er festet til disse pinner. Denne prosedyren varer i ca 40-50 minutter, som nevnt ovenfor, er det trygt, og enda viktigere, bezboleznena. Krøllete øyevipper så holde sin form om 50-60 dager, så de vokser som opprinnelig lagt natur, vokser nye. Du kan gjenta etter to måneder. Re-bølgen vil skje på samme måte som for første gang, og vippene vil bli så silkeaktig og naturlig. Bare et par dager etter inngrepet kan males for en mer uttrykksfull look. Mens viftet skjønnhetseksperter blir ofte rådet til å øke øyevipper. Dette er på skjønn av klienten.

 Resultatene perm øyevipper


 Således, etter en perm øyevippene er buede, lange, noe som gir syn expressiveness koketlyvist, men på samme tid, åpenhet.
Kjemisk krølling av øyevipper

 Spesiell forsiktighet er ikke nødvendig. Det anbefales ikke å røre skjønnheten fikk de første 24 timene etter inngrepet (ikke røre dem, ikke våt, ikke malt - glemme dem for en kort stund). Du kan deretter bruke lakserolje for å styrke oppgangen og øyevipper (oppvarmet olje brukes daglig i to timer en tynt lag, deretter forsiktig fjerne det som er overflødig vev). Kosmetolog råd dråpe mascara inneholder spesiell kompleks av vitaminer for å styrke og rehabilitering etter bølge. Det anbefales ikke å røre skjønnheten fikk de første 24 timene etter inngrepet (ikke røre dem, ikke våt, ikke malt - "glemme" om dem for en kort stund).
 Jeg ønsker å være oppmerksom på at vedvarer å bruke kontaktlinser, bruke sminke, gjør vannbehandling, det vil ikke påvirke formen av flimmerhårene. For sine feiringer, slik at du kan tint blekket til stor effekt grundig titt.

 Fordeler og ulemper med perm øyevipper


 Som med alle andre prosedyre, er det også kontraindikasjoner - en tendens til allergi, hud følsomhet og premenstruelt syndrom, og følgelig menstruasjon, og graviditet og amming.
 Kostnad curling øyevippene varierer fra 1.000 til 2.000 rubler. Det er sterkt anbefalt å gå akkurat i disse skjønnhetssalonger, ansette dyktige, men ikke i de der "hvis det er dyrt, så effektivt." Det er ikke alltid konsistent kvalitet pris!
 Således er det ønskede resultat oppnås. Luksuriøs åpent blikk gledelig ikke bare eier av en slik skjønnhet, men også menn.
 Men det er flere ulemper perm øyevipper.

 •  Øyevipper lettere etter bølge, men det er ikke skummelt, fordi du kan ta opp, som nevnt ovenfor, i salongen eller makeup blekk;

 •  Hvis en kvinne tar hormoner, antibiotika, blir sprø vippene. I dette tilfellet, må du ikke bruke denne metoden;

 •  Hvis klientforespørsler riktig matchet roller tykkelse, vil det krølle vippene jevnt - i alle fall, det er stygt. Vi må ta hensyn til rådene fra en kosmetolog, eller vil risikere alt for å bo uten øyevipper.


 • Kjemisk krølling av øyevipper

   Kjemisk krølling av øyevipper - den perfekte måten å transformere og oppdatere visningen. Dette er det viktigste våpenet jente. Vi er av natur - Coquette, så er det veldig viktig å føle seg oppmerksomheten til menn. Så, du ser vakker, elegant, ekstremt, og, viktigst, selvfølgelig - og det er en kunst.
   Det er ikke nødvendig ved første problem å løpe til plastisk kirurg. For eksempel kan du øke bryst visuelt (matchende push-up BH og iført de riktige klærne) og trening i treningshaller (dermed stramme det). Oval justere den personen som gir riktig form øyenbrynene eller endre frisyre, hårklipp. Lepper - visuelt større kontur blyant. Øynene kan bli vektlagt (eller endre formen på øynene) er ikke massevis av sminke og plastisk kirurgi, men bare riktig curl vipper og fargetone.
   Men i dag hektiske liv dikterer sine egne regler, som ikke har tid til å sitte i timevis hver morgen i speilet, malte øyne. For å hjelpe kommer perming øyevipper - annenhver måned for å besøke en kosmetolog og friskhet, skjønnhet syn gitt. Naturlig skjønnhet - det er moderne, vakker og svært viktig. Husk, kvinner, og dette alltid være så vakkert og naturlig!
  Яндекс.Метрика