Jernmangel anemi, symptomer, årsaker, behandling

 Symptomer på jernmangel


 Klag på den konstant trøtthet? Ofte svimmel, spesielt når man reiser seg brått eller mager - de vanligste symptomene på mangel, jernmangel i kroppen. Dette kan være jernmangel! Ifølge statistikk, symptomene på jernmangel i dag lider nesten annenhver kvinne, og i fare for blodmangel, anemi er nesten alle kvinner i reproduktiv alder.
 I blir anemi av blod i kroppen mindre, bare å endre dens sammensetning. Så anemi - navnet er ikke helt nøyaktig. I denne sykdommen faller under normalt nivå av røde blodceller - røde blodceller (39-47 x 1012-1 L) og hemoglobin (120-140 g / l), som frakter oksygen fra lungene til vevene; resulterer vev begynner å kveles.
 Symptomer på jernmangel anemi, blekhet, svimmelhet, tretthet.
 På grunn av dette, folk som lider av denne sykdommen, populært kalt blek nemochyu. Grunner til dette kan være forskjellig.

 Årsakene til jernmangelanemi


 Apple biter, og etter en stund var det svart som podernulos rust. Dette betyr at den inneholder såkalte dibasisk - forente med to oksygenatomer - omgjort til jern oksyderes (trehosnovnuyu) i hvilken form er det mye bedre absorbert. For å aktivere denne prosessen, kan du presse eplejuice og la den i en bred glass 2:58 timer - før det blir mørkt. Eller kveld klart epleskall, stikk med en gaffel i mange steder og deretter spise frokost.
 Hvis sykdommen er bekreftet, er det nødvendig å finne årsaken til jernmangel. Du kan trenge ytterligere tester som analyse av magesyren og urin og fekal okkult blod rådgivning gastroenterolog og en gynekolog. I noen sykdommer, inkludert irritabel tarm-syndrom, øker peristaltikk når jernet ikke har tid til å passere de nødvendige endringer og absorbert. Ikke fordøye den hopper transitt gjennom fordøyelsessystemet og umiddelbart fjernet fra kroppen. Det kan også være et symptom på anemi hemolotycheskoy.
 Årsakene til jernmangel, lav mage surhet og motta syrenøytraliserende.
 Disse agentene foreskrevet for halsbrann, raping, noen ganger med gastritt. Jo lavere syre i magen, verre absorbert jern. For å forbedre denne prosessen, er det anbefalt å drikke appelsinjuice eller mineralvann. Det faktum at rime element er bedre absorbert i nærvær av kobber, så vel som ytterligere hjelp av en rekke vitamin B5 B6 C og folsyre.

 Jernmangelanemi: behandling


Jernmangel anemi, symptomer, årsaker, behandling
 Behandling av jernmangel er å spise mat rik på jern.
 Trenger du mer diett inkluderer biff, eggeplommer, sopp (sopp, kantareller, hvit steinsopp), bokhvete og havre korn, soyabønner, erter, epler, spinat, sorrel, salat, kål, rødbeter, gulrøtter, reddiker, rosiner, fiken, tørkede aprikoser, svisker, appelsiner, mandariner og nøtter.

 Problemet med behandling av jernmangelanemi er jern som absorberes dårlig: Beef - bare 22% av fisk - 10% vegetabilske produkter - enda mindre. I korn, er brød og grønnsaker en spesiell substans - fosfater og fytynы som hindrer opptaket av sporstoffer, ris og spinat i kroppen får bare 1% av jern, mais og bønner - 3%, soyabønner - 7%. Uansett hvor mye vi ikke spiser kjøtt, blod fra ham for dagene blir bare 25 mg jern - så mye at kroppen er i stand til å fordøye. En metallkomplekser av jern absorberes 15-20 ganger mer - det er derfor gjennom kosten alene vil ikke løse problemet med anemi.
 Siden jern er best absorbert i et surt miljø, anbefales det å drikke som inneholder mat (eller tabletter som inneholder spesielle fasiliteter) syrlig juice av sitrus (grapefrukt, appelsin, sitron), granateple, eple, buljong og vill rose eller tranebærjuice.
 I behandling av jernmangelanemi er ikke nødvendig å koke havregryn eller bokhvete grøt med melk, det forstyrrer opptaket av jern. Disse effektene har egg og sterk te. Tannin, som er en del av te hindrer absorpsjon i blodstrømmen, slik som er nødvendig for våre legemeelement.
 Fienden er jern og kalsium, så ikke la dem forekommer i magen. For å gjøre dette, må du kontrollere at menyen ikke er kombinert pølse og ost, kjøttboller og yoghurt og ost gryte lapskaus, skinke sandwich og yoghurt.
 Ikke glem å ta rikelig med vitamin B12 fordi ofte et resultat av vitamin B12-mangel anemi oppstår.
 Behandling av jernmangelanemi ved hjelp av aromaterapi
 Orientalsk medisin forklarer hvorfor jernmangelanemi tynning aura. Gjenopprette balansen for å hjelpe aromaterapi.
 - Når anemi gunstige essensielle oljer av appelsin, grapefrukt, sitron, kamille, timian, mandarin, muskat, furu, merian, sedertre og gran.
 - Når tunge menstruasjon, noe som er en viktig årsak til jernmangel hos kvinner inhalere duften av nellik, sypress, geranium, merian, isop, kanel, muskat.
 - Svakhet og tretthet eliminere basilikum, verbena, Leuzea, ylang-ylang, ingefær, røkelse, sitronmelisse, einer, mynte, sedertre, timian og salvie.

 Produkter for anemi


 Produkter for anemi:
 Der som det er i 100 gram jern
 Tørket sopp 35 mg
 Svinekjøtt leveren 20 mg
 Kakao 117 mg
 Grønne bønner 79 mg
 Strawberry 78 mg
 Blåbær 7 mg
 Kanin kjøtt 44 mg
 Beef 22 mg
 Egg 5 mg
 Gulrøtter 07 mg  
Hvilke produkter kan øke hemoglobinHemoglobin - en kompleks kjemisk forbindelse som kalles protein som spiller en viktig rolle element jern (Fe). Dette proteinet blir ført bort i blodet hos virveldyr organismer, inkludert menneskekroppen. En mann feier hemoglobin i de røde blodcellene.
Røde blodceller - er de cellene som frakter oksygen fra lungene til kroppens vev. Lavt hemoglobinnivå er farlig fordi det over tid på hans mangel på blod sakte døende vev, på grunn av utilstrekkelig oksygentilførsel. Først av alt, vev i hjernen og leveren. I fremtiden, er utviklingen av slike sykdommer som anemi (leukemi).
For å hindre reduserte nivåer av hemoglobin, noe som ikke er mindre enn 120 g / l, kreves det riktig diett, og vet hvilken matvarer øker hemoglobin som inneholder nok jern. Imidlertid er det menneskelige legeme utformet slik at for små deler av vitaminer, er vanskelig å fordøye noe mat. For eksempel for normal absorpsjon av jern som er nødvendig, for eksempel vitamin «C» og «B12». Kalsium har imidlertid den motsatte vei, som vil tjene som en hindring normal absorpsjon av jern i kroppen.
Den mest kjente produkt er godt øker hemoglobin i blodet, er biff. Det kan ta litt våt med blod. Fulgt hare, svinekjøtt, kanin, lam. Først av alt, bør vi ta hensyn til leveren av dyr og fugler. Slik som leveren er involvert i prosessen med hematopoiesis, den inneholder nok elementer. For normal læring, i kostholdet må legge til vitaminer, som "grønn" inneholder en tilstrekkelig mengde av vitaminer, blant annet vitamin «C». Så perfekt salat til disse kravene. Forespørsler kan være naturlig juice - eple, appelsin, granateple, banan, jordbær, frukt eller spise riktig. Ikke drikk sterk kaffe, te, eller melkeprodukter. Siden denne listen er et godt produkt hindrer opptaket av jern i kroppen. For å gjøre dette, må du vente etter å ha spist minst 30 minutter.
Hvilke produkter kan øke hemoglobin?
Med korn belgfrukter og korn godt kan opprettholde hemoglobinnivået. Sammensetningen av disse korn kan telles som bokhvete, rødbeter, mais, semulegryn, ris. I disse produktene inneholder nok jern. Regelmessig inntak av korn og belgfrukter korn forhindre jernmangel i kroppen. Men vi må huske på at disse produktene inneholder fosforforbindelser, som er i store mengder forstyrre normal absorpsjon av jern.
Ulike typer urteprodukter - tørket porcini sopp, mais, gjær, tang, gulrøtter, hvitløk, poteter, valnøtter, kakao, druer, jordbær, blåbær, jordbær, honningmelon, vannmelon, granateple, eple, fersken. Ikke bruk av store mengder grønnsaker, frukt og bær, som de inneholder treverdig jern, som er svært vanskelig å fordøye i kroppen.
For de med sterkt reduserte nivåer av hemoglobin i blodet, kan du bruke følgende oppskrift:
Du vil trenge: godt vasket dusin negler er ikke store, passer 05 cm, og et eple. I alle eple stick negler, la den i et varmt rom i 12 timer for å spikre inngått reaksjonen. Etter tiden utløper, må du spise et eple; En annen oppskrift tilgjengelig - sjy hofter. Hell over natten i en termos, kopp kokende vann, 2 ss bær hofter. Drikke buljong trenger 100 g. I morgen. I tillegg til direkte behandling, buljong hurrarop som morgenen kopp kaffe. 20:08:32
En person med lav hemoglobin opplever svimmelhet og svakhet, slapphet og tretthet. Materialet er, ser bleke og tørre. Dersom slike symptomer, kan ernæring, og hvile i sengen med den periodiske utgivelsen av frisk luft. Ikke misbruk matvarer som inneholder store mengder jern, siden overflødig, blir ikke bedre enn sin mangel.  
Lymfatisk massasje - hyggelig og veldig nyttig prosedyre
 Alle som selv overfladisk kjennskap til menneskets anatomi, vet at immunsystemet - et sett av beskyttende faktorer, som også inkluderer lymfeårer, noder og lymfe produsert av dem. Og jo mer aktivt sirkulerende lymfestrømmen, jo bedre beskyttende egenskaper av kroppen, er hurtigere helbredelse av sår og sprekker, er det overflødig væske fra kroppen. Den aktive lymfoobraschenyyu fremme regelmessig trening, herding og, selvfølgelig, lymfatisk massasje, flere av disse er skrevet nedenfor. Hvordan lymfatisk massasje?


 Til tross for at den visuelle teknikken av masserer kan virke enkelt og avslappet, faktisk, det er snarere et kraftig inngrep som påvirker ikke bare muskler og hud, men på hele kroppen.
 For å utføre denne prosedyren, bør terapeuten ha en god forståelse av plasseringen av lymfeknuter. Bevegelsen skal ikke være harde og harde trykk, eller i stedet for de forventede fordeler kan være skadelig.

Lymfatisk massasje - hyggelig og veldig nyttig prosedyre

 Massing bør skje i et varmt rom, uten spesielle smøremidler. En mann skal være avslappet, må dette gjøres før en økt med ti dype åndedrag.
 Derfor bør massasje begynne med studier av livmorhalsen og thorax og armhulen noder. For denne første famlende for den første gruppen og trykk forsiktig fingrene mens pasienten skal puste langsomt og dypt. Det samme gjør vi med andre grupper av lymfeknuter. Eventuelt, bortsett nadavlyuvan kan også holde en liten treg streke nettsteder.
 Nå på magen og lysken, fordi i disse stedene en høy konsentrasjon av små klynger av lymfeknuter. I dette tilfellet, må du jobbe lengre fingre og hele hånden. Bevegelsene bør være langsom rytme nadavlyvayuscheho natur, med manipulasjon nødvendigvis ledsaget av dyp pusting massert.
 Jobber hver region skal vare i 10-15 minutter.
Lymfatisk massasje - hyggelig og veldig nyttig prosedyre

 Massasje lymfe føtter


 Teknikken med å massere dette er litt forskjellig fra den øvre delen, fordi nå oppgaven med massasje - en årsak lymfedrenasje i bena. Denne fremgangsmåten er helt hjelper i behandling av åreknuter, vaskulære nett og hevelse i føttene. På grunn av utstrømming av lymfe hofter litt løs i den grad som er perfekt for en korreksjon.
 Massasje begynner med dekning av toppen av låret. Fingre og undersiden av håndflaten terapeut må klemme forsiktig huden. Manipulasjoner bør utføres sakte og jevnt.
Lymfatisk massasje - hyggelig og veldig nyttig prosedyre

 Intuitivt, komplett teknikk av lymfatisk massasje ben og kropp kan du se i denne videoen.
 For å oppnå gode resultater, bør den generelle hyppigheten av masserer bestå av 15-18 økter. Og i de første 2-3 ukene er å bli laget mens i syv dager, slutt å øke antall økter.
 Som du vet, for restaurering av lymfesystemet ikke nødvendigvis ta dyre medisiner. Det er nok å jevnlig utføre massasje noder i en erfaren spesialist.

Яндекс.Метрика