Juridiske aspekter ved graviditet på jobben

 Hver kvinne hyggelig å huske de første øyeblikkene etter at hun lærer av svangerskapet. Men veldig ofte, i stedet for å nyte mange glade start å bekymre deg - hva du skal gjøre med jobben? Ikke hvert hode vil fryde seg, når han får vite at en ansatt går ut i fødselspermisjon. Men hva gjør du? Så vi bestemte oss for å vurdere de juridiske aspektene ved graviditet på jobben.
 Først må du gi et sertifikat. Ord skrevet uttalelser og forsikringer ikke et dokument. Det bør være et offisielt sertifikat i kvinneklinikken, registrere den i bedriften. Nå er det antatt at du ble advart om hans lederposisjon.

 Opphavsrett gravide


 Den viktigste regelen er at en kvinne ikke kan slippe under noen omstendigheter. Selv om kontrakten er inngått for en kort tid, fortsetter han. Alle fratre skrevet samtidig med søknad om opptak til sysselsetting automatisk kansellert eller annullert av en domstol.
 Juridiske aspekter ved graviditet på jobben er interessant fordi hver arbeidsdag kvinne blir gravid automatisk reduksjon i arbeidskrav, som er regulert ved lov. Det er forbudt å utføre arbeider forbundet med manuelt løfte eller flytte tunge laster som overstiger den tillatte grensen. Begrenses eller elimineres tung, underground eller farlig arbeid. Unntaket er ikke-fysisk arbeid eller sanitær servicearbeid.

 Plikter selskap


 Selskapet, som gir arbeidsplassen gravid kvinne må gi juridisk, årlig ferie før eller etter fødselspermisjon på anmodning fra kvinnen. Gi ferie og svangerskapspermisjon med en hastighet på 140 dager ved normal fødsel, 156 dager i alvorlig arbeidskraft og 194 dager i flere svangerskap. Organisasjonen bør bidra til å betale fødselspermisjon - er en av de fineste tingene som er knyttet til de juridiske aspektene ved graviditet på jobben.

 Organisatorisk enhet


 Ansett som ulovlige lønnskutt på grunn av graviditet. Du kan ikke tvinge en kvinne til nattarbeid, overtid, på helger eller ferier, eller på timeplanen, som foranlediger en kvinne ikke kan gå hjem hver dag.
 Det er forbudt å sende et oppdrag gravid. Du kan ikke erstatte den årlige grunnleggende og ekstra betalt permisjon monetær kompensasjon. Et unntak er betaling av ubrukt ferie ved avgjørelsen av kvinner til å frigjøre seg. Dette var hoved juridiske aspekter ved graviditet på jobben.  
Hvordan oppføre seg under tidlig graviditet

 Vordende mor bare fikk vite at hun var gravid, er hun bare begynner å bli vant til sin nye status. Dette er den mest spennende, følelsesmessig og selv engstelig under svangerskapet. Men det viktigste at en kvinnes kropp skjer endringer som berører hennes mentale og fysiske tilstand. Hvordan oppføre seg tidlig i svangerskapet?

 Endringer i tidlig graviditet


 En kvinne kan føle seg trøtt og sliten. Kanskje noe ubehag og økt søvnighet. Dette er helt naturlig. Kroppen bare begynte å gjenoppbygge, bør denne tilstanden brukes.
 Tidlig i svangerskapet øker bryst og blir mer følsomme, hovne brystvorter.
 En av de mest ubehagelige manifestasjoner av tidlig i svangerskapet - en tidlig morgenkvalme.

 Hvordan oppføre seg tidlig i svangerskapet, barnet utviklet seg normalt, og graviditet gikk uten komplikasjoner?

 Hvordan oppføre seg under svangerskapet


 Tidlig i svangerskapet er svært viktig å se på kostholdet ditt. Med mangel på næringsstoffer voksende fosteret begynner å ta dem til moren. Måltidene bør være jevnt og godt balansert. Vær spesielt oppmerksom på frukt og grønnsaker på bordet ditt.
 Hvis du har spørsmål om din tilstand, eller du har en bekymring, så sjekk med legen din, han vil fortelle deg hvordan du skal oppføre seg tidlig i svangerskapet.
 Frisk luft og riktig restitusjon er ikke så viktig som riktig kosthold.
 Prøv mer hvile, ikke pereutruzhdatsya. Omgi deg med vakre mulige ting, lytte til god musikk.
 Trening for gravide kvinner vil være nyttig for deg. Men ikke overdriv. På sikt er det bedre å gi opp, men morgengymnastikk vil gjøre deg godt.
 Fra badestamper må gi bedre ta en dusj.
 Sørg for å gå til tannlegen. Under svangerskapet, kan det være problemer med tennene, så bedre sette alt i orden.
 God går, hvis du ikke får nervøs. Ditt liv bør være rolig og selv-varme. For de ni månedene, og du må forberede seg mentalt og fysisk for fødselen av babyen.  
Maske for tørr hudTørr hud i ansiktet - er et presserende problem for mange damer, noe som fører til det som pleide å rynker. Problemet med tørr hud - er utilstrekkelig aktivitet av epidermis. Dette fører til at det øverste laget av huden - epidermis - er utsatt for aggressive miljøeksponering og kosmetikk. Takle problemer - for å hindre for tidlig aldring og fukte huden - hjelp maske for tørr hud.
Grunnlag av kvalitet hjemme er fuktighetsgivende maske eller fett komponent som smører huden, noe som gjør det strålende og blomstringen.
Kvalitet omsorg for tørr hud: tips om matlaging hjemme masker
Maske for tørr hudUmiddelbart er det verdt å nevne at i denne situasjonen kan ikke hjelpe tonics eller kremer, såpe eller andre aggressive virkemidler som bare forverrer situasjonen. Tørr hud trenger normal forsiktighet, noe som betyr at bruk av slike verktøy ikke kan. Ganske bruke vanlig vann til å rengjøre uten såpe.
Eksperter anbefaler også bruk av et annet effektivt middel for vask - er havregryn. De er pakket inn i bomull bag eller skjerf, promokayutsya i varmt vann. Når flak hovne opp, kan de brukes som en skrubb uten å skade overhuden. Det er på denne måten bør rense huden før du påfører masken hjem.
Det samme maske for tørr hud (som alle andre) forbereder seg på en bruk bare høy kvalitet og ferske råvarer. Vanligvis holder på til ansiktet vil være ca 20-25 minutter hvis ikke sagt noe annet. Bilvask med rennende, varmt vann. Dermatologer og kosmetologer anbefaler å vaske også bruke melk. Det myker opp og gir næring til huden. Etter at personen bør også være lett å vaske og mineralvann.
Oppskrifter masker for tørr hud
Solbær
I en teskje rømme bland noen bær, rips, legge til blande en teskje honning. Shoot rette bør forsiktig med en bomullsdott, og deretter skylle ansiktet med vann og påfør en nærende krem.
Den ernæringsmessige juice fra bær
Du kan bruke frossen eller fersk juice av bær (jordbær og rips). Pretty en dessert skje av hver juice og så mye lanolin og knust til pulver havremel. Lanolin er oppløst i et vannbad, tilsettes til den med havremel pulver, og deretter helt opp saften.
Gulrot
Det er nok å 2 eller 3 av roten rist på Turka, deretter blandet med eggeplomme. I lys av en slik blanding påføres et tynt lag. Shoot maske for tørr hud bør nøye vattpinne. For å gjennomføre framgangsmåten kan være en eller to ganger i uken.
Agurk
Ss agurk juice blandet med samme mengde kremfløte, og deretter lagt 20 dråper rosevann. Du må blande alle ingrediensene og slo til skummende. Masken påføres tykt og varm fuktig håndkle fjernet og vasket med vann.
Maske for tørr hud (video)
Hydrating Facial MaskHvorfor våre huden eldes, zhyrniye, peeling eller forsvinner? Svaret på disse problemene vil være helt annerledes enn mangel på fuktighet i cellene. Den virkelige frelse for mykgjør huden blir ansiktsmaske.
Hvordan gjør mangel på vann på huden din?
Når epidermis mangler væske for å opprettholde kollagen fibrene elastisk, det er aldring, premature rynker vises.
Hvis fet hud mangler fuktighet, deretter talgkjertlene begynner å skille ut mer fett enn det som er nødvendig for å prøve å gjenopprette balansen. Materialet begynner å skinne.
Hvis huden er tørr og det i tillegg ikke fukte, blir det svak, kjedelig og epitel - det øverste laget av huden vil flasse av.
Alle disse problemene er mangelen eller mangel på fuktighet. Årsakene er: tørr luft innendørs i vinter, sommer, utilstrekkelig væskeinntak, den naturlige aldringsprosessen.
Retningslinjer for utarbeidelse og bruk av fuktighetsgivende masker hjem
Hydra Facial Mask bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i cellene, slik at huden å være vakker og ung. Denne masken skal brukes regelmessig. Prøv å gjøre det minst annenhver dag. Du vil bli gledelig overrasket over resultatet.
Disse maskene må være frisk. Ikke stek dem for et par dager i forveien. Daglig matlaging tar ikke mye tid, men resultatet vil være tilgjengelig.
Fuktighetsgivende maske påføres i ansiktet, bryst, nakke. Men for å unngå området rundt øynene og munnen. Lagmasker bør ikke "skinne".
Hva er mer enhetlig struktur av masken, jo lettere og lettere er det å bruke.
Oppskrifter fuktighetsgivende ansiktsmasker
Maske med ost
Hydrating Facial MaskDenne masken egner seg godt til alle hudtyper. Hvis du har fet hud, så ta fett ost, og hvis tørr eller normal, - fetere.
Bland ost og honning i forholdet 2 til 1. For fet hud kan legge litt yoghurt, og for tørr - krem. Tilsett gulrot juice (1 eller 2 ss. Ss) og sette på en fjerdedel av en time.
Ovsyanochka hud
For denne enkle maske tar bare to spiseskjeer. skjeer av havregryn, melk og 1 ts. av honning. Du må lage vanlig havregryn med melk, tilsett smeltet honning. Varm Mask påføres huden i 20 minutter og vask av med vann. Mask fjerner tørrhet dreven og enda litt bleke hud.
Apple-banan maske
Denne masken kan du gjøre når som helst på året. Må være lik mengder rist og bland godt eple og banan. Deretter legge til mix pisket protein. Hold denne masochku på ansiktet og halsen tar ca 20 minutter.
Kremet fukting
Det meste av denne masken er egnet for tørr hud. Det bør ta 1 ts. Av krem. 1 liten agurk rist og tilsett noen dråper sitron og grapefrukt juice. Bland alt. Facial Mask holde i 15 minutter.
Fuktighetsgivende maske bør brukes regelmessig. Eksperimentere og bruke ulike alternativer. Så friske opp huden, øke celle turgor. Huden blir glatt og myk.
Hydraansiktsmaske hjemme
Яндекс.Метрика