Kaffe styrker ikke bare ånden, men også kroppen. Det er kjent for alle. Men ikke alle vet at kaffe - det er ikke bare en drink, forfriskende, men også en utmerket anti-cellulite agent. Dette verktøyet brukes av mange Hollywood-stjerner, slik som for eksempel Barry Hall.

Kaffe mot cellulitter


 Bruken av kaffe som makeup går unna. Først oppdaget egenskapene til indiske kaffe. Ikke rart de fortsatt fascinerer henne nåde og vakker hud. De gamle oppskrifter av indiske skjønn aldri overlevd. Men moderne kvinner funnet ut hvordan du bruker denne forfriskende drink.
 For bruk som kaffe cellulitt produkter, bruker pulver versjonen, fortrinnsvis i tilberedes skjema. Den kan brukes som en maske, og en skrubb. Men tenk på alle midler alene.

 Hvorfor er kaffe så bra kamper cellulitter?


 Kaffe er aktiv ikke bare inne, men også utenfor. Under prosedyren, hjelper kaffe varme opp huden og gjør at blodet prylyvatsya plass ferdig. Blod begynner å sirkulere bedre, og dermed rozihrivayuchys og brenn ekstra inches på kroppen. Bare god kaffe bringer overflødig vann fra kroppen, men vanligvis hvis den ikke brukes på innsiden og utsiden. Selv i mange kjente anti-cellulite legge kaffe ekstrakt.
 I kaffe inneholder en enorm mengde koffein. Som i sin tur bidra til å fjerne giftstoffer, fjerne underhudsfett og øke hastigheten på stoffskiftet.
 Selv ble det rapportert at bruk usøtet kaffe øker kroppens metabolisme, som i sin tur fører til vekttap. Søt som kaffe har motsatt effekt.

 Kaffe Mask of cellulitter


 Det er mange masker av cellulitter. Noen er 100 prosent, andre viser effekt bare halvparten. Disse maskene som vil bli beskrevet her, gir et flott resultat.

 Masken av kaffegrut, honning og olivenolje.

 For produksjon av masker trenger rikelig med kaffegrut. Det kan samle uker i en lukket beholder. Bare ikke kaste bort den tykke etter konsumere drikke. I den tykke av lagret legge en teskje honning og en teskje olivenolje.
 Før du legger en maske, må huden være skikkelig trent. Og for å forberede henne eller varm dusj eller badestamp. Deretter huden laget av dampende kaffe maske, trenger du litt massasje og sjal i folie. Da trenger du eller ligge under et teppe eller sette på varme badekåpe. Vente en halv time skyll med varmt vann. En lignende prosedyre kan gjøres en gang i uken.
Kaffe mot cellulitter


 Masken av kaffegrut, honning, egg og rømme.

 For denne masken nok for en servering kaffegrut. I den tykke legge ett egg, en teskje honning og rømme. Alle ingrediensene blandes og påføres huden jevnt. Hold denne masken tar ca 15 minutter. Skyll med varmt vann.

 Masken av kaffegrut og valnøtt.

 Denne masken er ansett som svært raskt. Men på grunn av hastigheten av programmet, og det faktum at den eliminerer den raskeste cellulitt. To teskjeer valnøtt blandet med en del av kaffegrut. Deretter blymlyvymy bevegelser brukes på huden og la stå i 15 minutter. Vask deretter av med varmt vann.

 Scrubs på kaffegrut


 I kampen mot cellulitter kaffe kan brukes ikke bare masker, men også som en skrubb. Med kratt kan oppnå gode resultater. Men bruken av Scrubs er noen nyanser. For eksempel, for å bruke kaffe kratt, til kroppen nødvendig damp. Selvfølgelig er dette badet perfekt, men hvis ikke er mulig, så komme ned og den vanlige badestamp.
 Når huden er forberedt, kan du starte prosedyren. Påfør skrubb på huden og gjennomføre feiende bevegelse. Varighet ca 5 minutter. Men ikke vaske skrubb en gang. Det bør gi ham en liten kjole opp huden. I kaffe mange næringsstoffer som forbedrer hudens tilstand. Vask deretter av med varmt vann.
 Etter fremgangsmåten er nyttig for å gjøre cellulitt massasje. Hvis du ikke kan leie tjenester av fagfolk, er det mono å massere deg selv.
 Scrubs på kaffe som masker med ulik sammensetning, og derfor har ulike effekter på huden.

 Kaffe skrubb.

 Den enkleste oppskrift skrubb med kaffe vet mye. Vanlig malt kaffe blandes i like deler med en vanlig dusj gel og påført til huden. Etter inngrepet, vask av med vann.

 Scrub - Maske med blåleire.

 Det er en oppskrift ikke bare skrubb og skrubb maske. Det er også ganske enkelt å bruke og fremstille. Ta den blå leire, kaste den til staten mineralvann slurry. Deretter legger malt kaffe eller kaffegrut. Å gjelde dampet hud skrubb og massasje. Deretter la blandingen i ti minutter og vask av med kaldt vann.
Kaffe mot cellulitter


 Skrubb med yoghurt.

 Dette scrub, som de forrige, er også ganske enkel. Du må ta fire spiseskjeer med yoghurt og malt kaffe. Alle blande og bruke på problemområder. Masser og skyll med varmt vann.

 Hot kratt.

 For dette skrubb bør tas ikke brente kaffebønner. Male dem i en kaffekvern til en tilstand av støv. Deretter blandet med 25 ml anstrøk av chilipepper. Røre. Hvis blandingen vil hustovatoy, kan du legge en teskje olivenolje.
 Fikk skrubb Sett i en krukke med tett lokk og sette en uke i et mørkt hjørne. Når det trygt kan brukes. Bare sette på huden din etter et bad, massasje 10 minutter. Skyll med varmt vann.

 Som et resultat?


 Kaffe hjelper bekjempe cellulitter og er nesten perfekt og alle tilgjengelige kosmetisk. Den har ingen kontraindikasjoner. Passer perfekt til alle mennesker uten unntak.
 Men anser ikke kaffe ultimate fighter for den perfekte figuren. Figuren - er ikke bare fravær av cellulitter, men fine muskler. Derfor, i tillegg til kosmetiske prosedyrer for å gjøre gymnastikk og stokk for mat. Uten disse tre pilarene perfekt figur ikke kan skaffes.
 Men den snikende ting cellulitter. Derfor, for å opprettholde seg selv vil alltid ha. Dette gjelder så vel til kosthold og trenings med badebehandling.  
 Kanskje vårt ønske om å omskape verden til sin smak og er motoren i fremgang. Naturen ment gradvis evolusjon, men hvordan kan folk forvente? Nei, vi forventer ikke fruktene av evolusjon, og gjøre revolusjon! Som en ekte lærd, tegne de omkringliggende virkelighet folk begynte - så ble født plastisk kirurgi.Plast Plast ikke født i går
 Ser bedre enn det er - et ønske, en veldig naturlig for kvinner. Oppskrifter Sihl ulike salver og overalt nøye bevart og forbedret, men bare plastisk kirurgi kan radikalt endre utseendet.


 I historien til plast forventer vi to overraskelser: først av alt, ordet "plast" kommer fra det greske "plastykos" - "form", som er grunnen til at det er konsonant med ordet "plast" (polymer materiale) - han "dannet" før trenger vi å bli gjenstand.


 En annen overraskelse - opprinnelsen til medisin, kirurgi, slående egenskap av den vestlige livsstilen, som mange tror, ​​har sin opprinnelse i India. Noen teknikker har blitt utviklet i 2000 år f.Kr., og reiste til Europa uvanlig lang første utgivelse på indisk teknikker, datert 1794 år. Den første operasjonen produsert av disse metodene Englishman in Europe, tilhører 1815 - Dr. Joseph Karp holdt i India for 20 år på å studere lokal erfaring før en operasjon risikerte sine egne: han gjenopprettet den tapte nese militære bruker pasientens eget vev. En bisarr historie
 En av grunnene som ga opphav til European School of estetisk kirurgi, syfilis ble brakt fra Amerika til Europa i det XVI århundre, mislyktes neser og uestetisk flekker skjulte kommer til å chirurgia decoratoria. Senere ulike operasjoner utføres ofte menn med tilsvarende inngrep var ekstremt sjeldne og ofte dødelig.


 Kriger har alltid vært annerledes akselerator åpning. Og siden menneskets historie mange generasjoner kunne leve sitt korte (30) liv uten å ta del i fiendtlighetene, kirurgen var alltid noe å lære. Dessverre, alle deres innsats var forgjeves ofte, pasienten ble operert døde eller smertefulle støt eller fra disse infeksjonene.


Plast Først etter innføring i medisinsk praksis antiseptiske midler (Sanitization anlegg åpnet i 1867) og anestesi (smertestillende, oppfunnet i 1846) full utbygging av kirurgi, inkludert plast, mulig. Enkelte populære dagens virksomhet er forankret i det nittende århundre. Dermed Berlin kirurg Johann Friedrich von Dyffenbah (1792-1847) spesialisert seg på neseplastikk og først dermolypэktomyyu (fjerne mage "forkle") holdt av Howard A. Kelly (1858-1943) fra Baltimore, i 1899, fjernet han 6 kg fett " otvysloho magen "damen som veide 129 kg.


 Plastisk kirurgi - slående egenskap av den vestlige livsstilen - har sin opprinnelse i India. Noen teknikker har blitt utviklet i 2000 år f.Kr., og reiste til Europa uvanlig lang første utgivelse på indisk teknikker, datert 1794 år. Twentieth Century gaver
 Men én ting - sjeldne poster, og noe helt annet - en vanlig praksis. Det er derfor det tjuende århundre, med sin raske industriell vekst og en kaskade av funn, var revolusjonerende for medisin generelt og dødelig for plastisk kirurgi.


 Anestesi i ulike former begynte å bli brukt i kirurgiske operasjoner i midten av det nittende århundre, men de prøvde å bryte gjennom, veldig langt fra massedistribusjon. Årsaken var upålitelighet brukt narkotika, kringkasting var svært volatile, hloform fører ofte til døden, kokain var mer pålitelige måter komposisjoner har blitt oppfunnet i det tyvende århundre: procaine (1905) эukayn (1900) stovayn (1904), og lidokain ( 1943).


 Den første antibiotika penetselyn, ble oppdaget av Alexander Flemming i 1928. Bare i den 40. år med antibiotika ble produsert kommersielt og ble etter hvert allment tilgjengelig. Dagens antibiotika - en obligatorisk del av kirurgisk rekonstruktiv terapi.


Plast
 Faren til plastisk kirurgi
 Harold Gillis (Harold Gillies), New Zealand etter fødselen, jobbet hele sitt liv i London. Det har ikke alltid vært den første, men at han er kreditert med å oversette noen sjeldne plastiske operasjoner i kategorien av ordinær drift vellykket gjennomført på verdensbasis. For sitt bidrag til utviklingen av dette feltet av medisin han fikk tittelen Knight (Sir) og gikk ned i historien som far til plastisk kirurgi.


 De første årene av sitt arbeid som lege falt i første verdenskrig. I 1916 Gillis forespørsel sendt hærsjef kirurg å organisere avdeling for plastisk kirurgi ved Cambridge Military Hospital. Så han ledet den første divisjon, og deretter Queen Mary sykehus - verdens første spesialiserte klinikken. Gjennom årene klinikken Gillis og kolleger gjennomført mer enn 11.000 operasjoner nesten fem tusen pasienter.


 En av grunnene som ga opphav til European School of estetisk kirurgi, syfilis ble brakt fra Amerika til Europa i det XVI århundre, mislyktes neser og uestetisk flekker skjulte kommer til å chirurgia decoratoria.


 Ferdigheten kirurgen var så høy at noen pasienter finne den nyopprettede enheten mer attraktiv enn den "innfødte". På grunn av Dzhyllyse gått ære i 30. år førte ham til en helt ny type pasient, helt friske mennesker satt foran ham er rent estetisk problem - ønsket å bli kvitt rynker eller justere formen på ansiktet. Det Gillis har utviklet teknologi sirkulære bukseseler person som i en forbedret form som brukes i dag. I 1938, han og hans fetter, også en kirurg, Archibald Makyndou (Archibald McIndoe) publiserte korreksjon teknikk utviklet sine bryster - mamoplastyky. I dag, nye trender
 Siden 50-tallet av forrige århundre plastisk kirurgi ble en del av livet stjerner. Da motereformasjonen spre seg til vanlige dødelige, kirurger strømmet ordretype "gjør meg bare som en stjerne for deg! ". Denne moten varte i mange år, og skaper en folkemengde "klone" som ikke kunne være fornøyd med resultatet - fordi det var stjerner på himmelen med et annerledes utseende. Heldigvis, nå den nåværende trenden er annerledes: å skape en form som de virket helt naturlig, slik at hver pasient utseende bedre, bor sammen.


 I dag plastisk kirurgi - en stor og selvstendig gren av medisin som har fått svært utbredt: i USA gjennomført 11 millioner transaksjoner per år. Mange operasjoner kan nå gjøres under lokalbedøvelse, med endoskopi eller dispensere med sømmer og datateknologi for å simulere det ønskede resultat. Og det er ingen tvil: hvordan kirurger i mange revolusjoner, som bare gir dem ferdigheter: for hver skaperen ønsker å måle kraften i naturen selv, men i den fullkommenhet har ingen grenser.  
Яндекс.Метрика