Kaffe WrapI dag er det mange måter å bli kvitt cellulitter. En av de mest vanlige og hyggelig - kaffe wrap. I profesjonelle salonger som brukes til denne grønn kaffe hjemme - eller naturtomt. Hans synspunkter inkluderer vitaminer, proteiner, fett, essensielle oljer, organiske syrer, polysakkarider. Koffein er en komponent i de fleste kosmetiske produkter som er utviklet for å bekjempe cellulitter. Dette skyldes det faktum at det kan starte prosessen med lipolyse ved nedbrytning av fettceller, og deres fjernelse fra kroppen.
Å bruke netto wraps og kaffe kombinert med ulike komponenter: alger, blå leire, honning, pepper, aromatiske oljer.
Indikasjoner og kontraindikasjoner å pakke kaffe
Kaffe wrap tilbringer cellulitter, overvekt, behovet for å justere formen forverring av hudens elastisitet. Prosedyren tillatt i åreknuter, nok til å sette i en masse kaffe spesielle antibakterielle forbindelser.
Wraps kaffe kan ikke utføres i følgende tilfeller:

akutt inflammatorisk sykdom, infeksjon,
sopp sykdom
Gynekologisk lidelser - polycystisk ovariesyndrom fibrom voksende livmoren og t n,..
åpne sår og skadet hud
svulst
blødning,
hjerte- og karsykdommer,
diabetes mellitus komplisert skjema
hypertensjon,
allergi mot stoffer som brukes under prosedyren.

Hvordan er kaffe wrap
Inne i kaffebryting skjer trinnvis. Først av alt må du peeling og massasje. Renset døde celler fra huden bedre absorbere næringsstoffer. Deretter kokte kaffevekt påføres på det ønskede område av huden på toppen klienten er pakket med polyetylen og dekket med et varmt teppe. Tyve minutter senere, blir filmen fjernet, restene av kaffe vasket i dusjen. For å forsterke effekten, bruker anti-cellulite krem.
Hvis du ønsker å utføre hjemme kaffe wrap, nyttig å vite noen regler. Starter som et showroom, må du rense huden, skreller det utført. Deretter fremstille en blanding av 50 til 70 gram kaffe fortynnet i varmt vann for å lage en tykk homogen blanding uten klumper. Det blir avkjølt til førti grader og påført til huden. Vi har nå zamotatysya film og nakrytysya teppe. Førti minutter senere ble oppslemmingen kan vaskes, må huden gjelder fuktighetskrem.
Det beste alternativet - å lage kaffe wrap inne. Ofte det er en integrert del av programmer rettet mot å korrigere tallene, kampen mot cellulitter, gjenopprette hudens elastisitet.
Fordelene med kaffe kroppen brytes
Naturlig kaffe inneholder mineraler, vitaminer, polysakkarider som fremmer utskillelse av skadelige giftstoffer. Kaffe vikle stimulerer prosessen med oppløsningen av fett og gir ytterligere adresse. Fordi kaffe wrap er egnet til å forbedre hudens elastisitet, bekjempe cellulitter, aktivering av metabolske prosesser i cellene. Selv noen få behandlinger forbedre utseendet, fargen og tilstanden til huden og trekk konturer. Skjønnhets anbefaler kaffe wrap med løs hud, overvekt, ønske om å justere formen.
Kurset innebærer innpakning ti til tolv behandlinger, gjør en pause mellom øktene to til tre dager. Eksperter råder etter innpakning et par timer vil spise fem avstå fra å besøke tanning, i åtte timer uten kontakt med vann.
Oppskrifter kaffe wrap
Honning-kaffe wraps effektivt eliminere cellulitt. Disse to komponentene sammen godt med hverandre etter behandlinger du får en glatt og myk hud, bli kvitt strekkmerker og arr av gamle. For å forberede blandingen du trenger fire skjeer av honning og femti gram kaffe.
Wraps med kaffe og salt. Denne blandingen aktiverer metabolske prosesser i huden, og gir en avslappende og beroligende effekt. Dette wrap vil hjelpe å bli kvitt ødem, mette huden med mineraler, gi den tone, elastisitet, fasthet, forbedrer blodsirkulasjonen.
Wrap med leire og kaffe. Leire normaliserer prosessen med sirkulasjon, har anti-inflammatorisk virkning. Å utføre wrap passer noen av sitt slag, men det er bedre å velge blå. For å forberede blandingen, bland leire hundre gram kaffegrut og vann.  
Com hals: Årsaker og behandling
 Com hals føltes som noe tett og davyaschee som hindrer svelge spytt og som kiling, kile, halsbrann, tett eller annen form for ubehag. Smerten kan bevege seg i hodet og nakken som forstyrrer puste, og noen numne hender og føtter, og begynner raping press skiftet til brystet området.
 Grunner følelse av en klump i halsen
 1. Ofte com hals følte etter stressende situasjoner. Denne slags følelse er ikke relatert til funksjon av kroppen. Spenningen, depresjon, stress fører til muskelspenninger nederst på halsen, noe som skaper en "hysterisk ball", som han forsvinner etter noen timer.
 2. Com halsen etter spising kan bli følt i en rekke sykdommer i mage-tarmkanalen, blant annet i mage-эzofahyalnoy reflyuknoy sykdom der spiserøret blir magesyren, irritabel hals organer. Kan forstyrre halsbrann og sur smak i munnen, raping. Vanligvis denne typen gastritt, som er justert for riktig behandling - kosthold og medisiner. Sykdommer i bukspyttkjertel, lever, galleblære, matallergier, kan metabolske forstyrrelser forårsake gastritt.
 3. Brudd på skjoldbruskkjertelen, noe som skyldes:
 - Med jod mangel i kroppen;
 - Autoymmmunnыm av sykdom, som er preget av overdreven sekresjon av skjoldbrusk hormoner (diffuse giftig struma);
 - Betennelse i skjoldbruskkjertelen (autoimmun tyreoiditt).
 For behandling foreskrevet jodholdige stoffer som stabiliserer tilstand av legemet (Jodis + C, etc.).
 4. Kronisk faryngitt (betennelse i svelget) med viral opprinnelse, ofte com halsen føltes som et resultat av streptokokker som forårsaker angina. Viral betennelse kan gradvis forsvinne seg selv, og du trenger for å behandle bakterielle antibiotika foreskrevet av legen din. Behandling er ledsaget av gurgle med alkaliske løsninger og urtepreparater som inneholder jod derivater samt varm komprimerer.
 5. Osteochondrose av nakkesøylen (spine lesjoner, påvirker bein og leddbånd), noe som skyldes stillesittende livsstil, dårlige vaner, søvnforstyrrelser, metabolske og andre årsaker. Behandlingen utføres ved hjelp av forskjellige metoder: laserterapi, akupunktur, manipulasjon og vakuumbehandling, elektrisk stimulering, og andre.
 6. Vegetativ-vaskulær dystoni, som er forårsaket av unormalt i det autonome nervesystemet er kompliserte og samtidig sykdom, magesår, høyt blodtrykk, astma, koronar hjertesykdom. Hyperventilering syndrom hjelper tørr munn, nummenhet, tale, åndedretts aktivering av fare poperhuvannya. Integrert individuell behandling inkluderer fjerning av fysisk inaktivitet, følelsesmessig stress og begrensning av fysisk aktivitet, familieterapi, sunn mat.
 7. strupekreft. Dermed er det en tørr hoste, choke mens du spiser, hes stemme. Sykdommen kan oppstå fra misbruk av alkohol og tobakk fra eksponering for kjemikalier (nikkel, svovelsyre). Behandling av strupekreft krever kirurgi.
 8. Følelsen av en klump i halsen kan også være et resultat av en rekke grunner:
 - Skader, forskyvning av nakkevirvler;
 - Intens hoste;
 - Bivirkninger av medisiner, inkludert antihistaminer, antidepressiva og medisiner for høyt blodtrykk;
 - Effektene av en forkjølelse eller hoste;
 - Brokk i spiserøret eller membran;
 - Overvekt;
 - Overtredelsesfordøyelsesprosesser, spesielt i dårlig ernæring.
 Ofte de virkelige årsakene følelsen av en klump i halsen er etter å ha besøkt en gastroenterolog, en sykdom i svelget, spiserøret, eller blandet. For hvert tilfelle av karakteristiske symptomer oppnevnt individuell behandling.  
 Huden er nesten alltid i bakhodet, slik at eventuelle endringer vil bli sett. Hudsykdommer er ofte ikke så farlig, men de leverer ubehag og ødelegge utseendet. Disse sykdommer inkluderer, for eksempel, keratose. Og hvordan man skal håndtere dette problemet?

 Hva er denne sykdommen?


 Faktisk keratose - er ikke så mye en separat sykdom som en hud tilstand der cellene i epidermis og grov rohoveyut, danner et tett lag.

 Denne tilstanden er oftest forårsaket av andre patologiske tilstander eller sykdommer, så er det viktig å finne ut hvorfor og fikse det for å bli kvitt problemet. Mest berørte huden området, som ligger på albuer, knær, såler av føttene, hendene, og i områder med økt kroppshår.
Behandling og ernæring i huden keratose

 Typer keratose


 Slik starter du liste opp de viktigste typer keratose. Det er flere grupperinger. Ja, etiologi klassifisert tre typer:
 •  Arvet (dvs. født) keratose, tegn som er barn i tidlig barndom eller ved fødselen. Heldigvis, oppstår denne sykdommen sjeldnere.

 •  Essential (kjøpt) keratosis vises i voksen alder (noen ganger i ungdomsårene). Grunner ennå ikke oppdaget.

 •  Symptomatisk keratose utvikles under påvirkning av negative miljøfaktorer eller som et symptom på en underliggende sykdom.

 •  I det berørte området gir bare to former:
 •  Lokaliserte formen. I dette tilfellet påvirkes enkelte små områder av kroppen.

 •  Diffuse skjema. Lesjoner er store områder av huden, noen ganger bokstavelig talt påvirket hele kroppen.

 •  Også til klassifiseringen er manifestasjoner. Det finnes flere typer:
 •  Follikulær keratose oppstår fordi lukke bunnen av hår isolert døde celler i huden. Resultatet er noen trafikkork. Faktisk har de ikke bry mennesker, men i noen tilfeller kan antennes.

 •  Seboreisk keratose er forårsaket av visse hud keratinization. Vanligvis skjer dette sykdom hos eldre.

 •  Aktinisk keratose der for lenge på huden for sollys eller ultrafiolett stråling i solarium.

 •  Symptomer


   Keratose symptomer kan variere, da de avhenger av den spesifikke formen av sykdommen. Noen mulig:
 •  I follikulær keratose på overflaten av huden rundt håret støt dannes. Fargen de kan matche hudtoner eller lysere det være, og i noen tilfeller vises mørke eller rosa støt. Vanligvis gjør disse uvanlige lesjoner ikke forårsake noen ubehag, men i noen tilfeller kan ta fyr, rødme eller vokse i størrelse.

 •  Seboreisk keratose er en hud segl område beige, lys brun eller nesten svart. Ved å trykke de er lett konveks, hard og røff. Også er det ingen ubehag, men disse ubehagelige manifestasjoner fra et estetisk synspunkt.

 •  Når aktynycheskom keratoser konturer flekker liten, tørr overflate, ligner sandpapir. På disse stedene kan finnes skalaer, etter fjerning av hud som er skadet, og det er blod.

 •  Noen ganger foci utvide og vokser sammen til større, danner et overflatemål.

 •  Det kan være ubehagelig og smertefull, kløe, følelse av tetthet, brennende.

 •  Hvorfor er det keratose?


   Årsakene til utviklingen av sykdommen kan være forskjellig. Her er noen av dem:
 •  Arvelig disposisjon. I noen tilfeller, spiller denne faktoren en avgjørende rolle.

 •  Virkningen av ultrafiolett stråling. Ofte sykdommen utvikler seg hos personer som har en lang tid i solen, eller kanskje hjemsøker solarium.

 •  Effekten på huden av noen kjemikalier som for eksempel tjære, sand, olje, tjære, petroleumsprodukter, og noen kjemiske sammensetninger.

 •  Drivkraften for utviklingen av sykdommen kan bli svekket immunforsvar.

 •  Keratose noen ganger utvikler seg etter noen overføres eller eksisterende sykdommer (f.eks infeksjon).

 •  Aldersrelaterte endringer. Ofte sykdommen utvikler seg i eldre personer over 50-60 år.

 •  Hva gjør jeg?


   Hva bør være behandling av huden keratose? Identifisere det skal hudlege som, fremfor alt, å etablere en nøyaktig diagnose etter testen. Hvis sykdommen ikke bry deg og ikke forårsaker ubehag, bare se hennes fremgang. Hvis skaden området begynte å vokse, kløe eller klø eller ødelegge utseendet ditt, kan du begynne behandlingen. Her er de viktigste punktene.

   Kosthold og medisiner


   Å forbedre hudens tildelt kosthold. Spesielt viktige produkter som inneholder vitamin E, A, B, for eksempel grønnsaker, urter, korn, sjø fisk (gjerne fet), og ulike vegetabilske oljer (tindved, oliven, etc.). Fra krydret, fet, søt, stivelsesholdige matvarer og stekt skal være forlatt.
  Behandling og ernæring i huden keratose

   Å ta spesielle stoffer er ikke nødvendig, men kan administreres vitaminer fra vitamin A (for eksempel "festal"), gruppe eller askorbinsyre.

   Anvendelse av lokale ressurser


   En hudlege kan anbefale bruk ulike salver, kremer og geleer, gitt den type sykdom og grad av hudlesjoner. Ja, de kan brukes emollients og kremer, kremer basert på natriumklorid, produkter som inneholder retinoider, vitamin A. Også effektiv salisylprodukter og svovel-salisylsyre salve.

   Prosedyrer og omsorg


   Når keratose trenger spesiell hudpleie. Først bør du unngå direkte sollys. Sekund, kontra Shock (friksjon, karding, konstant kontakt med grove tekstiler, etc.). Tredje, betydningen av personlig hygiene. Bade eller dusje regelmessig nødvendig, men bør bare bruke myke midler fortrinnsvis på en naturlig basis.
  Behandling og ernæring i huden keratose

   Hvor fremgangsmåtene i enkelte tilfeller bidrar til ultrafiolett stråling (dose velges individuelt), eller fototerapi. Også noen ganger hjelpe gjørme, brus eller salt bad.

   Radikale metoder


   Hvis lesjonen er stor, ganske enkelt bli slettet. Dette kan gjøres på flere måter:
 •  Dermabrasion. Overflaten er polert med en spesiell enhet, som resulterer i hornlaget blir fjernet.

 •  Kryoterapi, dvs. frysing. Landet er behandlet med flytende nitrogen, og den resulterende virkning på huden epidermale celler dør og råtner.

 •  Rydder opp. Sone behandlet med spesielle kjemikalier (vanligvis sure) komponenter som er bokstavelig talt spiser bort hornlaget av epidermis og fjerne det.

 •  Også brukes for fjerning laser.

 •  Brukte og radiobølgeterapi (kalt radyonozh).

 •  Tradisjonelle oppskrifter


   Du kan bruke noen folk rettsmidler, for eksempel brus pakker, tjære såpe, urtete urter (burdock, kamille og andre) lotion med revet rå potet, løk buljong, aloe juice og noen andre.
   La denne sykdommen påvirker ikke deg og din kjære. Vi ønsker deg helse!  
  Яндекс.Метрика