Dette er et unikt produkt som allerede har hjulpet tusenvis av mennesker bli kvitt helseproblemer og fedme. Hun foreskrevet ernæringsfysiolog, bokhvete diett stadig mer populært rundt om i verden og den mest oppsiktsvekkende at det koster en krone, slik at alle kan ha råd til et sunt kosthold nesten hver dag!
 Kalori bokhvete avhenger av hvordan det ble utarbeidet. Vi anser de tre vanligste varianten matlaging korn og si hvilken som er mer gunstig for kroppen.

 Kalori tørr bokhvete per 100 gram


 Bokhvete svært nyttig for kroppen vår. Det hjelper effektivt å gå ned i vekt. Dette unike produktet som kombinerer to tilsynelatende motsatte kvaliteter - lav kalori og næringsrik uvanlig. Det nayidayetsya person snarere enn, for eksempel, poteter eller pasta, og får en god del ganger.
Kalori bokhvete

 Ja, kalorier 100 gram bokhvete i tørr form er bare 330 kalorier. Hvis du ikke er kjent med beregningen av det nødvendige antall kalorier forbrukt på en dag, deretter forklare hva 330 kalorier utgjør bare om lag 13% av det daglige behovet.
 Gitt at under matlagingen grits sveller og øker i volum med nesten 3 ganger, får vi 300 g fullstendig næringsrik lunsj, som ikke påvirker midje eller hofter!
 For dem som frykter at bønner for mange karbohydrater er glad for å kunngjøre at i yadrytsi ingen skadelige raske karbohydrater, som er årsaken til dannelsen av kroppsfett og øke blodsukkernivået. Ikke alle karbohydrater er treg, noe som betyr at en del av velling (selv på vannet uten salt) nok til å føle seg mett og munter lang tid.
 Verdien og fordelene med bokhvete vil sette pris på vektløfting utøvere som alltid krever et stort antall proteiner (protein). Ingen sports ernæring diett kan ikke gjøre uten dette miraklet grøt! Den har en bemerkelsesverdig balansert aminosyresammensetning, analoger av som ikke finnes i noen annen plante i verden, jo mer spiselig og velsmakende. Bokhvete proteiner er lettfordøyelig og raskt bidra til å gjenopprette muskeltonus etter hard trening.
 Fett i det ganske mye, vil bare ca 3 gram per porsjon (300 g), og selv disse tre programmene nytte. Som en del ikke i det hele tatt skadelige mettet fett fordi bokhvete grøt anbefales smaken fløte eller matolje.
Kalori bokhvete

 Kalori kokt bokhvete vann


 Som du vet, bokhvete korn sveller under koking, øker i volum nesten tredoblet. Men tror ikke at hvis 100 g tørr bokhvete inneholder 330 kalorier, vil dette tallet bli tredoblet. Tvert imot, under påvirkning av temperatur, selv de få kalorier som inneholdes i den rå bønner forsvinne.
 Kalori kokt bokhvete kokt i vann, er bare 92-110 kalorier per 100 gram, avhengig av forskjellige frokostblandinger. Imidlertid har temperaturen praktisk talt ingen virkning på de gunstige egenskaper av mat. Det er fremdeles mange viktige elementer og biologisk aktive substanser: vitaminer A, E, beta-karoten, kalium, natrium, magnesium, fosfor, og så videre D..
Kalori bokhvete

 Enhver ernæringsfysiolog vil fortelle deg at det er ingenting mer effektivt og nyttig enn kokt bokhvete grøt, spesielt kokt i rent vann uten salt. Ideelt maisgrøt ikke engang å lage mat - bare fylle den med kokende vann og la over natten under lokket lukket. Mange barneleger anbefaler å starte de første matvarer barna er laget av bokhvete saft.

 Kalori kokt bokhvete melk


 Det er logisk å anta at antall kalorier i korn, kokt i melk vil være mye høyere enn mager grøt. I dette tilfellet er hastigheten avhenger av melken brukt - eller rettere sagt, prosent fett. For å forberede en lett frokost med melk bokhvete bedre å kjøpe lav-fett helmelk.
Kalori bokhvete

 I gjennomsnitt kalori bokhvete melk er ca 335-360 kalorier per 100 gram. Andelen av proteiner står for ca 12-15 gram fett - 3 gram, og ta bort den langsomme karbohydrater.
 Melk grøt er ikke lenger ansett som et kosttilskudd fatet, men det bør være i menneskets kosthold siden de tidlige årene av sitt liv. Hvis det er mulig, bruke naturlig mat "rural" melk, pre prokyp'yatyvshy det.
 Hvis vi legger til slurry av honning og tørket frukt, vil perfekt balansert frokost, som vil gi deg styrke for dagen.
Kalori bokhvete

 Interessant faktum: takket være naturlig vegetabilsk protein bokhvete-yadrytsya helt i stand til å bli en full utskiftning av kjøtt for vegetarianere. En stor mengde fiber i komposisjonen raskt og effektivt eliminere giftstoffer fra fordøyelsessystemet. Det er derfor det brukes ikke bare for vekttap, men også for å rense kroppen. Disse "bokhvete rensing" anbefales tilbringer hver to eller tre måneder.
 "Bokhvete rensing" er et kurs i flere dager når dietten består bare av meatless retter bokhvete, grønnsaker og vann. Ikke bruk krydder, bruker sukker, kaffe, og andre produkter som "tette opp" kroppen hver dag. Kurset varer 3-7 dager, avhengig av helse. Før du begynner rengjøring, er det lurt å oppsøke lege.
 Men til tross for alle sine nyttige egenskaper, spiser bare bokhvete er ikke anbefalt. Bokhvete mono-diett bør ikke vare mer enn 14 dager. Selv verdens mest nyttige produktet nyttig hendelse, så bare legge bokhvete i kostholdet ditt, og hengi deg til deilige og lav-kalori retter.
Kalori bokhvete
 Bygg minst en gang i livet skjer hver tredje person i verden. Akutt betennelse kan gi betydelig ubehag og føre til fremveksten av en mer alvorlig sykdom. For å unngå dette, må du vite hvordan du skal behandle bygg hjemme.

 Hva bygg i øyet


 Denne sykdommen er forstyrret våre forfedre, fordi i tillegg til moderne medisiner, er det mange ikke-tradisjonelle måter som bidrar til å raskt bli kvitt yachmenyu.My detaljert titt på alle måter viser deg hvordan du kan kurere bygg i øyet av et barn og en voksen.
Bygg på øyet: behandling av folk rettsmidler, legemidler, foto instruksjon

 Årsaker


 Men før du starter behandlingen, vil ingen skade forstå hva vi har å gjøre med. Det er veldig ubehagelig sykdom, som i hovedsak er en betennelse i hårsekkene vippene, noe som fører til dannelsen av puss, hevelse og rødhet århundre. Hvorfor er det der?
 Hvorfor betent øyelokk:
 •  kraftig nedgang i immunitet;

 •  viral infeksjon;

 •  dårlig hygiene.

 •  Dette er de tre viktigste årsakene til bygg i øynene og forklare å male som kan være veldig lang. Kort sagt, er at betennelse ofte første århundre "bell" svekket immunforsvar. Hvis du ikke oppfatter det på alvor og bli kvitt rødhet og bare svulsten, men ikke øke immunitet, kan det tilbakefall eller fremveksten av en mer alvorlig sykdom.
  Bygg på øyet: behandling av folk rettsmidler, legemidler, foto instruksjon

   Symptomer


   Riktig og rask respons er nøkkelen til en vellykket utvinning. I dette tilfelle er tiden for å legge merke til symptomer på bygg i øyet, kan det hindre fremvekst og modning; Derfor er det viktig å hele tiden "lytte" til kroppen din og ta hensyn til enda mindre ubehag.
   Symptomer på betennelse:
 •  lett rødhet århundre;

 •  konstant kløe (hvis splinten i øyet treffer);

 •  akutt reaksjon på sterkt lys;

 •  vassen;

 •  noen ganger svak feber;

 •  sykdomsfølelse.

 •  Hvordan å behandle


   Det er mange måter som konvensjonelt inndelt i tradisjonelle (medisinsk) og innovative ("bestemor" oppskrifter).
   Når du først kjøre inn i denne sykdommen, da de første symptomene bør oppsøke lege umiddelbart. Medikamentell behandling innebærer ytre hud behandling, begrave anti-inflammatoriske medisiner og salver legging på for alltid.

   Medisin


   Den mest effektive legemidler:
 •  Kun til utvortes bruk: etanol, strålende grønn, jod anstrøk av calendula;

 •  dråper, kloramfenikol, tsypromed;

 •  salve, tetracyklin, hydrokortyzonovaya.

 • Bygg på øyet: behandling av folk rettsmidler, legemidler, foto instruksjon

   Den tradisjonelle tilnærmingen ville være mer effektivt hvis kombinert det med tradisjonelle former for bygg.
   Men husk at enhver intervensjon rettet bare spare deg fra undersøkelsen, men vil ikke fjerne årsaken til infeksjonen. Å diagnostisere plager kilder bør undersøkes fra ekspertene.

   Folk rettsmidler


   Når du gjør urte decoctions og salver strengt følger doseringen og sikre fullstendig sterilitet behandlingsprosedyre.
   Alternative metoder:
 •  Tørr varme - antent en pan havsalt eller vanlig salt, pakk den i en ren bomullsklut og feste til den verkebyll. Denne tørr kompress bør ikke brenne huden. Du kan også lage en hardkokt egg, pakket den i et lommetørkle, og festet til århundre. Dette vil hjelpe pus formasjon mer "moden", men denne metoden er effektiv bare i de tidlige stadier;
  Bygg på øyet: behandling av folk rettsmidler, legemidler, foto instruksjon

 •  oppblomstringer moskus - hvis hver dag for å spise 8 små blomster av reinfann, vil det bidra til raskt å kvitte seg med bygg;

 •  buljong Marigold - Calendula fuktighetskrem med buljong raskt fjerne smerte, kløe og gi antibakteriell effekt. En spiseskje med tørkede eller friske blomster helle et glass med kokende vann, dekk til og la stå i en time. Deretter dab i infusjon eller gasbind skjerf og feste til alder tre ganger om dagen;

 •  Aloe - en plante bør være i alle hjem. Det forbedrer ikke bare energi, men også bidrar til å kvitte seg med mange plager, blant annet bygg fra øyet (bilde). Husk at helbredende egenskaper har bare planter som er eldre enn 3-4 år. Grind brev av middels størrelse og hell et glass med kaldt kokt vann. Permisjon for å sette mot dag, og deretter foreta en lotion tre ganger om dagen;
  Bygg på øyet: behandling av folk rettsmidler, legemidler, foto instruksjon

 •  Banan - en annen plante som har gode antibakterielle egenskaper. Kan finne det nesten hvor som helst, men hvis du kommer til å samle inn den friske blader, er det bedre å trekke seg bort fra motorveien og dens søkefeltet ved siden av veier eller i en skog lysning. Slipe bladene, snap tre. l. og helle et glass varmt vann. La stå til kule gadgets og gjøre tre ganger om dagen;
  Bygg på øyet: behandling av folk rettsmidler, legemidler, foto instruksjon

 •  svart te - den perfekte rette for bygg i øyet. Gjør en sterk teblader, suge den i et lommetørkle og feste til århundrene flere ganger om dagen. Du kan også bruke vanlig teposer te uten tilsetningsstoffer og smakstilsetninger.

 •  Behandling av bygg i øyet medisiner og hjelpemidler i form av decoctions og infusjoner kan forkorte sykdommen på flere dager. Vanligvis utvinning oppstår når passerer alle stadier: primær (kløe, rødhet), modning (3 til 5 dager), produksjon av gjødsel.

   Hvordan bli kvitt raskt


   Hvis du raskt kurere bygg, når de første symptomene dryppe øye antibakterielle dråper 3 ganger om dagen, og om natten Sett lokket på en liten tetracyklin salve. Fordi det faktum av sykdommen betyr at immunforsvaret senkes, begynne å ta vitaminer eller kosttilskudd til kosthold inkludere mer frukt, grønnsaker og nøtter. Hvis betennelse vises mer enn tre ganger i året, se en lege - kanskje grunnen til dette er en alvorlig sykdom eller mangel på visse vitaminer i kroppen.
  Bygg på øyet: behandling av folk rettsmidler, legemidler, foto instruksjon
  Яндекс.Метрика