Kaltsynaty i brystet
 Bryst kvinner er ikke bare gjenstand for hennes stolthet, men underlagt den årvåkne oppmerksomhet, fordi eventuelle interne endringer kan føre til svulster som utvikler seg i bryst raskt.
 Det bør være skeptisk hvis røntgenundersøkelse du diagnostisert tilstedeværelse kaltsynativ brystet. Enkelt sagt, dette vevet endret i løpet av tiden løpet av betennelse. De fungerer ikke som den skal, de har en kalsium, som kan iverksettes generelle metabolisme.


 Kaltsynaty i brystkreft: diagnose og årsaker
 Tilstedeværelsen av abnormaliteter i brystet kan oppdages bare ved palpering, vanligvis en lege til å foreta en nøyaktig diagnose, sender pasienten til røntgen eller mamohramu. Tilgjengelighet kaltsynativ - dette er et alvorlig symptom som indikerer begynnelsen på dannelsen av svulster. Hvis mykrokaltsynatы diagnostisert i mastopatyynыh noder til et signal for å foreskrive kirurgi, siden node blir ondartet.
 Enkelt kaltsynaty ikke alltid snakke om avvik i brystet, kanskje i hele kroppen er en tendens til å utvikle kalsium, så ingen forbindelse onkologi her. Hvis X-ray viste tilstedeværelse av arterielle plakk zvapnilyh, du trenger for å overvåke antallet endret vev i lang tid, og hvert halvår for å bestå testen.
Kaltsynaty i brystet
 På bildet kaltsynaty skille skjema. For eksempel vil de som ligner en kopp, kalt dolkovыmy kaltsynatamy, kjent oppstår mot cystisk mastitt, brystkreft adenosyl eller cyster. Disse svulstene er trygge, de er godartede svulster.
 Den største av alle typer er stromal kaltsynaty som "live" på veggene i blodårene og cyster vanligvis er spredt over overflaten av kreft og ikke farlige for helsen.
 Mer alvorlig streaming kaltsynatam de likner meitemark og vertikalt (stiplet linje). De er formet etter mastitt diagnostisert hvis et stort antall, da det er begynnelsen av en ondartet svulst natur.
 Nastorozhytsya lege dersom antall kaltsynativ brystet ligner spredning, deres så mange at det er umulig å telle. I skjemaet ligner de ødelagte stein pulver spredt, lite punkt, bomull baller, etc. De er svært liten størrelse (50 til 600 mikroner). Slik kaltsynaty snakk om alvorlige brudd hos kvinner.
 Behandling kaltsynativ
 For å bekrefte diagnosen, legen vil be deg om å passere ikke bare x-stråler, men også gjøre en biopsi for å utelukke helt muligheten for kreft. Hvis svulsten er godartet, er ingen kirurgi ikke for deg. Mammologist foreskrive du et kurs av hormonbehandling, spesiell diett, selv-massasje og gymnastikk.
 Statistisk sett kvinner kaltsynatamy brystet er ca 80%, på grunn av forverring av miljøet, feil vei makt, stillesittende livsstil og genetisk predisposisjon for "obыzvestvlenyyu 'arterier.
 De leverer ikke noe smerte kvinnen, men for å unngå dannelse av ondartede svulster etter sykdom som cyster, bryst fibroma eller, pasienter er vanligvis foreskrevet røntgen, og resultatene av disse er ukjent om det er variasjoner i brystet. Før hans helse må behandles ømt, ikke kan ignoreres rutinemessig inspeksjon og tilgang til en gynekolog og mammologist hvert halvår, med tanke på at noen prosess av svulst i bryst kvinner skjer kjapt og smertefritt.  
 Flat mage stramt - en drøm ikke bare kvinner, men også menn hver. Dessverre ikke alle har tålmodighet og utholdenhet i trening, fordi for å danne en vakker magen nødvendig tid og stabilitetsstudier. Ikke bry deg om umiddelbart etter den første gangen du ikke har sett "kuber" på grunn av den store fett eller fett.Blås pressen hjemme


 Nedenfor er et sett av effektive øvelser som driver hele gruppen av magemusklene, interne og eksterne obliques, rett, tverrgående og pyramideformet muskel, og etter den første leksjonen i magen gå ned "tone."


 Begynne å trene - det er ikke vanskelig, er det vanskelig ikke å kaste dem ut! Derfor gjør det første viljestyrke, ta det gjennom og gjøre din vanlige yrke norm.


 Følgelig, den foreslåtte sett med øvelser designet som en favoritt oss og våre kjære, det vil si menn.


 Kompleks sekvens innebærer økende kompleksitet og byrden av overgangen fra forrige øvelse til den neste. Det anbefalte skjemaet av klasser - 3-4 ganger i uken. Enhver øvelsen utføres for 1-4 tilnærming ved 8-16 ganger hver. Til å begynne, følger alle øvelsene med et minimum antall ganger, gjør bare en tilnærming. Over tid, må belastningen økes gradvis. Effektiv presse trening
 •  Startposisjon: Ligg på ryggen, bøy knærne, spredt fra hverandre i skulderbredde fra hverandre, føttene på gulvet, Trekk magen. Over i denne stillingen bør presses til gulvet, hendene - foldet bak hodet slik at albuene så sidelengs. Løft ditt hode og skuldre til knærne, og deretter komme tilbake til utgangsposisjonen. Dette tilbake og føtter trenger ikke å komme opp fra gulvet og knærne - til å møte hverandre. Vær oppmerksom på pusten. Breathing skal være rett, heve skuldrene som du puster ut og lavere - for inspirasjon.


 •  Startposisjon: Ligg på ryggen, bøy venstre beinet ved kneet, sette føttene på gulvet, Trekk magen. Bøy høyre beinet ved kneet, å sette sin fot på forsiden av låret muskelen av det venstre beinet, ser kneet til side. Venstre hånd på hans hode, presser albuen til siden, bør høyre arm ligge på gulvet. Sett din venstre skulder og hodet til høyre kneet diagonalt og lavere til startposisjon. Heve skuld gjennomført puster og senking - for inspirasjon, mens gulvet like ved venstre skulder, rygg, høyre fot og høyre skulder presset til gulvet. Gjør øvelsen mange ganger som nødvendig, og gjenta med det andre benet.


 •  Startposisjon: Ligg på ryggen rett, føtter satt på hverandre, krysset over sine føtter, Trekk magen. Hands passere bak hodet, albuene spredt fra hverandre. Løft opp fra gulvet hode og skuldre, og senk dem til startposisjon. Klatre bør puster ut og falle - for inspirasjon. Puste jevnt, magen stram, korsryggen presset til gulvet.


 •  Startposisjon: Ligg på ryggen rett, føttene sammen, bøy knærne og legger egg på stolsetet. Krysse hendene bak hodet. På utpust, løfte hodet og skuldrene til knærne, inhalerer underkroppen til utgangsposisjonen. Ikke press nakkemusklene. Gjør øvelsen gjentatte ganger.


 •  Startposisjon: Ligg på ryggen med bena rett løfte opp til 45 grader fra gulvet, Trekk magen. Hendene bak hodet. Mentalt start "pedal" imaginære sykkel. "Complete revolusjon" med begge føtter - en 1 per fullførte øvelsen.


 •  Startposisjon: Ligg på ryggen, føttene sammen, bøy knærne og trekke opp til brystet til knærne dannet en vinkel på 90 grader. Hendene foldet bak hodet. På utpust, rette ben, slippe dem til gulvet og magemusklene anstreng. For inspirasjon stramme knærne mot brystet til utgangsposisjonen.


 •  Startposisjon: sitte rett opp, føttene sammen, bøy knærne, føttene på gulvet, Trekk magen. Hands trekke fram. På puster, må avvik tilbake til 60 grader, inhalerer, tilbake til startposisjon. Ikke press nakkemusklene, bør halsen være på linje med ryggraden, så ikke trekke haken. Prøv ikke å gi opp på gulvet.


 •  Startposisjon: Ligg på din høyre side, en rett høyre hånd trekke fram og stakk hånden ned på gulvet, vil det være støtte. Sett venstre hånd bak hodet. Bena koble sammen og trekke frem, deretter den nedre (høyre) ben bøy i kneet, og den venstre og la rett, må hofter og knær samtidig være tilkoblet. Løfte din venstre skulder og hode, fikse posisjonen av kroppen, deretter sakte gå ned til startposisjon. Pass på at høyre skulder er ikke vidryvalosya gulvet. Trener nok ganger, så gå til den andre siden og gjenta på den andre siden referanse.
 •  Mange møter kvinner som vokser en bart. Forskere har etablert årsakene til at overflødig vekst er satt i den vakre halvparten.


  Hvorfor vokser en bart på kvinner


   Amerikanske forskere gjennomført ulike undersøkelser på slike aktuell kvinnelig problem. Ifølge undersøkelsen ble analysert, som viste at håret vokse en bart på ansiktet kvinner ca 10%.

   Funnet at mange kvinner liker å spise pasta og søt. Dreven flyt av glukose i kroppen fører til tap av effektiviteten av insulin. Deretter eggstokkene begynner utføres på et høyere nivå av hormonelle stoffer som kalles "testosteron".

   En annen mulig årsak til ansikts kvinner Usov. Slik hendelse kan utløses av kvinnesykdommer. Dermed kvinner med polycystiske eggstokker, er 20-23%, eksem og psoriasis, stimulerer blodtilførselen til huden - 18%, anoreksi overgangsalder og ta steroider - ca 8%. Eggstokkene hos kvinner spiller en viktig rolle. De prøver så mye som mulig, for å produsere testosteron, det mannlige hormonet eide. Her er et hormon påvirker utdanning Volosovo dekning i form av kinnskjegg hos kvinner "søt tann".

   Slik uønsket ansiktshår hos kvinner kan skyldes hormonelle forstyrrelser. Du må sjekke din helse med en lege for å få testet. Mulige endringer i det endokrine systemet, så du bør sjekke binyrene. Dessuten påvirker dette problemet det overgangsalder hos kvinner.

  Hvorfor vokser en bart på kvinner


   Produkter som består av søte komponenter eller innlemme viss andel av søtsaker, noen måte påvirke utseendet av hår på overleppen i ansiktet, hake og kinn hos kvinner. Disse produktene omfatter godteri, kjeks, kaker, rundstykker, marshmallows og mange andre søtsaker. I slike produkter er sukker og raffinerte karbohydrater i store mengder, noe som bidrar til dannelsen av hår i ansiktet hos kvinner. Slike hår er en tøff halm på ansiktet hans kvinner.

   Mange typer av konditorvarer har høy glykemisk indeks, som direkte påvirker frekvensen av blodsukkeret.

   For ytterligere å eliminere slike negative konsekvenser for kvinner bør begrense inntak av glukose. Sukker bør endres til naturlig honning og tørket frukt.

   Utenfor bart kvinner ser stygg. Derfor er det mange kvinner velger dette problemet på forskjellige måter.

   Det er nødvendig å sørge for at utseendet av håret i en bart - en kosmetisk defekt.

   Den enkleste måten å fjerne ansikts hår kan pinsett. Dette plukker sensitiv hud ikke bare irritasjon, men også utseendet på kviser. Men fungerer denne metoden raskt.

  Hvorfor vokser en bart på kvinner


   Du kan prøve å bruke hjemme eller sukker voks hårfjerning. Denne typen prosedyren er gjort en gang i måneden eller seks uker.

   Det er mange kvinner prøver å fjerne hår over leppen ved hjelp av laserterapi og foto-epilering. Og disse kvinnene kan forstå de ønsker å være vakker, sjarmerende, attraktiv og tiltrekke seg oppmerksomheten til menn.

   Men det er en annen kategori av kvinner og jenter er ikke å se på deres utseende, de har ikke tid "for deg selv." Disse kvinner og jenter som ikke har funnet en måte å kvitte seg med de "værhår" kan utvikle et mindreverdighetskompleks og fortsette å føle seg mindre trygg.

   Derfor er det nødvendig å løse dette problemet sammen med leger, kosmetologer, tradisjonelle medisiner.  
  Яндекс.Метрика