I de fleste tilfeller, rozchesavshy hår, ser vi at noen av restene kam. Dette er et naturlig fenomen. Som hele kroppen, det er oppdatert, det samme skjer med håret. Så å miste noen få hår en dag, ingen grunn til panikk, de blir umiddelbart erstattet av nye.


Kampen mot håravfall


 I frykt for at hver dag mistet en stor mengde hår verdt et forsøk selv om det nøyaktige antall fall. Hvis du hele dagen i sine kammer funnet om ca en hundre hår, så er det helt greit. Og spesielt i disse tider av året som våren og høsten faller litt mer rikelig.
 Likevel, hvis du merker at de faller mye mer hver bølge av kamskjell, hvis du finner hår på klærne, kan det hende du må begynne å ta noen handling. Men hva er årsakene?
 Mest sannsynlig et problem varsler sykdom av noen hormonelle barrierer. Dette skjer ofte i løpet av svangerskapet, på grunn av lavere immunitet. Bare denne effekten stress, mangel på vitamin Art. Mer skade håret at mange er vant til å flette håret fortsatt våt etter vask. Og iført parykker dårlig effekt på håret, dårlig miljø.
 Generelt, årsakene er mange og de er alle forskjellige, men dette kan kontrolleres, og det er alt fikses.
 Det er nødvendig å gjenoppbygge immunsystemet mer attraktivt område og være der miljøet renere. Da håret sukk nytt.
 Hvordan man skal håndtere hvordan å gå tilbake fordums skjønnhet hår? Vel, selvfølgelig er det nødvendig å forstå årsakene til tap og fikse det. Dette bør appellere til en spesiell lege. Kanskje han vil fortelle deg hva du skal gjøre for å gjenopprette og forbedre håret. Men du kan gjøre uten en lege selv.
 Fra de ovennevnte grunner, var ikke en av dem nevnt. Den vanligste årsaken - feilaktig valgt metoder dietter. Av underernæring i kroppen begynner å gå glipp av viktige livsspørsmål. Så hvis du har hårtap i gang, så sjekk for å begynne å spise din vei, kanskje hele grunnen for det.
 Å styrke og gjenopprette håret, er det mange masker. De kan brukes sammen med andre metoder for utvinning. For eksempel kan du bruke masker med rå egg, eller masker med zabrodzhenoho yoghurt.
 Og hyppig bruk av ulike gels, mousse og andre kjemikalier skadelig for håret og forhindrer hodet huden puste. Vær forsiktig med håret ditt, kjøpe mindre noen kjemiske, bruker hår maske hjemmelaget.  
 Negler kan bringe sin eier en masse ubehagelig trøbbel - de klamrer seg til klær, hår, ikke se estetisk, ødelagt, male dem forverret seg raskt. Hvordan å fikse dette problemet?


Sharuyutsya negler. Hvordan kan jeg hjelpe?


 Ta vitaminer og mineraler.
 Det er nok til å mette din diett mat rik på vitamin d og kalsium. Av produkter som inneholder disse stoffene er: yoghurt, ost, melk, dadler, fiken, kjøtt, fisk, gulrot juice. Inntil nylig trodde man at gelatin er nyttig for å styrke negler, men ingen offisielle data for å bekrefte dette, nei. Negler tendens til å pakke ofte på våren, som immunforsvaret er svekket av denne tiden. Så velkommen til å spise frisk frukt og grønnsaker som inneholder vitaminer som vil være mest nyttig.
 Bruken av terapeutisk fløte eller smør.
 Jevnlig bruker en krem ​​eller olje for å drive skjellaget. Sett det bør være langs konturen av spiker. Vanligvis betyr å styrke negler inneholde allatonyn og panthenol, som fremmer rask helbredelse av skjellaget. Andre næringsstoffer kan være til stede og liposomer som fremmer celle fornyelse negleplaten. Man kan også bruke kremer inneholdende protein, keratin, vitamin C, som bidrar til motstanden i kropps negative miljøfaktorer.
 Bruk av hånd massasje og polsk.
 Til å styrke negler utsatt for delaminering kan hengi sin massasje for å være hyggelig og hjelpsom negler. Cuticle massasje børste med myk bust, som bedre sagt babyen eller Glyserin såpe. Som et resultat av denne fremgangsmåten, døde hårstråene fjernet partikler, som fremmer raskere gjengivelse av nye celler.
 Pakker og parafin.
 Parafin kan gjøres ikke bare skjønnhet, men også hjemme. Sirkulasjon av en slik prosedyre er forbedret, spiker mettet med oksygen. Hjemme kan du gjøre komprimerer. Ta: 100g vann, 40gr av glyserol, 10g alun. Flere ganger i uken er nyttig å legge hendene på olivenolje før sengetid vdyahayuchy med bomullshansker. Denne fremgangsmåten er spesielt effektiv i vinteren, når huden trenger mest pleie.
 En profesjonell manikyr.
 Minst to ganger i måneden bør delta mester manikyr. Å fjerne lakk må bruke væsker som ikke inneholder aceton. Det er bedre å bruke spesielle helbredende maling som vil styrke neglene og beskytter neglene.  
 Hvorfor folk holdt som ikke ønsker å dele i små men viktige hendelser i livet ditt? I øyeblikket er spørsmålet for kvinner som sluttet å røyke. Respekt til deg og respekt, men, la oss dra og andre. La oss forklare hva som var før og etter, da det var en sigarett i hånden.


Slutte å røyke for helse!


 Som mange røykere, en gang jeg drepte en sår hals og en temperatur på 37 grader. Ingen fant ingenting alvorlig, hals betennelse spesiell måte, også. Trøtt, jeg oblyvalasya kaldt vann og gikk til legene. Jeg ble behandlet for en lang tid, og mot alt med prevensjon, begynte å blø.
 Inntil nå husker med gru den gangen mellom liv og avgrunnen. Nå vet jeg at alt dette selv provoserte sigaretter! Og da min datter ble født bare
 Flere år gått. En dag på våren så snart de første strålene ble det varmt, ansikts fregner dannet ikke hvorfor jeg skulle bare råd og skitne brune flekker. Ikke lagret noe: ingen kremer med maksimal UV filter eller gni sitron eller foundation. Selv om vinteren disse pesky flekken forble synlige.
 Så alt artilleriet sendes inn i kroppen - har blitt en morgen drikke meieriprodukter, eventuelt å gå kaffe og svart te, og te byttet til rengjøring avgifter. Til ingen nytte.
 Den andre samtalen - et slag for egoet, ringte da jeg var på en forretningsreise, tok jeg det med beundring og plutselig spurte: "røyk? Du har en gul ansikt! Umiddelbart kaste! ". Det var pinlig og trist å høre dette, men det er eye-knivstikking.
 Og igjen på våren, kom plutselig nehadanno-kjærlighet, dekket med et hode, slik at det var forferdelig! Jeg følte meg syk, feil, og hadde ikke råd til å la meg vite hvordan ellers og røyking kvinne.
 Dessuten er denne fortsatt begynte å legge merke til først å stramme umiddelbart går dårlig humør, det er en vag angst. Jeg ble kastet, eksisterende nummer vil, tabletter, sang en laptop, lese noen bøker om psykologi, bønner, gymnastikk og så videre, bare for å gjøre noe.
 Jeg satt på skulderen avhengighet til sigaretter. Nå ingenting, aldri, ikke en!
 Ble senere flyttet til en annen by bare lys, og det tok mye krefter, til personlig disiplin overleve. Selv om angst gjorde seg gjeldende, var den indre styrke posvezhelo ansikt og yngre, var hostende og forkjølelse, bedre holdning og oppmerksomhet (!) Var å vokse til å fylle brystet, er det nå jeg har noe veldig stolt.
 Jeg er takknemlig for min kropp, som han holdt, og tvang til å være frisk og glad.  
 idchuttya som fikk noe i øyet mitt, klør det og slezytsya. Du ser i speilet og se at øyelokk er hovne og spyles, det var noe sånt som en kvise. Denne bygg.


Hvordan bli kvitt bygg


 Follikler øyevipper tettes med skitt eller fett, og infeksjon er bakterier. Så det er bygg. Noen dager etter utseendet sitt bygg er fylt med puss, "kvise" øker i størrelse, og deretter pauser og ofte forsvinner uten å etterlate seg spor.
 Årsaker til bygg variasjon, lavt immunforsvar, vitaminmangel, infeksjon registrert i øyet fra utsiden. Det er lurt å finne ut av hva som var bygg i hvert tilfelle, er at for å se en lege. Men ikke alle, og ikke alltid har tid til å gå til legen. Det spiller ingen rolle. Takle bygg fullt mulig og hjemme.
 Når de første tegn på ubehag pripech tidig sted av bygg. Dette kan gjøres rubbing alkohol, jod eller grønn maling. Vær forsiktig. For å komme inn i øyet, må du bruke en bomullspinne. Fukt med alkohol løsning og hold på pasientens øye i 15-20 minutter, vil det ødelegge infeksjonen.
 Kvitte seg med bygg mulig og ved hjelp av varme. Hjemme, den mest brukte hardkokt egg. Det bør være innpakket i en varm klut og gjelder for betent århundre.
 Vel å aloe juice. Klipp fra plante blader, vaske den godt og presse saften. Ta en myk klut eller en ren bomullsklut og fukte aloe juice fortynnet med varmt vann. Fest til pasientens øye.
 En annen folkemedisin - pakker med te med ringblomst blomster. To teskjeer av tørkede blomster helle to kopper kokende vann og la stå i 20 minutter. Infusjon av belastning.
 Hvis du ikke er en fan av populære behandlinger bruker tetracyklin salve. Salve lå under nedre øyelokk ved sengetid, etter vask hendene godt ikke å svinge noen andre bakterier.
 Ikke i noe tilfelle bør ikke presse pus fra bygg. Ellers kan du risikere å spredning av bakterier som forårsaket infeksjon i hele kroppen.
 For å hindre gjentakelse, ta vitaminer, styrke immunsystemet, prøv å ikke supercool.
 Og husk, mens øynene dine sjokkert bygg, du er en smittekilde for de rundt deg, så vaske hendene ofte, ikke røre en sår øye og uten behov for å bruke bare hans håndkle.  
Яндекс.Метрика