Kan gravid sikori

 Hver står overfor en vanskelig morgen oppvåkning. Assistent du alltid hatt en kopp kaffe. Hva hvis du blir gravid, og er kjent kaffe kontraindisert for gravide. Ikke bli opprørt, prøve å erstatte kaffe med sukker. Denne planten vokser i Russland, har en veldig lik smak kaffe. Sikori er nyttig og har ingen bivirkninger, som er så viktig.
 Du kan sikori gravid? Anvendeligheten av anvendelsen av denne planten bekreftet år. Sikori refererer til planter som styrker alle indre organer og renser blodet. Det er viktig under svangerskapet når babyen får næring gjennom blod av moren.

 Kan gravid sikori som et beroligende middel? Den har handling, reversere kaffe som er ikke spennende og beroligende. Jenter som opprettholder formen sikori kan ta daglig under graviditet og amming. Det normaliserer stoffskiftet og avlaste deg av ekstra pounds. Avkok av sikori kan være et forebyggende tiltak mot anemi.
 Du kan sikori gravid og ammende?
 Sikori er trygt for barnet i magen og for den nyfødte, som det har mange vitaminer for blod. Avkok fra sikori kan anvendes som et antimikrobielt middel og anti-inflammatorisk. Hvis du opplever problemer med mage eller forstoppelse, sikori hjelp til å overvinne dem.
 Kan gravid sikori blande med melk? I tillegg til te med sukker drikke melk effekten øker flere ganger. Kjøpe sikori kan tørkes i apotek eller i butikker som en del av te. Det er egentlig ikke i en hast for å kjøre til butikken for en drink, snakk med legen din først, bare da ta en avgjørelse.
 Selvfølgelig er det best behandles med urter og andre folk rettsmidler, som de ikke har noen bivirkninger i forhold til piller. Antibiotika generelt kan føre til irreversible konsekvenser under svangerskapet og sikori stand til å foreta lokale antimikrobielle handling.  
Melk diett for vekttap, dietter slags melk
 Ganske populær metode for å bli kvitt ekstra pounds er en melk diett for vekttap. Før bruk, er det nødvendig å bestemme selv om du føler deg bra å melke, og er du klar for litt tid bare spise meieriprodukter.
 Grunnleggende melk diett - et glass melk hver 2-3 timer. Påfør denne dietten anbefales ikke mer enn to uker på rad.

 Etter bryst mono-diett, kan du miste opptil 7 kg per uke. Bør la det nøye. I den første tiden etter diett anbefalt for middag fortsetter å drikke melk, og på ettermiddagen - er lyse vegetabilske salater, beste av yoghurt naturell. Bare tre dager kan gå tilbake til normalt kosthold. En slik diett - belastninger for kroppen, fordi på den tiden, så lenge du holder deg til det, bør du avslutte treningen og redusert fysisk aktivitet.

 Hvis du bare spise melk er vanskelig å bruke og andre meieriprodukter. Denne saken fungerer som et datterselskap melkeprodukt mellom måltidene.

 Spise yoghurt, ost, gjæret bakt melk, yoghurt. For eksempel:
 - Frokost - yoghurt;
 - Lunsj - et glass melk;
 - Lunsj - OST gryte med rømme;
 - Noon - et glass melk;
 - Middag - et glass kefir.

 Alle melkeprodukter bør være fett gratis eller lav fett.

 Det er en slags melk diett - ost og melk. I syv dager, fire mottak i dag, må du spise 400 gram fettfri yoghurt og 4-8 spiseskjeer tidligere skåldet med kokende vann kutt. I ost kan sette litt honning, bær eller frukt. Frokost og middag er nyttig å drikke 200 g. Buljong hofter eller noen meieriprodukter. Mellom måltidene - et glass melk. Buljong hofter mette kroppen med vitamin C, som er nødvendig for en slik ensformig diett, kefir eller yoghurt over natten rense tarmen, fjerner venøs hevelse i bena.

 Hvis du spiser melkeprodukter kan ikke bare prøve å inkludere i kosten litt frukt og grønnsaker. Dette er det enkleste alternativet melk diett.

 20 minutter før hvert måltid bør drikke et glass fortsatt mineralvann.

 - Frokost - yoghurt, banan, te med en skje honning;
 - Lunsj - hardkokt egg, agurksalat med yoghurt, 100 gram ost og et glass surmelk;
 . - Tea - 100 g havregryn med melk, tilsett 200 gram ost eller et glass melk;
 - Middag - pære og yoghurt.

 Melk diett begrenser du ikke bare kumelk å drikke, for eksempel geit. Men det er verdt å merke seg at geitemelk har et høyt fettinnhold, og for dette trenger vi bare diett fettfrie produkter.
 I gjennomføringen meieri diett viste hyppig bading med et avkok av ulike urter. Først, bad kjedelig sult, og for det andre, fjerner meieri diett fra kroppen gjennom porene i giftstoffer som trenger å skylle. Du kan også ta en kald dusj.

 Melk diett helbreder kroppen godt. Det er indikert i lever, nyre, mage-tarmkanalen, nyrestein, høyt blodtrykk, gikt, aterosklerose.

 Ikke bruk en diett for mage og gastritt med lav og spesielt med høy surhet. Melk er kjent å forårsake gjæring, og dermed kan forverre sykdommer i mage-tarmkanalen.  
Separat mat for vekttapRiktig ernæring er nøkkelen til et langt og sunt liv. Men i dag hadde vi var å se til at vi spiser, vi alltid ikke har tid, så vi slukker sult som kommer over i hånden, det være seg mat fra gatekjøkken eller utarbeidet i all hast sandwich. Mens i de tider av antikkens Hellas og gamle Roma folk visste mye om sunn og usunn mat, kompatibilitet eller uforlikelighet av enkelte produkter. Dette er dokumentert bevarte skriftlige kilder fra den tiden.

Separat mat for vekttap er ikke bare egnet for folk som ønsker å gå ned i vekt, men for alle de som ønsker å være sunn og full av energi. Separat mat for vekttap har blitt noe av et motto for mange kjendiser og idrettsutøvere.
Produktene er delt inn i flere hovedgrupper av kompatibilitet. Tre grupper utgjør fett, proteiner og karbohydrater. Deres rette blandingen avhenger av arbeidet til vår kropp.
Separat mat for vekttap er uforlikelighet av fett og proteiner eller fett og karbohydrater. I normal funksjon av fordøyelsessystemet selv inkompatible produkter perevaryatsya skjønt fra dem er ikke nok. Men hvis det er problemer med fordøyelsen, mens kompatible produkter vil bli dårlig fordøyd og kropp zashlakovыvat.
Her er de viktigste reglene for egen mat for vekttap:
- Kombiner matvarer som inneholder stivelse (korn, poteter, korn) med grønnsaker, urter og fett, men bruk dem med proteiner (kjøtt, fisk, bacon, egg, bønner og sopp) er ikke nødvendig;
- Separate måltider for vekttap protein kombinert med grønnsaker og urter;
- Matvarer som inneholder sukker, i teorien egen mat for vekttap bør gå egen rett, som melk;
- Fett drikke med urter og annet fett;
- På egne måltider for vekttap per dag bør spise minst 50 gram grønn, som aktiverer kroppens metabolisme og forbedrer fordøyelsen;
- Forbruket av frukt, som er delt inn i sur og søt napivkysli må være enten en time før du tar det viktigste måltidet, eller tre timer etter, kan bærene kombineres med rømme, fløte og nøtter.
Separat mat for å miste vekt er støttet av mange, men mange kritisert. Først, for å feste med det, trenger du viljestyrke og spesialbehandling. Avhengighet til egen mat for vekttap er vanskelig for kroppen, for det er stress. Og tilfredsstillelse av slik mat meget tvilsomt.
I tillegg er ikke alle er enige om at egen mat for kropp slanking virkelig nyttig. I utgangspunktet siden oppstarten person spiste mat blandet type, som mange hevder at det er å fordøye mat blandet og justert magen vår. Men siden konsensus om egen mat for vekttap er ikke, må alle bestemme selv hva som er best for kroppen hans.  
Det er nyttig å drikke mye vann?
 Vann - et liv, er det vannet nesten 90% barn og 80% voksen. For å levere vann i kroppen blir stadig etterfylles, bør det drikke minst 2 liter per dag. Men som nyttig H2O for mannen, fordi, foruten rene vannet vi drikker mer melk, kaffe, te, juice - en væske, og det forbedrer nyrefunksjon. Eksperter innen vannforskning tror at å ta bare vann, kan folk bor der, som det ikke bare fyller en celle, men energibalansen i kroppen, slik at vi kan holde seg våken hele dagen.
 Hvor mye vann trenger en person?
 Uten vann, folk kan strekke tre dager, mens uten mat for mye lenger. Komme i ekstreme forhold, til vi ganske vanlig vann overleve, fordi vann er involvert i alle metabolske prosesser, det avledet toksiner og fylles væske- og elektrolyttbalanse (husk at vannet oppløst natrium). Drikker som inneholder koffein, sukker, urteekstrakter, er vannet ikke, fordi bortsett fra dem, må du drikke en god jobb med indre organer om en halv liter rent vann. Hvis du bor innen en stolt, kjøpe flaskevann i landsbyen egnet vann fra en brønn eller våren.
 Hvorfor trenger vi vann?
Det er nyttig å drikke mye vann?
 Hvis vannet lenge kommer inn i kroppen, cellene dehydrerer, fra det øyeblikket begynner hemming av metabolismen og zashlakovka kroppen giftstoffer som støtes ut som involverer vann gjennom nyrene. Vann er vokteren av immunforsvaret og beskytter vårt DNA fremmer metabolske prosesser, det er en utmerket avføringsmiddel. På grunn av vann arterie funksjon jevnt i lang tid, kan en person som drikker vannet i riktig mengde, er det ingen slag, høyt blodtrykk og hodepine.
 For energiproduksjon krever bare vann for å holde varmen om vinteren, bør du ikke drikke varm te og varmt vann. Hjernen fungerer raskere hvis cellene ikke lider av mangel på vann. Og dessuten, kan du drikke alt vannet, fordi den ikke har noen kontraindikasjoner. Huden reagerer først til mangel på vann, det raskt fades og aldring, som drikkevann, spesielt i voksen alder, trenger du så mye.
 I fravær av vann eller mangel på legemet slutter å produsere hormoner. Godt å drikke rikelig med vann til de som ønsker å gå ned i vekt? Svaret er ja, fordi fettcellene blir vasket med vann og raskt utskilles.
 Hvordan å drikke vann?
 1.  Å fullt zasvoyuvalasya vann kroppen, bør dens mottakelse være minst en time før et måltid og to timer etter hovedmåltidet.

   Før du spiser vann hjelper hjertet arbeide raskere, blir blodet mettet med energi som fremmer rask fordøyelse av mat. Når en person som ikke har nok fluid i sin tykke blod, er hjertet svært vanskelig å pumpe blodet hennes, så det kan være et slag vil stadig øke blodtrykket.

   Hvis det er tørst kan drikke vann, til tross for rutine kosthold. Det er mulig at nyrene ikke har nok væske til å fremstille urea. Når folk bor i et varmt klima, drikker han mer avslappet normer. Folk hvis arbeid er knyttet til fysisk aktivitet, også absorbere væske og en halv til to ganger mer. Dette er nyttig for energi, forbedret hjernen og indre organer.

   Klassisk medisin tolker at normen for middelaldrende mann er å drikke åtte glass vann om dagen. Med denne vannutvekslings nyrer er stabilt, hurtig fjerning av rester, natrium og urea produsert.

   Ernæringseksperter anbefaler de som følger vekttap i stedet for et kveldsmåltid drikke to kopper vann: væske volum forblir den samme, og kaloriinnholdet er null.

   Huden var glødende, trenger du ikke bare å drikke mye vann, men vaske det.

   Kontraindikasjoner for å motta vann imidlertid ikke, leger anbefaler å redusere væskeinntaket om natten folk som lider av nyresykdom, samt alle de indre organer, inkludert nyrer slutte å jobbe om natten og du kan stå opp om morgenen med hevelse i føtter, hender og øyne.  
Яндекс.Метрика