Kan gravide frø

 En av favoritt aktiviteter i nesten hver familie - å sitte i kveld å se TV med kulechkom frø. Hva gjør dette? Gjøre noe nyttig?
 Du kan seede gravid? La oss prøve å svare på disse spørsmålene. De færreste vet at frøene har vitaminer som fremmer kroppen. Noen av dem - A, B, E, D, etc.

 Forskere spørsmål om frø gravid tilsvarer "Ja", da dette produktet hjelper moren å samle de nødvendige vitaminer og mineraler. "En interessant situasjon", og så gjør en kvinne ekskludert fra kostholdet mange favoritt mat, men frøene vil ikke skade. La dem nyttig og ikke glem om tiltaket, som brukes i et ubegrenset antall frø kan være alvorlighetsgraden av magesmerter og kvalme.
 Noen gravide ved å bruke dette produktet som et middel for toksisitet. Som alle andre forsterkede matvarer de delvis mister sine nyttige egenskaper under påvirkning av temperatur, spesielt ved tørking. Derfor, for å mette kroppen med vitaminer, de rå frø, er det best bare med solsikker.
 Du kan seede gravid
 Til tross for alle de positive kvaliteter av frø leger fortsatt advare at forbruket er tørst, så etter poyiste, tørst. Og som du vet, er mye vann anbefales ikke for kvinner med magen fordi under graviditet nyrene er ustabile på grunn av denne væsken er beholdt i kroppen og hevelse oppstå.
 Ett av problemene som oppstår under svangerskapet - det låser, safe forebygging som kan være bruk av frø. Dette produktet er svært tilfredsstillende, truer så fremtiden mor til å legge vekt. Husk at før tørking favoritt godbiter må det skylles grundig. Husk også at frøet - er "smittsomt", og ikke gå altfor båret bort av dem. Lagre dine tenner intakt, så ikke tygge frøene, vaske hendene, det vil spare deg fra et annet problem - pasientenes tenner.
 Nå vet du at du kan seedet gravid.  
Åreknuter i beina, årsaker, symptomer og behandling

 Problemet med åreknuter er kjent for mange i vaskulære "stjerner", utmattethet og ødem i bena. Men den største faren ikke er koblet til eksterne manifestasjoner av sykdommen, og nedsatt blodstrømmen fra bena.
 Derfor, åreknuter på benene, er det nødvendig for å påvise tidlig og umiddelbart begynne behandlingen.
 Først må du finne og eliminere alle mulige årsaker som bidro til fremveksten av sykdommen. Mest åreknuter er forårsaket av konstant og langvarig stress på føttene.
 I faresonen inkluderer:
 - Kirurger, selgere, frisører (alle som har okkupasjon innebærer langvarig eksponering for bena);
 folk som er overvektige eller hormonelle forstyrrelser;
 - Ved konstant iført sko med høye hæler;
 - Arvelige faktorer.
 Åreknuter kan også oppstå under graviditet og stillesittende livsstil.
 Åreknuter kan gjøres hjemme, gjennom en rekke kontraster komprimerer og fotbad.
 I tillegg kan du gjøre hjemme og en rekke øvelser, for eksempel: stå barbeint på gulvet og opp på sokker, så brått senket til fem. Disse klassene fremme bedre sirkulasjon av venøs blod.
 Å forbedre sirkulasjonen i bena er anbefalt å ta en burdock blad ekstrakt, hestekastanje, tranebær og hypericum. Alle komponenter male og fylle opp kapasiteten i like mengder, og hell kokende vann og drikke to ganger om dagen for et halvt glass.
 Når åreknuter er ikke anbefalt for røyk og drikke alkohol, skyldes det faktum at kreftfremkallende stoffer som finnes i tobakksrøken, innsnevre blodkar, noe som igjen mister sin elastisitet og blir sprø.
 De viktigste symptomene på åreknuter - fremveksten av underekstremitetene såkalte "stjerner" og nodulær hevelse. Utseende ledsaget av smerter i bena og en følelse av brennende hete, noen ganger er det nattkramper.
 I noen svært avanserte tilfeller av hud på føttene sår er dannet og utviklet trombose og tromboflybyt.
 Når åreknuter anbefalte behandlings salver, som inkluderer heparin.
 Behandling folk rettsmidler
 Eukalyptus blader, løvetann rot, calendula blomster, gress Celandine, linfrø, rot smartweed, kamille blomster, mynte blader, gress kløver medisinske og blomst kløver, alle blandet i like proporsjoner. Da er det helte kokende vann, etter en fem-minutters koking bør drenere og legge grevling og svinekjøtt fett og olje, også i like deler.
 Når blandingen er avkjølt, Éhuns akladыvayut på lærret og brukes på problemområder, dekk toppen med polyetylen. Komprimerer gjort minst tre ganger om dagen.
 Skleropatyya - en metode fremmer normalisering av åreknuter. Den er basert sklerotonы spesielle stoffer som gjør det umulige årer "holde sammen" innenfor og blod begynner å sirkulere raskere. Denne prosedyren er smertefri og en poliklinisk.
 I alle fall bør du overvåke tilstanden til venene i bena, bevege seg mer, avslutter dårlige vaner og rasjonell ernæring. Uansett behandling du velger, må du ta kontakt med legen din.

Åreknuter, årsaker, symptomer og behandling

 En av de mest vanlige sykdommer er åreknuter i de nedre ekstremiteter. Sykdom starter med små "stjerner" og "risiko" og fjollete i forhold til den første av dens manifestasjoner, er preget av utseendet på bena og convolutions noder som hindrer blodstrømmen. Ikke bare uestetisk utseende. Alt er mye mer alvorlig, og de første symptomene krever umiddelbar respons på din del.
 Årsakene til sykdommen er forskjellige, men det er visse risikogrupper, som inkluderer folk:
 Har en arvelig eller kroniske sykdommer (metabolsk feil på det endokrine systemet, som fører til fremveksten av overvekt eller fedme).
 Under hormonelle endringer (graviditet, behandling med hormoner).
 Gruppen må falle risiko røykere og personer utsatt for alkoholisme.
 Profesjonelt assosiert med alvorlige fysiske eller statisk lasttyper (kokker, lærere, skrivere, lastebil, frisører, etc.), samt lede en stillesittende livsstil.
 Bidrar til utvikling av sykdom iført trange sko eller sko med høye hæler.
 Gitt ovenfor vi kan si er at normalt sirkulere hindrer blodet kan utløse åreknuter, og ikke bare i bena, men hele kroppen som en helhet.
 Symptomene starter av åreknuter:
 - Trekke smerte og tyngde i bena;
 - Den raskt innsettende tretthet under langvarig anstrengelse;
 - Utdanning hevelse langs årer;
 - om natten eller i løpet av høytiden Beslag;
 - Fremveksten av noder.
 Hvordan å behandle åreknuter?
 I den tidlige fasen er det nødvendig å overvåke deres tilstand og prøve å finne ut hva og når forårsaker ubehag. For å redusere risikoen for alvorlige konsekvenser, prøv å slappe av mer.
 Hvis mulig, ikke bruke sko med høye hæler eller altfor trange sko. Hver time gjør massere lys leggene og føttene til å gjenopprette blodstrømmen til underekstremitetene.
 Hvis du er lenge aktivitetene i bena, ofte prøver å gjøre noen enkle oppvarmingsøvelser, og enda bedre, hvis det er mulig, legge seg ned, heve føttene over hodet for å øke blodstrømmen til underekstremitetene. Når stillesittende arbeid er nok til å gå i 2-3 minutter for å dispergere stillestående blod.
 Å styrke og opprettholde muskel tone (som er nøkkelen for helsen til føttene) nyttig lærdom fysioterapi, svømming, gåing eller andre preferanser og passer deg for medisinske grunner du sport.
 Etterlevelse av kosthold og regime av dagen - en stor hjelp i å forebygge og bekjempe sykdom.
 Folk rettsmidler er også effektive i å løse problemer på et tidlig stadium.
 Den enkleste folkemedisin, brukes til å avlaste smertefulle symptomer, er tomat. Det er bedre hvis du velger en grønn grønnsak. Tomat skåret i store skiver og knytte elastisk bandasje til verkebyll på føttene (gjerne over natten). Tomat perfekt lindrer smerte og gjentatt mange ganger i løpet av prosedyren vises mykere komponenter.
 Effektivt løser problemet med mashed rå poteter. Den resulterende slurry av fem mellomstore, skrelte poteter i fire timer for å feste bena, roterende polyetylen og fikse bandasje.
 Brennesle er en av de sterkeste antiseptiske midler, klarer med åreknuter. En kopp kokende vann helle 25hramm (1 spiseskje) tørkede blader av brennesle urter, kok over svak varme, press. Vi aksepterer den resulterende avkok tre ganger om dagen før måltider. Det viktigste å huske - noe homeopatisk prosedyren innebærer å oppnå resultater over tid (i dette tilfellet behandling ca seks måneder).
 Hvis du tatt skritt ikke fungerer, må du ta deg tid til å rådføre seg med en spesialist.
 Åreknuter kan holdes ved skjønn av legen:
 - Ved hjelp av en spesiell kompresjonsstrømper;
 - Fysioterapi;
 - Ved hjelp av narkotika;
 - I de mest alvorlige tilfellene, eksperter anbefaler kirurgi.
 I forebygging av sykdom, ta hensyn til din livsstil som du fører, noen ganger ser forhold til seg selv, mer oppmerksomhet til de signaler som kommer fra kroppen din tilstrekkelig betingelse for å løse mange problemer.


Behandling av åreknuter folk rettsmidlerHvitløk
En av de mest effektive behandlinger for åreknuter er en blanding av hvitløk og smør. I noen tilfeller kan pasienter årer ikke bare slutte å levere ubehag, men ikke komme og forsvinne selv etter peretrudyt føtter. Det bør være hvit hvitløk og hakk den riktig. Merk at skrelle av hvitløk skal være hvite og ikke har blålig. Deretter blander man det med smør i et forhold på en til to. Den resulterende løsningen bør gjelde for overnattings årer som fungerer, sin toppdekselet med pergament papir og knyt en bandasje eller skjerf. I morgen må du vaske føttene og alltid bryte opp varm.

Styrken av tomater

Et annet populært verktøy som hjelper perfekt behandling av åreknuter - er tomater. Det bør kuttes i skiver tomater, er grønt bedre å ta og gjelder for de såre føtter om natten, fikse bandasje eller klut. I morgen, må denne pakken bli fjernet og vasket sine føtter. Bruk av denne metoden for behandling av åreknuter bør være minst ett år. Som et resultat, ikke bare støt blir mykere, men kan forsvinne helt.

Pauline + yoghurt

Selv i de mest vanskelige situasjoner når det virker håpløst, kan hjelpe en populær oppskrift. Du må ta yoghurt og bland den med hakket urter malurt. Oppslemmingen ble spredt på en bandasje som pasienter og rotere benet. Sammen med bruk av folk rettsmidler som er nødvendige for å ta spesiell måte kokt eple grøt. Du må ta tre Antonov epler og hell en liter kokende vann, la stå i tre timer. Så ut eplene og male dem i grøt. To ganger om dagen - morgen og kveld - for å spise for to skjeer av potetmos. I praksis blir en uke syk person kvitt den pinefull smerte og kan selv sovner fredelig. For å gjennomføre dette, kan man si, en omfattende behandling av åreknuter bør regelmessig. For tjuefem dager å lage kremer og er grøt, og deretter gjøre en pause i fem dager og deretter gjenta hele prosedyren.
Nesle-frelser
Hvis du ikke vet førstehånds hva åreknuter, ikke den første dagen de lider, kan normalt ikke hvile om natten fra den konstante verkende smerter, så ta hensyn til de brennesle, som brukes aktivt for å behandle tilstanden. Denne prosedyren er ganske lang, men det er helt trygt og fortsatt utrolig effektiv. Dermed to spiseskjeer nesle helle et glass med kokende vann, la stå i en time, sil og drikke tre ganger om dagen for en kvart kopp. Etter en måned, ta en to-ukers pause og deretter gjenta igjen. Innen seks måneder, så lenge en slik behandling er nødvendig for å normalisere kostholdet ditt, for eksempel helt la den røkt, fett kjøtt og stekt fisk, mens kokte utrolig nyttig.

"Øl" narkotika

Humle i seg selv er et utmerket middel for mange sykdommer, men den største suksess kan oppnås ved å bruke den til å behandle åreknuter. Trenger du å tørket humle og hell dem et glass med kokende vann, la stå i femten minutter. Deretter infusjonen bør drikke 30 minutter før måltider. For å forbedre effektiviteten av gadgets kan gjøre det samme infusjon, setter den gjennomvåt bandasje eller vatt til pasienter årer. Vi er bare litt tålmodighet, og i en måned vil du merke en markant forbedring i deres tilstand.

En spesiell drink

Å gjennomføre behandling av åreknuter i hjemmet, ta hensyn til den spesielle drikken. Ta noen muscat nøtter og male dem til pulver ved hjelp av vinkelsliper. Neste du trenger en st.lozhechku dette pulveret, helle et glass med kokende vann og tilsett århundre. av honning. Bland alt og la stå i 30 minutter. Du må drikke et glass av denne drinken før frokost (per time), og deretter en annen to timer. I tillegg er den positive virkningen av åreknuter i å gi pinjekjerner, som rett og slett er, og sedertre olje, vtyraemoe i problemområder.

Kalanchoe i forsvars årer

Det er effektivt i behandling av åreknuter blir vanlig potteplante kalanchoe. Det skal ta to kopper blader av denne planten, skyll og hell det samme beløpet på 70 prosent alkohol. Sette mot blandingen bør være et mørkt sted for to uker, risting daglig bank der det er lagret.
Når skjær er klar, må du hver dag ved sengetid for å smøre føttene og leggene. Du vil merke smerten legger seg etter første gangs bruk. Hvis vi har å gjøre med en kompleks sak, så det vil ta fire måneders behandling.

Mykulyn

Forresten, kan ikke bare et utvalg av te og tinkturer hjelpe i kampen mot åreknuter. Ja, er herlig folkemedisin en øvelse Mikulin. Du må klatre nosochky, øke til fem gulvet til en høyde på ca to centimeter. Neste må du falle kraftig fem. Gjenta denne øvelsen 40-50 ganger, og du trenger å hvile i 10 sekunder. Ikke stress, er øvelsen utføres i et rolig tempo. Gjenta det bedre om fem ganger om dagen, men mange tilnærminger gjør synd, er to nok.
Antonovsky epler
Den positive effekten av behandlingen og kan gi slike sykdommer som åreknuter, infusjons Antonov epler. Disse fruktene gjør vel rense blodet, bedre appetitt og søvn. Trenger å koke en liter vann og tilsett de tre epler, og deretter dekke tett med et lokk. Insister dem på et mørkt sted i fire timer. Deretter bryte bullseye, uten å ta dem ut av vannet, rør alt godt og siles. Infusjonen bør være full om morgenen før frokost og før du går til sengs på 50 gram, gir det en skje honning.
En bit av potetmos
Ofte leger foreskrevet salve og medisin for åreknuter rett og slett ikke har råd til våre vanlige stipendiat. Da ty til populære oppskrifter, som imidlertid er noen ganger svært effektive. Dette betyr at det er poteter. Det skal ta fem middels poteter, skrell og riv. Den resulterende slurry skal gnis inn i føttene og deretter la for en stund. Et par timer senere smertene vil passere, og du kan bare mos skyll med varmt vann.
Løvetann
Du kan forberede deg salve for å hjelpe til med behandling av varicose sårer deg. For å gjøre det, grave deg løvetann rot, vaske dem godt, og tørk godt og hogge. Deretter helles den resulterende slurry vann og deretter koke blandingen inntil den når tilstanden til pure. Deretter legger smult, men Observer at salven var ikke for tykke. Hold det bør være nedkjølt og brukes bare å sette pasientenes årer.

Kastanje hest

Du kan gjøre behandling av åreknuter annen populær metode som gir en merkbar forbedring i noen kurs. Trenger du å ta en hestekastanje blomster av 50 gram og hell en halv liter alkohol. Deretter la blandingen stå i to uker, riste flasken daglig. Deretter hoppe over alt gjennom en sil. En skjær bør ta dette ett st.lozhtsi tre ganger per dag før måltider med vann. Så en uke, deretter hvile i to uker og deretter gjenta kurset.
Lus
For å hjelpe i behandlingen av åreknuter kan lus. Resultatet vil komme snart, men det vil helt sikkert være, svært viktig. Du trenger bare å samle så mye av gresset slik at lenge nok. Og feste den på problemområder, og dekk toppen blad plantain, burdock kål eller tidligere slått tilbake. Vikle en bandasje eller klut alt og holde i en halv time. I løpet av dagen, må du gjenta prosedyren minst fire ganger. Om vinteren bør lus rozparyuvaty.  
Яндекс.Метрика