Kan gravide hårfargeEn kvinne prøver alltid å se vakre og stilig. Dessverre er mange kvinner investerer i begrepet skjønnhet for mye sminke, omsorg produkter og er ikke ufarlige hjelp av maleri å gjøre under graviditet umulig.
Det er mye bevis som støtter at gravide ikke kan farge håret. Men mer og mer bli hørt ifølge forskerne at den absolutte forbudet mot farging hår under svangerskapet - er feiltolket anbefaling. Hvis en kvinne vant til konstant vedlikehold av deres image, som er en integrert del av hårfarging, betyr det ikke at det ikke kan farge håret under svangerskapet. Akkurat dette problemet bør nærmet nøye og mest nøye.
Mange kvinner, å være gravid, spør leger spørsmål om hva du kan eller ikke kan farge håret. I utgangspunktet er svaret å finne deg selv, du bare ta hensyn til farger, du alltid bruke hårfarge. Selv den mest kostbare og tilsynelatende kvalitet maling, inneholder et stort antall farlige kjemiske elementer, konserveringsmidler og andre forbindelser.
Det er på grunn av sammensetningen av maling mange leger sier at gravide kvinner ikke kan farge håret. Andre har et annet syn, og hevder at mengden av skadelige stoffer i blodet gjennom huden litt, fordi de ikke gir en uttalt negativ innvirkning. Avgjøre hvorvidt du kan farge håret ditt bør en gravid kvinne selv, som visninger av forskere og leger forskjellig. Men få vil være uenige i at du trenger å observere visse forholdsregler hvis du bestemmer deg for å farge håret under svangerskapet, og bruke maling verktøy, forårsaker minst skade. I din makt for å forbli under graviditet vakker og attraktiv samtidig minimere risikoen for toksiske effekter på barnet.
På visse perioder av gravid farge håret egentlig ikke kan. På et tidlig stadium av embryo- utvikling er mest følsom for uønskede ytre påvirkninger. I et embryo dannet vitale organer og systemer i de første ukene etter unnfangelsen, hjerte, rygg og andre. Selv den minste negative innvirkning utenfra kan føre til negative konsekvenser. DerforDu kan ikke farge håret ditt i første trimester av svangerskapet. Det er bedre å vente noen uker før andre trimester, for da barnet vil beskytte morkaken, noe som kan gjenspeile effekten av negative faktorer.
Hair seg selv - Døde utdanning gjennom dem inn i kroppen ingenting kommer. Men maling påføres på hår og hud, som er meget følsom og har evnen til raskt å transportere de stoffene som er fanget i blodet. Fordi svangerskapet ikke kan farge håret preparater som inneholder oksidasjonsmidler og andre aggressive stoffer. En av de farligste эlementovyavlyaetsya ammoniakk, det parene meget giftig. Under graviditet, hårfarge foretrekker bezammyachnыm maling, kan ammoniakk ikke brukes.
Til sannsynligheten for å få maling på hodebunnen var minimal, kan vi male selv bedreå se en spesialist. Hendene på en erfaren mester vil bidra til å redusere skadene fra fargelegging. I tillegg kan veiviseren råde deg til å erstatte harde lyse nyanser av farger (spesielle balsamer, shampo, geler). De kan ikke såre, de ser etter håret fordi de inneholder spesifikke vitaminer og kosttilskudd. Ved hjelp av dem, kan du gi håret en sunn glans og rike naturlige farge.
Og til slutt. Hvis du farge håret kan ikke være gravid kjemisk sammensetning, kan du alltids ty til bruk av naturlige fargestoffer. De er ikke bare ufarlig og med fordelaktig. Du kan bruke løk skrelle, bark avkok av blader og valnøtter, avkok av kamille. Effekten av naturlige fargestoffer, selvfølgelig, ikke så merkbar, men du vil være sikker på at din helse og barnets helse ikke er truet.  
Hvorfor gravide kvinner ikke kan farge håret ditt?Graviditet - en av de viktigste stadiene i livet til hver kvinne. På denne tiden kroppen vordende mor gjennomgår betydelige endringer gjenspeiles også i sitt utseende.
Selv mens bærer barnet av det smukke kjønn ikke blir lei å bry seg om sitt utseende. Og ikke vokst røtter farget hår ofte ødelegge stemningen av kvinner. La oss finne ut
hvorfor gravide kvinner ikke kan farge håret ditt?
Dette spørsmålet forventningsfull mødre ofte spør gynekologer. Spørsmål farge håret under svangerskapet har klart å vokse en masse av overtro og tegn. Det er også antatt at hvis hun klipper håret i den perioden av svangerskapet, tok hun ham vitalitet. Vi vil prøve å være realistisk.
Noen hårfarge, selv de dyreste, inneholder i sin sammensetning mange skadelige stoffer. I denne kan du se ved å studere dens sammensetning skrevet på pakken. Men mest direkte gjennom hårene, disse kjemikaliene ikke absorberes i kroppen.
De kan gå inn i blodet gjennom huden bare. De litt fargestoff konsentrasjon som fortsatt inn i kroppen, ikke engang den betydelig negativ effekt på ham. Følgelig har de ikke en giftig effekt på fosteret.
Forskning har ikke funnet en link mellom hårfarge mor og tilstedeværelsen av patologi i det ufødte barnet. Derfor, hvis din gynekolog ikke anbefale deg å farge håret under svangerskapet, det bare gjenforsikret.
I alle fall, valget er ditt. Men vi må ikke glemme at det er visse regler som skal følges for å redusere risikoen for toksiske effekter på fosteret.
Som en følge av endringer i hormonelle nivåer i gravide kvinner hårfarge og perming kan føre til et helt uventet resultat, selv om du bruker fargestoff testet for år. Kanskje ujevn farge håret utseende skilsmisse og flekker. Derfor er ikke alle frisører ønsker å jobbe med gravide.
Når farge håret bare er ikke verdt det?
Frukt av de mest følsomme og mottakelige for de negative effektene av ugunstige faktorer i de tidlige stadier av utviklingen, spesielt i første trimester. Denne perioden er legging alle organer og systemer, og brutto ytre påvirkninger kan føre til alvorlige krenkelser av deres dannelse.
Hvis du kan utsette maleri før andre trimester, anbefaler vi at du gjør det. Og ikke farge håret kvinner som er utsatt for allergiske reaksjoner, samt under graviditeten øker risikoen for at de inntreffer. Vi anbefaler ikke denne prosedyren for vordende mødre, som dufter forårsake kvalme.
Forholdsregler:
Du må velge bare påvist maling produsenter som fungerte bra.
Bruk farger som ikke inneholder ammoniakk, som et par av meget giftige stoffer og som har en ubehagelig lukt.
Hårfarging utføres i et godt ventilert område. Også gravide kan bruke bomull-gasbind bandasje eller respirator å hindre innånding av damper reagens.
Å redusere inntrengning av maling i hodebunnen, er det anbefalt å utføre en farge ved hjelp av profesjonell frisør.
Før prosedyren nødvendigvis teste for tilstedeværelse av allergi mot krasyaschemu saken, selv om du har brukt det før graviditet.
I stedet for maling, kan du bruke hår tonic, som vil gi en midlertidig effekt.
Bedre gjøre delvis farge (farge eller utheving), siden slike prosedyrer fargestoffet mindre kontakt med hodebunnen.
Det er også naturlige fargestoffer i form av konsentrater av forskjellige urter og andre anleggsdeler. Disse oppskriftene som brukes av våre bestemødre og oldemødre. Å gi håret en gyllen nyanse kan brukes onionskin. Suppen kamille egnet for lyse hår, og et avkok av bladene Walnut - for kastanje.
• Ikke glem om henna og Basma hjelpe deg endre fargen på håret under svangerskapet uten å skade babyen.  
Fargeløs henna for håretHenna kan ikke bare farge håret. Dette naturlige stoffet bidrar ta vare på negler, hud, hår, brukes til å lage tatoveringer. En fargeløs henna hårpleie effektivt og behandler dem.
Fordeler fargeløs henna for håret
Denne henna påvirker ikke den naturlige fargen på håret, selvfølgelig, hvis du ikke bruker det regelmessig. Ved hjelp fargeløs henna, kan hårfarge kjemikalier male, men uten belysning. I dette tilfellet, kan håret danne porer som trenge henna. Det er stor sannsynlighet for at hvis håret blir fargerik fargetone. Dette kan skje gjennom reaksjon med henna fargestoffer og stoffer som finnes i vann fra springen.
Med fargeløse henna kan lage en maske som vil avlaste flass, vil håravfall lagre og vil også bidra til deres styrke. På grunn av sin konsistens fargeløs henna enkelt fjernes fra håret.
Men i noen tilfeller kan fargeløse henna overdry hår. Derfor er det bedre å bruke for kvinner med fet eller normal hår. Eiere av tørt hår bør være forsiktig når du bruker fargeløs henna, gjelder det bare å hårrøttene, ikke distribuere hele lengden.
Denne naturlige fargestoff ofte brukt for å lage ulike hårpleie. Mest fargeløs henna blandet med essensielle oljer eller lagt til infusjon av urter (kamille, nesle og burdock).
I tillegg til å være fargeløs henna vel styrker håret, mange kvinner synes det er og bruke i kosmetikk. Takket være forsiktig rense og otshelushyvayuschemu effekt det klarer med flass og ta vare på huden. For eksempel, henna kombinert med essensielle olje av rose og sandeltre, tea tree bekjemper rynker, eliminere betennelse og renser huden.
Videre er fargeløs henna ansett som en effektiv antibakteriell, soppdrepende, anti-inflammatorisk agent, så om nødvendig kan det bli behandlet som hår over hele lengden og hodebunnen. På grunn av sin sammentrekkende egenskaper fargeløs henna bidrar til å eliminere seborrhea, små kviser på huden. Denne naturlige fargestoff kan forårsake en allergisk reaksjon, han gjorde, men fjerner kløe, flass avtar og til slutt fjerne den helt.
Tips om bruk fargeløs henna for håret
Hvis du bruker fargeløs henna først, bør du vite at det hjelper ikke for alle, fordi alle har forskjellig hår struktur. I tilfelle at en naturlig substans ga ikke ønsket resultat, ikke bli opprørt, kanskje hun bare ikke passer inn i din hårtype.
Selvfølgelig, etter det første programmet fargeløs henna bestemt resultat du ikke vil legge merke til. Men når du bruker det for håret regelmessig, får du en effekt som vil glede deg. Etter flere behandlinger vil du legge merke til sine restorative, forebyggende og helbredende egenskaper.
Ved hjelp av denne saken, må du følge visse regler. Således vil for meget skadet hår trenger minst 15 prosedyrer ved anvendelse av fargeløst henna. En forebyggende tiltaket er nok for 5-6 masker henna basert hår.
Før prosedyren må du bestemme din hårtype. Vil være avhengig av å bruke henna, og hvor mange ganger den kan brukes for å bevirke positive. I tørt og normalt hår maske fra fargeløs henna skal brukes i en halv time, gjenta denne prosessen hver uke. Fett hår maske vil ikke skade denne saken, som kan brukes på flere timer to ganger i uken. For normal, men på tørt hår ender egnet maske bare forårsaket av rot. Dette verktøyet vil bidra til å styrke håret og gir næring til hodebunnen.
Fargeløs henna påført mye lettere enn vanlig, slik at den kan brukes selv uten hansker. Videre kan det ikke flekker på klær eller håndklær, som utvilsomt er en av sine fordeler. Dette henna uten store problemer fjernes fra håret med varmt vann.
Fargeløs henna lett brukes til håret, farget kjemisk maling. Takk til håret ditt vil være lyse og skinnende. Men ved å bruke henna, hårfarge kan ikke, eller det kan skape ting på dem beskyttende lag som vil hindre inntrengning av fargestoffet. Fordi hårfarge vil uforutsigbar.
Bruk en maske med fargeløs henna bedre etter vask håret. Rengjøring egenskaper av materialer kan også erstatte sjampo. Hvis håret ditt vil være ren, vil effekten av å bruke henna være raskere. Men ved å bruke fargeløs henna med andre former for hår kan være fet, slik at du ikke sjampo mislykkes.
Sette en maske på håret med henna, pakk dem med en plastpose, og på toppen - et varmt håndkle. At hun handlet raskt, noen ganger tørket det med en hårføner.
Hårmasker med fargeløs henna
Veldig populært blant kvinner bruker denne masken med fargeløs henna. Hvis man har middels lengde hår, ta 75 g av stoffet (mindre enn henna behov for tykt hår) og grundig oppløse den i varmt vann (forhold 1: 3). Etter at den resulterende blanding nastoyitsya omtrent en halv time, gjelder det på hodebunnen, og hvis nødvendig - å dele hele lengden av håret. Å forsterke virkningen av denne masken, legg hennes kosmetikk og eteriske oljer (på egen hånd). Det vil bli enda bedre hvis du bruker vann i stedet for kjøttkraft som er basert på medisinplanter. Dette kan være kamille, brennesle, johannesurt.
Hvis håret ditt begynte å falle markert, kan du prøve å lage en maske med henna, stoppe håravfall. For denne masken, som utarbeidet den første oppskriften, tilsett litt kokosolje, olivenolje, lakserolje og noen dråper eterisk. Spesielt effektiv maske med fargeløs henna er for tørt og normalt hår.
Ønsker å gjenopprette og gjenopprette vitalitet tørt, skadet hår, gjør grunnleggende maske av slike ting, la det stå i 20 minutter og deretter koble med avokado papirmasse og stor skje av lakserolje. Påfør i håret, venter en time skylling sjampo.
Styrking fett hår hjelper her er en oppskrift: forberede grunnleggende maske fra fargeløs henna, bland det med to spiseskjeer sitronsaft, blå leire, en stor skje av lakser eller burdock olje. Skyll det bør være en time med vanlig sjampo.
Påfør masken av fargeløs henna må bare vasket vått hår. I tillegg kan dette stoffet erstatte sjampo som vil gi håret ekstra volum og glans. For denne fargeløs henna trenger å få kontakt med brennesle. Ta to spiseskjeer av blandingen, bland det med samme mengde sennep pulver, hell en tilstrekkelig mengde kokende vann. Med hjelp av massasje bevegelser satt sjampo på håret etter ti minutter skyll håret med varmt vann og eddik.
Som nevnt, dette har en tendens henna til å fylle plass hår, innhyller dem med en beskyttende film. Så, før du begynner hårfarge kjemikalier bør tenke to ganger, fordi resultatet i stor grad kan skuffe deg, men hun raskt vaske av malingen.
Erfarne frisører rådes til ikke å kombinere samtidig bruk fargeløs henna og kjemiske fargestoffer. Fargeløs henna hår strøk og maling, men bryter sine skalaer for å trenge dypere. Men, som ønsker å gjenopprette og styrke håret etter farging, er fargeløs henna bruk avgjørende. Videre kan dette stoffet råd til alle kvinner, og utarbeidelse av masker vil ikke ta mye tid. Men håret ditt vil alltid glede deg med sin skjønnhet og helse.  
Яндекс.Метрика