Kan kull gravidGravide kvinner er utsatt for å spise. Så ofte gravide kvinner er bekymret for problemer med mage-tarmkanalen, forstoppelse, forgiftning. Den billigste og mest effektive verktøyet i disse situasjonene er aktivert karbon.
Aktivert karbon graviditet
Under svangerskapet kan lage kull, og noen ganger også nødvendig. Det er helt ufarlige piller som ikke har egenskaper absorbert inn i blodet, og derfor - de kan ikke trenge inn til fosteret via morkaken og kan ikke gjøre det på noen negative effekter.
Aktivt kull bare påvirke en gravid kropp, og positivt. Siden aktivert karbon - en porøs karbon sorbent, den har evnen til å absorbere ulike giftstoffer, gift, skadelige stoffer som finnes i fordøyelseskanalen, og fjerne dem fra kroppen. Denne virkning skyldes det faktum at denne tabletten har en porøs struktur og funksjon som en svamp.
Så hvis en gravid kvinne begynte å få problemer med fordøyelsessystemet, så det er trygt å bruke kull. Foruten sin piller utmerket jobb med halsbrann (de absorberer overflødig syre), som også er sant for mange mødre.
I tillegg er aktivert karbon ikke i stand til å virke irriterende tarmslimhinnen, blir den fjernet fra kroppen naturlig i syv timer etter bruk.
Aktivt kull: dosering for gravide
Men for å bruke kull regelmessig, det kan fortsatt ha en negativ innvirkning på kroppen din, fordi, i tillegg til skadelige stoffer, har kull evnen til å absorbere og nyttige vitaminer og mineraler som er viktige for en gravid kvinne. Derfor leger råder gravide til å gjøre kull i minst to timer etter akseptvitaminer. Før bruk, kan tablettene løses i et halvt glass vann.
Hvis den vordende mor rus oppstår, bør du ta en tablett av aktivt kull per 10 kg kroppsvekt. Når hevelse bør ta 1-2 gram aktivt kull i to timer etter et måltid. Men avhengig av din helsetilstand tabletter dosering kan variere. Det er ønskelig å diskutere med legen din.
Selv kull regnes som trygt for gravide kvinner, selv om det er best å bruke når det er helt nødvendig.
I tilfelle noen problemer med fordøyelsessystemet forventningsfull mor bør konsultere en spesialist. Kanskje det i stedet for aktivt kull oppnevne en spesiell diett gravide eller andre rusmidler. Merk at forgiftning alkaliske væsker ta disse pillene er forbudt. Prøv å ikke overskride den tillatte dose av dette stoffet, fordi du må ta vare på din helse og ditt barns helse.  
Hvordan lære å male negler med akrylmaling? + Video
 Ikke alle jenter kan skryte av sunne og sterke negler. Årsakene til dette er forskjellige fattig miljø, arv, usunn livsstil, mangel på sporstoffer og vitaminer i kosten og andre faktorer. Med design og spiker jenter kan skjule det meste av problemene med spiker og vakker design tiltrekke seg oppmerksomhet. I dag, ved hjelp av ulike virkemidler for å lage en tegning på negler - polerer, geler, lakk, men den mest populære i akryl maling. Sin fordel ligger i det lange stabilitet av farger, i høy kvalitet og til en liten kostnad materiale. Disse kvinnene kan trekke maling i hjemmet, selv uten å ha de ferdigheter. Mest brukte akrylmaling på neglene forlengelse, som de bilde varer lenger, men de kan også brukes på normal.

 Hva som er nødvendig for å male med akryl maling?


For å være i stand til å begynne å male negler Akryl maling, trenger du et sett med verktøy, som består av: et par børster for maleriet, som varierer i størrelse og tykkelse på håret, tørkepapir, til et stykke folie få ved å blande nye farger, et glass vann, akrylmaling, stikker nåler.

 Engineering spiker kunst akryl maling


 •  Først forberede neglene for anvendelsen av den nye designen - skyve cuticle, fjerne gammel maling, ved hjelp av en sag negler gi ønsket lengde og form.

 •  Vi må ta vare på negleoverflaten, bedre bruke gjennomsiktige eller frostet nyanser.

 •  Deretter kan begynne å male børster.

 •  Før du påfører maling på spikeren skal se hvor mye maling på penselen, som for lite eller stort antall ødelegge alt arbeidet.

 •  Dersom du har liten erfaring med design av negler er komplekse og konkurrere om flotte bilder å starte med noe enklere crammed hånd. Lær å tegne base - linjer, prikker, enkle blomster, og komplisere.

 •  Det skal markere grensene for konturen av figuren, og så fylle den med farge. Å skissere bruk meget tynn pensel, slik at det vil være lettere å tegne. Før farging plass i kretsen, er det nødvendig å vente til malingen tørker på grensene, ellers farge zmazhutsya.

 •  Kanskje første gang du vil male med akryl maling vil holde uvanlig børste, så bør trene på forhånd med kraft presser i en vinkel, som du bør være komfortabel når du arbeider.

 •  Typer spiker kunst akryl maling


 •  Kunst design. Det hele avhenger av dine ferdigheter og fantasi. I tillegg til akrylmalinger, kan denne metoden bruker folie, blonder, pulver og andre materialer. På slutten får du en flat spiker plate med et interessant mønster. Hvis du vil gjøre tegning master, er å diskutere hva du ønsker å se i figuren at det var ingen uenighet. Nylig enorme popularitet tørkede insekter, små biter av steiner og tørkede blomsterblader.

 •  Surround maleri. I motsetning til malerkunsten, gir volumet en volumetrisk bilde, og det gir en stor plass for din fantasi, men samtidig har ulemper. Detalizovanist volum og kompleksitet av maleriet gjør det ikke en hverdagslig manikyr, og for enhver hendelse det passer perfekt.

 •  Eksempler nail art akryl maling


  Hvordan lære å male negler med akrylmaling? + Video
   "Flower" - Er både elegant og enkelt bilde, som er egnet for en romantisk og skånsom måte. Først må du tegne en blomst stilken fremtid, for dette trenger du gul maling. Tegn en rett linje fra tynn nedre venstre hjørne til øvre høyre hjørne av negleplaten. Tilbring den raske bevegelser på skrå, lett å presse børsten. Da den lille hvite pensel type. Ved siden av stammen, satte fem poeng - en stiftelse kronblader som vil, kan grunn gjør en runde punkt. Tross alt domalyuyte blomst, nemlig trekke en blå kronbladene stripete og fylle hjertet i gult. En negleplaten kan være representert flere farger, men ser bedre ut en. Når du er ferdig med å male, bør konsolidere alle fargeløs lakk. Blomstene kan være forskjellige størrelser og farger.
  Hvordan lære å male negler med akrylmaling? + Video
   "Zebra". For å visualisere fremtiden bør se på bildet sebra farge og beskrive sin morsom stripe. Dekke spiker med hvit maling og vente til det er helt tørt, da trenger du en tannpirker, nål eller en tynn pensel. Dyppe den i svart blekk og prorysuyte horisontale striper. Samtidig de trenger å gjøre litt bøyd, begynner å bevege seg til høyre eller venstre side av kanten på negleplaten og finish, uten å bringe litt før slutten av et annet land. Så gjentar du denne stripen fra den ene kanten av neglen. Det bør sørge for at avstanden mellom båndene igjen som var synlig hvit bakgrunn. Som et resultat, kan svarte linjer markere paljetter og fullføre gjennomsiktig lakk. "Dalmatinere". I dette tilfellet er det ganske enkelt - dekke neglen med hvit maling, vent til den er tørr, så ta en tannpirker, nål eller en tynn pensel og tilfeldig trekke en spotfarge eller sort lakk. Enden bør gjelde gjennomsiktig lakk. "Tiger". Som hovedfarge ta gul, vent til den er tørr, og deretter, som i forrige maleriet tilfeldig trekke oransje flekker å gjenta tiger farge. Så igjen tørr maling og svart Tegn en buet linje på slutten det bør være litt tynnere, og hennes møte Tegn samme stiplet linje. Ja, utføre hele neglen platina og sikre gjennomsiktig lakk. Alle bildene kan gjøre og konvensjonell maling, akrylmaling, men vil gjøre design mer levende. På slutten er å tilveiebringe en annen viktig regel: å Når du maler med akryl maling mørk farge, bør bakgrunnen velge hvit, og vice versa, hvis bildet av den hvite, den mørke bakgrunnen gjør.

   Video Tutorials  Яндекс.Метрика