Kanel HairKanel - ikke bare kjent med alle utsøkt indisk krydder, men også en effektiv komponent i omsorgen hår. Dette krydderet gir styrkende virkning på hårsekkene, og kan brukes som en styrkende eller et fargemiddel.
Kanel kan legges inn i masker til hår og kroppsinnpakning. Basert kanel pulver blanding kan være forberedt Brightening hår. Den inneholder antioksidanter, vitaminer og tanniner. Dens virkning på hodebunnen oppvarming og forfriskende.
Hvordan lysere hår kanel
Å skape belysnings blander forberede følgende komponenter:
- Kanel Powder (30 oz.);
- Moisturizing Balm eller balsam (200ml)
- Flytende honning som ikke er zatsukruvavsya (150 ml);
- Sitronsaft (10 ml).

Samme oppskrift kan erstatte honning 150 ml olivenolje og få en annen resept alternativ for lyse hår.

Hvordan lage hårfarging blanding med kanel

Å forberede lettere mix alle ingrediensene til du har en sjelden, men en homogen masse. La denne blandingen stå opp til en time. Antall kanel avhenger av lengden tråder. Hvis håret ditt er middels lang, så ta å male ca 45 gram. krydder og langt hår trenger ca 90 gram. For å blande komponentene ikke bruk metallredskaper, bør skje ikke være for metall. Det er bedre å bruke glass eller keramiske ware. Ellers er vekselvirkningen mellom metallet og vekt for oksydativ farging der, og hår zabarvlyatsya grønt.
Behandlingen av hår maling med kanel
- Først vaske håret med sjampo. Håret bør ikke være våt, men fuktig;
- Våte tråder forsiktig gre, eller flytende massen er ikke jevnt fordelt i flokete hår;
- Dekk håret med kanel vekt med en børste. Hodet skal være helt dekket med maling for å unngå ujevn farge;
- Den blandingen jevnt avsatt fra tid til annen med en tre kam håret pensel;
- Ferdige håndtak hår maling, rull dem i en haug, men ikke stram og fest med en pinne;
- Hair dekk med folie og topp med et håndkle og vente ca 4 timer. Men du kan holde maling på håret over natten;
- Et par timer vaske hodet med sjampo to ganger, veldig nøye vaske av malingen, som inkluderte olje var olje.

Hvis du ønsker en lysere nyanse av hår, så hold blandingen på hodet som mulig. Dette krydderet er ikke i stand til å skade håret struktur.
Tips for hårfarging kanel
- Hud noen mennesker kan reagere på allergi kanel, og før du begynner å male, test kanel hud på stedet;
- Påvirker hodebunnen, indisk krydder kanel kan forårsake lett prikking, men hvis du opplever alvorlige brennende, deretter umiddelbart skylle male en masse hoder. Du kan ikke beregne mengden av krydder og lagt det til overmål;
- Hvis håret ditt er lys, kan kanel gi dem en rødlig fargetone;
- Behandling av blandingen av hår, å unngå det faller på huden i nakken for ikke å bli irritert
.
Hva du kan forvente fra hårfarging kanel:
- Blond, hårfarging kanel, få lys brun eller rød fargetone;
- Hårfarge er brunette med brun skjær eller bli rød etter flere stadier av belysning;
- Legg vekt kanel rød hårfarge, gir det en brun eller rød fargetone;
- Lys brunette Resultatet er rødt hår skygge eller mer brun;
- Brun hår vil være litt rød.

Anbefalinger for bruk av kanel hår
- For å krydre ikke irritere huden, tilsett smør olje;
- Hvis du pre-testet kanel hud og alt er fint, ikke vær redd for lyset brennende følelse på hodet. Det vil ta 15 minutter;
- Opprette en blanding av tørt hår, legge dem et annet par og eggeplommer;
- For å sikre lightening effekt, skyll håret kamille;
- Som dekker håret med en blanding av kanel, gjør det med en litt hver tråd separat. For bedre eksponering og en komplett maleri hele massen av hår, gjenta prosedyren igjen;
- Ikke vær redd for å sette kanel på hodet i flere etapper, håret, vil denne prosedyren bare nytte;
- Ikke gni ren eterisk olje av kanel pulver og hodebunnen, det beste krydderet kombinere med andre komponenter, spesielt vegetabilske oljer.
Kanel å fremskynde hårvekst
For rask hårvekst er anbefalt til periodisk massere hodet med eterisk olje av kanel.For å gjøre dette, gjør du følgende:
- Olje olje eller Burdock olje (30 ml) kanel olje (5-6 dråper) for å sette på en myk børste. Sakte og forsiktig kjemmet tråder mens forsiktig masserer børste overflaten av hodet.
- For hårvekst kan blande kanel pulver (30 oz.), Smør olje (50 ml), litt honning, 15 gram. bakken cloves og rød pepper pulver, litt klype.
- Dekk håret med denne blandingen med en tre kam og en 15-minutters fors wrap film.
Styrking Hair kanel
Å styrke håret, kan du bare legge den essensielle olje av kanel i en tradisjonell sjampo. Ganske legge tre dråper sjampo i en enkelt dose.
Rør inn 200 ml yoghurt 15 gr. kanel pulver og legge til vekten av denne ene eggeplomme. Dekk blandingen litt fuktig hår og vikle hodet wrap. Etter en halv time kvitt blandingen på hodet uten bruk av sjampo, bare vaske hodet med varmt vann.  
Metotreksat ved revmatoid artritt: beskrivelse, funksjoner, instruksjon
 Revmatoid artritt - en sykdom veldig seriøst. Det påvirker hovedsakelig de små leddene. Årsakene er ikke godt forstått ham, men moderne medisin har funnet en svært effektiv måte å håndtere det. Og en av dem - er Metotreksat ved revmatoid artritt, har med hell brukt eksistert siden 1980-tallet.
 Hva er Metotreksat?
 På den ene siden, en strukturell analog av folsyre. På den annen - dens antagonist. Det er stoffet gir motsatt effekt. Typisk blir det brukt i behandling av kreft, ettersom bremser eller hindrer veksten av celler (inkludert kreft). Faktisk er virkningsmekanismen av medikamentet i reumatoid artritt er mye mer komplisert. Det nesten ikke er relatert til inhibering av celledelingen, og mer - fra strukturell nærhet til folsyre.
 Instruksjoner for bruk av stoffet utelukker ikke samtidig mottak av folsyre. Videre har mange eksperter anbefaler en kombinasjon.
 Dose og behandlings
 Vanligvis pasienter først tildelt et kurs av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, og deretter Metotreksat. Sin høye dosering kan være farlig på grunn av noen egenskaper til forbindelsen. Så vanligvis utnevnt enkelt injeksjon én gang i uken, opp 75-15 mg. Avhengig av alvorligheten av sykdommen, kan behandlingen være 3-6 uker. De eldre og pasienter som lider av visse kroniske sykdommer, foreskrive en lavere dose. I unntakstilfeller gjelder høyere doser - 25-30 mg. De kan imidlertid føre til lungebetennelse.
 Ved slutten av medikamentet ikke er dramatisk veltet. Siden i dette tilfelle kan sykdommen forverres på nytt. Behandling fortsatte, men redusere dosen, og svært forsiktig - 25 mg.
 Bivirkninger
 Produktet er produsert i to former - det svir eller tablett. I behandling av reumatoid artritt først betraktes et bedre alternativ. Videre tabletter i stor grad kan påvirke mage-tarmkanalen. I dette tilfelle er bivirkningene inkluderer kvalme, diaré, oppkast og til.
 Kvinner i posisjon Metotreksat er kontraindisert, da dette kan føre til spontan abort. I tillegg er det ønskelig å bruke hvis paret tenker om unnfangelsen. Etter dette preparatet - antagonist av folsyre er nødvendig for normal vekst av fosteret. Hans mottak stoppe ca tre måneder før paret planlegger å unnfange et barn. Dette er sikker på å informere legen din som kan oppnevne en annen terapi.
 Effektiviteten av behandlingen
 Legene sier at Metotreksat fører til gode resultater - i de fleste tilfeller, reduserer antall pasienter berørte ledd, en normalisering av den generelle tilstanden, reduserer hevelser, går smerte. Hvis sykdommen ikke er i gang, så oppstår alvorlig forbedring innen seks måneder etter behandlingsstart.
 Doseringen avhenger av den enkelte situasjon, pasientens alder, nærvær av sine kroniske sykdommer. Selvfølgelig, legen kan legge til andre verktøy som gir en omfattende aksjon. Men noen stoffer (f.eks, salisylater og antikoagulantia) kombinert med dette stoffet kan ikke, fordi det negativt påvirker blodsirkulasjonen.  
Hva er yoga? Typer yoga

 Hva er yoga? Noen folk forbinder yoga med en slags religion. I andre - med stunts, slange-sjarmøren, liggende på spiker eller knust glass ruiner, med spiritisme, hypnose, magi. Faktisk, yoga - et system av åndelig, fysisk og mental utvikling.
 Yoga har sin opprinnelse i India, ifølge enkelte kilder, ca 6000 år siden, på den andre - er det over. Formålet med alle typer yoga - mann gjenforening med noe evig, kosmisk, med høyere bevissthet.
 Typer yoga
 Karma Yoga system ytelse og det arbeidet de kan brukes til å nå målet;
 Systemet Bhahty Yoga - kjærlighet og hengivenhet fremfor alt;
 Systemet Manta Yoga - visse lyder og staver;
 Systemet Nyan Yoga - tilegne seg kunnskap;
 Den høyeste form for Yoga - Raja Yoga. Den første fasen av systemet - Hatha Yoga nødvendig for utdanning i kroppen styrke og helse.
 Hatha Yoga - Yoga fysisk harmoni. Dets komponenter - et par nivåer over som Yama og Niyama er er ti regler satt av læren til yoga.
 Level One - Asana (holdning);
 Sekund - Pranayama (kontrollert pusting);
 Tredje - Pratyahara (kontrollert av nerver);
 Fjerde - Drahana (kontrollert intelligens);
 Femte - dhana (meditasjon);
 Det siste nivået - Samadhi (lykke, innsikt).
 Alle kan gjøre yoga, i alderen 6 til 70 år. Mens mange begynner å engasjere seg og senere, mens for å oppnå gode resultater.
 Mye oppmerksomhet er betalt i den fysiske helse Det er ikke overraskende, fordi kroppen blir sett på som en slags fartøy for en levende ånd. Derfor må kroppen være i perfekt form. Spesielt på disse stadiene av yoga trenger god forberedelse og utholdenhet.
 Men for å forbedre sin mentale og fysiske tilstand trenger ikke å mestre vanskelige nivåer av yoga, veldig avslappende øvelser, grunnleggende yoga Postures og øvelser for å puste.
 Yoga Asanas - Er en kunst knyttet til anatomi av menneskekroppen og forskjellig fra vanlige gymnastiske øvelser for muskelutvikling. Yoga Poses normalisere hele kroppen, bedre blodsirkulasjon, normal pusting og fordøyelse, fremme bedre konklusjoner giftstoffer og metabolisme. Har en positiv effekt på alle de indre organer, nervesystemet. Disse resultatene er oppnådd ved hjelp av spesielle puste ytelse i ulike positurer.
 Filosofiske, dyp side av yoga er å oppdage skjulte muligheter mann i hans vыrabatыvayuscheysya harmoni med verden og seg selv. I systemer med yoga avslapping er en kunst - puste - en vitenskap kroppsbeherskelse - et middel for å oppnå harmoni mellom ånd, kropp og sjel.
 Fange det må nødvendigvis følge dietten - Begrens inntaket av sukker, salt, mel og animalsk fett.
 I løpet av dagen, fortsetter å praktisere riktig pust.
 Prøv å slappe av minst 1-2 ganger om dagen.
 Mer positive følelser du kan legge visse mantraer og sang.
 Jevnlig utfører regler og arbeider med deg selv - er du sikker på å oppnå de ønskede resultater, fylle kropp og helse uspokoyte nervesystemet.  
Яндекс.Метрика