Kefir Hair Mask
 Brilliant, velstelte, sunt hår - dette er for enhver kvinne grunn til å være stolt. Slående skjønnhet på TV-skjermen hver time si at når du kjøper en ny sjampo, alle problemer forbundet med sprø og kjedelig hår forsvinner umiddelbart. Men sannheten er ikke så enkelt, og sikkert etter kjøpet av en ny lyse krukker liten endring. Så kanskje det er på tide å søke magien av de vanligste verktøy som alltid er for hånden? For eksempel, rygg styrke og glans hår maske vil hjelpe med yoghurt.

 Fordeler kefiric maske


 Unektelig fordel er at kefir hår maske helt naturlig. Den inneholder ikke disse skadelige stoffene, som er proppfull med moderne sjampo. Hår maske med yoghurt beskytter hårets struktur, som omhyller det, og således ikke tillater å trenge inn i strukturen av korrosive substanser fra omgivelsene. I tillegg nærer denne masken og styrker håret.

 Hair Mask med yoghurt og lyst hår


 En av de interessante egenskapene til yoghurt er at den vasker håret pigment, så bruker dette gjæret melk drikke, kan du gjøre håret litt lysere. Ha dette i bakhodet og jenter med farget hår - denne masken er bra å bruke hvis du bestemmer deg for å vaske bort kjedelig farge. Denne metoden vil være mye mer nyttig enn belysning ved hjelp av kjemikalier. Å forberede biler for lys-baserte hår må yoghurt 2 ss konjakk legge ett egg, 50 gram yoghurt, en halv sitron og en teskje av sjampo. Alle ingrediensene skal være blandet og hold på håret i minst 3 timer (jo lengre, jo større blir effekten).
 Den enkleste måten å lage kefir maske - en varm yoghurt og anvende den på håret ditt og holde en halv time. Denne masken passer eiere av fett hår.

 Kefir Mask for hårvekst


 Som et barn, alle jenter drømmer om langt hår og fletter skryte. Vokser opp, mange gjør korte hårklipp og noen ganger ikke på grunn av hva de liker. Hårlengde avhenger av helse og krever ekstra omsorg. Det kan også hjelpe kefir. Kefir Mask for hårvekst foreslår å legge løk eller gjær. Bow har lenge vært brukt i hårpleie og dens effektivitet kan være sikkert allerede For å forberede løk-kefiric maske skal blande samme mengde løk juice og yoghurt og holde håret omtrent en halv time. For å forsterke effekten, kan du pakke inn håret med polyetylen (egnet vanlig pakke), innpakket et håndkle og en hårføner for å varme toppen. Dette vil akselerere gjennomtrengning av næringsstoffer inn i håret og hodebunnen. Ikke bekymre deg, etter løk juice på håret vil lukte dårlig - det helt nøytraliserer kefir. Også for å stimulere hårvekst ved hjelp av kefir hår maske med tilsetning av gjær. For sin forberedelse av 3-4 spiseskjeer med yoghurt for å legge litt gjær og en spiseskje honning. Holde håret som en maske bør være omtrent en halv time. For vekst kan også lage en maske med sennep. Ss pulverisert sennep, eggeplomme og en spiseskje honning fortynnet med 3 kopper yoghurt. Denne masken er brukt til røttene og la stå i 35-40 minutter. Men vær forsiktig med å gjøre det som en maske med sennep kan sterkt ovn. 

 Kefir maske for tørt hår


 Hersker av tørt hår klager ofte om sin skjørhet og ikke vet hvordan man skal håndtere dette problemet - ikke alltid annonserte fasiliteter eller hjelp for lang. Disse jentene kan hjelpe kefir maske for tørt hår som gir en virkelig mirakuløse effekt. Håret etter det blir blankt og lett å gre. Å forberede den, trenger du 3 ss yoghurt legge til en eggeplomme og 1 ss olje. Olje kan velge oliven, trinse eller burdock. Etter bruk av maske hold om en time, deretter grundig vaske hodet med sjampo. Hvis oljen er vanskelig å vaske av, eksperter anbefaler hår skyll med kaldt vann med utvannet eddik i den. Fordeler kefiric maske med oljer enorme. Noen av disse oljene stimulerer hårvekst, nærer håret styrke i hele lengden og gir næring til hårsekken.
 Oppskrifter hår maske fra yoghurt kan også omfatte ulike påfunn av urter, noe som er sikkert veldig nyttig. For eksempel, for å styrke håret lenger er gyldig, kan du bruke buljong nesle og burdock rot. For å forberede nesle kjøttkraft 2 ss fulle av tørket nesle blader bør fortynnes kopp kokende vann og la stå i en halv time. Deretter bør den resulterende infusjon renne, tilsett kokende vann, slik som å oppnå 200 ml kjøttkraft, tilsett en kopp yoghurt og søke på håret. På samme måte kan vi forberede et avkok av burdock rot.

 Oppskrifter hår maske fra yoghurt


Kefir Hair Mask
 Kefir hår maske med svart brød


 I nærvær av flass eller å legge skinner lei hår passer kefir hår maske med brød. 150 gram brød og en spiseskje olje (Burdock eller lakser) legge til en halv kopp yoghurt, mix, søke på håret og la stå i 30 minutter.

 Kefir hår maske med majones


 For å styrke håret ved hjelp av en maske med tillegg av majones bør blandes i like deler majones og yoghurt ved å tilsette ved slutten av en eggehvite.

 Kefir Mask for hår pisket


 Hvis du splitte hår kan bare stå på hele natten på hår maske fra fett yoghurt uten tilsetningsstoffer.

 Kefir maske for å styrke hår


 2 ss fargeløs henna tilsett 2 ss kakao, hakket hvitløk fedd og bland. Den resulterende massen er fortynnet tre kopper yoghurt, søke på håret og holde omtrent en halv time.
 Kefir hår maske er svært populær på grunn av sin enkelhet og effektivitet, men husk at det kan brukes en gang per uke for medisinske formål, og forebygging - en gang per måned.  
 Det er absurd å tenke på at du tar, magisk pille umiddelbart kan være vakker og alle mennesker vil falle for dine føtter.
 Grooming - en kvinnelig vitenskap som krever maksimal innsats hver dag, minst 2-4 timer.
 Vi ofte bruker mye tid på ting, så vi det så mye mangler, oppfinne unnskyldninger som vi aldri ta vare på deg selv.
 Slik at du ikke kaste bort tid forgjeves, og sette den på riktig omsorg for seg selv, jeg utviklet en trinnvis instruksjon.

Hvordan bli preparert ikke skjønnhet?

 1. Leter du etter en personlig pleie
 Å skinne, avgir lys gloss fortsette, du trenger for å jobbe hardt på sitt utseende. Ikke kast bort dyrebar tid, tar mer vare 2-4 timer i døgnet.
 Markere jakt etter en 55 minutter i morgen, om en time i løpet av dagen (på hverdager), og helg vыkladыvaytes i det hele tatt, gi en elsket ca 4 timer.
 2. Lær riktig AM
 Noen selvrespekt, velutstyrte, ikke likegyldig til henne at hun vil starte dagen med en lett ladning, smiler, god stemning. Denne prosedyren vil bli belastet med positiv energi i løpet av dagen.
 3. omsorg for kropp og ansikt hud
 Det er godt preparert kvinne må være til stede: Makeup remover melk, rensing tonic ansiktskrem, fuktighetsgivende kropps hud, toalett vann eller parfyme.
 Ikke i noe tilfelle ikke ligge i sengen, uten å fjerne makeup uten å tørke ansiktet tonic og ikke zvolozhyvshy kroppskrem.
 Hår samt ansikt, kropp, hender trenger intensivbehandling. Bruk ikke bare tradisjonell sjampo, balsam, hår bryter to ganger ukentlig maske og massasje hud hodet. Du tror det er alt tull og sånt, men nei - det er en ekte vare.
 4. Retten makeup
 Makeup - en uunnværlig egenskap av noen dame. På dagtid sminke på ansiktet ditt bør være minimumsbeløpet. Men ikke glem at det finnes spesielle omstendigheter, som utgjør bør være lyse, men i alle fall det er, er det en riktig beslutning kvelden sminke - er å fokusere på tildeling av øyet.
 5. Finn din stil på kjolen
 Hva tror du, har du en bestemt stil? Nei? Selvfølgelig - er dette en dyp feil, har absolutt alle en stil på kjolen, det bare ikke kan være så god som vi ønsker. Jeg vil dele med deg en enkel hemmelighet, som alltid ser feminin og attraktiv.
 Kjøpe en ny ting, bla til hodet, enten garderoben din er noe du kan bære.
 Jevnlig gjennom loggene fra de nye samlinger av klær, TV-programmer, som gir retning for å korrigere tendensen i stil.
 Men den enkleste måten å gå fra bukser til kjoler og skjørt, de er bildet ditt vil alltid se enkel, feminin og godt vedlikeholdt.  

 Nail Care - Regler og tips


Nail Care - Regler og tips
 Hender kan fortelle mye om en jente. Og viktigst av alt, at det er å følge med. Hud, negler kontinuerlig utsatt for ganske aggressiv innflytelse. Kjemisk, skitt, crash - alt dette påvirker deres skjønnhet og ømhet. Huden begynner å flasse av og sharuyutsya spiker og knust. Dette krever at vi mer og mer omsorg og oppmerksomhet. Hvis kremen er tilfellet mer eller mindre klare - de er på markedet et stort beløp, og fikse huden er lett, deretter spikre omsorg - det er tidkrevende. Deres tilstand påvirket og ytre negative faktorer og staten generelt. Derfor inkluderer riktig neglepleie ikke bare fjerning av synlige feil, men de "sminke" spesielle vitaminer. Hvis du riktig bestemme hvilke verktøy er nødvendig for deg, det tar ikke mye hassle. So. Hvordan ta vare på neglene? Og hvordan du gjør det riktig?

 Neglepleie - profesjonell manikyr


 Til huden rundt neglen ikke blir ru og hard, er det ønskelig å gjøre regelmessig. Ikke nødvendigvis ofte, noen ganger er det rett og slett ikke nok tid. Men gjør manikyr i salongen minst en gang på to uker, andre ganger er det mulig å opprettholde skjønnheten i ringblomst egen. Også det er en mulighet til å gjøre parafin bad, spa manikyr og andre prosedyrer som er noen ganger nødvendig.

 Neglepleie hjem


 Dette er ikke bare en enkel pidpylyuvannya. Neglepleie i hjemmet og inkluderer polering og bruke ulike spesielle kremer og oljer, og ulike måter å styrke og rehabilitering.
 La oss starte med selv manikyr. Neglepleie hjem krever overholdelse av visse regler som vil bidra til å holde dem friske og vakre.
 •  For trimming bruk kvalitetsneglesaks. Prøv å trimme kanten av mest nøye, det vil hindre mulig skade. Og hvis du har tynne, negler, foretrekker denne prosedyren pidpylyuvannya, er det mye mindre traumatisk overflate.

 •  Unn nøye velge neglefiler. Iron modeller passer mer for legevakt, er det praktisk å ta med deg til kosmetolog. For negler utsatt for delaminering, neglefiler mer egnet for de fleste myk og meget bred "såle". Nail Care lagdeling krever forsiktighet, og solide neglefiler kan føre til ytterligere skade. Men hvis et slikt problem du ikke, kan du gjerne velge keramikk eller glass modell. Ceramic Nail god som liker forsegle neglene uten å la trenge fuktighet, skitt og andre dårlige ting. Glass eller krystall - er svært delikat og vil ikke skade neglekanten. Solid neglefiler kan også brukes til å fjerne gjenstridige hud.

 •  For vidsunennya hårstråene huset er bedre å ikke bruke metall og tre eller plast spatel. I dette tilfellet er en vanskelig bevegelse ikke skader negleoverflaten. Et metall kan være ganske klø den, som noen ganger fører til deformasjon.

 •  Hvis hårstråene selv etter bad gel presse hardt, bruke spesielle midler for å redusere den.

 •  Utseende gulaktige negler ødelegger ofte filmen, spesielt når du bruker gjennomsiktig lakk. Siden det kan takle vanlig polering, men det er ikke anbefalt å gjøre mer enn en gang i 2-3 uker. Hvis dette problemet er relevant for deg, kan du prøve å rengjøre neglene med skiver av sitron.

 •  Nå markedet er et bredt utvalg forsterker. Og fristelsen til å bruke dem oppstår eiere negler, sharuyutsya. Men det er de bruker mest av disse verktøyene er ikke anbefalt: deres langvarig bruk negleplaten mister sin form og mer lagdelt. Så er de fleste strengthener, men ikke alt. Hvis det oppstår et problem, kan du prøve et annet firma.

 •  Ikke glem at under malingen skal brukes til basen. Det reduserer de skadelige effektene av "aggressive" stoffer på overflaten av neglen.

 •  Ofte negler ser tørr, lett ødelagt. I dette tilfellet, bør de være mer sannsynlig å fukte. Med dette håndtere egnet middel for neglepleie og huden rundt dem. Det kan være fløte eller smør.

 •  Et godt middel for neglepleie - spesielle bad


   Hvis det virker som den enkelt program av kremen ikke er helt takle tørr eller coarsening av huden rundt neglen, hjelpe spesiell bad. Riktig vare på neglene er å bruke en av dem minst en gang i uken. Men hvis du gjør bad oftere, vil det bare være til nytte. De kan godt være å forberede deg.
   Bad med havsalt mineraler berike negler.
   Oljebad vel gir næring til huden.
   Parafinbadet varmes huden, noe som resulterer i en mer rask og dyp penetrasjon forårsaket krem ​​før prosedyren og næringsstoffer med parafin. Dette gjør neglepleie og huden mer produktiv. En lang tid det tar ganske mye.

   Bryr påløpte negler


   Jenter med gel manikyr spiker bryr seg litt enklere. På skjemaet og utseende tar hovedsakelig omsorg manikyr på forebygging. På det ikke må bli glemt, som om gelcoaten er ikke riktig, det kan bare falle av, "skade den naturlige neglen. Egenomsorg for påløpte negler omfatter hovedsakelig vare på huden rundt neglene og neglebånd. Det må kuttes og selvstendig, eller negler vil bli preparert utseende. Og hvis du fortsatt trenger oppstå pidpylyaty en spiker, er det best å bruke en sag med lav abrasiveness og gjøre det så forsiktig for ikke å dekke gel dannet mikrosprekker.

   Vitaminer i neglepleie


   Tips for neglepleie aldri begrenset til sitt utseende. Fordi hvis kroppen mangler kalsium og andre vitaminer, ingen krem ​​eller spesielle lakk ikke hjelpe takle stratifisering, sprø negler. Bestemmer seg for å ta på alvor de problemene må starte fra dette punktet. Apotek representerer produkter av ulike selskaper, og det faktisk finne noe som passer. Det er spesielle vitaminer for hår og negler. De inneholder en rekke vitaminer som vil gjøre neglene sterkere og huden på hendene - anbudet. For tørr hud antyder også en mangel på vitamin A og E i kroppen.
   Følge enkle regler neglepleie, kan du holde dem sterke og friske, og hendene - silkeaktig. Velge, hvis mulig, kvalitetsprodukter og begynne å bruke dem nøye. Deretter neglepleie vil bringe uventede vanskeligheter, men du kan være stolt av skjønnheten i dine hender.  
  Яндекс.Метрика