Kegel øvelser hjemme
 Den berømte Søramerikansk gynekolog, foreleser i medisinsk Arnold Kegel er forfatter av sammensatte øvelser for musklene i perineum, som gir en fantastisk effekt. Styrking nedre bekken muskler kan eliminere skjevhet blære, livmor og andre organer, forårsaker urininkontinens, fekal, en konstant trekke smerte. Opplæring blir kvitt mange funksjonelle problemer og dramatisk forbedre seksualitet. Kegel øvelser hjemme tilgjengelig for alle, aller viktigst, å studere målet muskler kontinuerlig gjennomført for en lang periode.
 Trening muskel som ligger mellom skambenet og kopchykovыmy som danner grunnlaget for perineum, en alternativ ubrukelig og kostbar operasjon. Spesielt viktig å styrke intime muskler under svangerskapet fører til en svekkelse av deres inkontinens. I løpet av denne perioden noe risikabelt medisinsk intervensjon er kontraindisert, og Kegel teknikk er i stand til å eliminere ubehagelige symptomer.
 Resultatet trening
 Urologiske problemer, lav libido og prolaps er hyppige følges mange av virkelig sex. "Intimate charge" har blitt en ekte universalmiddel, lov til å utvikle muskler og bli kvitt mange kroniske sykdommer, som blærekatarr, livmor prolaps eller unnlatelse. I tillegg til enkle oppgaver minimalisere størrelsen av vagina, den mest gunstige innvirkning på kvaliteten av privatlivet. I pene muskler langs bekkenbunnsområder hos gravide kvinner, fødsel forekommende mindre smertefull, raskere, uten hull og komplikasjoner. Etter levering, returneres vev til sin opprinnelige tilstand elastisk.
 Den mest effektive moderne teknikk gjør det mulig å kvitte seg med mange populære kvinners plager og gjenopprette seksualliv. Det arbeides kontinuerlig med føre til bedre blodsirkulasjon i bekkenområdet, styrke livmoren og normalisere hormonnivåene. Kegel prosedyrer anbefales selv under graviditet og fødsel. Øvelsen tar ikke ledig tid og kan bæres overalt.
 Komplekse Kegel øvelser
 Fokus for opplæringen gis til å puste, som er laget avslappet magen. Når du puster det sterkt trukket, med alle spent setemuskelen vev og intimt område.
 Rekkefølgen på trening:
 Inspirasjon gjennomført avslappet magen. En kompresjon og intime muskler roztyskannya intern belastning (med motstand) til 300 kutt og mer.
 1.  Ved vannlating trenger å presse og stoppe prosessen i øyeblikket, stadig økende antall tilnærminger. Pros antall kutt for å bringe en tusen eller mer. Men det er nervøs med konsekvenser.

   Periodisk løfte bekkenet. Trening er på baksiden. Trekk hendene på dine sider, bøye litt og skyv benet. Således føtter er parallelle og hviler på gulvet. Taz trenger å heve den maksimale treg til skjedemuskulaturen, lukkemuskelen, rumpe og lår ble strukket og komprimert. På det høyeste punktet i bekkenet posisjonen i noen sekunder for å fange og holde pusten. Prosessen blir gjentatt 20-40 ganger.

   Onion-svampete muskel som danner klitoris, styrker separat. Det er helt forskjellig fra skjedemuskulaturen. Styrking oppnås ved å dra og slippe periodisk klitoris.

   For bærekraftige resultater bør tas for å vumbyldynhu 20 minutter om dagen i flere måneder.
   Tilbehør til øvelser
   For alvorlige leksjoner om hvordan Kegel trenger å kjøpe spesiell opplæring i form av vaginal kuler som har en løkke egg stein. Å starte praktiske leksjoner nøye, på grunn av fremmedlegemer i underlivet kan ende i tragedie, og de blir nødt til å trekke i en medisinsk anlegget. Opplærings fagene skal være grundig forberedt før bruk, håndtere såpevann og fett smører ikke å skade den intime området.
   Integrert system Kegel oppdaget i midten av forrige århundre, har analoger. Den har en positiv effekt på kvinners helse, forlenge seksuell aktivitet og hindrer tap av vitalitet.  
Hva skylle munnen med tannkjøttbetennelse?
 Vi vet at tannkjøttsykdom - en prosess som krever umiddelbar behandling. Det vises vanligvis som rødhet, hevelse, store blødninger og kan være ledsaget av alvorlige anfall av smerte. Så når de første symptomene bør umiddelbart ta affære og søke hjelp fra en lege - tannlege. Ellers kan du kjøre inn i komplikasjoner av ulike slag, som i seg selv vil føre til økte utgifter.
 Typer av tannkjøttsykdom og deres årsaker
 Foreløpig står moderne medisin flere typer betennelse i tannkjøttet, skrammer, gingivitt, periodontitt.
 Skrammer - En betennelse, som hører til den enkleste form. Det skjer vanligvis når en person ikke spiser fast føde og dermed ikke trenger å stresse på tennene og tannkjøttet.
 Gingivitt - En betennelse i tannkjøttet, som hører til moderat. Vanligvis gingivitt ledsaget av blødende tannkjøtt, noe som fører til spesifikke halitosis. I det første tilfellet er det ikke så ille, så kan sykdommen forverres og føre til slutt til paradontitis.
 Periodontitt - En betennelse som rammer ikke bare klar, men også bein og tann vev. Han fører til for tidlig løsning og tap av tenner. Selv klart skille alvorlighetsgrad, og de andre, og andre er forårsaket av bakterier på grunn av feil munnhygiene. Derfor, inflammasjon og har et sete. Derfor er det bedre først observere munnhygiene, tannkjøttsykdom enn å behandle!
 I alle andre grunner, kan ikke unntaket være følgende: røyking, arv, diabetes, hormoner i kroppen mangel på vitaminer og mineraler og mange andre.
 Prosedyren skylle munnen med gingivitt
Hva skylle munnen med tannkjøttbetennelse?
 Hvis du fant minst ett symptom, bør du straks gjelde for høyt tannlege som vil diagnostisere og foreskrive behandling. Avhengig av alvorligheten av sykdommen, vil bli tildelt forskjellige fremgangsmåter, men man vil imidlertid være den samme for alle. Dette munnskyllevann.
 Nå er det så mange stoffer som raskt og effektivt kan redusere betennelsen og redusere sannsynligheten for bakteriell miljø påvirker negativt kroppen som en helhet.
 Mange lurer på akkurat hva skylle munnen med gingivitt. Heldigvis finnes det mange enkle og populære verktøy som kan kjøpes eller gjort hjemme. Før å oppsøke lege hvis smertene er uutholdelige eller å desinfisere munnen, bruk geleer eller løsninger for sensitive tannkjøtt, enten "Polymenerolom" eller "Parodyumom." I lys av det faktum at deres sammensetning er nok av fluor, du umiddelbart føle lettelse og smerte angrep prytupyatsya eller ikke vil oppstå.
 Dessuten kan like effektivt middel være: Myramistin eller klorheksidin løsning av kaliumpermanganat, furatsillina. Disse stoffene bør også gjennomføre munnvann. De har en fordelaktig virkning og bidra til effektiv behandling av inflammatoriske sykdommer. Sammen med dem, bør vi ikke glemme den vanlige løsningen av natron. Det har de samme egenskaper som de tidligere geler og løsninger, men det er en billigere måte. Kort sagt, vil munnvann soda være svært levedyktig alternativ hvis huset er det ingen andre rusmidler.  
Hva du skal gjøre for forgiftning?
 I dag forgiftning er ikke perfekt. Situasjonen kan utløse bruk av bedervet mat eller manglende overholdelse av hygieneregler. For å unngå alvorlige konsekvenser krever betimelig og kvalitet omsorg til offeret. For å gjøre dette, bør du vite at gjør for forgiftning.

 Symptomer på forgiftning
 De første symptomene begynner å vises i løpet av 30-40 minutter etter å ha spist maten. Alvorlighetsgraden av sykdommen avhenger av hvilken type av toksin og bakterier er fanget i legemet.
 Klager på forgiftning:
 - Kvalme;
 - Oppkast;
 - Svakhet;
 - Fever.
 Førstehjelp for forgiftning
 Det første trinnet er å umiddelbart fjerne fra tarmkanalen er fortsatt giftige stoffer. Forsinkelse risikerer imponerende alvorlige komplikasjoner. For eksempel, når du utvikler botulisme forgiftning av sopp, kompliserende bevegelse forårsaker blindhet og påvirker sentralnervesystemet.
 Eksperter sier at du trenger å vaske fordøyelseskanalen rent kokt vann, forårsaker oppkast klikke roten av tungen. Noen ganger ved anvendelse av 25% sodaoppløsning i et volum på 2,3 liter. Offeret må være undertegnet i sengen og snu hodet slik at oppkastet ikke klarte å blokkere luftveiene. Pasienten bør alltid vidpoyuvaty varm løsning der det rehydron eller Humana elektrolytt (for barn) for å unngå dehydrering. Ta kreve minst 2-3 liter væske. I mild sykdomsfølelse kan takle problemet på egen hånd. Hvis forgiftning av barn eller eldre behov for å se en spesialist. De blir dehydrert og mikroorganismer i blodet kan få alvorlige konsekvenser.
 Tiltak for å gjenopprette kroppens
 Følgende prosedyrer er redusert til utskillelse av vsosavshyhsya elementer, forbedre stoffskiftet og forbedre det kardiovaskulære systemet. Bruk av avføringsmidler og sorbenter absorbere giftstoffer, fremme rask forbedring. Hjemme, ikke kan skade microclysters.
 Typer absorbenter:
 1.  "Black" narkotika, som inkluderer aktivert trekull, og ultra Sorbeks Sorbeks. I løpet av dagen må du ta 5-10 tabletter, drikke rikelig med væske. Kontra til deres bruk er ulcerøs lesjoner i mage-tarmkanalen og blødning.
   "White" midler som representerer familien Smektoy, Atoksylom, Эnteroshelem at trygg slimhinner og effektivt fjerner giftstoffer og kolesterol. Smektisk nøytraliserer de skadelige stoffer, forhindrer oppblåsthet og diaré stopper, som har en medisinsk art eller mikrobiell opprinnelse. Med samme formål Enterol, pakket i poser eller kapsler.
   Når matforgiftning ikke er anbefalt å ta Imodium uten resept fordi det kan fremme opptaket av giftige stoffer og forringelse av pasienten.
   Også Forsiktighet bør behandles mot antibiotika. I mild magesyke og ingen temperatur og betent og blødende, ta antibiotika latterlige. Oppmerksomhet bør rettes mot normalisering tarmmiljøet og øke de beskyttende egenskapene til kroppen, inkludert leveren.
   Legemidler er:
   - Hilak forte;
   - Yoghurt;
   - Linex;
   - Essentiale;
   - Darsyl;
   - Kars.
   Enzym betyr:
   - Creon;
   - Pankreotyn;
   - Mezim forte;
   - Kreazym;
   - Panhrol.
   I fravær av diaré å eliminere effektene av forgiftning søkt løsning av magnesiumsulfat, som er anbefalt etter å ha tatt overdreven drikking. Senere, i de første dagene etter forgiftning bør avstå fra å spise et tungt måltid, og foretrakk hvite brødsmuler, slabozavarennomu te (uten sukker), fettfattig suppe, frokostblandinger, ost og poteter. Etter utvinning, anbefales det å måle blodsukkeret, kroppskontroll for tilstedeværelse av ormer, gjøre en urinprøve og ultralyd.
   Tips forgiftning
   Hvis forgiftningen skjedde i tilfeller der det ikke er tilgang til narkotika, anbefales offeret en spesiell løsning. For å gjøre dette i 1 liter vann for å legge 5 ss sukker og 1 ts natron. Hvis det ikke er noen medisinskapet aktivert karbon, i ekstreme tilfeller kan ta tre. Pasienten vil ikke hindre en klype knust muskat legges under tungen eller tørr Mandarin peeling. Juice drikke skal bedre foretrekker urtete.  
Яндекс.Метрика