Keratin utjevning av håretHver kvinne drømmer om et sunt og glansfullt hår. Tilbringer mye tid grooming og styling. Men selv med de mest forsiktige sykepleie, det er faktorer som ødelegger strukturen i håret, støv, sol, kulde, og så videre D. Keratin hair rette -. En helt trygg prosedyre. Etter håret er glatt og godt vedlikeholdt, og sunnere. Effekten utvinning oppnås ved hjelp av en naturlig substans - keratin, som er ufarlig for hår. Utfør prosedyren anbefalt i salongen eller hjemme med en spesialist, da effekten vil være perfekt. Prosedyren gjelder ikke bare å rette håret, men for deres behandling. Merkelig nok, men den beste effekten oppnås ved en dårlig hår fordi håret mer porøs struktur og keratin bedre fylle det.
Keratin utjevning av håret

Metoder keratin hår rette
Hvordan er prosedyren utføres. Midlene som brukes er trygg og ufarlig. Ingen oksidanter som kan skade håret ditt. En spesiell løsning påføres på håret og holdt dem i en og en halv time. Deretter, uten vasking, med hver streng er hoved keramisk jern. Dette bidrar til å sikre tuppen av hvert hår, hindrer at de krysset i fremtiden, samt konsolidering av stoffet i hårets struktur. For lyst hår oppvarming temperaturen er 180 grader for mørke 200-230 grader avhengig av hår. Varigheten av effekten er 4-5 måneder, forutsatt at du holder alle anbefalinger og spesialistbehandling for håret ditt.
Keratin utjevning av håret

Brasilianske keratin håret rette
Den mest populære brasilianske keratin retting. Det er helt ufarlig, inneholder naturlige ingredienser og oljer fra Brasil, derav navnet. Prosedyren revitaliserer hår, forbedrer deres struktur passer alle, hva du kan gjøre for håret under alle forhold. Også ikke viktig typen og hvordan de er vridd. Rette kan gjøres selv hjemme - som betyr at du kan kjøpe i butikken. Du må strengt følge instruksjonene, eller prosedyren vil ikke fungere. Det er bedre å spørre noen til å hjelpe, som håret på baksiden av den rette ubehagelig. Øv først på kalde jern hår, vil du analysere og behandle tråder. Det er viktig å kjenne temperaturen på varmeplaten. Derfor tryggere å bestille en salong eller en spesialist som skal utføre inngrepet.
Keratin utjevning av håret

Forskjeller keratin hår straighte andre
Analoger Keratin retting ikke. Husk at alle prosedyrer for å rette helt annerledes. Bruk av ulike metoder og komposisjonsverktøy.
Ikke forveksle laminering og brasilianske keratin retting. Lamine skaper et belegg på håret, som de kam bedre og ser mer skinnende. Keratin retting gjenoppretter hårets struktur innenfra. Videre, er effekten av lamine holdt bare 2-4 uker.
Japansk utretting fikk patent i 1995 og spredte seg raskt over hele verden. Den største forskjellen fra keratin utretting, er at det er permanent virkning. Utføre en spesiell kjemisk forbindelse som endrer hårets struktur. Fremgangsmåten varer fra ett til åtte timer, avhengig av lengden og tykkelsen av håret. Hår, som blir behandlet, vil aldri bøye seg, men husk at håret som vil vokse opprettholde sin struktur.
Kjemisk hår rettetang kan være svært farlig. I hendene på udugelig wizard kan du bare gå uten hår. Brukte ting - tiohlikolyat. Det løser opp keratin protein i håret, noe som gjør dem tynne og veldig myk. Dette er den hele fare. Den kan ikke brukes til opplyst hår, mens keratin straighte en helbredende effekt.
Keratin utjevning av håret

Keratin utjevning av håret

Hårpleie etter keratin straighte
Gjennom hele dagen etter inngrepet ikke kan vaskes hår.
Innen 72 timer er forbudt fra å gjøre styling, hår lå bak ørene, bruker nålene.
Innen to uker kan du ikke farge håret.
Bruke bare milde sjampoer som ikke inneholder natriumklorid, fortrinnsvis slike som er anbefalt spesialist.
Prøv å redusere bruken av jern og hårføner.
Gjenta prosedyren kan ikke være tidligere enn en måned.

Keratin utjevning av håret


Hva du trenger å vite før utretting keratynovыm

Prosedyren er helt trygt.
Siden den siste maling, belysning, må perm være minst to uker.
Effekten vedvarer opp til fem måneder.
Du kan gjøre blondiner.
Beskytter håret mot de negative effektene av miljøet.
Prosedyren har en kumulativ effekt, dette betyr at for hver ny keratynovыm retting, blir håret ditt sunnere.
Etter 4-5 behandlinger hår fullstendig restaurert.
Fjerner 95% av fluffy hår, så ikke bare egnet krøllete hår.
Tid for tørking hår er redusert med 2 ganger.
Du trenger ikke å kaste bort tid på installasjon.
Keratin retting forbudt for gravide og ammende kvinner.
Keratin utjevning av håret

Liten videoinstruktsiya av brasilianske keratin håret rette.
Laminering av håret hjemmeSkjønnhetssalonger tilbyr mange behandlinger som kan gjenopprette skadet og svekket hår.
En erfaren frisør vil velge ønsket kurset for deg, basert på dine preferanser og egenskaper. Men for slike tjenester vil måtte betale en stor sum penger.
Derfor flere og flere jenter og kvinner velger lamine håret hjemme.
Essensen i fremgangsmåten og effekten
Laminering av håret hjemmeDen fine strukturen i håret bør regelmessig spiser næringsstoffer, vitaminer. Dette er spesielt viktig i sommer og vinter. Påvirket av den brennende sollys fade hår, pisket, blir tørre og sprø, som den negative innvirkning på dem gjør kulden. Under lamine hår på hodet påføres verktøyet består av næringsstoffer og innhyllende zapayvayuschye enkelte hår næringsstoff film. Denne filmen er en beskyttende barriere som beskytter håret mot de negative effektene av miljøet. Håret får en fin glans, øker håret volum, de blir føyelig og glatt.
Laminering av håret hjemmeFor å spare penger og tid, til fornybare og ukriplyuvalni prosedyrer i kraft hjemme. Etter å ha lest anmeldelser elektroniske ressurser, vil du se hvor ofte jenter er hjemme laminering. Den største forskjellen mellom behandlingene i salongen og lamine hjemme er at profesjonell frisør bruker midler og hjemme gjennomført lamine hår gelatin. Det gelatin gir samme effekt som de dyre salong bestandene.
Fordelene med gelatin
Laminering av håret hjemme

Gelatin - en naturlig kollagen finnes i sener av dyr. Stoffer som er en del av gelatin som inneholdes i våre hudceller av negleplaten. Fordeler med Hår produkter er som følger. Geléaktig sammensetning for laminering:
Laminering av håret hjemme- Styrker håret struktur;
- Øker mengden;
- pleier og tilfører fuktighet;
- Fremmer rask vekst;
- Oppretter en beskyttende film som hindrer skade når det brukes ployok, strykejern, hårføner.

Også lamine gelatin gjør håret glatt og lydig. Du vil lett sette håret til vakre krøller.
Bruk geléaktige maske lamine vil ikke føre til negative reaksjoner fordi gelatin - en naturlig komponent, et protein som inneholder så i kroppen vår. Hoved følge presise instruksjoner og følger proporsjoner i utarbeidelsen av geléaktige massen.
Hvordan lamine hår gelatin
Forberede gelatin sammensetning.Du vil trenge:
Laminering av håret hjemme- Gelatin;
- Vann;
- Hair Mask.

Trinn 1. Gelatin helle varmt vann i et forhold på 1: 3. For å behandle sammensetningen av langt tykt hår, ta 3 ss gelatin, 9 spiseskjeer vann, vil eiere av korte hårklipp være nok 1 ts gelatin og 3 ss vann. Permisjon for å oppløse gelatin i en halv time.
Trinn 2. På denne tiden, vaske håret med sjampo for å fjerne skitt og rester av styling verktøy. Hvis dette ikke er for øyeblikket gelatin oppløst fullstendig, blir bit-varmes under omrøring i et vannbad for å oppnå en homogen vandig oppløsning.
Trinn 3. Nå fjerne løsning fra varmen, hell den i et glass eller keramisk bolle. Legg en halv spiseskje med hår maske. Store mengder av masker redusere effekten av fremgangsmåten, så følger det foreslåtte forhold. Butikk masken er lov til å erstatte naturlig, kokte sine egne hender. Separat, blande en eggeplomme og en halv spiseskje honning og samme mengde olivenolje eller burdock. Bland ingrediensene, og deretter koble med gelatin løsning.
Trinn 4. Jevnt gjelder de resulterende midler i fuktig hår hele. Det er ikke anbefalt å gni inn i hodebunnen maske for å forhindre kløe og irritasjon. Avreise centimeter fra røttene og børster for hårfarging eller enkelt sagt betyr fingrene til tuppene.
Laminering av håret hjemme

Trinn 5. Sette hodet i en dusjhette eller plastpose. Vikle et håndkle deretter turen til badstuen effekt skapt for den voksende innflytelsen av maskens komponenter. Lamynyruyuschee betyr stå på håret i 45 minutter, og i denne tiden kan du gjøre noen husarbeid.
Trinn 6. Vask geléaktige massen av hår.
Nyanser og karakteristikker av gelatin lamine
Laminering av håret hjemmeAllerede etter den første prosedyren vil du merke forbedring i utseendet på håret ditt. Håret blir skinnende, silkeaktig og sunn. På grunn av det faktum at gelatinen er en naturlig måte å gjøre laminering av denne komponent kan være daglig, uten å bekymre seg om overdreven bruk av kjemikalier. Denne lamine har ingen kontraindikasjoner, så det brukes på alle typer hår. Men eierne av tykt hår, har fortsatt å gi opp slike prosedyrer som gelatin bare sterkere deres byrde. Også nøye ty til metoder gelatin bør jenter med svært frodig manke som laminering gir ekstra volum til håret, slik at håret etter inngrepet kan bli mer luftig.
Laminering av håret hjemmeAv fordelene gelatin lamine er hans cheapness og tilgjengelighet, som buy gjør masker ikke vil gjøre noe arbeid. Og takket være de vanlige ytelseslamineringsteknikker stoppe hår splitt og styrket sin struktur.
Lær om sekvensen klart gelatin forberedelse prosedyre masker og laminering med denne videoen.
Яндекс.Метрика