Keratin utjevning av håret hjemme
 Oh, denne variabelen mote! Det anses fasjonable krøller, og sammen har vi nakruchyvaemsya på curlers, nådeløst brenne rødglødende krølltenger og brenne fingrene og skalp varme oppvarmet hår valser. Og misunnelse, misunnelse eiere krøllete hår. Så plutselig kommer på moten rett hår krøllete og er misunnelig på de som har rett hår, og prøver med alle hans kan rette håret ved hjelp av flat strykejern og hårføner. Som et resultat av skadet hår, og de i den andre.
 Den virkelige frelse for bortskjemt i jakten på mote hår var en ny teknologi for omsorg for vår langmodighet og rette håret. Den nye teknikken retter håret og behandler dem snu skjønnhet og helse.
 Nylig avansert teknologi retting var bare tilgjengelig for fagfolk. Nå utføre en keratin håret rette hjemme.
 Hvordan keratin hair rette
 Den grunnleggende strukturen av vår hår (78%) - er keratin, et protein hår. Under påvirkning av eksterne og interne faktorer inntreffer daglig tap av keratin. Langt hår (20 cm) var i stand til å gjenopprette protein og bli sprø, kjedelig, tørr.
 Kremen brukes for keratin hår retting, er nano-molekyler av keratin. "Nano" betyr en milliarddel av en enhet, og slike bittesmå partikler trenge inn i skadet hår og fyller alle hulrom og sprekker. Keratin er "ansvarlig" for styrke, mykhet og glans til håret.
 Når keratin dekke hele overflaten av håret, er prosessen med inndampning av oppløsningsmiddelstoffer, og deretter - polymerisasjonsreaksjonen. Polymerisering er nødvendig for å fylle sprekker i håret. Håret blir elastisk. Slik hår ikke er vridd, de er helt rett, glatt, sterk og sunn.
 Deretter, under påvirkning av damp dannet permanent (permanent) uløselig keratinlag.
 Foruten å jevne håret blir lydig og godt eksponert konklusjon.
 Keratin utjevning av håret metode ULTRAKERATIN
 ULTRAKERATIN - en av de nyeste metodene keratin hår rette hjemme. Den er enkel i utførelse og gir gode resultater, fordi den inneholder naturlig keratin. ULTRAKERATIN hår retter og helbreder dem etter bleking, utheving, perming. Det håndterer enkelt porøs, tørr pushaschymysya, krøllete, uregjerlig hår.
 Prosedyren retting omfatter tre stadier.
 1. Rengjør sjampo intensiv rengjøring av verpe verktøy, talg og støv.
 2. Care. I løpet av fremgangsmåten impregneres hårkeratin. Sammensetningen av håret jevnt fordelt over hele. Fra røttene av håret bør ikke ta ut mer enn en tomme. ULTRAKERATIN ikke å vaske, trenger du bare å tørke håret. Ved tørking av hår kam eller en stor børste eller kam med et par tenner.
 3. Rett. Håret bør deles inn i tråder ikke bredere enn 25 inches. Med jern rette tråder (temperatur på 230 grader). Ved denne temperaturen blir håret ikke "brenne", og proteinet keratin - og tett rullet hår skalaer. Oppdatert håret slutter å bøye.
 Umiddelbart etter å rette håret er glatt og rett. Skyll sammensetning kan være en time etter utretting prosessen, men det er bedre å la den i 48 timer.
 Brasilianske keratin håret rette metoden
 Denne metoden kalles brasilianske Blowout og det inkluderer to verktøy for retting Solution og Solutoin Zero.
 Nedfall av hår krever også noen få skritt.
 1. Først vaske håret med sjampo Brazilian Blowout Anti-Residue Professional Shampoo. Under påvirkning av hårsjampo ikke bare fjernet. Skadede skalaer stige og åpne veien for behandling av stoffet.
 2. Hårføner tørket og delt inn i tråder.
 3. Håret smurt med en spesiell proprietære verktøy som fyller alle sprekker.
 4. Hair igjen litt tørket og glattet jern ved 230 grader. Håret cuticle zadrukovuyetsya sikkert.
 5. Sammensetning forble på håret fjernes med vann og deretter påført på hår maske etter at den - serum. Dette er for å konsolidere effekten rettet hår.
 Forskjellen mellom de to metodene er at etter påføring brasilianske Blowout kan umiddelbart våt hode (vaske, bade, gå til bassenget), bære smykker, hår og hårfarge.
Keratin utjevning av håret hjemme
Hvor fint break jeans
 Jeans er nesten alle jenter. Selvfølgelig, siden moderne jeans er en universell ting som ser bra ut med forskjellige klesplagg. De kan bli satt på en kveldstur i parken, på fest, på jobb, bare gå til butikken, etc. Men i de fleste tilfeller er det snakk om vanlig jeans klassisk stil.
 Men det er jeans som er forskjellige i design, med lyse malerier og graveringer, vakre krystaller og andre utsmykninger. Videre kan jeans bli revet. Disse jeans ser frimodig og trassig, så bære dem kan ikke alle av den rettferdige sex. Salg og dessuten kan de bli funnet er ikke alltid og ikke overalt. I dette tilfellet bør du ikke gi opp, dratt jeans som er lett å lage selv.
 Hvis du har en enkel, ett-farge jeans, over som du ikke har noe imot å eksperimentere, så vil vi fortelle deg hvor fint break jeans.
 Forresten, ble flotte jeans ut av de som anses uegnet av deg (utdatert stil, ikke liker fargen, etc.). Vanligvis blir disse jeans transformert betydelig som et resultat av en viss manipulering er beskrevet nedenfor. Jenter i dratt jeans ser sexy og forførende.
 Så, gå videre. Forbered følgende materialer: pimpstein eller skarphet kniver, skrivesaker kniv, blekemiddel med klor og mest direkte, spiker saks, plast plate.
 I jeans bruker kritt markere de stedene hvor kuttene vil bli. Samtidig, må du huske på at over tid kuttene vil øke i størrelse, derav gapet mellom de to delene bør være liten, slik at senere de to hullene sviktet ett stort.
 Lå nå jeans på gulvet i et av benene feste eller plastplate, eller av metall. Deretter gni stoffet bryuchynы noen minutter pimpstein eller en erstatning. Det er ikke et forsøk, eller kan være unødvendige hull. Dermed dannelsen av slitasje på jeans. Hvis pre-suge dem med vann, deretter slitasje vil ikke være så sterk.
 Du kan deretter fortsette å kutte av jeans bruker saker kniv eller spiker saks. I det andre tilfellet er hullene er mer nøyaktig. Etter kuttet vev bør ta pinsett og trekke noen tråder krysse kanter blø.
 Når prosessen er ferdig, kan du legge noen har jeans vybilyvshy dem ut i landene forberedt hullene. Du kan bruke blekemiddel eller blekemiddel. Det bør settes på kanten av hullet og la stå i en time, deretter vaske jeans helt. Hovedvask jeans med hendene, ikke i vaskemaskinen.
 På samme måte er hull laget på begge ben, samt eventuelle andre deler av bukse. Det hele avhenger av din egen fantasi og spesielle ønsker.  
Hvordan redusere intrakranielt trykkDen menneskelige hjerne er i noen beskyttende miljø som består av væske - CSF. Omgir hjernen subaraknoidalrommet væske og fylle det ventriklene - at intern flytende formasjon.
Denne væske - CSF, cerebrospinalvæske eller under en viss bestemt trykk, og dette trykk er kalt intrakranial.
Intrakranielt trykk spiller en viktig rolle i driften av hjernen og den korrekte utførelse av alle prosesser som kontrollerte ham.
Hvorfor økt intrakranielt trykk
Trykket inne i skallen øker på grunn av overdreven opphopning av spinalvæske, som vil legge press på substansen i hjernen.
Det er tre hovedårsaker til økt intrakranielt trykk:

- Overskytende produksjon av spinalvæske kroppen.
- Mangel på cerebrospinalvæsken absorpsjon av kroppen.
- Brudd på åpenhetsgrader måter som spinalvæskelekkasje.


De ovennevnte grunner kan komme fra tilstedeværelsen av disse patologiske tilstander:

- Hypoksi av hjernen.
- Brudd på utstrømningen fra kraniet veneblod.
- Medfødte lesjoner i sentralnervesystemet.
- Poisoning.
- Hjernehinnebetennelse
- Skader i historien.

Hvordan redusere intrakranielt trykk
Med økt intrakranielt trykk bør konsultere en lege som vil foreskrive de nødvendige forberedelser. Imidlertid, i tillegg til medikamenter, er det flere måter å redusere intrakranielt trykk:
- Vekttap. Ofte intrakraniale trykkøkninger som følge av overvekt, fedme. Om lag 10% av folk som lider av denne sykdommen etter vekt normalisering bemerker stabilisering intrakranielt trykk.
- Behandling av sykdommen, noe som førte til denne tilstanden. Å identifisere og fjerne årsakene trykk i kraniet normalt.

- Bruk av diuretika.
 I de fleste tilfeller for å redusere intrakranielt trykk ved hjelp av acetazolamid. Stoffet er tatt strengt foreskrevet av en lege, som vil velge den mest egnet i hvert enkelt tilfelle dosering. Stoffet har noen bivirkninger som parestesi, tretthet, metallisk smak i munnen.

- For å redusere intrakranielt trykk er også brukt kortikosteroider.
 Disse stoffer er effektive hvis denne tilstanden er assosiert med tilstedeværelse av inflammasjon, slik som meningitt eller encefalitt. I strid med intrakraniell hypertensjon på grunn av kortikosteroider brukes sammen med diuretika. Kortikosteroider er ikke aktuelt på grunn av en lang rekke alvorlige bivirkninger.
Tradisjonelle metoder for å redusere intrakranielt trykk
Tradisjonell medisin presenterer flere oppskrifter som er effektiv nok til å hjelpe takle økt intrakranielt trykk:
- Salat frø tidligere podribnyvshy i mengden av en spiseskje zaparyty vann (en beholder) i to timer. Klar infusjon ta ett glass om dagen eller et glass på kvelden like før sengetid.
- Mud, motherwort og evig knuse og mix. Deretter legge til mix litt nyre te. En spiseskje av urter klare til å helle to eller tre kopper kokende vann og kok i ca fem minutter. Etter fire timer suppen må press gjennom cheesecloth og ta tre ganger om dagen for en halv kopp før frokost, lunsj og middag.
- I de Bland like proporsjoner blomster av hagtorn, motherwort, misteltein blader og evig. Fire spiseskjeer forberedt blanding helle en liter kokende vann og la over natten. Før du tar nøye avløp. Ta en halv kopp om dagen en time etter å ha spist.
- Gress misteltein, kjerringrokk, knust hvitløk og hagtorn i tre deler til en del Arnica bland godt. En spiseskje klar for samling zaparyty kopp kokende vann. La over natten infusjon. Drikke en halv kopp om dagen.
- Bearberry, persille og oregano, pre podribnyvshy, helle kokende vann i et forhold på omtrent to spiseskjeer av oppsamling av 500 ml vann. La over natten. Drikk tidligere Strain, tre ganger om dagen for en halv kopp halv time før frokost, lunsj og middag.
- Utmerket hjelp Shishko-einebær. Om to ts av bær, helle et glass med kokende vann, deretter la i en termos over natten. Morgen filter gjennom gasbind og ta en halv kopp to ganger om dagen 30 minutter før måltider. Denne infusjonen er kontraindisert ved sykdommer i urin-systemet.
- Hjelper ganske effektivt med hevelse persille grønnsak. Om to spiseskjeer persille, hakket tidligere, hell 500 ml kokende vann. Insister to timer, deretter press infusjonen. Drikk mellom måltidene tre ganger om dagen.

Kirurgi

Kirurgi er anbefalt for å redusere trykket i akutt intrakraniell hypertensjon. Den kraftige økningen i intrakranielt trykk kan skyldes slag eller traumer.
Kirurgisk behandling er fjerning av enkelte deler av skallen.
Med utviklingen av kronisk intrakraniell hypertensjon kirurgi, er å etablere en spesiell kateter med som senere vil bli uttømt overskudd cerebrospinalvæske.
I strid med grunnet økt trykk skallet er laget fenestratsiya synsnerven er å pumpe brennevin, noe som legger press på synsnerven.  
Яндекс.Метрика