Kinesisk maleri negler
 I å skape et vakkert utseende manikyr kvinne har en spesiell rolle. Uten det, vil bildet ikke bli gjennomført. Foreløpig negledesign tilbyr en rekke løsninger. Men tradisjonelle alternativer raskt lei, og er kvinner vil ha noe uvanlig, unikt. Kinesisk maleri Nail design gjør en manikyr original.
 Kinesisk filosofi tilsier at harmoni kan oppnås bare hvis personen positivt oppfatter verden. Innholdet i disse tolkningene reflekterer kinesisk maleri negler, som sine viktigste dekorative elementer - blomster og blader. Dette manikyr alltid få unik og viser landskap har en positiv holdning.

 Kinesisk maleri negler - essensen av design


Kinesisk maleri negler
 Mange er malt i en kinesisk tegn. Imidlertid har innbyggerne i Midtens rike lenge portrettert ikke bare dem, men også ulike mesterverk ofte natur. Bilde av kinesisk maleri negler viser at mange klimapåskeliljer gjøre stolt, inspirert av lotusblomster, nydelige roser, krysantemum unike, multi peoner, syriner engstelig, romantiske liljer og andre vakre blomster. I sitt mangfold unikt design. Dette hver jente kan plukke et bilde som kommer til hennes image, stil, garderobe.
 De fleste design kan være både lys og dempet i fargevalget. Det viktigste - at de er luftige, tredimensjonal, live. De kan lære å gjøre etter mange treningsøkter. Kinesisk maleri negler endre volumet, klumpete negledesign, rikelig dekorativt ornament, ofte ser kunstig. Å utføre en manikyr vil trenge noen verktøy og materialer:
 •  akrylmaling;

 •  bakgrunn spiker spiker;

 •  smal og flat pensel til å trekke linjer tegning;

 •  liten krukke eller annen beholder;

 •  vann;

 •  papir servietter eller håndklær;

 •  fikse.

 •  Denne prosessen er viktig å børste og valgt ingeniør kunnskap om kinesisk maleri, som for manikyr er spesiell.

   Kinesiske børster nail art


   For å gjøre dette manikyr maling bør brukes for kinesisk maleri negler og spesielle børster. Vurdere noen av typene:
 • Kinesisk maleri negler
   Børster liners spore subtile linjer - vintreet, vinranker, stammer blomst. For å skape den ornament av fuktet i vann, og deretter tørket på et papirhåndkle.

 •  Flat pensel med lange bust nehrubi. Disse børster er det viktigste verktøyet for jobben. De er vant til bilde bladene, knopper og blader på en blomst.

 •  Pensler brukes for å tegne teksturer, skygger, bilde lilla.

 •  Andre børster for kinesisk maleri negler fan brukes til å fylle, maling, lage bakgrunn tegning av gress; skrå brukes til bilde nyrene, blader eller andre elementer med "com".

 •  Kinesisk maleri negler - opsjoner tegninger   Kinesisk maleri negler for nybegynnere omfatter studier av enkle bilder - peon, rosebuds avslørt blomsterblader. Etter å ha mottatt tegneferdigheter av enkeltelementer kan fortsette til sammensetningen. Først, er det nødvendig å mestre teknikken av å tegne på papir, og deretter gå videre til manikyr.

   Påfør på bilder til preparerte negler. Derfor raspe de, noe som gir den ønskede formen, rent skjellaget, forårsaker gjennomsiktig lakk. Det ferdige bildet skal dekke fiksativ. Læring kinesisk maleri negler anbefales å starte med tegning peoner.

   Maleriet "Peony"


  Kinesisk maleri negler
   Før du utfører denne figuren i sengen av spiker er satt et stykke folie for å male den frie kanten. Inkrementelle kinesisk maleri negler starter med gjennomsiktig lakk belegg plate og kantene med svart. Resten omkranser lys rosa fargetone akrylmaling, med en tynn pensel.
   Deretter bruker du en flat pensel rekruttert lilla og rosa akrylmaling. Bølget stryker ut kronbladene. Midway trukket tynn pensel med hvit maling, nøye plassere henne punkt. For å forstå mer tydelig hvordan du gjør dette, er det tilrådelig å se kinesisk maleri negler video tutorials. Tørket bilde fiksativ dekket i to lag.

   Malt "Leaf"


   Brev trukket i to enkleste bevegelse. Børste rekruttert to farger - blek gul og mørk grønn. Etter at skyggelegging brev malt bølgende bevegelser fra undersiden av bladet til dets kant. Opprinnelig lagt den ene halvdelen, og deretter den andre. Ved hjelp av en tynn pensel spor midt ark, strippe utgifter der.

   Maleriet "Butonnaya Rose"


   Denne teknikken tilbyr kinesisk maleri negler ved hjelp av akryl hvite og burgunder farger. De må i sin tur rekruttere en flat pensel og deretter skygge dem fra paletten for mellomliggende nyanser. La børste overflaten av negleplaten, gjør dab i form av en bue, til bunn legge lignende, men krummet i den motsatte retning. Rund pensel bør trekke den grønn stilk og andre elementer rundt rosene.

   Maleriet "åpen blomst"


  Kinesisk maleri negler
   Lærdom av kinesisk maleri negler foreslå valg for tegning ekte farge. Hjørne flat pensel bør dyppe i en farge og den andre - den andre. På neglene bør få en myk overgang. Du må sette et par slag. Så gå til Image 5-7 kronblad. Hånden skal bevege seg i bølger for å få et godt fundament. Det neste nivået er opprettet på samme måte, bare kronbladene bør være kortere. Mid-tegnet blomst knopp også.
   Kinesisk maleri negler, for det meste bare utføres av fagfolk, men det kan læres uavhengig om maksimal innsats. Suksess vil komme, men bare etter noen få treningsøkter. Du kan starte med tegninger på papir. I dette tilfellet, vil bildet på neglene beveger vil ikke være så vanskelig.

   Video leksjoner kinesisk maleri negler   Kinesisk maleri negler video leksjoner
  Kunst maleri neglerVed hjelp av denne type negledesign som malerier, kunstneren klar til å gjøre sine erfaringer, fantasi og tålmodighet. Det er ikke en enkel leksjon krever spesiell oppmerksomhet, kreativitet og utholdenhet.
  I menneskelige kvaliteter iboende manikyr og kunstnerisk maleri, trenger fortsatt mye vanlig neglebørste og børste for design, polerer og andre verktøy for design og manikyr. For å finne din egen stil, til ingen skade eksperimentere med ulike farger før du besøker en spiker salong mester. Å dekorere neglene og malerier, akrylmaling ideelt. Lær å lage vakre bilder ved hjelp av dem er enkelt, hvis du har erfaring i utforming av negler og male dem, for eksempel neglelakk. Akryl maling er mer økonomisk enn lakk. I tillegg har de et ganske bredt fargespekter. Påfør bildene og gjøre dekormaling neglene med akryl maling kan ved hjelp av akryl børster for ulik tykkelse, tannpirkere eller nåler.
  Som med maling, kan akrylmaling eksperimentere og uheldige konsekvenser av eksperimentene enkelt fjerne neglelakkfjerner.

  Har moderne nail art og nail art

  Kunst maleri er en av motetrender i moderne spiker dell'arte. I dag, nesten enhver kvinne har råd til å male neglene sine, noe som gjør dem eksklusiv, elegant, attraktiv kunst gjennom maleri. De fleste bildene er satt på mestere modellert gel eller akryl negler. Jo lenger negleplaten, kan det mer interessant bilde passe på neglene. Derfor kan alle manikyr foretrekker å plassere bildet på naroschennыy lang spiker.
  Kunst maleri avviker tilstrekkelig enkel prosedyre. Ingen grunn til å forme detalj bilde plassert mellom lag av materiale (som i akvariet design). Alt du trenger - maling, pensler og forhånd trodde på detaljer skisse.
  Før du begynner å male neglene, setter mester dem på grunning. Det vil fungere som et bakteppe for bilde av fremtiden, så er det viktig at det blir riktig valgt, og i harmoni med hele bildet som helhet. Når bakgrunnen er tørr, kan master fortsette å male.
  Som vi har nevnt, svært godt egnet for dette er akrylmaling. De er perfekt blandet sammen og kan bli svært interessante og uvanlige farger som vil gjøre manikyr neglene og slett eksklusiv. I tillegg vil vann og akrylmaling ikke flyte, og fargen er lys og mettet etter tørking. En viktig faktor er uskadelig for helsen akryllakk. De er ikke giftig, luktfri og kan trygt brukes som fremtidige mødre og kvinner som nylig har fått denne statusen.
  Akryl maling tørker raskt, og negledesign går flyet. Det er veldig bra for kvinner som fører en aktiv livsstil og samtidig ønsker å være alltid på topp. Manikyr ingen utstikkende deler, ville ikke klamre, gir ingen ubehag. Spiker kunst maleri på glatt, jevnt. Manikyr i salongen kunne legge designelementer folie, blonder, rhinestones, spiker kunst maleri som ble enda mer interessant, uvanlig, minneverdig, og aller viktigst - likte sin eier. Noen ganger bildeveiviseren legger tørkede blomster - tørkede planter og blomster brukes for negledesign. Også brukes til design tørket insekter - men det er ikke for alle. Denne vakre tillegg er plassert på et lag med gjennomsiktig neglelakk, slik at neglen skal være glatt og skinnende.
  Kunst maleri negler

  Bare bildet ville se flott ut på en gjennomsiktig spiker. For å gjøre dette, negler dekket med et lag av gjennomsiktig neglelakk, og deretter de sette bildet. Men noen områder er fortsatt uten spiker maleri.
  I kunstneriske male bilder på negler kan påføres med en spesiell bygge bro bilder. De er forskjellige - noen er klebrig lag og bare holde seg til spiker, og noen faller i vannet, deretter forsiktig fjernet bilde på spikeren. Deretter spikre laget forsterker bildet gjennomsiktig lakk.
  Kunst maleri negler

  En av de varianter av kunstnerisk maleri kan kalles akvarium negledesign. Den kalles slik fordi på toppen av det malte lag av gel, som gjør bildet ser ut som en neddykket i akvariet. Denne type negledesign er også planar og maling kan også brukes akrylmaling og neglelakk. Akvarium utformingen skiller seg fra andre typer male sin holdbarhet. Fordi bildet er plassert mellom lag av gel som dekker spikeren, er det ikke slettet, ikke riper og mister ikke sin opprinnelige utseende i lang tid. Dersom det etter tre uker, begynner bildet å irritere deg, kan du bare dekke med et lag med lakk. På noen annen måte dette bildet ikke er fjernet, med mindre du fjerner master påløpt negler.
  Kunst maleri negler

  Akvarium design kan dekorere bare kunstig, naroschennыy spiker. Og så denne listen er ikke egnet for de som vanligvis gjør kunst maleri på naturlige negler. For naturlige negler er gode, kinesiske maleri negler, blir stadig mer populært i de kretser av de mest avanserte fashionistas. Kinesisk maleri negler forskjellig lysstyrke og uvanlige bilder, originalitet av design og originalitet.
  Kunst maleri negler
  Яндекс.Метрика