Kizil av hemorroider
 En mann som vet førstehånds at ubehag kan levere, og hvor vanskelig livet betennelse av hemorroider, er nesten alt klart til å komme seg. Men ikke alltid forbundet med behandling av hemoroider smertefulle eller ubehagelig prosedyrer, og ved hjelp av visse legemidler. Det viser seg at det er en enkel og enda morsommere måte å takle sykdommen - behovet for å bruke fersk kornell fra hemorroider. La oss snakke mer om hva du kan for å hjelpe denne bær, og hvordan du skal ta for å oppnå bærekraftig positiv effekt og glemme betennelse av hemoroider.
 Nyttige egenskaper Cornel
 De unike egenskaper av Dogwood og dens biologiske verdi på grunn av nærværet i preparatet av bær forskjellige stoffer og elementer gunstig for menneskers helse. Disse stoffene er:
 - Organiske syrer;
 - Glukose og fruktose;
 - Vitaminer;
 - Tannin;
 - Flavonoider;
 - Magnesium, jern og kalium;
 - Eteriske oljer.
 Og takket være disse elementene som kan positivt påvirke helsen til en person, Dogwood har lenge blitt brukt av våre landsmenn til å styrke immunsystemet for behandling av anemi, leddgikt, sykdommer i mage-tarmkanalen, infeksjonssykdommer og, selvfølgelig, hemorroider.
 Hemorroider Behandling Cornel
 Kur hemorroider ved hjelp av Dogwood er en smekk - Du trenger ikke å lage noen spesielle mat eller drikke. Bare spise bær hver dag, prøver å spise minst 50 m Dogwood per dag. Og det spiller ingen rolle om du spiser bare plukket fra busken friske bær eller foretrekker tørket eller frosset - som Dogwood har mistet sine egenskaper under bearbeiding og lagring. Spise bær Kornell tre eller fire ganger om dagen - ca 10 - 15 bær om gangen. Og sørg for å følge under behandling streng diett.
 Du må helt fjerne fra kostholdet ditt:
 - Kjøttretter;
 - Alkohol;
 - Skarpe krydder;
 - Tobakk.
 Spis Dogwood med bein eller uten dem?
 Det bør bemerkes at den definitive ekspertråd om å spise Dogwood med frø eller bedre rent det i dag ikke eksisterer. Noen sier at frø kan trygt kasseres, mens andre hevder at knoklene inneholder imidlertid en stor mengde nyttige fettsyrer som bare trengte din mage-tarmkanalen. Så gjør som du vil. Men hvis du likevel velger å ha bær kornell med frø, du skal ikke se dem - svelge steiner slik at de kan peretravytysya i magen.
 Forresten, noen tilhengere av tradisjonell medisin generelt anbefalt å spise frø og masse Dogwood separat. I dette tilfellet, vil behandlingen bli utført som følger: første dagene du spiser bare massen kornell, og da samlet ca to kopper frø, begynner å spise bare dem, og nekter å vurdere fra massen. Det antas at fremgangsmåten aktuelle gjør det lettere å håndtere sykdommen, men ingen harde data som viser at dette er sant, til dags dato, no.
Kizil av hemorroider
 Du kan spise i stedet cornel Cornelian kirsebær syltetøy?
 I utgangspunktet, Dogwood frisk kan du enkelt erstatte en deilig syltetøy - ifølge eksperter, etter varmebehandling, disse bærene ikke mister sine gode egenskaper. Men ikke glem at i syltetøy er også en betydelig mengde sukker, noe som betyr at dette produktet er ikke egnet for folk som er overvektige eller diabetiker. Det er, velger en metode for behandling, bør du være så forsiktig og forsiktig.  
Smerter i korsryggen: Årsaker
 Smerter i nedre del av ryggen - et svært vanlig problem blant folk. Nesten alle som tilbringer mesteparten av dagen sittende, lider av dette problemet. Vanligvis folk ikke legger merke til symptomene, tenker at smertene vil passere av seg selv. Men ofte i forkledning av vanlige, tilsynelatende i smerte gjemmer seg alvorlige sykdommer som trenger medisinsk behandling.

 Smerter i korsryggen: Årsaker


 Anstrengelse ryggmuskler
 Om lag 85% av kroniske smerter i korsryggen stress forbundet med overdreven lumbale muskler. Slike fenomen bidrar til en stillesittende livsstil (drivere, kontorarbeidere, studenter og andre kategorier av befolkningen). For å unngå dette problemet, må du velge riktig stol som vil minimere belastningen på ryggen, og hver 2 timer å gjøre et lite sett med fysiske øvelser for ulike muskelgrupper.
 Osteochondrose av lumbalcolumna
 Dette er en svært vanlig årsak til smerter av ulike slag. Smerter i korsryggen nesten 100% av tilfellene følger med en diagnose. Smerte kan være akutt eller kronisk, eller lyumboho lumbodynia, med eller uten bestråling. Diagnosen vil bidra til å etablere radiologisk undersøkelse eller magnetisk resonans imaging. Behandling og massasje kurs bør utnevne en lege etter en grundig undersøkelse.
 Komprimering brudd
 Komprimering brudd i ryggvirvel er svært vanlig hos eldre og hos pasienter med osteoporose. Når disse nerver komprimert brudd i ryggsøylen som forårsaker kronisk smerte.
 Herniated plate
 Disse brokk er ganske vanlig hos personer over 40 år. Deres dannelse er tilknyttet degenerative prosesser i ryggraden. Mellomvirvelskiver kan ikke tåle belastninger og flat mellom tilstøtende ryggvirvler, er resultatet smerter i korsryggen.
 Ankyloserende spondylitt
 De viktigste symptomene på denne sykdommen er konstante ryggsmerter, følelse av tetthet i bevegelsene og begrenset mobilitet i enkelte områder av ryggraden. Dette er en svært alvorlig sykdom som raskt fører til uførhet. Det rammer hovedsakelig unge menn. I patologisk prosess, kan bortsett bevegelsesapparatet være involverte og indre organer.  
Hvordan fjerne ryggsmerter?
 Nedre ryggsmerter - og alarmerende bjelle for å signalisere at det er på tide å se en spesialist og bestå den nødvendige testen. Enten det er uvanlig for deg å trene eller i verste fall av Spine - bare en lege kan gjøre riktig diagnose og riktig behandling. Men den plutselige forekomsten av smerter i korsryggen, må du oppgi en førstehjelp for å lindre smerte og umiddelbart gå til klinikken.
 Årsaker og natur smerte
Smerter i korsryggen kan være et resultat av mange alvorlige sykdommer som ryggraden og indre organer. Vanligvis smertene i ryggen slik at folk gjør: ta smertestillende, ved hjelp av salver og fottur til legen ikke sette planene. Vel, hvis smertene kom tilbake igjen, men dersom det oppstår jevne, like så raskt som mulig å se en spesialist fordi smerte - alvorlig signal nærvær av forskjellige sykdommer, for eksempel:
muskelspasmer som oppstår når du har den uvanlige anstrengelser eller ved vanskelig posisjon av kroppen, smerten som akutt og skarp;
beseire mellomvirvelskive eller felles, der smertene øker på lang lasting og tretthet vises;
ryggsmerter, forårsaker konstant ubehag og smerte som øker under ulike belastninger;
herniated plate smerte som gir mye lidelse og som hindrer implementere selv kjent for menneskelig bevegelse;
normal "straff" når ryggen bare produlo;
inflammatoriske sykdommer i indre organer;
godartede og ondartede svulster, etc.
Nøyaktig diagnose vil sette en lege etter prosedyrer. En liste over disse fryktelige sykdommer bør presse deg til å besøke en spesialist så snart som mulig. Og det bør huskes på at sykdommen er lettere å herde for tidlig.
 Førstehjelp for ryggsmerter
For å lindre deres tilstand før du går til klinikken, må vi prøve å fjerne smerten ved å følge noen retningslinjer:
 1.  Det første trinnet er å sikre fred og ligge på magen på en behagelig overflate (dette kan være en seng, sofa eller på gulvet).
  Når smertene avtok litt, du forsiktig rulle over på ryggen og bøy knærne slik at foten er fullt forankret i overflaten som du lyver. I denne stillingen må du ligge ned til smerten legger seg.
  Da får du opp pent. For dette perevernitsya og mager på siden av albuen. Deretter sakte senke beina til gulvet.
  Med den ledige hånden vidshtovhuytesya fra overflaten for å rette en bøyd arm ved albuen og hold en stund i sittende stilling. Dette er for å sikre at ingen ekstra byrde tilbake.
  Deretter forsiktig stige, men fortsatt uten å flytte et par minutter, som om du lytter til er ikke egnet smerte igjen.
  Sakte nå kits og ta analgetisk og antiinflammatorisk middel, eventuelt bruk salver eller geler. Forberedelser fjerne smerter og betennelse i ryggen, slik at du kan komme til klinikken.
  Hvis smertene ikke avtar eller forverres mens du kjører, så spør familiens hjem samtale en lege eller ambulanse.
  Selvfølgelig, bruk av salver og geleer i reklame, der "bestefar bestemte seg for å minnes den unge" bidrar til raskt å lindre smerte, men de har en rekke kontraindikasjoner. Hvis du allerede vet årsaken til smerter i korsryggen, og legen hadde anbefalt at slike anlegg, slik at de kan brukes. Hvis årsaken ikke er kjent, er det av slike legemidler skal være forlatt, fordi smerte kan være på grunn av sykdommer i indre organer, og bruken av salven, ikke bare hjelper ikke, og kan forverre tilstanden.
   Den beste behandling - er forebygging
  På helsetjenester skal være konstant. Derfor, for å redusere risikoen for sykdommer forbundet med lidelser i ryggsøylen, bør gi alvorlige hensyn til deres helse og å nøye overvåke nivået av fysisk aktivitet:
  Hvis du gjør stillesittende arbeid, for eksempel et kontor datamaskin, er det nødvendig å jevne stå opp og gjøre en lett treningsøkt;
  sjåfører trenger også å varme opp;
  folk som yrke krever et langt opphold på føttene (salg, vevere, ufaglærte arbeidere), må du fjerne lasten fra tilbake i løpet av dagen, slik som å sitte på en stol;
  begynne å trene på treningsstudio med bare en gradvis økning i belastning;
  gravide kvinner og kvinner som har født mer hvile for å unngå komplikasjoner;
  Hvis du fører en stillesittende livsstil, prøver å bevege seg mer, for eksempel gå til fots, melde seg til bassenget eller nyte en yoga klasse.
  Hvis du fjerner smertene betyr ikke er det best å ringe en lege eller ambulanse. Leger i stedet vil være glad for å hjelpe og sendt til sykehus hvor gjennomføre nødvendige undersøkelser og behandling er: hjemme eller på sykehus.  
Яндекс.Метрика