Kjemisk peeling ansikt hjemme: hemmeligheter fagfolk

 Kjemisk peeling ansikt hjemme er et alternativ til profesjonelle prosedyrer. Selvfølgelig, det har liten innvirkning på huden, men hvis det er gjort regelmessig, oppnådde man gode resultater. Umiddelbart det bør bemerkes at denne prosedyren er ideelt fraktes i kabinen under tilsyn av en lege - kosmetolog. Men hvis du ikke er i stand for noen grunn til å gå til salongen og du har besluttet å gjøre denne typen peeling hjemme, foreslår vi at du nøye følge alle forholdsregler.
 Glykolsyre er en leder blant de syrer som brukes i kosmetikk. Det takler godt med slapp hud, spor av kviser, akne og pigmentering av huden. Kjøpe et middel til å skrelle med glykolsyre deg på noen spesialiserte apotek og bruke det hjemme. Selvsagt kan den berørte huden eller for følsom et legemiddel ikke brukes. Ellers følger instruksjonene nøye:
 1) Rengjør ansiktet (du kan bruke gel cleanser).
 2) Sett på en ansiktsmaske eller krem ​​med syrer. Du vil føle en svak brennende følelse. Men hvis du oppdager alvorlige rødhet, skyll strakt kosmetikk.
 3) Etter burde bruke flytende gjenoppretter naturlig pH-verdi på huden.
 Anbefaler 3-4 økter for 7-10 dager.
 God nok til at huden var skinnende og glatt. For hyppig eksfoliering kan føre til irritasjon. Hvis du ikke nøle med å bruke disse verktøyene, velge en mild versjon.
 Klassisk kjemisk peeling hjemme fremstilling av dette: I en liten bolle, bland 30 ml alkohol kamfer, 10 ml flytende ammoniakk, 30 ml glycerol, 10 g borsyre, 30 ml av 3% hydrogenperoksyd. Gni på et lite rivjern god såpe. Legg den i en bolle og bland med røring, bringe til en tilstand av krem. Få en hvit krem ​​som du kan holde i kjøleskapet i ca tre måneder. Man bør ta en 10% oppløsning av kalsiumklorid. Påfør lim på ansiktet ditt, og når de tørker ut, vaske ansiktet hennes med en løsning av kalsiumklorid. Rikelig vaske alle huden med vann, fortrinnsvis ved romtemperatur.
 Streik ansiktet med en myk klut. Under ingen omstendigheter skal påvirke huden med alvorlige betennelser og magesår.
 La ingen fremgangsmåte for kjemisk behandling av huden, meget delikat. Hell over i en flaske med dråpe 10% oppløsning av kalsiumklorid. På forsiden, bruke en krem ​​eller såpe avskum og bare slippe det noen dråper kalsiumklorid. Masserer fjerne ansikts hud vidsharuvalysya partikler. Etter inngrepet, legger huden frisk skum såpe, skylle ansiktet med vann ved romtemperatur og blot med en myk klut. Så det anbefales å gjøre en lett massasje og bruke en maske eller krem ​​(dag eller kveld beskyttende næringsstoffer).
 Og til slutt se hva som er det noen kontraindikasjoner for kjemisk peeling. Dette forverring av akne (noen aktiv betennelse i ansiktet), herpes, feber, akutte virussykdommer, brudd på integriteten til hudkreft hud, allergiske utslett, følsom hud, følsom for enkelte komponentene i skallet.
 Gravide og ammende anbefales ikke for kjemisk behandling av ansiktshuden fordi risikoen for pigmentering. Dessuten er denne prosedyren ikke nødvendig å tilbringe en periode med sterk solaktivitet.  
Peeling ansikt hjemmeSiden det er peeling ansikt, er enhver kvinnes kjent. Opprinnelsen til ordet kommer fra engelsk og betyr å skrelle ren. Derfor skreller er de produktene som rense, eksfoliere hornlaget i huden og er i stand til å returnere tidligere skjønnhet og sunt utseende.

I dag de mest populære typer skreller inkluderer: laser, kjemiske, mekaniske og vakuum skreller. Den største forskjellen mellom dem - en metode effekter på huden din.
Så i dag vil vi diskutere hvordan vi skal gjennomføre ansikt peel hjemme ved hjelp av naturlige produkter som er kjøpt i butikk eller peeling. Et godt valg for ansikts peeling hjemme er mekanisk peeling.
I prosessen med hjemme mekanisk eksfoliering tilgjengelig bruk av kosmetiske produkter som inneholder syre liten kunstig eller naturlig opprinnelse. De kan bli knust aprikos pits, elementer av healing gjørme eller sand, nøtter og spesiell voks. Disse hjem rettsmidler er kalt skrubb. Med mikropartikler som er i sin sammensetning, kan du fjerne huden din og fjerne gamle kåte skalaer som hindrer prosessen med hud fornyelse.
I skjønnhet butikker representert i dag et stort utvalg av Scrubs for eksfolierende ansikts hjemme. For best effekt, eksperter anbefaler skjønnhetseksperter foretrekker scrubs samme linje, og alle dine kosmetikk. Dette skyldes det faktum at en linje av kosmetikk vzaymodopolnyaet hverandre. Utvelgelse betyr for peeling hjemme må også ta hensyn til huden som er konstruert for en bestemt skrubb. Dermed for ung hud slipemidler innhold som består av kratt er ikke spesielt viktig, men for modne hud skreller bør velges med mye eksfolierende agenter.
Husk at du bare kan bruke skallet hvis huden er sunn. Og med noen sykdommer og betennelse i huden, selv liten kvise, er Scrubs søknad anbefales ikke da det kan føre til alvorlig irritasjon og rødhet.
Som vi har nevnt ovenfor, bruk av peeling hjemme, sørg for å korrelere med den type hud. Derfor, for fet hud peeling anbefaler bruk av ukentlig og for tørr hud - den beste tiden i to uker. Du bør også vite at tørke ut huden din reagerer negativt til partikkel skall nøtter eller frø, som vanligvis brukes til skreller.
I skreller som presenteres i butikkene, er det folk oppskrifter. En av de mest populære anses peeling av kli eller havregryn. For utarbeidelse du trenger å slipe kli eller havregryn og bland med vann. Den resulterende masse blir påført på ansiktet. Spesiell oppmerksomhet er betalt til området av pannen, nese, hake og kinn. Peel vasket av en person ved hjelp av vann ved romtemperatur. Vi anbefaler en peeling oppførsel daglig om natten for to uker.
Også veldig god peeling fra kaffegrut. Det er nødvendig å sette kaffegrut på pre renset og fuktet hud og gi litt tørr. Å fjerne kaffe peeling anbefales massasje i en sirkulær bevegelse. Etter fjerning skylle ansiktet med varmt, så kaldt vann.
Dersom det er ønskelig, hjemme kan du prøve og leire peeling. For å gjøre leire peeling dypere, legg knust eggeskall leire. Denne typen peeling kan ikke gjøre mer enn en gang i uken  
God makeup for blå øyne - dag og kveldSkjønnhet med blå øyne hele tiden razyly menn på stedet bare ett slag av øyevipper. La nå den sterke halvparten av menneskeheten har blitt resistente mot mange listige knep og sjarmere damene, men damene har fortsatt en veldig sterk zbroyu- blå øyne. Understreke sjarm syn og god øye bidrar til å gjøre opp for blå øyne. Men det er en betingelse - sminke bør gjøres riktig.
Hva skygge bruke holubookym skjønn?
Delikat og vakker makeup for blå øyne bidra til å skape skygger. Dermed er det én regel av makeup artister - jo mørkere blå øyne, jo sterkere du kan gjøre makeup. Du kan også bruke multi-fargealternativer, og å eksperimentere med lyse farger og dype mettede farger som utfyller basisutvalget.
Damer med mørkt hår og mørk hud kan velge bronse-gull overflate. Men den blonde med lys, er porselen hud bedre å velge perle og sølv nyanser. Alle blåøyde damer kan velge den lilla, lilla og lys rosa skygge. Et utmerket alternativ ville være sand og grå-brun farge.
Øyesminke for holubuokyh kvinner: letthet og harmoni i prisen
Mange alternativer eksisterer for å gjøre daglig makeup for blå øyne. Men det er én - universell - for alle anledninger. Den er ideell og belolytsыm blondiner og brunetter med mørk hud. Så, for å sminke nødvendig skygge (hvit, smaragd, grå-rosa eller rosa, matt, gul eller blek smaragd), hvit blyant, svart blekk.
Du må først bruke foundation som har fargen bør ideelt sett sammenfaller med naturlige hudtoner. På det nedre øyelokket og på den ytre halvdel av det øvre øyelokket pålagt nyanse av rosa. Deretter må du bruke beige toner, som forårsaker bevegelsen av øvre øyelokk, anvendt den indre halvdelen av øvre øyelokk skygge med smaragd hue. Da trenger du en rund børste fjær grensen mellom skygger.
Den innerste hjørnet av øyet skygger med hvite høydepunkter og fargedybde vil understreke subtile nyanser av smaragd stripe holdt på innsiden av nedre øyelokk. På begge sider bør males vippene og deretter bruke blush, så begynnelsen av lipgloss skånsom farge.
Kveld makeup for blå øyne: Secrets Excellence
Makeup er en sann egenskap av forførelse, som kveld makeup for blå øyne krever også presisjon.
God makeup for blå øyne - dag og kveldDet har nylig blitt populære makeup Smoky øyne, forskjellige farger. Han ser mer uttrykksfulle og skjerming. Så justert første personen tone, som bruker foundation. Neste, på grensen av det nedre og øvre øyelokk trukket pil. Den bruker en blå blyant. Linjen bør være en naturlig overgang, så det burde fjær pensel. I den bevegelige delen av øvre øyelokk og nedre kontur plottet blå-grå nyanse roztushovuyutsya. På det ytre hjørnet av øyet og vekst av øyevipper er nødvendig å sette en mørk blå skygge, og deretter brukes til farging av øyevipper mascara. Den siste etappen skal søke leppestift og rødme koraller.
Tabu makeup for holubookyh
Ikke bruk tung skygge farger - mørk grå, sjokolade, svart. Man kan også søke om dagtid makeup terrakotta, lys rosa. Grønn skygge - det er heller ikke et alternativ for blå øyne.
God makeup for blå øyne (video)
Яндекс.Метрика