Prosedyren for søknad til hud preparater, som er basert på ulike syre er en kjemisk peeling. Sin essens er flaking hudceller på overflaten lag på forskjellige dybder. Dette vil være avhengig av typen av stoffet og dets sterke resultater.

Kjemisk peeling ansikt


 Denne prosessen renset porene talgkjertler. Hudceller blir stimulert og aktivt regenereres fra å skade overflaten. Til sammen gir det aktive collagen og elastin.

 Prinsippet om operasjonen


 Mekanismen for kjemisk peeling består av tre komponenter:

 •  Aktivert epidermal vekst på grunn av fjerning av døde partikler.

 •  Fjerne overflaten lag av huden, og med det de mangler som de har.

 •  Stoffer dermis ombygd på grunn av forbigående, men dype betennelsesreaksjon.


 •  Hudceller bor bare 28 dager. I løpet av denne periode cellen modnes kommer til overflaten og visne. Når det er opphopning av døde celler, tilstoppede porer, bremser hudens fornyelsesprosess ned, næringsstoffene trenge inn i epidermis med vanskeligheter. Dette gjør at aldringsprosessen.
   Kjemisk peeling og tjener til huden kan bli kvitt stratum corneum, oppdatere sin øvre og aktiverer stoffskiftet. Syre, som påvirker overflaten av huden, eksfolierer døde celler flere lag. Det fremmer syntesen av elastin og kollagen, og dannelsen av nye celler.
   I kjemisk peeling er mest brukt organiske syrer. Hvis overfladiske skreller - frukt, meieri, glykol, pyrodrue, hvis midten eller dype peelinger - tryhloruksusnaya syre. Legen dermatolog bestemmer, basert på egenskapene til huden, medikamentet og teknikken av prosedyren.

   Som vist peeling •  hyperpigmentering;

 •  strekkmerker (striae);

 •  foto - og hronostarinnya;

 •  postacne;

 •  slapp hud.


 • Kjemisk peeling ansikt

   Typer skreller


   Avhengig av dybden påvirket av peeling fornem:

 •  Overfladiske peelinger. Denne fremgangsmåten er den mest delikate av alle. Det krever ikke anestesi og påvirker de overfladiske lag av dermis. Dette peeling hud helt traumatisk. Lett rødhet kan forekomme umiddelbart etter påføring av skallet. Rødhet vil forbli omtrent en til to timer. Denne prosedyren gir en friskhet og opasitet, det bidrar til fornyelse og gir en jevn farge.

 •  Median peeling. For bruken av trikloreddiksyre. Det påvirker det midterste laget i huden. Ved hjelp av denne fremgangsmåten fjerner pigmentflekker og rynker og forbedrer hudens farge. Så skrelle den nødvendige form for hjemme behandling i 5-7 dager som huden på dette tidspunktet vil bevare rød, deretter begynne peeling opphopning av døde celler. Etter uke, blir huden ren, ung og frisk.

 •  Deep skreller. Det påvirker i de dype lag av dermis. Effektiv korreksjon av arr og rynker, pigmentering og hyperkeratose. Denne type peel er utført i et sykehus.


 •  Virkningen av kjemisk peeling


   Prosessen med peeling av overfladiske lag fremmer regenerering av hud, sin næring og hydrering, forbedrer fargen og turgor av huden. I denne aktiv produksjon av kollagen, noe som øker fleksibiliteten, elastisitet og hudfarge, rynker.
   Prosedyre peeling effektivt kan håndtere akne siden utvinningen av normale talg ekskreter og eliminere stagnasjon.
   Kontra peeling i allergiske og hudkreft, forstyrrelser av integriteten av huden (brannsår, inflammasjon).

   Kjemisk peeling hjemme


   Det ser skreller kan gjøres hjemme, men må følge noen forholdsregler.
  Kjemisk peeling ansikt

   Til tross for at metoden for bruk av masker nøye kalibrert og fullt ansvarlig teknologi bruk i Institute of Komsmetikk og før du starter selvstendig applikasjon, bør du rådføre deg med lege kosmetolog.
   For eksempel kan en peeling egnet for svært fin tørr og sensitiv hud, med forskjellige sykdommer eller akutte inflammatoriske prosesser.
   I å utføre disse prosedyrene i hjemmet, på de første tegnene på en bærekraftig rødhet i huden, hevelse dem, spesielt i øynene, sprekker eller andre usunne endringer i ansiktshuden prosedyrer for å stoppe umiddelbart. En person borsyre vaselin fett.
   Før du starter skallet skal bruke din kappe og nøye brette håret under skjerf, slitasje tynne gummihansker.
   Grease borsyre vaselin ganske rikelig lepper, øyenbryn, øyne, hud rundt øynene for å unngå misfarging.
   Det er flere måter hjem peeling. Den vanligste er den klassiske peeling bruker bodyagi og 3% hydrogen peroxide. Hvis bodyaga peroxide i stedet tilsett kokende vann, viser det seg, i stedet for kjemisk peeling, veldig bra podsushyvayuschaya maske for fet hudtype.
   Allment kjent og mild peeling hjemme ved hjelp av kalsiumklorid.
  Hoppe tau: fordeler for kvinner
   De fleste kvinner sjelden tilfredsstilles med dem. Hennes drøm - å ha en perfekt figur, nydelig luggen og fløyelsmyk hud. Siden 30 år, er det en daglig kamp med alderdom. Men det er ikke så lett å vinne posisjoner i tide, er det noen ganger grusom og utilgivelig fjollete holdning til seg selv i sin ungdom.
   I mellomtiden har en flott mulighet til å kjøpe en grasiøs holdning, vakre ben og elastiske muskler. Og dette vil hjelpe vanlige tau - en slags mini-trening utstyr som er lett å bruke og rimelig i pris. Rope er alltid for hånden. Med det kan du gjøre i et lite rom og utendørs. 10-minutters økter en dag ikke har råd til noen kvinne, uansett alder og tilstedeværelsen av fritiden. Effekter og nytte av å hoppe tau tilsvarende daglig time jogging, spille i bassenget eller sykle.
   Hoppetau - fienden løs hud
   Cellulite - et stort problem for mange kvinner. Løs hud ligner en appelsinskall, kan ikke føle seg vel og avslappet.
   Som du noen ganger ønsker å sole seg på den hvite sanden, besudle en ny badedrakt på stranden, forårsaker beundrende blikk av menn. Men å forlate korte skjørt, trange bukser og forførende bikini. Og grunnen er fiende av den kvinnelige figuren - cellulitter. Det er på tide å erklære krig mot ham. Og vil dette tauet gjennom som en kort tid kan du beseire dette angrepet. Hemmeligheten av dens effektivitet er at mens hopping er en aktiv flyt av blod rikt på oksygen og næringsstoffer til alle vev og organer. Fett innskudd i rumpe og lår begynner å brytes ned og raskt skilles ut fra kroppen. Dette er en mer effektiv måte enn å bruke dyre kosmetikk mot cellulitter. Slitasje varm treningsdrakt, vie 30 minutter med hopping, propoteyte vel, og etter et par uker vil du bli overrasket med resultatene.
   Fordeler tau Helse
   Hopping gunstig for veggene i blodårene, styrke beinmuskulaturen og å bli kvitt ekstra pounds. Hvis inntil nylig kunne du ikke overvinne spenn trapper, klatre til toppen etasje uten heis, vil par uker med klasser lar deg enkelt stige opp til en høyere etasje. Dermed vil du oppleve kortpustethet og svakhet i bena.
   Daglige klasser tau utvikle fleksibilitet, bedre koordinering og følelse av balanse.
   Gå ned i vekt med hjelp av tau
   Hvis du setter ut for å gå ned i vekt, trenger du bare å kjøpe et tau. Glem dietter og i krevende timer med fysisk aktivitet. Ikke kast bort penger på å besøke treningssentre. Du har nå din magi simulator - den vanlige hoppe tau.
   Ganske prozanymatsya 15 minutter om dagen for tre uker - og du vil føle deg vel og fleksibilitet i kroppen. Hoppetau - excellent "zhiroszhihatelya", der du kan lett bli kvitt 6 kg per måned. Timers økter vil bruke opptil 650 kalorier, noe som er mye mer enn når man jogger flere miles. I dette tilfellet, må du ikke forlate leiligheten, og vi kan gjøre det for deg i komfortable omgivelser. Bare åpne vinduet for frisk luft.
   Belastningen på ben 30 ganger sterkere enn de intense løp. Dette tyder på at i en relativt kort periode kan oppnå utrolige form ben. Under klasser tau alle musklene involvert. 1000 Pretty hopper en dag med pauser for fem minutter, og setet vil bli tonet og elastisk. Fordeler tau for tall - klare og nyttige på alle måter. Det viktigste er ikke å synes synd på seg selv og gjennomføre vanlige klasser.
   Kontraindikasjon
   Hoppe tau kan ikke hver kvinne. Likevel, denne belastningen, og ikke liten. Så for de som har problemer med ledd, intervertebral brokk eller hjertesykdom, er det bedre å velge en liten belastning i form av trening. Vær også holde kontroll puls for å unngå komplikasjoner etter skolen.
   Formel normal puls er som følger: trekke din alder fra 220 og multiplisere den resulterende tallet med 06. Hvis pulsen overstiger fikk bedre ta en pause eller redusere belastningen.
   Tips for nybegynnere
   I de tidlige dager med trening for å bli kortvarig, 5-10 minutter. Selv om belastningen virke ubetydelig, ikke rush å øke klasserommet. Tilsett 5 minutter hver uke, og bringer den tiden til 30 minutter. Det er nok til å få et flott resultat.
   Prøv å velge et tempo som i et minutt yield på ca 75 hopp. Ikke prøv å hoppe så høyt som mulig. Du må være komfortabel under hopp. Men det ideelle ville være hvis hoppe høyde er 30 cm.  
   Vakker krøllete hår - en gave fra naturen! Men selv om en slik gave krever spesiell oppmerksomhet. Hvis du gjør noen enkle behandlinger for krøllete hår, i speilet vil du se vakre skinnende krøller ryddig og ikke en tørr svamp.


  Omsorg for krøllete hår


   For mange damer omsorg for tørt krøllete hår var virkelig hardt arbeid, men her er noen regler som mulig å gjenopplive tørt hår, slik at de lett bukket under for den konklusjon:
 •  først av alt, fjerne fra kostholdet "hårføner og strykejern - de kan brukes mer enn en gang eller to ganger i måneden

 •  å krølle hår curlers bedre bruk enn curling (curling)

 •  ikke å overdry håret, vaske dem ikke mer enn to ganger i uken (kan være mer - alt avhenger selvfølgelig av lengden, men de fleste ikke overdriv)

 •  for legging bør bruke voks eller skum, mousse, gel, men ikke - det er enda mer tørt krøllete hår


 •  Som ulydige hår kam   Merkelig som det høres ut, men å gre krøllete hår bør glemme rascheskah, og enda mer av en massasje børste - etter å ha brukt hodet er som en løvetann. Ideelt å bruke for å dempe sine krøllete krøller hans egne ti fingre. Når vasket håret forsiktig gi dem en form for hands. Hvis det fortsatt er behov for kamskjell, velge en kam med noen tenner. Omsorg for krøllete hår bør være svært forsiktig og nøyaktig. Ikke vыdyrayte kraftig splutavsya tråder - er ikke bare smertefullt, men ikke legge til skjønnhet.

   Min krøllete hår   Hvis du er en heldig eier av bølgete hår, og tankene du er den lykkelige, fordi mange av dem bare kan drømme om, først av alt trenger å lære hvordan du rengjør dem.

   Frekvens: ikke mer enn 2-3 ganger i uken, avhengig av hårlengde. Jo mer myyesh hår - så de blir tørrere. Denne regelen krever ikke bevis. Det viktigste å hyppig vask og kompetent. Under bad gni sterkt hår og behandle et skum, eller kan forveksles krøller og lenge etterpå å lide, gre dem.

   Hendig verktøy: bruke spesielle sjampo for krøllete hår. Det er best egnet for barn sjampo. Shampoo med en "til å fukte" også vil være svært nyttig. Men hvis du har en blandet type hår, at håret fettete på røttene og tørre ender, er det bedre å foretrekke baby shampoo. Og i alle fall ikke bruke sjampo for fett hår som krøllete hår er aldri fettete. Ved hjelp av disse verktøyene kan være så mye Overtørkings hår, forårsaker seborrhea, flass eller hårtap. Ta vare på dine flotte krøller!

  Omsorg for krøllete hår


   Etter vask, ikke tørker hårføneren og ikke børste dem. Glem tunge sliping vått hår med et håndkle - krøllete hår trenger bare litt våt, fjerner overflødig fuktighet, så du sparer curl struktur. Men hvis ingen tørketrommel og du ikke gjør det, så funksjonen "kald luft". Ja, det tar litt lengre tid, men vil ikke føre til ødeleggende skade på håret.

   Vi konkluderer ulydige låser   Å konkludere med krøllete hår i en pen bølgete låser, lage en vakker frisyre er ingen enkel oppgave, men tillatt. I dette tilfellet også, er det noen enkle regler:

 •  Bruk festespray, men en som ikke belaster hår. Dryss spray på hårtuppene og forsiktig distribuere hånd, slik at du kan unngå rastrepannoho arter og små hår som stikker ut.

 •  Hvis du trenger å lage vakre frisyrer par store krøller, deretter bruke en lock-skum mousse sterk fiksering og stram låse tang

 •  Bland krem ​​og gel i like proporsjoner og søke på håret etter vask. Blandingen blir ikke tømme! Så valget av ingredienser går nå realisert. Håret ditt vil skinne.

 •  Ikke glem om slike assistenter som hender, fingre våt skrue på flere tråder og litt ventetid. Så vil gammel sexy frisyre.

 •  Prøv å binde den på fuktig hår skjerf. Når håret er tørt, fjerne skjerfet, og du vil være helt glatt krøller.


 •  Som du kan se, mye arbeid å gjøre for å din krøllete hår lå i en aldeles nydelig hår er nødvendig. Dette kan også slå inn i en slags kreativ handling. Men her er noen viktige punkter:

 •  Ladies, har en nydelig krøllete hår bør velge en haircut "cascade", slik at alle låser vil ligge lag

 •  Ikke lide og justere krøllete hår hvis dårlig vær utenfor - regn eller snø. Din innsats vil være tilstrekkelig for maksimalt 30 minutter.

 •  Plait natten vått hår i en flette - i morgen får du perfekte krøller.


 •  Og husk, ikke gjelder for din krøllete hår som et stort problem. Først av alt - en gave gitt til deg av naturen. Og tro meg, mange kvinner gir en masse penger for å sikre at de har i tankene var det enda et snev av lys krøller. I tillegg, fra ovenstående kan det konkluderes med at for krøllete hår er ikke så vanskelig å vedlikeholde. I tillegg kan du tenke på millioner av varianter av hår og nesten hver dag for å skinne i et nytt bilde. Ta vare på din vakre hår, og med frykt engang stole på sin herre frisør.

   Reglene presentert ovenfor ble utformet ikke for et år eller to, og ikke en krøllete generasjoner. Så ikke engang tenke på å skille seg av med sine krøller eller utsett dem for utmattende stretching. Behagelig for øyet, ikke bare familien, men det bare forbipasser kongelig krøllete krøller og så sexy!


  Яндекс.Метрика