Kjole i erter
 I garderoben av noen selvrespekt fashionista er en kjole med prikker. Dette er like obligatorisk søt liten ting, som den lille sorte kjolen. Kjole i erter, til tross for sin tilsynelatende fjollete og morsom utseende antyder femininitet og eleganse av hans elskerinne. Det passer for kvinner i alle aldre og alle typer figur. Det viktigste er ikke å forveksles med et valg av stil, farge og størrelse med erter.
 Jeg lurer på om det var kjoler med prikker? Det viser seg at i begynnelsen av 50-tallet av forrige århundre, den berømte franske motedesigneren Yves Saint Laurent viste disse kjolene i verden.
 Fra hva du skal ha polka-dot kjole?
 Kjøpe en kjole sånn i hodet mitt, selvfølgelig, vil spinne ideen ", og hva du skal ha? ". Stylister rådes til å velge slike kjoler meget lyse og stilig tilbehør. For eksempel, vil svart og hvit polka dot kjole ser flott ut med røde sko eller rød patent lær belte. Her er hovedregelen å ikke bruke disse to tilbehør om gangen. For å legge til et bilde kan være elegante skjerf, hansker og håndvesker.
Kjole i erter
Sea Salt for AcneVed hjelp av havsalt kan bli kvitt akne og tilbake hud skjønnhet. Dette produktet er naturlig, så - helt trygt for den kvinnelige kroppen.

Effekt av salt på akne

Mange kvinner bruker denne ting som et middel for å behandle akne. Fint havsalt regulerer lipid balansen i huden og utstyrt med antiseptiske egenskaper. Det er en effektiv skrubbe, forsiktig renser porene av smuss og fett, og på samme tid - eliminere akne.

Havsalt er sammensatt av ulike vitaminer og mineraler som renser og nærer huden vår.
 Som et resultat epidermis blir mer sunt.
Foruten det faktum at havsalt er utstyrt med gode absorberende egenskaper, inneholder den en slags organisk materiale, og de kan ikke skade en kvinnes kropp. Det er derfor ikke overraskende at med havsalt gjort ulike Scrubs, skreller, som er godt egnet for sart hud.
Havsalt har en krystallinsk struktur. Hvis det brukes nøye, kan du enkelt fjerne døde hudceller, noe som gjør det glatt og myk. Men å bruke denne salt kan ikke være overivrig og altfor aggressivt gni den inn i huden, ellers kan du skade det øverste laget og forårsake betennelse.
Bruken av salt for akne
Eiere av fet hud kan prøve å vaske havsalt. Vaske såpe løsning med tillegg av dette stoffet bidrar til å fjerne oiliness av huden, bli kvitt små kviser. Ta en stor skje med salt og fyll den med såpevann (bruk babyen såpe). Vent til salt blir våt og behandle en person med saltvann.
Hvis aggressive bruk havsalt for behandling av akne, kan det skade huden. Så vær forsiktig og myke bevegelser. Dette betyr rask handling er forskjellig, så etter to-minutters massasje havsalt bør skylle person. Du trenger denne prosedyren flere ganger i løpet av uken gjør.
I tilfelle du er bekymret for kviser på kroppen, må du bruke en skrubb, etter tilsetting av salt sjø. Hver bade eller vaske i dusjen massere huden til det. Ikke glem at bevegelsen skal være glatt og enkel.
For å kunne behandle gitt positive resultater, bør huden være vått og godt dampet. Forårsaker salt skrubb, massere det i flere minutter.
Når akne er veldig sterk og gir deg en mye ulempe, suge en bomullsdott i løsningen av havsalt og fest den til den berørte huden.Hvis kviser spredt over ansiktet hans, mette denne saken et lite stykke gasbind og plassere den på ansiktet og vask med prosedyren nøye. For å hindre tørr hud, fukte den med sin favoritt krem. Disse pakkene trenger noen gang på syv dager.
Dette materialet kan også brukes til å fremstille spesielle lotion som effektivt bekjempe akne. I deres forberedelser bør følge strenge proporsjoner. I et glass vann som er nødvendig for å løse opp en liten skje substans. Dette beløpet havsalt vil ikke føre til skade på sart hud person. For å oppnå best resultat, tilsett salt tea tree eterisk olje. Den resulterende løsning suge en bomullspinne i noen minutter og koble den til den berørte huden. For å gjennomføre denne prosedyren bedre etter en grundig rensing av huden mot forurensning.

Hvis du strengt følger konsentrasjonen, kan lotion havsalt på ansiktet holde ca 30 minutter, og skyll den med varmt vann.
 Når du er ferdig, prøv å ikke berøre ansiktet hennes, eller du kan tildele infeksjon. Med salt lotions kan fjerne øverste laget av huden, normal lipid balanse. Denne prosedyren er effektiv og å bekjempe akne, oversvømmet hake, panne og kinn. De kan miste innen 7 dager.
Der det Kviser på kroppen, er det anbefalt å bruke badet ved å legge havsalt til vannet. For å gjennomføre denne prosedyren kan være på slutten av dagen til å slappe av og justere kroppen din til å sove nyttig. Oppløses i varmt vann i minst et kilo salt. For å forbedre resultatet, kan du kombinere den havsalt med tjære såpe, som også er et effektivt middel for akne av ulike slag.
Hvis du ønsker å glatte og myke hud, prøv å lage en maske med salt, ost, honning og yoghurt. En vanlig honning, hvis du legger til salt og vegetabilsk olje, gi huden fasthet og elastisitet, mette det nyttige vitaminer vil returnere helse og skjønnhet. Du kan også lage mat med salt skrubb, krem ​​og brus, som hjelper deg til raskt å løse problemet med svarte flekker og kviser i ansiktet.
Ved hjelp av havsalt til å behandle akne, husk at det alene ikke kan takle ujevnheter i huden. Derfor må du gi omfattende behandling: ta vare på riktig ernæring, mosjon, sørg for å bruke kroppen din full av vitaminer som er ansvarlig for hudens helse.  
Hva gjør vondt n FifthTil tross for at industrien, som er referert til ikke like stort problem som den kan indikere ikke kalles liten.
Vises hæl smerter kan være nesten hvem som helst, nesten uansett alder. Den kan være forbundet med både interne problemer i kroppen, og med elementære feil i valget av sko. La oss vurdere alternativene fører til smerte i hælen.

Hvorfor sår hæl

Fem kan skade både barn og voksne. Og grunnen til disse smertene i prinsippet ikke spesielt ikke avhengig av alder.

En av de tidligste og mest vanlige årsaker til hæl smerter kan kalles fasciitis hæl eller "hæl spurs", så kalt på grunn av sterke smerter, som om hælen treffer skarpe spurs
. Vanligvis er disse følelsene oppstår brått og umiddelbart etter at en mann kom ut av dvalen - våknet opp i morgen eller bare reiste seg fra stolen. Dette skyldes det faktum at resten av foten hans smeltet mikroskopiske hull belastet aponeurosis, og ved å kjøre dem fra hverandre igjen, og ryggsmerter midlertidig utyhnuvshaya hæl med et smell.
Til smerter i hælen kan også føre til vektøkning eller feil valg av fottøy, men ofte de signaliserer en mye mer alvorlig problemer i kroppen.

For eksempel kan dette være et problem i calcaneus: sprekker, chips, offset.
 Den eksakte årsaken kan enkelt installere røntgenundersøkelse.
Leddgikt kan vel også føre til smerter i hælen.

Ofte oppstår det smerter når skadet akillessene skader på grunn av sport eller forbedrede.
Profesjonell idrett generelt er ofte roten til utseendet på ulike kroniske sykdommer og traumatisk. Eller vurdere paratendynyt hæl hvor betent sene i hælen, og det genereres forhindre skikkelig drift toppene.
Også forårsake ubehag i hælen bursitt kan være zadnepyatochnыy der grovheten hælbeinet til baksiden overflaten av fortykket bursa eller plantarnyy fasciitt, ​​forårsaker smerter i hælen bein foran henne.

I de fleste tilfeller påvirker hæl smerter folk på voksne, særlig hvis de har en tendens til å sette overvektig.
 Men i de senere årene hæl fastsiita er mye mer sannsynlig å feire i midten aldersgruppe, selv de helt unge, sannsynligvis på grunn av dårlige matvaner, ugunstig miljø og økt nervøs oppstemthet. I vesentlig grad øker risikoen for smerte i hælen stående arbeid.
I noen tilfeller forårsaker smertefulle kramper i hælen kan være en fysisk skade på hælen, eller annen måte påvirke eller zaschemlyayuschye bakre og laterale tibial nerve. Denne typen smerter ikke forlate deg selv i sengen. Slik at det er vanskelig å diagnostisere grunn av nerveblokk, og noen ganger til og med nedsatt følsomhet av fem muskler.
En separat linje kan deles inn i de som smerter i hælen, som provoserte nærvær av visse sykdommer i kroppen. Disse inkluderer Reiters syndrom, som oppstår på bakgrunn av urin-systemet lesjoner eller tarmen og fører til en rekke problemer "uretritt, konjunktivitt, leddgikt." Her kan du se lupus erythematosus og Bekhterevs sykdom, noe som resulterer i kronisk betennelse i leddene og ryggraden.
I alle fall må du først finne årsaken til opprinnelsen av smerter i hælen, og deretter gå videre til behandling sitt system.
Hvordan å behandle hæl smerte
Som med påvisning av eventuelle andre medisinske tilstander, som begynner å lide av hæl smerter, bør du umiddelbart ta kontakt med sin fastlege, som vil gjøre en eksamen og vil gi deg en henvisning til en smal spesialist på profilen - artrolohu, revmatolog eller orthopedist. I de fleste tilfeller blir pasientene sendes umiddelbart til røntgen og blodprøve, generell kjemi og å etablere de grunnleggende årsakene til smerte.

De fleste av de problemer som er forbundet med ubehag i hælen, og eliminerer åpninger sener blir vanligvis utsatt for konservativ behandling og ofte forsvinner, bør pasienten endre sko.

Calcaneal paratendynyt plantarnyy fasciitis og behandles gjennom steroid injeksjon i hælen området, og når du kjører seminaret zadnepyatochnom bursitt kan godt bli fjernet ved enkel operasjon.

Å legge til rette for behandling av smerter i hælen kan bruke følgende metoder:

- Gjør kontrast massasje, alternerende isen kjøle seg ned med varmt vann eller varmeflaske.
- Anti-inflammatoriske medisiner kan lindre betennelser og raskere behandling av smerter i hælen.
- For å eliminere smerte i hælen bruk ortopediske innleggssåler og fôr, forbedre ergonomien på skoene dine. Dette sko med en liten hæl kan hjelpe altfor godt, fjerne belastningen fra verkebyll. Når du kjøper en hvilken som helst type sko først se hvor behagelig foten din, ikke hengende fot senter som lastes på hælen. Ikke zanashyvayte sko til en tilstand av "klut" - det bør helt klart holde seg i form, ellers mister det avskrivninger kvalitet og ergonomi.
- Ta en massasje fra hæl smerter.Sene stretching, kan du i stor grad forenkle og bringe smertelindring lider hæl.

- Gjør enkle øvelser for føtter og hæler.
 Lene seg mot veggen armene utstrakt og ta et skritt tilbake, høyre bein, venstre bøyd i kneet. Lean mot veggen, høyre hæl berører gulvet og zastyhnuvshy i denne posisjonen i ti sekunder. Du vil føle en fin strekke musklene. Gjenta ballen opp. Bare følg bevegelsen sakte for å unngå skade.  
Яндекс.Метрика