Kjole i erter
 Lunefull og flørtende, feminin og streng, jentete og feminin kjole i erter alltid vært en iboende del av en dameklær. Riktig matchende stil, farge, størrelse og mønster sko tillate aksenter på fordelene med naturlig skjønnhet. Hva går veien?


 Stil kjoler kan være absolutt alt, designere la muligheten for fantasien til eieren av kjolen. I 2014-2015 oppstå samlinger som korte kjoler og klær på gulvet, dekorert tidløs print. Denne varianten av fargepaletten også påvirke mangfold.

 Å velge kjole bør følge noen enkle regler:


 •  Den klassiske hvite svart løsning er lederne av motetrender av året. Men den stilige og fet person kan eksperimentere med farger, spesielt samlingen av internasjonale merkevarer er fulle av klær i røde, blå, grønne erter. Blande fargepalett vil bare legge stil veldig unik touch, slik at for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre.

 •  Velge chiffonkjole i erter, husker den gylne regel - følg minimalisme. Mønsteret i seg selv er gjenstand for oppmerksomhet og dekorasjon av klær, og så ikke press sin massive belter eller smykker. Kortfattethet og enkelhet - dette er hva som danner sjarmerende bilde.

 •  Tilpass lønnsomt understreke særpreg og stil ved hjelp av å blande forskjellige teksturer. Legg til blonder skjerf bilde eller stripete hansker med geometriske fargelegging. Så kan du selv velge en kort kjole i erter, noe som gir dekorasjon holdenhet og sjarm.


 • Kjole i erter


   Trend Spring-Fall


   Den nye sesongen av moten igjen diversifisert stiler av kjoler. Glem grenser og utover, bilder og stilistiske norm - i dette antrekket er mulig. Montert silhuetten formell stil, diskret kjole med skjørt-tulipan ekstravagante kjoler, retro-stil kjoler, blyant, elegante miniskjørt og forestille seg, og med brudekjoler - sy en kjole i erter 2014 til enhver variasjon!
   Som for sko, foretrekker monotont støvler eller sko, smykker eller uten steiner. For strenge klesstil passer sandaler rød, sjokolade eller beige. For maksimal harmoni av stil, er det lurt å bruke hansker for å matche.

   Format, justere formen på riktig måte


   Kjøpe klær online butikk, kan du ikke fastslå sikkert at stilen og formen optimalt sitte på figuren. Men dette bildet er ganske iøynefallende kan skjule selv de mest merkbare feil. Altfor små tomter tegning former nåde og harmoni av elegant og stor, men gir volum til.
   Det gjør det også ty til triks som å kombinere tekstiler. Hvis kjolen avslører defekter i underkroppen, så gi preferanse sammen, hvis topp er sydd med bittesmå erter og bunn - monotont eller dekorert med sjeldne store mønster.
  Kjole i erter


   Hva supplement bilde?


   Uavhengig av stil på kjolen er alltid aktuelle subtile detaljer. For å understreke de eleganse eier kjoler, kan du bruke et tynt belte av kontrastfarge. For eksempel, i en svart kjole plukke rødt eller grønt belte, og beige - blå. Ikke dårlig med den kjolen ser tynt skjerf, er det ønskelig at han sto på helheten, men var monotont.
   Du kan også bære en jakke over kjole eller jakke. Dette vil gi et bilde av ekstravaganse og er perfekt for unge moteinteresserte. For eksempel, vil svart, rød eller brun kjole perfekt kombinere skinnjakke farge naken.
  Kjole i erter
  Rack med langstrakte tilnærmingene fram
   Grooming A-bønne, også kalt firemannsrom med lange krøller, nå tilhører en av de mest fasjonable trender blant unge. Det er vanskelig å finne en jente som drømte ville se søt, men da dette frisyre vil tillate deg å justere utseendet på mindre feil og gir utrolig bilde av femininitet.   Setter mote Victoria Beckham


   Den første kvinnen som satte mote på avslutningen av en avlang firkant, var kjent sanger og designer Victoria Beckham. I mange år hadde hun håret klassisk plassen, som ble et symbol på NEPs-krydder på 1990-tallet. Men over tid, smaker Wiki endret, og bringer nye utbygginger ikke bare i klær trender, men styling. Så forretningskvinne har åpnet en ny vei i mote i hårfrisyrer og deres upåklagelig utseende arkivert millioner av kvinner rollemodeller.

   Asymmetri i lange låser


   Rack - den eneste frisyre som kan fullstendig endre utseendet på en kvinne. Å velge riktig lengde og type frisyre kan skjule feil glatt ovalt ansikt er for bredt eller, legg prakt uzkolytsыm skjønnheter. Dermed en av de mest fasjonable trendene er asymmetrisk bob med smell. Bilde av mange kjendiser og modeller ser feilfritt bare fordi deres image er fylt med femininitet, gjennom håret.
   Elegant kommer en tråd skal være litt lenger enn den andre. Denne metoden gjør det mulig for oss å gi streng kortfattethet i bildet og forbedre skjønnheten i dine øyne. For å danne en frisyre kan være et bevisst forkorting av krøller, og gjennom ensidig skrå avskjed.
   Dermed langstrakte foran krøller helt i tråd med ulike typer smell fra flat til skrånende, som jevnt inn side låsen. Det bør også nevnes at et kvadrat med skrå smell - en proprietær har Hollywood-kjendiser.
  Rack med langstrakte tilnærmingene fram


   Mote for hraduyrovannoe avlangt firkantet


   Grooming lakonisk firkant med lang front tråder perfekt for jenter med rett hår, samt de som ønsker å skille seg ut og legge til bildet av kreativitet. Også, hvis håret ditt lydig og lett å konklusjon, mens denne typen styling ville spare mye tid på daglig konklusjon. Spesielt akkurat denne regelen kan brukes til hraduyrovannomu kvadrat med langstrakte foran tråder.
   Dette frisyre ser attraktive, flørtende og litt utfordrende. Gjort hele lengden på strengene kalibrering bør dekke de fremre krøller som ser litt "rastrepanno", men dette er sjarmen frisyrer. Dette urban stil unge damer, kalt «Casual» i frisør.
   Hårklipp kan være dekorert som asymmetrisk avskjed og smell zachesav ene siden av håret til den ene siden. Denne type styling perfekt for lubne skjønn forlenger som visuelt formen på ansiktet. Og med konfirmasjonen håret ser omfangsrik, til tross for slutten av den sichutsya.
  Rack med langstrakte tilnærmingene fram

   Lange tråder av den gjennomsnittlige lengden


   Dette stilige løsning for folk som ikke ønsker å bruke tid på styling lang eller kort frisyrer formasjon. Denne "gyldne middelvei", som lar gunstig å fremheve den naturlige skjønnheten i ansiktet, markere sjarmen til visning og ikke strebe for daglig styling. Legging utvidet middels lang bob er ikke nødvendig som en perfekt krøller falle naturlig.
   Dette alternativet er egnet for å kutte farget hår, samt tråder av brondyrovanyem eller fremheve. Spesielt godt egnet frisyre for oval eller firkantet type person, som front endene av strengene skjule ikke helt fin form og gi inntrykk av feminine mykhet.
  Rack med langstrakte tilnærmingene fram

   Lange tråder på en kort hårklipp


   Denne type frisyre er nesten identisk med den klassiske torget, men det eneste som mangler bilde - lenge cholka. Langstrakte låser foran og selv kan du skjule avskjed grove konturene av massive kinnben eller haken, så er ideell for eiere av firkantet ansikt. Noen damer innrømme avlang firkant med smell for kort hår, men det bør være nøye lå tråder det bildet var den mest grundige og elegant.
  Rack med langstrakte tilnærmingene fram
  Tulipan-skjørt, stiler, motetrender og trender 2015. - AllWomens
   Den evige klassisk mote yubochnoy - en form som visuelt ligner en omvendt vårblomst. Selvfølgelig, den tradisjonelle registrering årlig oppdaterte nyheter fra ledende designere stadig udoskonalyuyuchys. Imidlertid er presist, nåde og gnisten av denne beslutningen til enhver tid hevet over tvil.   "Tulipaner" i garderoben - det er stilig!


   Skjørt med høy midje og leken måte tulipan - et «må ha» i garderoben av alle moderne fashionista. Dette plagget passer perfekt med kontor etikette og aftenkjoler eller cocktail kjoler. Det viktigste - å velge den rette stilen.


  Tulipan-skjørt, stiler, motetrender og trender 2015. - AllWomens


   Denne stilen er egnet?


   Tulipan skjørt med høy midje avslører tradisjonelt små knær, gjemmer seg i bulk lønnsom toppen av mulige feil tall. Siste utviklingen designere til å legge til en stil lakoniske forskjellige lommer, laminerte deler, draperier eller lukter. Men uansett var de ultimate stil skjørt, image stakere er sikre på at denne stilen er egnet for unge og livlige, litt fjollete, men målrettede personer.
   Til tross for den tilsynelatende enkelhet og silhuett, langt skjørt med lommer tulipan kontraindisert for kvinner som er utsatt for fedme. Denne stilen er også ugunstig effekt på personligheten til liten vekst, fordi "tyulpanchyk" svelge verdighet figuren og gi vekt mangler. Med andre ord, "blomst" visuelt gjøre bena kortere og bredere hofter, ikke den beste måte påvirke bildet.
   Men eierne av lange slanke ben kort kjole med skjørt - tulipan legger sjarmerende femininitet og raffinement, eleganse med vekt linjer.
  Tulipan-skjørt, stiler, motetrender og trender 2015. - AllWomens

   Tulipan skjørt, bildet alltid ser perfekt, uavhengig av lengde, men er det liv? Produkt av kuttet, ville det beste alternativet være et skjørt til kneet. Dette er den beste løsningen fordi antrekket forlenger visuelt bena, og hele figuren er harmonisk og feminin. Det er viktig å ha en grasiøs ankler og kalver, slik at de ikke otyazhelyaly bilde. Hvis dette alternativet ikke går greit, prøv å bruke strømper og sko i samme tone, for å gi harmoni silhuett. Og ikke glem at jo lenger tulipan skjørt, jo høyere bør være hælen.
  Tulipan-skjørt, stiler, motetrender og trender 2015. - AllWomens


   Hva du skal ha et skjørt-tulipan?


   Dette refererer til artikkel av klær for det meste vår-sommer kolleksjon. Derfor bør du bruke et skjørt med domstol sko, sandaler eller støvler tynne hæler. Ifølge designeren Victoria Beckham, Oscar de la Renta og Diane von Furstenberg, vil det perfekte supplement antrekk blondetopp og stram topp med sateng, blonder eller chiffon.
  Tulipan-skjørt, stiler, motetrender og trender 2015. - AllWomens

   Tulipan-skjørt for jenter full vel i harmoni med en kort jakke, kne høye støvler på og lette bluser. Gi opp ideen om å kombinere stil med ballett leiligheter, loafers eller pumper fordi kombinasjonen bare bringe ubalanse og visuelt forkorte beinet.
   Slank fasjonable skjørt kan være slitt med skjorter, bluser brede, gjemt inne og topper, jakker og korte jakker. Men legger spesiell piquancy stil topp Bustier korsett eller uten shleyok.
  Tulipan-skjørt, stiler, motetrender og trender 2015. - AllWomens

   Hvis du ønsker å opprette en streng og konsis bilde som de fleste kommer til estetikk virksomhet, så se etter en enkel cut skjorter og bluser med optiske mønstre, som ofte dekorert fotosamlinger 2015. tulipan skjørt, bidra til å skape en delikat og elegant bilde, med fokus på eleganse former.  
  Яндекс.Метрика