Klassiske massasjeDet er mange beskrivelser av teknikker av klassisk massasje. Ulike forfattere har sin egen klassifisering av massasjeteknikker som er essensielt forskjeller i navn.
Klassifisering massasjeteknikker
De fleste fagfolk er involvert i massasje og undervisning ham til å tro at det finnes fem hovedgrupper av massasjeteknikker:
Stryke
Friksjon
Elting
Vibrasjon
Passive bevegelser.
I noen manualer på klassisk massasje kan møte andre navn, som å klemme, risting, perkusjon teknikker, risting, etc. Alle av dem med noen tegn relatert til en av fem grupper som er beskrevet ovenfor.
Noen ganger massasjeteknikker dele, basert på deres fysiologiske handling:
Effekten på huden (stryke, rubbing, perkusjonsteknikker)
På muskler (elting, klemme, toving, risting, risting, perkusjon teknikker, bevegelser)
I ledd, sener og leddbånd (bevegelse, gni).
Å velge riktig navn manipulasjon massasje ofte gjør det enklere og mer presis forståelse av mekanismen av deres virkning på kroppen massert.

Vilkårene i beskrivelsen av massasjeteknikker
De viktigste "instrument" som brukes av massasje terapeuter utfører prosedyrer klassisk massasje - en børste.
Børsten har to overflater: håndflaten og tilbake. Palmar overflaten av hånden er delt inn i undersiden av håndflaten og fingrene på håndflaten.
Alle fingrene unntatt tommelen første eller har tre falanger: primær, sekundær og spiker (eller slutten).
På håndflaten høyden er den første og femte fingre.
hånd massasje
I tillegg, massasje praksis, følgende vilkår:
Ulnar kanten av hånden - er av lillefingeren (femte finger)
Stråling kant børste - er den ytre overflate av indeksen (andre) fingeren på neglen falanks til roten av tommelen
Distal falanks - bort fra bunnen av håndflaten, som spiker falanks
Medial falanks - Middle falanks
Proksimale phalanges - hoved falanksen, som er på bunnen av håndflaten.
Noen massasje teknikker involverer bruken av ikke bare palmar, men de bakre overflater av hendene massasje. I dette tilfelle kan effekten være:
Bøyd i rett vinkel fingre
Hele baksiden overflaten av håndflaten
Toppene - forestillinger fingrene kastet inn i en knyttneve.
Den følgende artikkelen vil bli viet til en detaljert beskrivelse av spesifikke massasjeteknikker som benyttes innenfor rammen av klassisk massasje.  
Hva du skal ha hjemme? Eller hva som bør være en innendørs klær?
 Mange avgjøre spørsmålet om hva du skal ha i hjemmet er enkelt - slitasje gamle klær og gå i dem. Men det er fundamentalt galt, fordi i dette skjemaet du se dine barn og er glad i, og kan fange uanmeldte gjester - venner, slektninger og kolleger. La oss se, hva som skal være hjemme slitasje og hvordan å lage klær til hjemmet?!

 Hva bør være Klær for hjemmet


 Familie - er den viktigste delen av livet til en hvilken som helst mann, fordi hjemme må også se ryddig og attraktivt. Når du velger klær for hjem og hvile, spesielt, bør styres av to hovedprinsipper - det er komfort og bekvemmelighet.
 Hjem klær bør velge for seg selv og for seg selv, så det skal:
 •  Reflektere miljø, det vil være komfortabel, høy kvalitet og universell.

 •  Gjenspeile din personlighet og image, dvs. hjemme kan du kle seg i samme stil som i det virkelige liv, så du vil være den mest komfortable, enkelt og gratis.

 •  Reflektere været, som bør forhånd velge klær og poteplishe pozatyshnishe og lettere alternativer og modeller for spesielle anledninger med silke, blonder, kniplinger og sateng.

 •  Vi gjør hjemme garderobe rett


 • Hva du skal ha hjemme? Eller hva som bør være en innendørs klær?
   Klær for daglig hjem
  . Moderne produsenter tilbyr et stort utvalg av Home kapper og tunikaer, passer ulike knebukser og shorts til bukser for sommer og vinter, samt utmerkede hjemmelagde kjoler og tunikaer.

 •  Klær for søvn Likevel valgt nøye og grundig enn daglig slitasje. Pyjamas, bør nightgowns gjøres utelukkende av naturlige og pustende stoffer, fortrinnsvis rolige og nøytrale nyanser. Mange kvinner foretrekker slåbrok, som lar deg føle deg avslappet og attraktiv, i tillegg til du kan kaste rett på skjorta eller lys natt set - skånsom og romantisk.

 •  Klær for turgåing og rekreasjon. Kostymer for turgåing, bortsett fra at behovet for å være komfortabel og god kvalitet, men likevel være praktisk. Mangfoldet representert i butikkene vil velge produktet modell for enhver smak og budsjett sesong. Tilbys for salg er kostymer, som sport, men mer original og feminin, velge en passende modell og fin farge og begynne å nyte livet!

 •  Sko for hjem. I daglig hjem en mann skal være perfekt alt, så ikke glem om skoene. Du kan kjøpe myke tøfler eller flip-flops flørtende og egnet for vinter varme støvler og støvler med programvare, strikke eller fleece.

 •  Vilkår for utvalg og innendørs klær


 • Hva du skal ha hjemme? Eller hva som bør være en innendørs klær?
   Klut
  . De mest egnede stoffer for å sy klær anses innenlandske naturlige fibre - en bomull interlock, lin, viskose, velur, bunntekst, ull eller tråd kulirna og så videre. Flisova stoff, er om en 100% polyester, men har gode pustende og hygieniske egenskaper, slik at du kan kjøpe jakker og bukser er behagelige, varme gensere og fleece dresser. Men sover flisovyy kit er ikke egnet, da det kan irritere huden og sterkt elektrifisert med lang slitasje.

 •  Mote. Velge en modell bør ta hensyn til størrelse, farge og stil passende klær, og enkel bevegelse og komfort følelse i det. Sørg for å vurdere det faktum at selv i et hjem klærne skal være mangfold.

 •  Farge. Farger påvirker mennesker på ulike måter, noen økning vitalitet og humør, mens andre er tvunget til å føle seg beskyttet, andre er spennende og forfriskende. I hvert fall livet av en god farge fordi skyggelegging utvalg av klær for at bygningen skal være positiv og mangfoldig.

 •  Klær for huset, som alle andre klær for å være vakker og høy kvalitet bundet til å ta sitt utseende og stilig design. Men psykologer si at i et hjem klær er lett å forstå hvordan en mann elsker seg selv!
  Hvordan kan bøye med håret? Detaljert instruksjon utførelse video

   Ulike versjoner av frisyrer å hjelpe deg å velge den som vil få deg til å møte. I dag er en svært populær frisyre som en bue. Men ikke alle vet hvordan å bøye seg ut av håret. Så vi ønsker å fortelle sin ytelse teknologi.
   Foreta en bue kan være nesten en hvilken som helst del av hodet, på baksiden, toppen, side. Hvis du ønsker å gjøre forretninger hår, Bow trenger å improvisere på baksiden, og konkluderte vypryamyvshy smell til den ene siden. Det er mange måter å utføre denne frisyre og sosiale arrangementer.
   For å gjøre båndet fra håret ditt, vil du trenger:
   • pins;
   • usynlig;
   • To gummistrikk;
   • hårspray sterk fiksering.
   Hvis du har bølgete hår, rette dem jern. Hvis håret ditt er fint, pre skru dem i store curlers, hår som var større. Krøller bør ikke være for elastisk nok til å skape en liten bølge.
   Instruksjon utførelse
   1). Velg engelsk brev i isse del av hodet i form av en trekant V. Det skal fange smell og håret på templer. Å opprette flere volum skrue låser på store curlers.
   2). Resten av håret på nakken montere, men lav. Før du oppretter hår, bruke en hånd voks eller gel. Det vil ikke tillate håret å lekke ut og hår ryddig. Den øverste strand, tatt fra halen, pin halen på elastisk at det ikke var en hindring.
   3). Med sikker tyggegummi under halen. Hår dele inn i to like deler (fra første til andre tyggegummi). Ta en bue, fest det på de nederste boltene. Andre sent dele inn i to deler og skjule dem sent på høyre og venstre side av baugen (pre nacheshite tips til bue dukket opp i volum).
   4). Å gjøre de to halvdelene av "genser". For å gjøre dette, ta en del av håret resten (trinn 2) og plasser den i midten av vår bue, sikring to stealth. Sikre den nederste, gjemmer seg slutten.
   5). Lateral rygger av templene på slep roll (det bør ikke være stramt) og sikker med pinner. Deretter skjule den under baugen.
   6). Plasser lys bølgetopp. Strand sikker stealth og lakk. Etter 5-10 minutter, fjern usynlig.
  Hvordan kan bøye med håret? Detaljert instruksjon utførelse video

   Baugen i håret klar! Du ser flott ut! Litt eksperimentering ved å koble din fantasi, kan du prøve andre alternativer denne frisyre.

  Яндекс.Метрика