Kløe inni øret
 Kløende ører er ikke livstruende eller uførhet, men i stand til grundig ødelegge eksistensen av mennesket, noe som gjør ham nervøs og irritabel. Hvorfor kløende inne i øret og er et symptom på sykdommen som er en ubehagelig følelse, la oss komme videre.

 Hvorfor kløende ører inne?
 Irriterende for huden områder, forårsaker pochesatysya ønske, ofte forårsaket av eksterne faktorer. Ørevoks, svette og talgkjertlene, akkumuleres i øret, som fører til irritasjon av nerveendene av de øvre lag av epidermis, noe som forårsaker ubehag. I disse tilfellene er det best å forsiktig bruke bomullspinner, som kan ripe innsiden av øret. Imidlertid må man være forsiktig med å ikke grove bomullsfibre førte til en liten microtraumas hud som kan føre til infeksjon og ytterligere styrking av kløe.
 I tillegg til rent ytre årsaker kløe i ørene kan være et tegn på ulike interne sykdommer som ikke er synlige fra første gang:
 1. Ear soppinfeksjon (otomykoz). Mold gjær-lignende sopp utvikler seg i øregangen, på innsiden av øret, øret forårsaker alvorlig kløe. Stadig gre huden, fremmer pasient sekundær infeksjon, noe som ytterligere forverrer problemet.
 2. streptokokker og stafylokokker infeksjoner. Patogener som treffer de små huden sprekker, forsterket formere i varme fuktige miljøer, teasing det øverste laget av overhuden.
 3. Brudd på prosessen i henhold til svovel. Så altfor aktiv og svak seroobrazovanye bidrar til et sterkt ønske om å klø øret hans.
 4. Betennelse i mellomøret eller øre på et tidlig stadium kan være preget av hudirritasjon.
 5. Sykdommer i indre organer og autoimmune sykdommer. I dette tilfellet svært kløende ører inne på grunn av hormonell ubalanse og som en manifestasjon av beruselse.
 6. En allergisk reaksjon. Regelmessige utbrudd av kløe begynner plutselig, ofte snakker om allergier til blomstrende planter, kosmetikk eller klær.
 7. hudsykdommer. Alle typer eksem av ukjent etiologi, gråt og tørr eksem, psoriasis og kløende opplevelser kan forekomme.
 8. idiopatisk (umotivert) kløe ofte ikke indikerer en spesifikk sykdom og krever først og fremst, ta kontakt med en nevrolog og psykolog.
 Bli kvitt kløe i ørene?
 Det første steget mot å bli kvitt ubehaget vil diagnose. Lege otolaryngologist vil undersøke pasienten og foreskrive klinisk undersøkelse - øre vattpinner, allerhoprobu, urinalysis og blod.
 I de fleste tilfeller er dette nok til å finne årsaken til kløe. Hvis legen tvil forbli i diagnose, kan det gi pasienten å gjennomgå flere tester som involverer nevrolog, endokrinolog eller spesialist i allergi.
 Å kvitte seg med den uutholdelig kløe Legen kan anbefale å ta en stund antihistaminer og beroligende midler.
 Hvis kløe utløst av patologisk tørrhet i huden (for eksempel diabetes), er det best å bruke nøytrale fuktighetsgivende krem ​​eller lotion næringsrik uten sterke dufter.
 Opptak adsorberende midler og probiotika bidra til å redusere den totale toksisiteten av legemet, og dermed reduserer volumet og konsentrasjonen av toksiner ut huden.
 Forebyggende tiltak
 For å minimere sannsynligheten for kløe i ørene, bør personlig hygiene følges uten å bruke andres kammer og hatter og hindre inntrengning av vann inn i øret.
 Hvis kløe blir en vanlig forekomst, bedre oppsøke lege umiddelbart, uten håp om at problemet vil bli løst seg selv.  
Hvordan lage månedlig kjøre raskere?
 Rikelig blødning under menstruasjon og trekke smerter i nedre del av magen ødelegge livet til mange jenter. Redusere motor og seksuell aktivitet, dårlig helse og hygieneproblemer tvang damene drøm om at menstruasjon varte kortere tid. Det viser seg at medisin og tradisjonelle healere har lenge reagert på spørsmålet om hvordan å lage månedlig fortere over.
 Folk rettsmidler
 Oppskrifter av tradisjonell medisin, ingen tvil, regnes som en av de sikreste måtene å forkorte perioden. Oftest er det helt ufarlig måte, men før du bruker dem, bedre oppsøke lege - kanskje kontraindikasjoner for en bestemt ingrediens rent individuell karakter:
 1. Sitronsaft. Det finnes dusinvis av forskjellige oppskrifter til sin søknad. Du kan drikke det i små doser i løpet av dagen, spise velling av frynsete frukt eller sitron i alle slags retter. I de fleste tilfeller, og dette gjør det mulig å forkorte månen ca 2-4 dager. Imidlertid bør det være ryddig. Juice av høy konsentrasjon, også gått på tom mage kan føre til alvorlige problemer med fordøyelseskanalen, inkludert sår og indre blødninger.
 2. Krapivny buljong. Velkjente folk styptic kan også være nyttig. Zavaryvshy klassisk oppskrift på brennesle, ta det i små doser i løpet av dagen. Denne metoden anses å være ganske effektiv, og ikke minst sikker, selvfølgelig, hvis du ikke er allergisk mot anlegget.
Hvordan lage månedlig kjøre raskere?
 3. Medisiner som øker nivået av hemoglobin i blodet, har også en gunstig effekt på varigheten rehulov. Det anbefales til dette formålet ta Gematogen og fersk granateple juice. Denne oppskriften, uten tvil, kan betraktes som den mest deilig måte å håndtere langvarig menstruasjon.
 4. Sports. Høy fysisk aktivitet akselererer eksfoliering endometrium, og følgelig reduserer perioden for blødning. Imidlertid, i denne prosessen, er det en annen, negative side. Hvis du er en profesjonell idrettsutøver, hvis musklene er vant til tung last, høy sannsynlighet for å treffe slimhinnen i bukhinnen, og videreutvikling av endometriose.
 5. Bruk tamponger høy grad av absorpsjon. Mange jenter hevder at bruken av disse verktøyene hygiene reduserer intensiteten og varigheten av utslippet.
 Etter å ha prøvd å bruke noen av de ovennevnte foreslåtte oppskrifter bør se etter sin egen trivsel, og i noen enda litt, nød umiddelbart stoppe eksperimenter. Faktisk, til tross for den tilsynelatende neobrazlyvist betyr enhver innblanding i delikat mekanisme av hormonelle prosesser kan ende i fiasko.
 Medisinering
 Moderne medisin vet mer enn et dusin måter å bevege seg, eller til og med stoppe mensen. Dessverre, de fleste av dem er farlige og brukes kun for medisinske grunner. Men det er også ganske mange ufarlige midler:
 1. Vitamin terapi. Vitamin E og C øker vaskulær elastisitet og øker blodstrømmen til de kvinnelige kjønnsorganer. Selv om dette gjør menstruasjon mer intens samtidig vesentlig redusere deres lengde. Forresten, ta narkotika bør være minst et par uker før forventet månedlig, bare hvis resultatene deres er tilfredsstillende.
 2. P-piller. Regelmessig inntak av tabletter piller bidrar ikke bare til normalsyklus, men også i betydelig grad reduserer mengden av utslipp, og som en følge, reduserer menstruasjon.
 Mange kvinner tror at en av de verste månedlige perioder i livet og er alltid klar til å redusere blødningstiden.
 Men før du bruker utestet eller potensielt farlig redskap, kan man spørre - enten psykisk ubehag av din helse og fremtidige evner sømløst å lage en sunn baby? Kanskje skal lide og for ikke å forstyrre en naturlig renseprosess av kroppen.  
Svakhet i bena: årsaker og behandling
 Svakhet i bena minst en gang i sine livserfaringer i en person. I de fleste tilfeller er dette fenomenet ikke en separat patologi, og ett av de tegn på en sykdomstilstand.
 Leger er to typer muskelsvakhet i underekstremitetene:
 1. Subjektiv. Når en person føler seg svak på en tilfredsstillende tone musklene.
 2. Formål. I dette tilfelle redusere muskelstyrke er bekreftet ved undersøkelser.
 Den årsaker svakhet i bena
 Redusert muskelstyrke stammer fra en rekke ulike årsaker, og diagnosen krever evne til å analysere og faglige ferdigheter. Mest generell nedgang i muskel tone skjer i følgende tilfeller:
 1. Sykdommer i sentralnervesystemet. Sirkulasjonsforstyrrelser i hjernen, hodeskade, og flere autoimmune sykdommer karakter (Kennedy syndrom, Guillain-Barre syndrom, multippel sklerose), kan føre til tap av muskelstyrke på en eller begge lemmer. Alvorlighetsgraden av en slik patologi avhenger av styrken av nederlaget til kroppen.
 2. Endocrine patologi. Tyreoidforstyrrelser, adrenal sykdom, endringer i blodsukkernivået og indekser og kalium elektrolytt metabolisme, ofte forårsaker svakhet i bena når han går.
 3. dystrofiske forstyrrelser i ryggraden. Skoliose, ødeleggelse av mellomvirvelskiver, som er observert i osteochondrose og intervertebral brokk kan føre myostenyyu forårsaket av en klemt nerve eller perifere omfattende skader i ryggmargen.
 4. myopati forskjellige årsaker. Metabolske forstyrrelser av muskelvev, noe som resulterer i betennelse og påvirket av ulike smittestoffer kan være ledsaget av hevelse, hypertermi, lokaliserte smertefulle opplevelser og feber.
 5. Vaskulær patologi. Den vanligste årsaken til muskelsvakhet har åreknuter eller blodpropp i nedre ekstremiteter. I dette tilfelle blir svakhet forklares ved utilstrekkelig blodtilførsel og er ledsaget av symptomer på "kalde føtter".
 6. Kroppen forgiftning giftstoffer, smittsom sykdom. Avhengig av hastigheten på nederlag av skadelige stoffer i kroppen, kan pasienten oppleve svakhet i bena og svimmelhet. Symptomene vanligvis gå sammen med restaureringen av den strukturelle og fysiologiske homeostase.
 Behandling av svakhet i bena
 En rekke eksperter mener at svakhet i musklene i bena er en kronisk sykdom som kvitte seg helt umulig. Men når de er riktig foreskrevet terapi i de fleste tilfeller den positive dynamikken i sykdom, rullende i en lang, ofte livslang, remisjon.
 Terapeutiske tiltak i muskelsvakhet sikte på å eliminere årsakene til sykdom. For å gjøre dette, gi en grundig diagnose som inneholder en oversikt over ulike spesialister og bruke instrumentelle metoder. Når diagnosen er gjort spesialiserte omsorg sykdommer forårsaket myostenyy.
 I tillegg til medikamentell behandling gir gode resultater ved bruk av ikke-spesifikke behandlinger:
 - Daglig trening, bestående av godartet trening;
 - Bruk komfortable sko;
 - Riktig planlagt av regimet til arbeid og hvile;
 - Tonic fotbad;
 - Daglig mosjon i frisk luft.  
Яндекс.Метрика