Koki i smøre
 I kroppen, har hver person sin egen mikroflora, som er involvert i generelle metabolske prosesser, virker til å opprettholde standarder for syre for å skape en beskyttende barriere mot ytre infeksjoner, etc. Bakterier som lever og rase i munnen, på innsiden av kjønnsorganer, kan magen og tarmslimhinnen være nyttig og skadelig.
 For eksempel, laktobasiller og deres mikrobiell sammensetning entydig viktig for kvinner som de deltar i dannelsen av et gunstig miljø for utvikling av fosteret. De skal også beskytte kroppen forventningsfull mor fra å få infeksjoner fra utsiden, og skaper en positiv biocenosis vagina. Det er mange grunner til at antallet av gunstige bakterier mikroflora er redusert, analysen viser umiddelbart kjepper cocci i en sverte som snakker om den første dysbiosis.
 Årsaker til cocci
 Mest coca vises på genital slimhinne på veggene i livmoren hos kvinner. Forstyrrelse av den normale mikroflora kan oppstå på grunn av feilaktig valgt undertøy (for nær), mangel på hygiene, gjennom samleie i en tidlig alder, ta antibiotika som forårsaker bivirkninger, hyppig skifte av seksualpartnere og ubeskyttet sex med noen som kan være infisert med kokker.
 Utdanning cocci forbundet med lukt, utflod, kløe og svie. Dette betyr at "klima" av skjeden er brutt, og antall bakterier vil vokse for hver dag, hvis du ikke går til legen.
 For å etablere den eksakte årsaken til de ubehagelige symptomer bør testes på flora, som forbudt hygiene skylling samt miljøet endres, og analysen vil ikke gi nøyaktige resultater.
 Cocci bakterier kan spre seg til urinrøret, kanalen i livmorhalsen og skjeden, som avlinger er overalt, materiell undersøkt under et mikroskop og et par timer kan du se resultatet.
 Hvordan vet jeg at en sverte avslørte coca?
 Vanligvis er det få kokker en detaljert analyse av slimhinnene, som hver kroppen er laktobasiller og epitelceller. Hvis en vattpinne tatt rett før mensen, kan det bli isolert leukocytter og coca, men deres plassering vil bli merket som "ekstracellulære". Hvis du er slim er et avvik, forårsaket av infeksjon, viser studien flere kokker.
 I sykdommer som gonoré, er flora generelt deprimert, og smøre viser kun tilstedeværelse av såkalte gonoreynyh kokker som er strukturert i bønneform.
 Seksuell smitte trichomoniasis svinger uten ytterligere behandling. På glasset som er lagt under lupen Trichomonas patogener umiddelbart åpenbare: de undertrykke funksjon av laktobasiller (som om de er "trøtt", dvs. inaktiv) dramatisk øker antall hvite blodceller, er det spesifikke for trichomoniasis candida (en type sopp).
 Primære smøre flora som går utover normen, vil signalisere sykdom og årsak til alvorlig bekymring. Kanskje pasienten er svært uvanlig infeksjon som klamydia, mykoplasmose, tsytomehalovyra. Det er mange moderne metoder for diagnostisering av genital infeksjoner, metoder for PCR og DFA studert mikrobiell sammensetning slimhinne følsomhet for antibiotika miljø.
 Bli kvitt cocci er ikke for en dag, er det - en kompleks prosess som krever behandling med antibakterielle legemidler som hemmer skadelige miljø. Selvmedisinering i dette tilfelle vil kunne føre til ødeleggelse av cellestrukturen av legemet, ved overgangen til den kroniske formen av sykdommen.  
Mikrofloraen i smøre, mening og mulige konsekvenser for organismen.
 Alle vet at med jevne mellomrom trenger å ta forskjellige tester, fordi de kan objektivt vise om alt er i orden med indre organer. I kroppen vår lever mange forskjellige mikroorganismer, inkludert kokker. Hvis nummeret ikke er høyere enn normalt, de utfører nyttige funksjoner, men hvis smøre var mikroflora, kan det være et tegn på alvorlige sykdommer som kan være ikke veldig hyggelige konsekvenser i fremtiden. Hva er det kokker i en smøre?


 Noen gynekolog på det planlagte gjennomgang må ta smøre flora. Det kan oppdage ulike mikroorganismer, inkludert kokker som kan komme inn likene sammen med infeksjon. Det er sykdommen av denne art gradvis føre til aktiv bakterievekst, og hvis tid ikke ta den nødvendige behandlingen kan føre til utvikling av farlige sykdommer.

 På grunn av coccal flora


 Å fortsette å utsette deres helse i fare, du trenger å vite om de grunner som kan forårsake cocci i en smøre.
Mikrofloraen i smøre, mening og mulige konsekvenser for organismen.

 •  Promiskuøse. For hyppig skifte av partnere fører til det faktum at før eller senere legemet få bakterier. I denne situasjonen, må du finne en vanlig sex partner og alltid ta vare på en kondom under sex. Dette er også for tidlig seksuell aktivitet.

 •  Oral eller anal sex. Vanligvis i slike tilfeller ikke er beskyttet, slik at de ikke er redd for å bli gravid. Men dette betyr ikke at slik kontakt er ikke mulig å plukke opp en infeksjon. Å nekte kondomet kan bare hvis du er helt sikker på at partneren din er sunt.

 •  Mangelen på hygiene. Trenger å vaske hver dag, akkurat som endring undertøy. Hvis du ikke endrer hver dag, kan vevet begynner å avle bakterier. Kvinner anbefales å vaske i retning av kjønnsorganene til anus til bakterier fra tarmen ikke faller inn i skjeden.

 •  Nylig er det ofte tilfeller hvor årsaken til cocci utstryk onani er skitne hender eller gjenstander.
  Mikrofloraen i smøre, mening og mulige konsekvenser for organismen.

 •  Kvinner kan vises coccal flora hvis de blir ofte utført av skylling hjemme. Spesielt hvis det var ikke før konsultere en spesialist.

 •  Selv antibiotika. Aksept av disse stoffene bør alltid være koordinert med legen din, som du trenger å ta med medisiner som beskytter flora.

 •  Undertøy liten størrelse og syntetiske stoffer. Det er også ønskelig strykes etter hver vask.

 •  Symptomer og behandling


   I utgangspunktet kan alle føle at kroppen hans dukket cocci, vanligvis fordi deres tilstedeværelse er oppdaget av ytre tegn.
 •  En betydelig økning i slimdannelse. De kan sees på undertøy, genital lepper som klumper eller på toalettpapir. De er tykkere og mer tyktflytende.

 •  Color mucus endringer. Utflod er normalt, men de bør være gjennomsiktig. Hvis fargen er gul eller hvit, slik at legemet var bakterier. I tillegg kan kjønnsorganene forlate en ubehagelig lukt som vedvarer selv etter en dusj.

 •  Generelt ubehag. Mikrofloraen i smøre kan manifestere seg som kløe, svie og selv mild smerte.


 • Mikrofloraen i smøre, mening og mulige konsekvenser for organismen.

   Vanligvis for å bli kvitt cocci foreskrive en antibiotikakur. Men begynner å ta dem på egen hånd kan ikke, fordi effekten kan være helt motsatt.
   En erfaren spesialist vil være i stand til å forklare årsakene til og konsekvensene av tilstedeværelsen coccal flora og tildele narkotika som raskt bringer kroppen tilbake til det normale.  
  Kjemiske og folk rettsmidler vasodilaterende handling.
   Forberedelser til vasodilatasjon redusere muskel tone av veggene for å øke clearance i vener, kapillærer og arterier og forbedre blodsirkulasjonen. Kroppen stadig opprettholder denne tone, men forstyrrelser i nervesystemet som kan føre til frustrasjon tone. Det finnes to typer av vasodilatorer som påvirker blodårene på forskjellige måter.   Den første typen påvirkning direkte på nervefibrene og svekke impulser. Den andre direkte påvirker musklene i blodkar.

   Vilkår for vaskulær tone misbruk


   I normale tider kroppen selv regulerer innsnevring og utvidelse av skip. Men noen ganger er det situasjoner som trenger å administrere sin tone av spesialverktøy.

   Det finnes en rekke sykdommer som påvirker denne prosessen:


   Hypertensjon. Høyt blodtrykk kan være assosiert med øket tone i både sentrale og perifere kar. Hvis du ikke tar nødvendige tiltak hypertensjon kan oppstå komplikasjoner.
   Angina forårsaket av spasmer av blodårer i hjertet.
   Fedme har en direkte innvirkning på å øke trykket. Følgelig bør en person med dette problemet jevnlig ta piller vasodilatorer.
   Mentale. Selv triviell depresjon kan forårsake vaskulær tone på grunn av det faktum at stress direkte påvirker dreven muskelkontraksjon.
   Diabetes og andre metabolske forstyrrelser.


  Kjemiske og folk rettsmidler vasodilaterende handling.


   Liste over legemidler


   Moderne farmakologiske industrien produserer mange stoffer som kan påvirke blodårene og utvide dem. Disse verktøyene kommer i flere former.
 •  Påvirke nervefibrene. Som et resultat av å ta disse stoffene normaliserer nervesystemet og blodstrøm er stabilisert. Disse stoffene inkluderer validol, reserpin og tilsvarende medikamenter.

 •  Operere på musklene i veggene i blodårene. Disse inkluderer papavyryn og dibazol.

 •  Forberedelser blandet. Som navnet antyder, har de ikke bare påvirker nervesenter og fiber, men også på samme fartøy. De vanligste legemidler av denne typen - nitroglyserin.


 • Kjemiske og folk rettsmidler vasodilaterende handling.


   Folk rettsmidler for vaskulær tone


   Selv om disse stoffer kan anvendes som den primære metode for behandling, og bare spiller en støtterolle i terapi. I alle fall bør du ta kontakt med legen din på forhånd fordi noen urter kan være uforenlig med inntak av kjemiske stoffer.
 •  Suppen vendelrot, hagtorn, periwinkle eller hassel bark. De kan godt gjøres hjemme, Gulf of kokende tørt gress som du plukket selv eller kjøpt på apoteket.

 •  Urtete som har et stort sortiment selges i alle apotek og brukes for regulering av vaskulær tone.

 •  De fysiske effekter på kroppen. For eksempel kan du herde kroppen din strømme, bading i hull eller turer til bad og sauna.

 •  Den samme virkning på vasodilatasjon av hjernen med trening.

 •  Små mengder alkohol reduserer også vaskulær tonus og forlenge dem.


 • Kjemiske og folk rettsmidler vasodilaterende handling.

   Tar noen medisiner som er i stand til å regulere vaskulær tone bør begynne først etter et besøk til legen. Narkotika preparater kan forårsake uønskede effekter og overdose kan også være farlig for kroppen.
   Det samme gjelder folk rettsmidler. I alle fall er det bedre å styrke kroppen og forberede seg for at alder redusert vaskulær tonus og de trenger ekstra beskyttelse.  
  Яндекс.Метрика