Forfatter: Oksana Litvinov
Kokosolje for ansikt: effektivitet, egenskaper og kjennetegn ved bruk
 I moderne kosmetikk brukt en rekke hjelp av naturlig opprinnelse. Disse inkluderer kokosnøttolje og ansikt. Hva er det og hva er bemerkelsesverdige egenskaper?
 Nyttige egenskaper
 God kvalitet olje med kokosmasse ved kaldpressing pre-tørket kopra, som til slutt lar deg fullt bevare alle sine gode egenskaper. Imidlertid er denne metode ikke er økonomisk lønnsomt, siden det innebærer en meget liten utbyttet til 10%. Derfor oppnås ved hjelp av olje er dyrt. Men hvis du er interessert i å søke kosmetikk, og er du ute etter dette produktet for å gjøre ansikts bedre ikke å spare penger og kjøpe det det.
 Kokosolje inneholder verdifulle fettsyrer (laurin, myristin og flere andre). Takk til dem, er det lett absorberes inn i huden, mykgjør, og gir glatt og fløyelsmyk. Dette produktet har utmerket ernæringsmessig verdi, så det anbefales å aldrende hud.
 Meningsskjønnhets
 De fleste eksperter anbefaler kokosolje som en naturlig allergivennlige produkt som er egnet også for følsom, utsatt for irritasjon av huden som en beroligende effekt. Tilbakemeldinger fra de som brukte det, er det bekreftet. Men det er en høy kvalitet raffinerte produkter, ellers kan resultatet skuffe deg. God Coconut Oil godt nærer huden, opprettholder fuktighetsbalansen i lang tid, kan glatte ut fine linjer. Det toner opp huden. I tillegg sier mange kosmetologer at dette verktøyet skal bruke de som går til stranden eller solarium som det bidrar til å beskytte huden mot de negative virkningene av ultrafiolett lys og tillater sikker brunfarge.
 Coconut Oil: ansikts
 Det er flere måter å bruke. I utgangspunktet olje er effektive nok, og ren. Dens anvendelse i dette tilfellet ser ut som en del av smør skal festes til huden. Det begynner nesten umiddelbart for å tine litt, deretter distribuere et tynt jevnt lag den over ansiktet og halsen. På denne måte kan olje brukes som et beskyttende solkrem og vind eller nattkrem.
 Imidlertid kan kokosolje blandes med andre kosmetiske og eteriske oljer i ethvert forhold. Det kommer an på hvilke verktøy du bruker. Generelt, anbefaler ekspertene å ta en del kokosolje i to deler lenger. Til sin blanding, kokos må først smelte, og deretter legge de resterende ingrediensene. Så hjemme kan gjøre en krem ​​for massasje verktøy eller masker.  
Massasje i osteochondrose av livmorhals
 Noen diagnostisert med osteoporose er under medisinsk tilsyn. I den endelige bekreftelse av diagnosen er ment ikke bare behandling, men også massere livmorhals Osteochondrose. Osteochondrose - er en sykdom som skal behandles er diversifisert, noe som betyr at ingen ytterligere behandling i hjemmet er nødvendig.

 Self-massasje hjemme


 Gjennom massasje hjemme, presset musklene slappe av, bedre blodtilførselen til mellomvirvelskiver og ryggrad. Kombinere massasje basseng, utvinning prosessen mye raskere. Men akutte smerter det er umulig å gjennomføre.
 Hjem selvtillit massasje kan gjøres på:

 Isjias.

 Ryggsmerter.

 Hodepine.

 Massasje i osteochondrose av livmorhals gjort lett, bare fingre og uanstrengt beveger seg fra sentrum ned, til periferien.

 Massasje teknikk Lett stryking i en rett linje fra baksiden, beveger seg til skulderleddet. Bytter på hver hånd i 3 minutter.

 Rubbing muskler fra topp til bunn, fra nakken til skulderleddet. Bytter på hver hånd i 3 minutter.

 Elting sirkulær bevegelse fra nakken til skulderleddet. Bytter på hver hånd i 5 minutter.

 Massasje humper på øret skjell ring finger.

 Masser side av halsen. Denne massasjen slapper musklene.

 Stivhet kan fjernes, noe som gjør slag fra underkjeven til krageben overskriften. Bytter på hver hånd i 4 minutter.

 Kopping massasje cervical Osteochondrose


 Cupping massasje er basert på refleks effekt, med et vakuum i banken. Under påvirkning av vakuum er kraftig rush av blod til åstedet massasje, aktive utvinningsprosesser forbedrer dramatisk blodsirkulasjon, økt vitalitet, tog muskler og forbedrer elastisiteten i musklene i nakke og rygg.
 Kurset består av 6 behandlinger, bør hver vare i minst 10 minutter. Siden det er vanskelig å holde sine egne, så en massasje med osteochondrose i livmorhalsen bør noen fra hjemmet.
 Nakke og rygg smurt med olje og massert lys. Bevegelse rettes banker med en strøm av lymfe og blod, og derved ovenfra og ned. Jar skal bevege seg smidig og sakte slette siksak, sirkler, rette linjer. Etter fremgangsmåten er det viktig å hvile i sengen.  
Fotmassasje

 Fotmassasje hjemme


 Før bør gjøres massasje FotbadÅ behandle den eneste av føttene med pimpstein og fett krem.
 1. Sitt på en matte i tyrkisk gjemt under sine føtter. Slå en fotsåler opp og kraftig gni tærne mellom hendene, forsiktig trekke dem posmykayte.
 2. Opphold i den samme startposisjon, intenst gni foten. Opprinnelig massere hennes fingertuppene, palm kanten og deretter til slutt - knyttneve. For mer effektiv fotmassasje etter rubbing neven, kan den håndtere en blyant viskelær, og en stiv børste med naturlig bust.
 3. Etter en intens massasje forsiktig gni sålene. Gradvis økende trykk, gni sålene først, og deretter den bakre delen av foten til fremveksten av resistente rødhet. Fullføre dette trinnet lett stryking massasje av foten.
 4. Masser din fot tuppene, flytter fra hælen til tærne og rygg. Alternativ stryke, rubbing og trykke på. Deretter Bekjemp fot fingertuppene til å vise en følelse av vibrasjon.
 5. For å hindre presse håndflatene flatt kanten av foten som var langsgående zapadyntsi.
 6. Dra forsiktig opp hver finger. Rotere hver tå klemming mellom tommelen og pekefingeren, rotere dem flere ganger med klokken og gjentatte ganger - mot.
 7. Sett foten på en hard overflate og massasje i sirkelbevegelser med fingrene tilbake av foten og sidene mellom fem fingre.
 8. sirkulære massasje bevegelser gjentatte ganger gå på såler fingrene i retning av tærne til utvinning.
 9. 10-12 ganger roll fot først klokken og deretter - mot.
 10.Zavershit lett massasje slag føtter.  
Hvordan du utfører massasje med flate føtter i barn
 Mange foreldre liker å stryke hennes baby på bena, men ikke alle av dem vet at dette er et svært nyttig element massasje. Med stryke beina, blir barnet ikke overføres bare positive følelser og kjærlighet, men også forbedrer blodsirkulasjonen, zihrivayutsya lemmer. Massasje - alvorlig Assistant på flat, men det viktigste å vite nøyaktig hvordan du gjør massasje med flate føtter i barn.

 Fordelene med massasje med flate føtter


 Den aller første grunnen er flate svake muskler og leddbånd i fot bue. Massasje påvirker forbedre blodstrømmen til ekstremiteter, forbedrer muskelkraft, og tvinger dem til å fungere bedre. Hvis massasje utføres i forbindelse med terapeutiske øvelser, vil musklene i foten være fysisk utviklet, og de er ikke veldig flat. Det er hvordan å massere med flate føtter i barn avhenger av hvordan utviklingen av musklene i foten og tærne.
 Prosedyre massasje slapper musklene i bena, noe som er svært viktig for barn med nevrologiske problemer for barn med økt muskeltonus. Ved konstant spenning slitne muskler, svekket, og som et resultat er ikke støttet bue som fører til patologi flat.
 Massasje ben hos barn opp til fem år vurderes Massasje og holdt for forebygging. Men etter fem år, når flate føtter er diagnostisert utnevnt spesielle massasje ben og føtter.

 Massasje med flate føtter i barn - hans metode for


 Bevegelse massasje som starter fra tibia, den indre delen. Akilles Processing og forsiktig massert den ytre side av det nedre ben til barnet. Deretter flyttes aktiviteten til baksiden av foten, den eneste returnerer til baksiden av leggen, gastrocnemius muskel og tilbake til basen. Man kan bruke andre fremgangsmåter for terapeutisk massasje, men det anses å være den mest effektive.
 Massasje med flate føtter i barn starter alltid med stryke hendene, og slutten er enklere og mer avslappende, kjører baksiden av hånden. Massasje ender bare stryke hendene.
 Det er viktig å vite at massasje ikke er tillatt for alle barn. Indikasjoner er, dersom barnet har hudproblemer, vaskulær sykdom. For maksimal effekt massasje på flat for å prestere bedre av en spesialist. Hjemme kan du bruke piggete baller, massasje matter.  
FotmassasjeMassasje-sliping
Hvis føttene er sunt, at ingen åreknuter, blodpropp og vaskulær "stjernene" nyttig hardt massasje massasje mitt eller håndkle. Hva fotmassasje i retning av fingrene til baken sirkulære massasje bevegelser så lenge huden er ikke rød. Føttene kan gni hardt, ben og lår - mindre intensivt, fordi huden er mer delikat og følsom. Etter en fotmassasje bør smøre nærende krem. Denne prosedyren, som utføres daglig, forbedrer blodsirkulasjonen, styrker huden og blodårene og hindrer dannelsen av tegn på cellulitter på lårene.
Fotmassasje
Mange kvinner uttrykte bekymring om cellulitter. Ugly "appelsinskall" hud lår reduserer selvtillit av kvinner og kan føre til utseendet selv komplekse. Mange tror at cellulitter kan ikke bli kvitt, men det er ikke. Regelmessig trening, god ernæring, massasje og anvendelse av avanserte cellulitt produkter er i stand på kort sikt for å redusere dens manifestasjoner, og deretter gjøre dem helt usynlig. Massasje er utført på samme måte som beskrevet ovenfor fot massasje. Bedre gjøre det en massasje hanske, studded ball eller spesiell massør. Fra kneet til hip utføre en sirkulær bevegelse, prøver å fange opp all huden, så lenge inntil rødhet. Anti-Cellulite midler skal brukes under massasje eller etter, avhengig av instruksjonene i håndboken. Det er viktig å ikke gjøre for intense bevegelser, eller kan ha mindre blødninger fra skadede skip.
Self-massasje føtter
Selv massere føttene komfortable å holde sitter. Du kan sitte på sofaen eller på gulvet. Prøv å slappe av musklene så mye som mulig. Påfør til palm massasje olje eller rik krem ​​og jevnt over overflaten av hans føtter. Bena arbeider fra toppen og ned - fra hofte til ankel.
1. Mash store lår muskel, alternerende ulike massasjeteknikker: stryke, rubbing, elte og vibrasjon. Siste opptak er lett å hanke med fingertuppene til fots, og skaper en følelse av vibrasjon.
Massere låret av en eller begge hender samtidig, flytte opp fra kneet til lysken.
Deretter fortsetter å massere de indre, bakre og sideflater av femur. De grunnleggende teknikker for massasje disse områdene - rubbing og elting. Bevegelsesretningen er den samme som for en stor massasje femorale muskler fra kneet til lysken.
Deretter massere forsiden av låret. Muskel rub, holder henne vekselvis en, så den andre armen. Følgende metode - klemme. Med hendene bevegelige ytelsen av flere imaginære linjer parallelle med hverandre. Så en eller to hender skyve polukruzhnoe eller periodisk cross-elting. Fullfør foran lår massasje og stryke hjernerystelse.
Lår massasje, alternerende teknikker stryke, elte og trushennya. Husk at all trafikk skal rettes oppover - fra kneet til lysken. Komplett massasje av låret stryke.
2. Treat kneet. Sett deg ned, bøye beinet ved kneet samlet seg i rett vinkel. For enkelhets skyld må det bli satt på en lav benk. Massere kneet mot popliteal fossa. Påvirker ikke kneskålen, kan du skade skjøten. Start med massasje slag, deretter gå videre til å gni sideflatene i kneleddet. Prøv å bevege seg i alle retninger. Gni kneet kant eller base av håndflaten, børste eller kam neven. Komplett knær stryke massasje og deretter gjentatte ganger bøye og rette kraftig beinet ved kneet.
3. Det neste trinnet - etappe massasje. Det kan gjøres sittende eller stående. I alle fall bør benet bøyes ved kneet. Shin massert av to hender, ved hjelp stryke, klemme, polukruzhnoe og periodisk cross-elting. Bevegelsen skal rettes oppover - fra fem til popliteal fossa.
Til lavere etappe massasje mer effektiv mix to forskjellige mottak. For eksempel, en hånd elting følge, og den andre - stryke.
I massasje etappe nyttig å inkludere et mottak som risting - gir vibrasjonsbevegelses muskler fra side til side.
Komplett etappe massasje slag rettet fra ankelen til kneet.
4. Gni forsiktig akillessene. For enkelhets lene fem meter på kneet massert bena gratis.
5. Vær spesielt oppmerksom på foten. Fotmassasje er anbefalt i sittende stilling. Start med sirkulære rubbing, deretter gå videre til sirkulære bevegelser. Prøve masserer hele overflaten av foten. Flytt fra tærne til hælen. Deretter følger hrableobraznыe stryke.
Den eneste massasje base av palme, knyttneve eller finger bein. Ankelen behandle slag og schyptseobraznыm rubbing.
❧ Fotmassasje er praktisk å bære med spesielle helsevesenet enheter.  
Яндекс.Метрика