Marine brygge te maneter, japansk livmor - er bare noen av de menneskene som kalles unik gammel kropp. Kombucha er ikke bare brukes som en vanlig drink (han har en behagelig smak og perfekt slukker tørsten), er det også brukes til å forebygge og behandle ulike sykdommer. Kombucha er meget bra for akne og kviser, betennelse i tannkjøttet, søvnløshet, såvel som sykdommer i mage-tarmkanalen. Mange bruker denne drinken som en måte å gå ned i vekt. Det samme sopp ligner en sopp cap det vanlige, men te er mer lagdelt og slimete. Te ekstrakt er rik på vitamin B, C, PP, mineraler, fettsyrer, inneholder sukker og koffein.


Kombucha for vekttap


 Kombucha har unike egenskaper. Takket være de sunne bakterier - probiotika forbedrer fordøyelsessystemet, og behandling av proteiner og fett raskere. I tillegg te sopp giftstoffer fra kroppen. Dermed hjelper deg å fordøye mat, ikke somle skadelige stoffer i kroppen og fremmer vekttap. Spesielt fordi Kombucha reduserer appetitten og hjelper takle overspising. Vær også oppmerksom på at te brygg hjelp fjerne overflødig væske og forfriskende hele dagen holder kroppen i god form. Det er perfekt for de som ønsker å gå ned i vekt, kosthold og observere.

 Hvordan å forberede en drink te sopp For å fremstille drikken behovet for å rense et stort tre-liters glasskrukke. Hun skulle helle, men ikke til kantene (15 -2 L) søt grønn eller svart te (når den er varm, gi det kult). Deretter slippe inn i banken allerede spylt med vann fra vannkokeren sopp. Nå drikke igjen i en varm ikke veldig lyst sted, vekk fra vinduet og vente en uke. En gunstig temperatur 25 grader. Hvis under 17 grader, synker aktiviteten av soppen. Når brygg er klar, er det filtrert, helles i en annen krukke og legg i kjøleskapet. Soppen sender ikke ut, og igjen forberedt starter. Det er verdt å merke seg at krever regelmessig badehette. Til soppen ble drept for å beholde de gode egenskapene av sommeren vannet skal renne hver 2-4 dager, 5-6 dager i vinter.

 Alternativene for tilførsel av te sopp veldig mye. Men i utarbeidelsen av urte bukett bør ta hensyn til at han ikke liker eteriske oljer, og listen skal slettes bergamot, salvie, kamille og oransje.

Kombucha for vekttap


 For de som ønsker å gå ned i vekt infusjon av te sopp må ta en dag i seks kopper. Ett glass i en halv time før et måltid og to timer etter. Noen råd, gjøre et par slurker på tom mage, noe som kan utløse halsbrann og økt appetitt. Derfor, for ikke å skade kroppen, men likevel gi ham til fordel for, det beste alternativet ville være å bruke 200 ml drikke en halv time før frokost, lunsj og middag. Det viktigste å huske på at te brygge er ikke tilrådelig å blande seg med mat, fordi han straks innlede reaksjon med mat og begynne å bryte ned sin infusjon snarere enn en naturlig prosess.

 Reproduksjon te sopp Wonder sopp kan dele med familie og venner. Sann Først må vi vente på den store cap sopp begynner å dele seg. Bunnlokket vil tynne andre lag. For å unngå skade "barnet" for å skille det bør være svært forsiktig og langsomt. Etter delingen av den nye sopp bør plasseres i en annen bank med søt te, er slanking grønn te anbefales å bruke (det forbedrer de helbredende egenskaper). Et par uker plivochka tynn tykkelse og finner en full oversikt over soppen. Og før du tenker å gi det videre til sine venner, sammen sopp ikke glem å feste instruksjonene for bruk og ta vare på ham.

Kombucha for vekttap


 Bivirkninger og kontraindikasjoner Personer som lider av diabetes, er det bedre å gi opp drikke fordi den inneholder sukker. Vil ikke råde det og de som surhet. Kontraindisert som magesår, gikt og soppsykdommer og ammende mødre, gravide, folk som lider av blodtrykk, nyre og lever. Mennesker med lavt blodtrykk bør være forsiktig med Kombucha nastoyannom i grønn te. Det var også tilfeller der te sopp forårsaket allergier og fordøyelsessykdommer. Men folk med syke tenner helst etter hver bruk for å skylle munnen med vann å drikke, eller syre og sukker kan skade dem. Bare husk at Kombucha kan fungere som et avføringsmiddel.

 Når du tar noen medisiner, bør holdes mellom et mirakel pille og drikke. Minst to timer skal passere før og etter å ha tatt medisinen.

 I et notat! Klar til å drikke bedre sive gjennom flere lag med gasbind. Hold te brygg bedre i kjøleskapet, det er deilig. Overvåke helst drikke en uke, men du kan prøve på den fjerde dagen. For ikke å glemme den første dagen av forretter og ikke overdriv sopp, bedre registreringsdatoen for bladet. For en nyfødt, en tynn sopp før det vokser mye vann strømmet inn i banken ikke trenger en litt mindre enn en liter er tilstrekkelig.  
 Det finnes ulike metoder praktiseres for vekttap: alle typer mirakel diett forbedret opplæring i gym, koding og andre. Hver har sine fordeler. Men vi ønsker å snakke om en så enkel metode som urter. Den kan brukes som et godt og effektivt tillegg til hvilken som helst metode, og kan bli separert fra andre metoder. Det er mange planter skapt av naturen for vår helse. Det skal bare være i stand til å bruke dem. De er tilgjengelig over disk, de er billig og kan bli innhentet av, så vil det passere gratis.


Urter for vekttap


 Vær oppmerksom på at det er flere grupper av gress, som takket være sine egenskaper, kan bidra til vekttap. Velge deres behov basert på de egenskaper og spesifikke problemer i kroppen. Det er lurt å oppsøke lege hvis du er usikker på hvorfor du er overvektig. Uhemmet mottak som fikk urter i store mengder kan forårsake organisme så mye skade som ukontrollert medisinering.

 Typer av Herbal Slimming Alle vet at hovedproblemet for mange overvektige mennesker - økt appetitt. Det er vakre planter som kan redusere det. Det linfrø, kvann, marshmallow rot. Disse plantene utgjøre på de indre veggene i magen underlag, som for øvrig har en terapeutisk effekt, og hjernen mottar et signal om at magen er full, noe som resulterer i en person ikke vil. Spirulina fungerer litt annerledes: det sveller i tarmen, men kroppen får et signal som spiste. Også litt kjedelig appetitt, sammen med andre nyttige egenskaper, fennikel og nesle. Misbruk planter som reduserer appetitten, ikke. Få mat kroppen har fortsatt til, men ikke uønskede kalorier og protein, vitaminer, det er et balansert kosthold. Da vekttap vil være vellykket uten tap av energi og helse.

 Ofte overvekt ledsaget av forstoppelse. Overvekt er så resultatet av slaggende organisme. Selvfølgelig, planter som reduserer appetitten, vil også være en liten mengde i dette tilfellet nyttig, men bør fokusere på urter med lakserende effekt og gjenoppretter fordøyelsessystemet. Hvis maten begynner å bli fordøyd godt og skadelige stoffer vil bli raskt fjernet fra kroppen vekten av personen er også tilbake til normalt hvis, selvfølgelig, ikke vil komme overflødige kalorier. Ha en avførende effekt buckthorn, lakris, anis, fennikel, spisskummen. Men de bør ta en liten sum til ikke forårsake kraftig irritasjon i mage og tarm.

 Noen ganger akkumulering av overflødig væske forårsaker svelling og fedme. Dette betyr dårlig ytelse av nyrene og urinblæren. O overflødig væske fra kroppen kjerringrokk, burdock, blader tyttebær, bjørn ører, plantain. Ta dem du trenger enda mer nøye, spesielt personer med alvorlig nyresykdom, med steiner. Trenger konsultasjon. Alvorlig dehydrering kan også føre til død person, og behandling av nyrestein laget bare under medisinsk tilsyn.

 Noen ganger dårlig fungerende lever og galleblæren, fører dette til dårlig fordøyelse. Bile er nødvendig å ta urter: berberis, immortelle, løvetann, mais silke. Dette vil bidra til å eliminere overflødig vekt.

Urter for vekttap


 Det er urter som øker energiforbruket og dermed bidra til vekttap. Dette ingefær, rosmarin og andre. Men deres mottak må også være forsiktig - de øker appetitten. Hvis du har det, og så opphøyet, er det bedre å forlate denne metoden for vekttap.

 Ofte apoteket selge spesielle fytosborы som fremmer vekttap. Hvis du velger å bruke dem, må du først fortsatt lese at den inneholder urter og kombinere dette med sine helseproblemer. Etter fytosborы opprettes vanligvis for den gjennomsnittlige person. Kanskje du for tiden fitozbir ikke helt passer bedre se etter en annen.

 Fytosborы slanking Tradisjonell medisin anbefaler følgende fytosborы for vekttap:

 •  Ta bjørnebær blader (80 g), bjørkeblader (10 g), mor og stemor blader (10 g), hell den ene delen av blanding av 20 g kokende vann, sil og ta 1 ss. to ganger daglig før måltider i morgen og ettermiddag.

 •  Ta fruktene av persille (20 g), løvetann rot (20 g), rot Geitvedslekten (60 g), fennikel frukt (20 g). Hell to bord. spoon blanding av 05 liter kokende vann i 30 minutter, drikke om morgenen på tom mage.

 •  Ta svarthyll blomster, kamille, fennikel frukt, mynte, lime blossom (20 g), hell kokende vann, hvis volum bør være 20 ganger mer. 15 minutter for å varme opp i et vannbad. Drikk 2-3 ganger om dagen i en glass.


 •  Disse er fytosborы kan prøve å gå ned i vekt. I fytosborah brukte urter som har noen nyttige egenskaper, i tillegg ta hensyn til kompatibilitet som svært vanskelig å gjøre ved å plukke en urt. Denne fordelen Phytomixture.

  Urter for vekttap


   Til et godt resultat   For å oppnå bærekraftig vekttap resultater, i tillegg til bruk av urter, trene og gi kroppen din minst moderat mosjon, ikke pass, vurdere antall kalorier spist mer lean på frisk frukt og grønnsaker, som inneholder vitaminer virkelig trengs av kroppen . Det er også nødvendig å drikke rent vann i store mengder, særlig ved bruk av et vanndrivende urter.


  Яндекс.Метрика