Kompatible blod grupper når planlegger graviditet

 Par som drømmer om en baby, ikke undervurdere spørsmålet om blodgruppeidentitet: denne "tingen" oversett, kan hindre normal graviditet eller bli en trussel mot livet til det ufødte barnet. Med moderne medisin problemet kan bli minimalisert til en viss grad.


 "Blood" problemet, eller som bestemt kompatibilitet


 Blod av oss rent personlig. Men blodet av alle menn uten unntak inneholder spesielle proteiner, der forskere kan deles inn i flere grupper, den mest vanlige.

 AB0-systemet

 Basert på tilstedeværelsen av spesifikke protein antigen A, B eller begge gir fire blodtyper: 1., 2., 3. og 4. hhv. Hvis det ikke er noen proteiner - en gruppe I (0), proteiner er type A - II (A), proteiner tilstede i type - III (B) som er forbundet både antigen - IV (AB).

 Systemet Rh faktor

 Blod inneholdende Rh-antigen kalt Rh-positive eller Rh-antigen i fravær av Rh negativ.
 Disse systemene er konstruert basert på et sett av spesifikke proteiner på overflaten av røde blodceller. I hvert par av antigen-antistoff opprettet natur - protein element som er tiltrukket av proteinet, og dermed ødelegge den. Humant blod lagret antigener på de ytre vegger av erytrocytt-celler og deres tilsvarende antistoffer - plasma. Dermed er disse elementer ikke tegnet, sikre levedyktighet av erytrocytter.
Kompatible blod grupper når planlegger graviditet


 Hvordan blod uforlikelighet av mor og barn


 Hvis mors blod inneholder en viss antigen (A, B eller Rh antigen), vil deres tilstedeværelse i barnets immunceller av kvinnekroppen godta en utenlandsk tilstedeværelse (fiendtlig innstilt til dem) komponent. I denne forbindelse, morens blod opp tilsvarende antistoffer mot proteiner prytyanutsya erythrocyte celler gutt (han fikk fra sin far) og ødelegge dem.
 Vær oppmerksom! Konflikt blodtype forekommer i sjeldne tilfeller! Den mest "problematiske" i denne forbindelse, bør en andre blodgruppe antigen A. I de fleste tilfeller gruppe uforenlighet oppstår fra det faktum at paret ikke er egnet til hverandre Rh-faktor.


 Når det er fare


 Ved fastsettelsen av kompatibilitet av blod foreldre Rh faktor når du planlegger graviditet bør styres av følgende regler:
 Rhesus faktor for kvinner og menn er identisk - perfekt kompatibilitet for unnfangelse.

 •  Den positive Rh faktor negativ fremtid far og en forventningsfull mor - i konflikt med den videre utviklingen av komplikasjoner. Et barn arver Rh faktor foreldre med skiltet "+". Når den kvinnelige kroppen vil føle nærvær av fremmede proteiner, han umiddelbart nøytraliserende antistoffer til å skape sitt forsvar - graviditet kan ende i spontanabort.
  Kompatible blod grupper når planlegger graviditet


 •  Det er svært sjelden at foreldre avvik AB0-systemet og blodtype. I gruppe II barnets fars blod av protein A, mens i sin mors første blod. Situasjonen utvikler regisserte inkompatibilitet foreldre Rh faktor.


 •  Foreldrene er bærere av blod med samme Rh faktor, men ulike grupper (unntatt andre ektemann) - ingen fare for uforlikelighet.


 •  Kompatibilitet og transfusjon


   For blodgivning kompatibilitet av giver og mottaker er avgjørende.
   Hvis pasienten transfundert blod antigen som ikke er i hans blod, vil begynne en real konfrontasjon celler - menneskelivet er truet. Antigen donor begynner å ødelegge fremmed protein for en mottaker. Som et resultat av røde blodceller flette inn i en viskøs masse, og pasienten dør.
  Kompatible blod grupper når planlegger graviditet

   Donor blod bør ikke inneholde proteiner som ikke er i blodet til den syke. Derfor:

 •  1-th (0) gruppe egnet for overføring til alle mennesker uten unntak;


 •  2. (A) passende mottakergruppe A antigen - en andre (A) og fjerde (AB);


 •  Tredje (B) gruppe møter tredje (B) og fjerde (AB);


 •  4. (AV) - den "lunefulle" fordi donor til mottaker må angis utelukkende for fjerde (AB) blodtype.


 •  Også, ikke glem Rh kompatibilitet, som giver og mottaker må være identiske.
   Når du planlegger en graviditet, Rh uforenlig fremtidige foreldre bør ikke fortvile på grunn av frykt for helsen til barnet. Tross alt, kan barnet få både positiv og negativ Rh faktor. Det er ingen bekreftede opplysninger som absolutt alle tilfeller av inkompatibilitet mors kroppen ikke ta barnet med "upassende" struktur av røde blodceller. I tillegg lar mulighetene for moderne medisin strengt kontrollere risikoen for inkompatibilitet og minimere trusselen om prenatal og postnatal skader på barnet.
  Hvordan visuelt redusere bryst?
   Når det gjelder bryster, ingen likegyldig. Både menn og kvinner selv har mange meninger, preferanser, smak, som kan være kort og klar oppsummering redusert til ett: "Jo mer - jo bedre." Som enhver kategoriske dom, er dette uttrykket misvisende. Enhver eier av store bryster bekrefte at denne gaven av naturen har ikke mindre av en problemfri enn en glede, og ikke nekte å visuelt redusere bryst. Spesiell omsorg og bekymring for store bryster jenter lære av sin ungdom, men dette opphever ikke behovet hver dag for å se etter måter å visuelt redusere bryst gjennom klær, tilbehør og andre stilistiske virkemidler. Vi er glade for å dele med deg denne erfaringene med vakre kvinner, men for stor (i deres syn) fôring. Stil og Mote for store bryster
   Det bare så skjedde at de aller fleste kvinner ikke ønsker å redusere og forstørre brystene. Jenter fra første og andre bryst størrelse engang drømme å gjøre brystene å behage menn seg og oppfyller kravene i modeller magasiner. Men det finnes kvinner som liker å være det motsatte: big bryster hindrer dem å være som en tenkt ideell. Etter en god figur - en figur proporsjonal. En altfor store bryster gir andel i samme grad som for lite, bare forvrenger dem ellers. Og effektiv løsning på problemet må søkes i seg selv. Så hva andel - nøkkelen til synskorreksjon av brystet.
   Dessverre har skolene ikke har klasser stil, og ikke hver familie kan lære en jente til å kle seg riktig basert på egenskapene til figuren. Det viser seg at hun vokste opp med store bryster kjøper de samme klærne som hennes mer slank kjæreste. Hun velger hva som er moteriktig, men ikke hva det passer. Men aldri for sent å revidere garderoben og bli kvitt det du ikke dekorere. Her er en liste over ting som du ikke skal bruke kvinner som ønsker å visuelt redusere bryst:
   Bluser, bukser og noen gensere med dyp utringning. Den maksimalt tillatte dybden på kuttet bør være dekker hul brystet.
   Skjorter og bluser med svært lite uønsket kutt også - de kan ikke balansere volumet bodice. Det inkluderer også T-skjorter og "Polo".
   Klær med store dekorative detaljer i bodice område: smekker, lommer, volanger, programmer og så videre P. Inkludert - lyse som trekker oppmerksomheten bildene på brystet, spesielt orientert horisontalt..
  Hvordan visuelt redusere bryst?

   Volum Strikk, gensere, jakker og andre varme strikkeplagg. Ting med fluffy "Angora" ull.
   Alle klær i oblypku, trange skjorter, skjorter, kjoler.
   For bred måte, "kapper", danner en rett silhuett fra brystet til bunnen.
   Kjoler og bluser i stil med "Empire", dvs. med høy midje og kuttet under brystet.
   Skjorter og bluser med opphovnet ermene og klumpete, visuelt øke skuldrene og hele overkroppen, lommelykter, puff, ermer med volanger.
   Klær laget av sateng og annen skinnende, glitrende blanke og skinnende stoffer, øker optisk volumet av kroppen.
   Jakker: dobbeltspent og enkelt knapp. Klassiske modeller med flere knapper på rad, kan du forlate.
   Kortfattet skjorter, bluser, gensere, bukser, T - kort sagt, alle de "topper" lengde visuelt utvider silhuett.
   Bunnen er også viktig når det gjelder andelen og harmoni. Å forbedre den "fordel" mot brystet, gi opp de smale bukser, skjørt, Slinky maxi-skjørt, kjoler og lignende klesplagg.
   Hvilke klær visuelt reduserer bryst?
   Nå som du forstår hvilke klær - "fienden" store bosomed kvinner venstre for å finne ut hvilke ting kan betraktes som "venner". Hvis du ser, er de ikke så lite, så også begrense sine klær trenger ikke å. Dessuten er det meste klær, som kalles en grunnleggende garderobe. Så du bygger opp din stil på en måte at det vil bli grunnlaget for kvalitet, ikke ut av mote ting i klassisk stil. Utfylle og dekorere deres tilbehør kan rett og slett uendelige. Så, hva stylister tilbyr å visuelt redusere bryst
  Hvordan visuelt redusere bryst?
  1.  Fylle bensin bluse. I bukser eller skjørt - spiller ingen rolle. Mye viktigere er at måten du oppretter en silhuett "timeglass" nær perfekt. Hvis du ønsker å ha på seg en bluse eller skjorte slitt velge modellen ikke kortere enn midt på låret. For at dette ikke minne hoodie bluse fra hennes sider skal ikke være noen kutt eller nederste knappen på noen knapper.
    Bære en kjole. Først, det er ingenting mer vakker og feminin (ikke tror meg - spør menn). For det andre er det et uendelig antall stiler av kvinners kjoler. Du må de skape poluprylehayuschyy silhuett, ikke for løst, men ikke begrenser bevegelse. Som for lengde kjoler, det avhenger av vekst. Ved montering titt i speilet og se på hvilken lengde hem figuren din er mest grasiøs. I de fleste tilfeller skjer det med midi kjoler til midten av kneet eller under.
    Bruk sporet. Denne klassiske sartorial mottar en dyktig ytelse gjør underverker med den kvinnelige figuren. I tilfelle du møter et stort mål å visuelt redusere bryst, er det ingenting bedre enn klar dyp groove. Avhengig av stilen av klær, kan de plasseres på brystet horisontalt (fra underarm til sentrum), vertikalt (topp til bunn eller fra bunn til toppen av skulderen til midjen) og i midjen og hoftene.
    Kutt og krager - moderat. Dette betyr at de begynner å skjule brystene (hul), men ikke dekker nakken og kragebeinet. Et godt alternativ - V-hals, noe som ofte forekommer i strikkede plagg. Oval, semi-sirkulære cutout si, men det er viktig å finne en god balanse mellom sin dybde og bredde. Det er bedre å gi preferanse krage Schalke forskjellige varianter og forhøyede hengeren krager skjorter.
    Slitasje bukser fakkel. Skjøte ben fra kneet kan begynne, som i den klassiske havet "flare" eller bedre. Klassiske rette bukser også være i orden. Vær forsiktig med piler - må de være perfekt tilpasset bredden på hoftene. Utvidede bukser er i stand til å balansere på figuren og dermed visuelt redusere bryst. Disse kan blusset jeans og bukser med mansjetter og overlapp i stil med Marlene Dietrich.
    Forretning klær Kontor er også i stand til visuelt å redusere brystet. For dette jakken bør ikke være kortere enn lengden av hylsen senkes for hånden. Button knappene på jakken - det bør være minst to. Jakken kan erstattes cardigan. I tillegg bidra til å redusere brystbeltet over cardigans og / eller vyv'yazanyy vertikalt mønster på den.
    I tillegg jenter med store bryster veldig befit kjoler og skjørt med bred hem, bell, tulipan, trapes, Soncekliosh og A-silhuett.
    Undertøy for store bryster
   Hvordan visuelt redusere bryst?
    Når det kommer til hvordan man skal oppnå dette, eller at visuell effekt, er vi først og fremst snakker om klær. Men for kvinner med store bryster er veldig viktig å ikke bare resultatet, men også den fysiske komfort. På den ene side er det nødvendig for helsen til brystet. På den annen side bidrar den riktige typen av undertøy også visuelt å redusere brystet under klærne. Her er de grunnleggende reglene for valg av undertøy for store bryster:
    Mote jeans med push-up effekt "laget spesielt for brystforstørrelse på grunn av dem, uansett hvor Gilles, bør du bli forlatt. Erstatte disse BH er helt stengt, cover topp med blonder eller brystvev.
    Liten i størrelse BH ikke - en fryktelig feil store bosomed kvinner så prøv å visuelt redusere bryst. Så du nå bare et helseproblem, så alltid kjøpe klær bare størrelsen uten å komprimere brystet og hindrer blodsirkulasjonen.
    Til brystene ser mer tonet og kompakt, se etter BH komfortable brede stropper. Tynne stropper vil fråtse i huden under vekten av store bryster.
    Å forme brystet forblir nøyaktig, undertøy med bein. Har dem ikke bare i en cup, men i sidesømmene. Denne koppen i seg selv kan være både myk og hard.
    Til visuelt redusere bryst og rygg, bære ikke bare kvinner, men også nåde, poluhratsyy, kropp - dette undertøy spesielt designet for feminine former.
    Hvordan visuelt redusere store bryster: Tips
    I De grunnleggende reglene er mindre opplagt, men ikke mindre effektive måter å visuelt redusere bryst volum. Disse inkluderer valg av farger og bruke tilbehør:
   1.  Langsgående striper og noen vertikalt orientert mønster på stoff ikke bare stroynyat men stjele centimeter i volum.
     Mørke farger var og er den beste "kamuflasje" for frodige figur. Hvis du ønsker å visuelt redusere bare bryst, kombinere klær på en "mørk toppen og bunnen av lyset."
     Stranden er store bryster vil se nøye, hvis du bære en badedrakt solid. Det kan være så subtil enn klassisk bikini skille hvis det utskjæringer på sidene.
     Dekorere toppen og eventuelle andre klær skjerf, sjal, lommetørklær. Den eneste betingelsen - de bør avta nesten til midjen, kortere.
     Ornamenter hjelpe visuelt redusere bryst, hvis tynne og avlange øredobber, kjeder og halskjeder.
     Justere proporsjonene figuren med store bryster kan også være på grunn av den store kort håndtere bag, hvis du bærer den i skurken av albuen, og mange andre stilistiske virkemidler. Men enda viktigere, hvordan du føler deg om utseendet ditt. Selv den mest dyktig designer vil hjelpe deg til å visuelt redusere bryst ved hjelp av klær hvis du skammer seg over kroppen din, slentre og prøver å "flykte" fra andre. I stedet rette skuldre stolt Bring til en gave fra naturen og foreldre: store bryster - er den verdighet av kvinner, og i hvert fall ikke en ulempe. Elsk deg selv og være vakker!
  Яндекс.Метрика