Komplikasjoner fra influensa
 Influensa - denne lumske sykdommen. I motsetning til den mer harmløse SARS, kan influensa etterlate en svært ubehagelige konsekvenser. Influensa statistikk sykehus øker, spesielt barn og eldre.

 Hva er komplikasjoner fra influensa


 I beste fall er det influensa 5-10 dager. Symptomer på sykdommen hos alle pasienter er forskjellig. Ofte de første dagene kan lagres varmen, som går i 4 dager. Sykdommen er ledsaget av manifestasjoner av akutt betennelse i nesen, strupehodet, luftrøret, bronkiene.
 Den største faren for influensavirus er dens grunnlag. Formere seg i luftrøret, er det en bryter med ciliated epitel, som utfører en viktig funksjon av filter for å beskytte lungene fra støv og bakterier. De hyppigste komplikasjoner av influensa:
 Lungebetennelse er vanligvis en sekundær bakterieinfeksjon. Den primære formen det er mye sjeldnere og er ekstremt farlig. Vanligvis er det mottakelige personer med kronisk luftveisproblemer, lunge og hjerte.
 Ofte influensa årsakene til kroniske sykdommer slik som rhinitt (betennelse i neseslimhinnen), bronkitt (betennelse i bronkiene) eller betennelse i øret otitis).
 Eldre mennesker er hyppige komplikasjoner av hjerte fra influensa, inflammatoriske sykdommer i hjertet, inkludert myokarditt og perikarditt, noe som kan føre til hjertesvikt.
 Yngre barn som hadde vært syk med influensa B, mens du tar aspirin som en del av narkotika i sjeldne tilfeller har en tendens til Reyes syndrom, noe som resulterer i oppkast og farlig.
 Influensa B-gruppen kan også føre til muskelsvakhet og muskelsmerter, inkludert slike sykdommer - myositt.
Komplikasjoner fra influensa

 Lide mai nyrer, med høyere nivåer av myoglobin i urinen, forstyrret deres funksjon.
 Influensa er ofte årsaken til kronisk sykdom og årsaken til fremveksten av nye infeksjonssykdommer med en betydelig svekkelse av kroppen.
 Dette er ganske skremmende liste helt unødvendige hvis å beskytte deres helse og behandle sykdom i tid.

 Hvordan unngå komplikasjoner fra influensa


 Flere komplikasjoner fra influensa kan unngås hvis du følger den enkle, men kreve adlyde regler:
 Nødvendig seng hvile og avslapning. Syk, pychkaem vi kroppen medikamenter som choke symptomer, kle varmt og fortsatt gå på jobb, og tvinger kroppen til å fungere, mens resten er det et must. Mange problemer kan unngås hvis du gir deg selv å slappe av og "heie hjertens lyst."
 Forsiktig medisiner, særlig antibiotika. Antibiotika takle smittsomme sykdommer, mens influensa-viruset har ofte basen. Fordi antibiotika er foreskrevet bare etter uker i fravær av positiv dynamikk.
 Selvfølgelig, få tilgang til en lege - ikke et universalmiddel, men det er unødvendig i denne situasjonen vil være. Legen bør overvåke din tilstand. Men før du tar en resept for gitt, er å fortelle en spesialist om sine kroniske sykdommer, hvis noen.
 Noen ganger kroppen ikke trenger fjell av piller og bare hvile og sengeleie. Tross alt, hvis "bære sykdommen på beina," sannsynligheten for komplikasjoner fra influensa tjener tredoblet.
 Forfatter: Lily Romanov  
Nehrustyn - Anmeldelser
 Stress og tretthet - hyppige følges moderne mennesket. Vi er alltid i en tilstand av nervøs og fysisk spenning. Det er ikke overraskende at vi ofte angrepet tristhet, tretthet og til og med depresjon.
 Mange mennesker prøver å takle stress begynner å ta piller. De fleste av oss ikke oppsøke lege, men bare lytte til råd fra en venn eller en venn, som en gang hjalp medisinen. Disse tipsene kan føre til negative konsekvenser.
 Pålitelig bare en lege kan vite hvordan tablettene påvirker din helse og hvilke bivirkninger de kan ha på kroppen din. Men hvis legen ikke ønsker å gå, be om tryggere ved hjelp av naturlige midler. Disse inkluderer "Nehrustyn" vurderinger som er som følger.

 "Nehrustyn" - indikasjoner for bruk


 I hjertet av "Nehrustyna" - Johannesurt ekstrakt. Dette anlegget har en god beroligende egenskaper, og stoffet har tjent positive tilbakemeldinger fra leger og pasienter.
 Bruken bidrar:
 •  redusere nervøs spenning;

 •  eliminere angst, frykt og angst;

 •  normalisering av søvn;

 •  bedre fysisk og mental aktivitet.

 •  Antidepressive virkning er basert på evnen til medikamentet å produsere og fange dopamin, noradrenalin og serotonin.

   Pasienter


   "Nehrustyn" solgt over disk, og prisen er relativt lav. Derfor betyr blitt veldig populært, og internett kan finne en masse positive vurderinger. Mange mennesker tar denne medisinen for å bekjempe depresjon og angst, merket forbedring. Imidlertid ble full gjenoppretting kun observert etter langvarig medisinering.
   Noen narkotika hjalp vinne sesongens blues. Bare ta det kreves minst tre uker. Mange drikker nehrustyn for forebygging. For eksempel, drikker en tablett etter frokost, få til å fungere i godt humør.
   Vurderinger viser at det å ta "Nehrustyn" bør bare instruksjoner. På tidspunktet for behandlingen bør gi opp drikking og soling. Men det var modige menn som forbrukes alkohol mens du tar medisiner.
   De hevder at det ikke hadde noen effekt på deres helse. Selvfølgelig er kroppen av hver person unik og vil være på feil pille "Nehrustyn" styrt av andres meninger.
   Til tross for populariteten og effektivitet "Nehrustyna" er hans motstandere som mener at psykiske problemer må kjempes alene, uten aksept av slike midler.  
   Naturen ga oss en masse nyttige produkter. En av dem - en pinjekjerner. Men for å trekke ut maksimalt utbytte, er det best å bruke sedertre olje. Og hva er det nyttig, hvordan bruke det?

   Hva er dette?


   Oppnås Cedar olje fra kjerner av pinjekjerner. Gjør denne oljen på to måter: trykke og utvinning. Den siste metoden er den mest miljøvennlige, fordi kjernene presses, er noe som resulterer i olje slippes. Men ut av det ferdige produkt er lavt.
  Fantastiske egenskaper sedertre olje

   Komprimering kan være kald og varm. Den andre metoden gjør at du kan få mye mer olje, men det er en del av de nyttige egenskaper ved oppvarming tapt. Kaldpressing kan lagre maksimalt nyttige egenskaper, men gi mindre olje. Ekstraksjonsprosessen innbefatter nøtter kjemikalier, slik som oppnås på denne måte at oljen er mer vanlig anvendt for kosmetiske formål.

   Sammensetning


   Sammensetningen av sedertre olje rik og unik fordi den inneholder en rekke nyttige og noen ganger essensielle komponenter. Her er noen av dem: en rekke essensielle fettsyrer og aminosyrer, proteiner, karbohydrater, phosphatides, vitaminer B, E, F, F, D, PP, essensielle oljer, kalsium, natrium, kalium, fosfor, jod, kobber, mangan, jern sink og mange flere.

   Nytte


   Nyttige egenskaper av furu olje er mange:
 •  Vitamin E, som er en del, er en reell vitamin ungdom, noe som gjør det mulig å bevare friskheten av huden og forhindrer for tidlig aldring av vev.

 •  Cedar olje inneholder antioksidanter som beskytter kroppen mot skadelige frie radikaler. Men denne aktiviteten kan utløse utvikling av kreft.

 •  Dette produktet er et utmerket middel for å hindre åreforkalkning.

 •  Med regelmessig bruk olje, kan du tømme kroppen for giftstoffer, toksiner og andre skadelige stoffer.

 •  Det beskytter mot negative påvirkninger lever og forbedrer ytelsen.

 •  Cedar olje er svært nyttig for menn som øker potens og øker antall levedyktige sædceller.

 •  Komponentene som utgjør, kan normal metabolske prosesser.

 •  Siden olje har anti-inflammatorisk virkning, kan den anvendes i sykdommer i luftveiene og slimhinnene og huden.

 •  Generelt, nøtter er en perfekt erstatning for kjøtt på grunn av høyt innhold av protein, og proteinet er byggesteinene for alle celler i kroppen.

 •  Regelmessig bruk vil forbedre funksjon av nervesystemet.

 •  Olje styrker forsvar, immunsystemet øker vitalitet og gir den nødvendige energi for kroppen.

 •  Produktet er bra for hjerte-karsystemet, som normaliserer blodsirkulasjonen og styrker de vaskulære vegger og hindrer dannelse av blodpropper.

 •  Olje kan forbedre blodet.

 •  Produkt normaliserer hjerneaktivitet, forbedrer hukommelsen, øker reaksjonshastigheten, normaliserer koordinasjon.

 •  Cedar olje normaliserer fordøyelsen og kan være nyttig for gastritt og magesår.

 •  Produktet brukes ofte i sykdommer i muskel-skjelettsystemet, for eksempel leddgikt, gikt.

 •  Produktet gir healing og regenererende handling.

 •  Olje er ofte brukt for kosmetiske formål, som det gir næring, beskytter og fukter håret og huden, forbedre deres tilstand.

 •  Alle kan bruke sedertre olje, kan det skade?


   Cedar olje - et unikt, nyttig og helt naturlig produkt som kontraindikasjoner for sin bruk er praktisk talt fraværende. De eneste - dette idiosynkrasier. Selv gravide og ammende kvinner, barn og eldre olje vil ikke forårsake skade. Som for bivirkninger, er det eneste mulige allergiske reaksjoner.
  Fantastiske egenskaper sedertre olje

   Hvordan å bruke?


   Utvalget av anvendelsen av sedertre olje er svært bredt.

   Matlaging


   Legg sedertre olje i salater og andre retter. Men yngel på denne oljen er ikke nødvendig, det kan miste noen nyttige egenskaper ved oppvarming.

   Profylaktiske og terapeutiske mål


   Hvordan lage smør i forebyggende og terapeutiske formål. Dette produktet er effektivt i sykdommer som åreforkalkning og problemer, leddgikt, åreknuter, ARI og ARI, kronisk tretthet, lavt immunforsvar, sår hals, sår, hemorroider, periodontitt og andre.
   Dosering:
 •  Å hindre oppfordres til å ta en teskje hver dag i en halv time eller en time før et måltid. Profylaktisk kurs kan vare 1-2 måneder.

 •  For terapeutiske formål bør ta en teskje to ganger om dagen i 4-6 uker.

 •  Forbedret dosering: 1 spiseskje tre ganger om dagen. Varigheten av behandlingen bør ikke overstige 2 uker.

 •  I sykdommer i huden olje smøre de berørte områdene.

   Kosmetisk mål


  Fantastiske egenskaper sedertre olje

   Cedar olje er nyttig for hår og hud. Du kan legge til en rekke hjem og Butikk masker, kremer og lotions, og kan brukes separat. Flere måter:
 •  Litt varme oljen og bruke det på ansiktet flaten. En time senere, fjerne restene av en bomullspinne.

 •  Olje varme til 38-40 grader og gni inn i hodebunnen, og deretter dividere med lengden av håret. Deretter vikle hodet av flokken eller plastfolie, vikle et håndkle på toppen. Etter 1-2 timer vaske håret godt.

 •  Bland sedertre olje med malt kaffe og sette den resulterende sammensetningen masserer ansiktet, skyll med varmt vann.

 •  Hvor kan jeg kjøpe?


   Hvor kan jeg kjøpe sedertre olje? Det er best å gjøre det på apoteket, mange av dem har spesielle avdelinger eller spise sunt. Prisen varierer 120-200 rubler per 100 milliliter.
   Sørg for å få nyttig sedertre olje og bruke det regelmessig!  
  Яндекс.Метрика