Konizatsiya cervixLivmor ofte utsatt for svært forskjellig art. Som et resultat, kan det være en eller annen skade: deformasjon, ektropion, pauser etter fødselen, godartet sykdom, cervical dysplasi.
For diagnostisering og behandling av disse lesjonene bruker konizatsiyu livmorhalsen.

Konizatsiya cervix - som er

Dette er en prosedyre hvor livmorhalsen er fjernet med et stykke konisk form. Så går han på histologisk undersøkelse.
Det er kontraindikasjoner mot livmorhals konizatsiyi:
sykdommer i kvinnelige reproduktive system som har en inflammatorisk eller smittsomme natur,
invasiv livmorhalskreft, noe som bekreftes av histologisk undersøkelse.
Konizatsiya cervix - måter
Konizatsiya cervical utføres på flere måter:
- Ved hjelp av en skalpell kniv, nå nesten aldri brukt på grunn av det store antallet komplikasjoner
- Laser - den dyreste metoden, muligens dårligere loop,
- Gjenta - er å bruke enheten radiobølge kirurgi er den vanligste.
Konizatsiya cervical utført i de tidlige dagene av menstruasjonssyklusen. På dette tidspunktet, kan du være sikker på at pasienten ikke er gravid, dessuten, i dette tilfellet, nok tid for delvis sårtilheling.

Virkningene av livmorhals konizatsiyi

Etter å ha utført konizatsiyi livmorhalsen kan være ulike komplikasjoner:
- Vaginal blødning,
- Infeksjon,
- Innsnevring av livmorhalsen og eksterne os, som senere kan føre til infertilitet,
- Graviditet - Cervical inkompetanse,
- Langvarig spotting
- For tidlig fødsel.

For å unngå negative konsekvenser i kjølvannet av livmorhalsen konizatsiyi bør følge noen regler:

- Eliminer intim nærhet innen en måned,
- Unngå tunge løft,
- Begrens øvelsen,
- Ikke ta et bad, gå til badstue, gjør skylling,
- Ikke bruk tamponger,
- Ikke for å ta medisiner som kan provosere blødning.

Etter å ha utført konizatsiyi cervix kan oppleve noen effekter som anses som normalt:

- Spotting i ti dager,
- Heavy brun utflod med en ubehagelig lukt i tre uker
- Magesmerter,
- Heavy menstruasjon i månedene etter konizatsiyi livmorhalsen.
Etter konizatsiyi cervix, vanligvis utført cytologisk analyse og kolposkopi. Vi anbefaler at du gjør dette hvert år. Helbredelsesprosessen kan ta måneder. I fremtiden, må du kontrollere tilstand og regelmessige besøk til gynekolog.
Planlegger en graviditet etter konizatsiyi livmorhalsen, må du vurdere noen funksjoner. Siden livmorhalsen arr former, kan den ikke motstå belastningen, slik at det er en risiko for for tidlig fødsel. Hvis legen ser det, legges oppå nakken søm, som hindrer for tidlig avdekking av livmoren. Fjerne det før levering gjennomføre via keisersnitt. Dette er på grunn av risikoen for å redusere elastisiteten overflaten av uterus, noe som resulterer i vanskeligheter med å åpne. Under hele perioden av svangerskapet alltid skal være under medisinsk tilsyn.
Konizatsiya cervix, utført gjentatte ganger kan utløse spontanaborter i den tidlige fasen, manglende evne til å unnfange et barn. Men for å bekjempe sykdommer som kan slå seg til kreft, vanligvis bare én prosedyre.

Farlig situasjon i livmorhals konizatsiyi

Det bør umiddelbart oppsøke lege i følgende tilfeller:
- Bleeding rikere enn normal menstruasjon,
- Rikelig utflod eller mange klynger,
- Sterke smerter i magen,
- Feber,
- Utslipp med en ubehagelig lukt varer lenger enn tre uker etter inngrepet.  
Koffein. Hva er mer, nytte eller skade?
 De fleste mener at du ikke kan starte dagen uten en kopp sterk kaffe. Denne skikken kom inn i livene til mange mennesker. Hva er koffein? Det er et hvitt, krystallinsk pulver med en bitter smak, men ingen lukt. I kaffebønner inneholder koffein - en sterk stimulerende. Koffein er ikke anbefalt i søvnløshet, i en opphisset tilstand, samt sykdommer som åreforkalkning og høyt blodtrykk. Spesialister har utviklet piller "Kofetamin" som inneholder 1. desember. koffein og 0001 gram. эrtotamyna tartrate.
 De blir anvendt i migrene, hypotensjon (lavt blodtrykk) og for å redusere intrakranielt trykk. I tillegg øker koffein virkningen av aspirin, paracetamol og andre ikke-narkotiske antibiotika. Studier har vist at to kopper ekte kaffe øker mental evne og logisk tenkning, reaksjon og bedre hukommelse, bedre konsentrasjon. Koffein i te, kakao og Coca-Cola, sjokolade og følgelig til kaffe. I noen koffein påvirker mer enn andre. Mange har lagt merke til at store mengder koffein kan føre til angst, kan også føre til angst, søvnløshet eller nervøsitet.

 Det bør bemerkes at 2-3 kopper kaffe om dagen er trygge for helse, 4-5 kopper om dagen er en moderat mengde. Selv seks kopper om dagen vil ikke gjøre noen skade. Dette viste seg spesielt til studier. Imidlertid kan det overskytende av dette beløpet påvirke helsen. Akkurat hvor mye koffein kroppen vil direkte avhengig av hvilken type kaffe. I en middels størrelse bolle nykvernet kaffe, kokt i kaffemaskinen, som ligger ca 80 mg koffein i en kopp pulverkaffe av samme størrelse - ca 60 mg, og en kopp koffeinfri kaffe spesielle - kun 3 mg. Dessuten er det mulig å redusere mengden av kaffein i det filtrerte kaffe, selv om lengre forsvare den.
 Faktisk ikke koffein ikke føre til avhengighet, men den plutselige kansellering av kofesoderzhaschyh drinker kan være hodepine, irritabilitet. Mange tror at flere typer kaffe uten koffein innholdet presentere skadelige kjemikalier. Et stoff som har forårsaket bekymring i begynnelsen av 80-tallet, ble oppløsningsmidlet metylenklorid, som ble anvendt i ekstrahering av koffein fra kaffe. Én time ytelse metylenklorid forbundet med forekomst av kreft, men selv om det europeiske lovgivning tillater fortsatt bruk av små mengder av oppløsningsmiddel, blir det sjelden brukt. Nå er nesten alle produsenter trekke ut koffein fra kaffe med damp og flytende karbondioksid. I denne prosessen, ingen kjemikalier brukes ikke lenger.
 Imidlertid, i noen tilfeller, koffein kan alvorlig påvirke menneskers helse. Koffein øker kolesterolnivået i blodet, og dermed utsette risikoen for hjertesykdom. Gravid anbefaler ikke anvendelse kaffe for å redusere risikoen for forskjellige patologier eller spontan abort. Men det betyr ikke at den absolutte utelukkelse av koffein, anbefaler vi rett og slett redusere antall bruken. Også nylig studier har vist at koffein påvirker negativt melkekjertlene er kvinner, det er til en viss grad reduserer bryst. Fortsatt i koffein er også en positiv side. I behandling av fedme anbefale å ta aspirin og koffein bruk.
 Forresten, koffein, er natriumbenzoat mer oppløselig i vann og er mye raskere koffein avledet fra menneskekroppen. Koffein-natriumbenzoat ofte anbefale å ta på nervozah. Det hindrer fremvekst av kronisk tretthet og søvnighet, i tillegg, øker mental og fysisk aktivitet. Overdrevent forbruk av drikkevarer som inneholder koffein kan påvirke helsen din. Det anbefales derfor å begrense forbruket, for eksempel kaffe selv, samt svart og grønn te.
 Til tross for alt dette, vil seks kopper noen av disse drinker om dagen ikke skade deg. Men te uten koffein ikke eksisterer, slik at du kan erstatte vanlig te uavhengig forberedt urtete eller infusjon av kamille. Fortsatt te inneholder mindre koffein enn kaffe i: ca 40 mg i en kopp te, mens en kopp kaffe inneholder ca 60-80 mg. Innholdet av koffein i en kopp med meget sterk, fått tilført te vil ikke overstige 60 til 80 mg koffein. Effekter av koffein kan reduseres med tillegg av en kopp kaffe eller te konvensjonell melk. Ikke glem at i tillegg til koffein i te også inneholder tannin, som i sin tur i høye doser, svekker opptaket av jern fra kjøttprodukter.
 Imidlertid bringer tannin sin favør - det er en antioksidant, som resulterer te reduserer risikoen for visse sykdommer. Nylig forskere hevder at den lille mengden av koffein en positiv effekt på menneskers helse. Enda mer koffein enn skadelig eller nyttig? Finn svaret på dette spørsmålet bare du kan. Og du må selv bestemme om du skal melde deg ut av bruk eller koffeinholdige drikker kan fortsatt være begrenset til et visst antall drukket kopper kaffe om dagen.  
Årsaker til søvnighet
 I tider med 24 timer - et velkjent faktum, nylig har forskere funnet ut at humant biologisk klokke består av et 25-timer, men vi fortsetter å leve etter de fastsatte regler. Det viser seg at våre klokker er forskjøvet i forhold til den daglige, til slutt, krasjer, og mannen plutselig, uten noen grunn, kan føle seg sliten og trøtt. Denne tilstanden kan ikke alltid være, det jevne gjentar en gang eller to ganger i måneden, men hvis staten ikke forlate deg svak, blir permanent, bør oppsøke lege og finne ut hvorfor denne "uventet atferd" av kroppen din.
 Årsakene søvnighet på dagtid
 En av årsakene til søvnighet på dagtid kan være en vane ikke å sove om natten. 2-3 timer søvn en natt ikke tillater kroppen å fullt krefter om natten, vil folk føle ubehag, dårlig lagre informasjon og treg til å reagere på hendelser, så han må sove på dagtid. Et par dager "Vigil" føre til dannelse av vaner hviledag.
 Medisiner kan gi bivirkning av å ta noen kan vise tegn på sløvhet og døsighet.
 Nervøse sammenbrudd, depresjon føre til forstyrrelser i søvn en natt og gi rytme svikt biologisk klokke, folk kan ikke sove om natten og på dagtid kroppen krever resten.
 Vi bør sette av økt søvnighet forbundet med ulike søvnforstyrrelser.
 Det er flere kategorier (årsaker) av søvnforstyrrelser, den vanligste av disse er: søvnløshet, rastløse ben syndrom, narkolepsi og søvnapné.
 Insomnia vanligvis forårsake nervøse lidelser eller medisiner med bivirkninger.
 Hvis pasienten er en diagnose av "apnea", betyr det at hans puste under søvn uregelmessig, midlertidig, når drømmen blir den aktive fasen, begynner personen å kvele og derfor våkner. Periodisk søvn om natten søvn og gir søvnighet på dagtid.
 Narkolepsi - en alvorlig sykdom, på en enkel måte, svikt biologisk klokke når en person ikke får sove om natten og på dagtid han sovner fort og plutselig, det skjer ubevisst, man lukker øynene for en ny og enda sover.
 Anfall er ofte forvekslet med sykdommen, som kalles rastløs leg syndrom. Mannen med det kommer av natten er det smerter og kramper i bena, men om morgenen er denne tilstanden, og er ute søvn.
 Årsakene konstant søvnighet på dagtid kan være forbundet med arbeidet til mannen, nattevakt, variabel timeplan, arbeider bare om natten. I dette tilfellet er det utskifting av natt søvn dagen fordi daglig rutine kommer tilbake.
 Perioder med søvn og våkenhet
 Dagtid tretthet kan oppstå fra det 12. til det 14. time hvis natts søvn var kort og forbigående, og varte i minst 5-6 timer, selv om full utvinning krefter alle vil ha sin egen individuelle tempo.
 I gjennomsnitt, trenger en person åtte-netters ferie den dagen være i god form. Hvis vi sover mindre avslappet, husker kroppen hvordan han nedospav og fylle det så snart som mulig - du vil føle en uimotståelig trang til søvn.
 Dette skjer vanligvis i helgene og i ferier, når kroppen som det lønner seg gjelden søvn, vi sover i ukarakteristisk for oss å se.
 Hvis du ønsker å gjenopprette den kjente rytmen av søvn og våkenhet, føler ikke søvnighet på dagtid, følger de enkle reglene:
 1. Gå til sengs 20 minutter før vanlig tid for deg.
 2. Hvis søvnighet symptomene blir permanent, bør konsultere en profesjonell som foreskrive en omfattende behandling, inkludert fysioterapi og mottar sedativa.
 3. Kaffe kan øke aktiviteten i ettermiddag i et par timer, men det vil ikke løse problemet med søvnighet på dagtid for alltid.
 4. Aksept av sovepiller kan hindre kognisjon, langsomme prosesser i minne, tenker påvirker ytelsen og redusere konsentrasjonen, så det er best å ikke ta disse legemidlene.
 Adressering søvn skjer ikke fort, det er sett fra forskjellige vinkler slike spesialister som nevrolog, indremedisiner og psykiater.  
Яндекс.Метрика