Konsekvenser mini hjerneslagMini slag er farlig ikke dens synlige effekter og endringer i blodårene. Derfor anses det som en budbringer av sykdommen, som noen ganger fører til irreversible endringer.

Mini slag - sykdommen

Mini slag kan beskrives som plutselige sirkulasjonsforstyrrelser i hjernen. Symptomene er umiddelbart eller innen dager. Den viktigste årsaken til sykdom - en krenkelse av staten av små blodkar på grunn av åreforkalkning, høyt blodtrykk, etc. Den umiddelbare drivkraft kan være en kraftig trekning av blodkar eller blodpropp som hindrer blodstrømmen til en bestemt del av hjernen. Hvis disse hendelsene ble umiddelbart nekrose av hjerneceller normalt ikke forekomme, men for noen tid krenket deres funksjon, og dermed viser tegn til mini-slag. Hvis effekten er holdt i lang tid, mulig nekrose av individuelle neuroner. Komplikasjoner vil avhenge av området av ødeleggelse og aktualitet av omsorg.
Ved første tegn på mini hjerneslag bør ringe en ambulanse. Oppgave leger - å gjenopprette normal blodstrøm, noe som vil hindre ødeleggelse av nerveceller som omgir området av nekrose, og sikre forsvarlig drift. Symptomer mini slag skille hodepine, svimmelhet og dysfunksjon av enkelte organer syn, tale, plutselig svakhet i armer eller ben eller nummenhet. Alle bør vite skiltene.
Mini slag - risikoen
Vanligvis, en mini-slag ingen synlige effekter. Men ganske ofte i løpet av de tre første dagene utvikle en komplett tung iskemisk eller hemoragisk hjerneslag. Hvis symptomene ikke gå med veldig lenge, lagret over natten eller er ikke første gang staten av nerveceller på grunn av brudd levering av blod å endre. Dette er manifestert i form av hukommelse, konsentrasjon og andre hjernefunksjoner. I tillegg, hos pasienter med merkede personlighetsforandringer. De er aggressive, irritabel, eller omvendt, tårevått. Gradvis bakgrunn karsykdommer utvikle demens. I utgangspunktet alle disse komplikasjoner oppstår hos eldre mennesker som bærer mye av mini slag, uten å merke dem.
Mini hjerneslag hos barn
I dag skjer denne sykdommen selv hos barn og ungdom. Dette er på grunn av overvekt, diabetes og andre endokrine lidelser.
Mini slag hos spedbarn vanligvis er et resultat av medfødte hjertefeil og fødselsskader, inkludert når de er skadet cervicalcolumna med kompresjon av blodårer. Sammen med andre endringer i hjernen de er en del av prenatal diagnostikk av kreft på nervesystemet.
Flere nylig, disse barna døde i dag de forblir levende og med riktig behandling er de indikatorer på fysisk og nevropsykologisk utvikling nesten bak sine jevnaldrende. Hvis ubehandlet, vil konsekvensene bli manifestert liv.
I skolealder barn og ungdom mini hjerneslag kan skyldes misdannelse i cerebrale kar, betennelse i veggene i små blodårer, diabetes, fedme, medfødte hjertefeil. Konsekvensene av sykdommer påvirker den mentale utvikling av ungdom og deres atferd.
Mini slag kan gjentas mer enn en gang, som til slutt fører til alvorlige komplikasjoner. Derfor straks kontakte lege og regelmessig undersøkelse.  
Unngå senil?
 En gammel manns galskap per definisjon har alltid vært skjebnen til de eldre. Vitser om ham hver hørt. Selv om sinnssykdom - det er ikke en spøk, og han ikke var tilbøyelig alene "gamle". Grunn til å tro at problemet er i relativt unge muntre mennesker.
 Hjernen er trolig den mest mystiske og uutforsket menneskekroppen. Og hvis hjertet, nyrer eller lever kan sende klare signaler om hans dårlige prestasjoner enda ung, så er disse hjernen signaler vanligvis oversett. Som de sier i spøk, det eneste som alle mangler - en grunn, fordi mangelen på det ennå ingen klaget. Men også signaler hjernen av sine vanskeligheter. Dette noen ganger ganske tidlig.

 Marasme - skjebnen til ikke bare den gamle.
Unngå senil?
 Ofte kan selv fra unge mennesker hører fraser som "så meg og alt er klart", "fløy ut av hodet mitt." Ikke alltid en spøk eller en talemåte. Forringelse av hukommelse eller evne til kritisk oppfatning av virkeligheten - det første tegn på marasme trusler hjernen.
 Det er ofte motvilje "for å inkludere hjerner" og er roten årsaken til galskap. Alt kan begynne med en skjult tanken "Jeg har alltid rett." Faktisk - alt en person er bra at alle feilet, så hvorfor endre det, tenk om det finnes andre synspunkter? Tvert imot, det må stå på når som helst, hvor som helst, og må også lære andre. Men ingen tvil om hva annet kan være et tegn på sinnssykdom.
 Ordet "galskap" (gamle greske "marasmos") betyr utryddelse, utmattelse. Den biologiske årsaken til demens er cerebral atrofi. Ytre tegn på denne prosessen er å redusere de sjelsevner, degradering av personlighet oppløsningen av mental aktivitet. Således kan prosessen med å endre den enkelte kan være usynlig for andre eller noen av dens bærer.
 Ett av tegnene på nærmer galskap - for å bringe de absolutte iboende menneskelige trekk. Hvis utholdenhet er dum egenrådighet, mistillit - mistenksomhet og sparsommelighet - gjerrighet, det er mye å tenke. Svekkelsen av kapasiteten for syntese, kritisk analyse av situasjonen, er abstrakt tenkning også en alvorlig anledning til å tenke - er alt rett i hodet.
 Forstyrrelser i minne, visuelle bedrag, fremveksten av slike egenskaper som i kritikk, selvhevdelse, vrangforestillinger (påvirker vanligvis slektninger) er også symptomer på forverring av hjernen. Med alderen, oppstår disse endringene til en viss grad i nesten alt. Hovedspørsmålet - skalaen prosesser. Noen åtti år og tenker klart og tretti noen kan med rette kalles gammel marasmic.
 Hvordan galskap.
Unngå senil?
 Hvis den eldre bort og ubehagelige symptomer er tydelig, kjempe stygg antisemittisme kan og bør være. Det kan hjelpe med en enkel endring av natur - et sted for arbeid, liv, fritid, familie eller til og med til den vanlige menyen. Selvfølgelig, hvis det er verdt det. Rutine - noe skadelig for psyken. Men å kjempe bevisst stygg antisemittisme, er det nødvendig å vite årsaken.
 Årsakene til utryddelse av flere personlighet. Hukommelsestap, er intelligens basert på både biologiske og sosiale faktorer. For det første, selvfølgelig, og kardiovaskulær sykdom. Ta hånd om trykket ditt. 140 90 - om her er grensen, noe som kan begynne galskap. Irreversible endringer i hjernen kan føre til enda fedme.
 En viktig risikofaktor er stress. Selv den vanlige hastverk påvirker hjernens aktivitet. Hvis effektene av stress og varte mye, kan hjernen lide alvorlig skade. Stresshormon, kortisol, negativt påvirker den delen av hjernen som er ansvarlig for hukommelse og læring, hippocampus.
 Nebezobidni hjernen alkoholisme. Den berømte psykiateren Sergei Korsakov i slutten av det 19. århundre gjorde en studie svekket hukommelse hos personer som misbruker alkohol. Selv når edru, drukket kunne ha et minutt til å glemme det med ham. Imidlertid kan andre mentale evner ikke bli berørt. Men du kan ikke hevde at alkohol - definitivt dårlig for hjernen. Moderne franske forskere har vist at alkohol i moderate mengder forbedrer hjernens funksjon hos eldre kvinner (men ikke menn).
 Korsakov sin forskning i Russland, landet med de mest vanlige ånder. Hvor foretrekker lett vin, "Korsakoff syndrom", og faktisk demens, er sjeldne. Foruten at malopytuschym folk er mindre utsatt for sykdommer i det kardiovaskulære systemet, som er den viktigste grunn av sinnssykdom.
 Selvfølgelig bør vi ikke anta at vinen - en kur for galskap. Positive effekten av vin i hjernens funksjon kan ikke nektes, men mye mer nyttig, ifølge leger, hyppig inntak av fisk, frukt og grønnsaker. Salt og animalsk fett med kontraindisert. Spare minne hjelper såkalte "Middelhavsdietten" - fisk, noe sjømat, frukt, grønnsaker og olivenolje.
 Denne funksjon av hjernen som hukommelse, er generelt meget sårbare. Mekaniske effekter (sjokk, hjernerystelse), alvorlig forgiftning, selv virussykdommer (som herpes) kan føre til problemer med hukommelsen. Onde virus kan trenge inn i hjernen og føre til irreversibelt tap av dens funksjon. Denne personen kan uvitende truffet seg selv på sin intelligens, misbruker narkotika. Selv febernedsettende overdrevent nebezvrednы. Og forbruk av ulike antidepressiva, beroligende midler, barbiturater, beta-blokkere og antihistaminer generelt krever spesiell omsorg.
 Demens kan også forårsake en slik uskyldig i utseende, vaner som snorking. Relatert snorking tilbakevendende åndedrettsstans krenket tilførsel oksygen til hjernen, noe som kan føre til en nedgang i mentale evner. Men snorking minst lett kureres. Hvor farlig enn andre årsaken til demens - en velkjent "Alzheimers sykdom". Effektivt middel for det funnet. Men for å hindre at det, ifølge forskere, er det mulig. Den beste forebygging fra hjernen hennes er ansett for å være hardt arbeid, mye sosialt og åndelig liv. Ikke komplisere dine sinn fungerer, folk som lider av Alzheimers sykdom "oftere.
 Vær aktiv - og galskap retrett.
 Vanligvis rik intellektuell og åndelig liv - noen forsikring mot senil. Intensivt arbeid alle deler av hjernen gjør dette følsomme organ atrofi. Selv om du ønsker å flykte fra alt og ligge på sofaen, stirrer på TV, uten permisjon av hjernen ikke kan. Generelt arbeid bidrar til å opprettholde hjernens funksjon. Ifølge observasjoner av forskere, er en profesjonell minne ferdigheter er lagret i "Alzheimers sykdom" lengre enn andre deler av intelligens.
Unngå senil?

 Men, som om å jobbe intensivt intelligens, kan ikke bli neglisjert og fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet øker produksjonen av neurotransmittere, eller neurotransmittere - stoffer som gir hjernen. Den mest kjente blant dem - serotonin ("lykke hormon"), (er neurotransmitter vigør, ansvarlig for den totale energien i kroppen) endorfiner (også ansvarlige for positive følelser) norepinefrin eller noradrenalin.
 Fysisk aktivitet forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer tilstrømningen av alle organer, inkludert hjernen, som er spesielt følsomme for mangel på oksygen og næringsstoffer. I tillegg stimulerer fysisk aktivitet dannelsen av dendritter - nevrale prosesser som nerveceller "snakke" til hverandre.
 Det bør ikke bli neglisjert og så universell måte som vitaminer. Innholdet av antioksidanter i hjernen generelt størrelsesorden større enn i andre organer. For eksempel vitamin C i hjernen er omtrent 10 ganger høyere enn den gjennomsnittlige i andre deler av kroppen. Mangel på vitamin B, ifølge forskerne, kan også forårsake demens.
 Så kjempe stygg antisemittisme kan. Og ikke engang trenger å gjøre dette overnaturlige krefter. Av og store, må vi bare ønske og vilje.  
Яндекс.Метрика