Konstant halsbrann og oppstøt: hva du skal gjøre?
 Halsbrann er et hån syre fra magesekken til spiserøret. Denne syren forårsaker en brennende følelse og noen ganger smerter i brystet og halsen. Noen ganger, ofte sammen med raping halsbrann mageinnhold eller luft.

 Halsbrann og oppstøt: ubehagelige symptomer


 Konstant halsbrann og oppstøt er de viktigste symptomene på en sykdom som kalles gastroøsofageal refluks.
 Det er et annet navn - refluksøsofagitt. Dette er en kronisk sykdom som er forårsaket ved å treffe mageinnhold til spiserøret, hvor saltsyre irriterer og skader slimhinnen i spiserøret. Symptomer observert i nesten 10% av befolkningen.
 Ofte halsbrann og oppstøt oppstår i andre sykdommer i fordøyelsessystemet. Årsaken til denne feilen kan være systematisk overspising, svikt modus for å spise, drikke og akutte fet mat.
 Spesiell oppmerksomhet er gitt raping og halsbrann hos gravide kvinner. Disse fenomenene under svangerskapet forårsaket voksende livmoren, noe som legger press på mellomgulvet og magen. I dette tilfellet, de ubehagelige symptomene er vanligvis forbigående, men krever utnevnelsen av trygge legemidler.
 I alle fall, først av alt, trenger du å se en lege, en gastroenterolog, testet og nøyaktig diagnose.

 Konstant halsbrann og oppstøt: forebygging og behandling


 Ofte årsaken til raping er zahlatыvaemыy mens du spiser luft. I dette tilfellet er det nødvendig å spise sakte, ikke snakke og tygge maten grundig. Ekskludert forbruk av kullsyreholdige drikker.
 Eksperter alltid sammen med medisiner foreskrevet lett diett, lav-fett kjøttkraft, supper, frokostblandinger, grønnsaker, kjøtt, bakt eller kokt for å danne naturlige meieriprodukter.
 Konstant halsbrann og oppstøt krever en reduksjon i mengden av mat spist på en gang, ikke-kaffe, sterk te, søtsaker, røkt og skarp. Unngå varm og kald mat - er enda mer akutt gastrointestinale problemer.
 Konstant halsbrann og oppstøt kan oppstå vil være mye mindre hvis du tar det til en regel å ikke bo før vil være 1-2 timer etter å ha spist, lute og ikke å engasjere seg i fysisk aktivitet i løpet av denne tiden. En viktig forutsetning er respekt for maten. Frokost bør være lett og næringsrik, balansert måltid og ikke overdådig middag sent.  
Forstørret lever: Årsaker og behandling
 Lever - en av de vitale organer, en slags "filter" som hjelper kroppen å kvitte seg med skadelige stoffer som kan nøytralisere gift, kjemikalier, giftstoffer og medikamenter regelmessig filtrering blod.
 Vår leveren utsettes for daglig stress i form av fet mat, alkohol, søtsaker, antibiotika, ulike infeksjoner og leveren øke i størrelse, noe som er en alarmerende bjelle for enhver person som overvåker helsen. Først identifisere mulige økningen i undersøkelse av en spesialist, som ved palpasjon gjennom bukveggen vil avgjøre størrelsen, tetthet kroppen og smerter i respons til pressing.
 Hvorfor forstørret lever?
 Hepatomegaly - økningen leveren forårsaket av ulike grunner, men i alle fall - er det forårsake alvorlige sykdomsprosessen og for å identifisere ytterligere behandling, fordi økningen kan tyde på leversykdom som hepatitt eller være et tegn på leversvikt.
 Typisk, forstørrelse av leveren - er ikke en selvstendig sykdom, men bare et tegn som angir en bestemt sykdom, skjult i kroppen. Det er derfor viktig å se en lege for å få riktig diagnose og behandling som vil legge til rette for retur av normal leverstørrelse.
 For første gjennomgang kan si mye av erfarne leger, myk å ta forstørret lever - en konsekvens av opphopning av blod, fett infiltrasjon eller akutt form for hepatitt. Den solide lever uregelmessig form - et mulig tegn på skrumplever og godt proschupыvayuschyesya noder kan tyde på ondartede svulster.
 Årsakene forstørrelse av leveren er mye: effekten av infeksjoner, toksiner, genetiske sykdommer og hepatitt, cyster eller ondartet dannelse, dårlig sirkulasjon, hjertesvikt, etc.
 Barnet forstørret lever er også en rekke årsaker, blant annet dårlig kosthold, aldersrelaterte endringer i fysiologi, reaksjon på vaksinering. I slike tilfeller kan økningen passerer til slutt, men hvis barnet klager over smerter i øvre høyre kvadrant, kvalme, oppkast, da han observerte zhovtyanychnist hud, pigmentering og edderkopp årer i leveren - bør umiddelbart søke legehjelp.
 Å nøyaktig fastslå en bestemt sykdom, er ulike studier er nødvendig:
 - Liver biopsi, kan være i stand til å oppdage fettvev sykdom eller kreftceller;
 - Detaljert blodprøve for å påvise brudd og kontroll av leverenzymer;
 - Imaging, ultralyd test, for å undersøke den forstørret lever inne gallegang inspisere.
 Behandling
 For å begynne å behandle forstørret lever, må vi videre på grunn av sykdom, for eksempel, dersom leveren blir øket ved bruk av alkohol, i første omgang, er det nødvendig å stoppe bruken. Hvis økningen var på grunn av lever hepatitt, vil behandlingen bestå av medisiner og obligatorisk sykehusinnleggelse.
 Man må huske på at de gode folk rettsmidler som et supplement og forebygging av leversykdom, men i spesielt vanskelige tilfeller stole på dem ikke, og til å bruke bedre oppsøke lege.
 I fravær av kontraindikasjoner, kan du ta følgende utdrag: blandet i like deler peppermynte, evig, motherwort urt og blomst Hypericum i sveiset bank kapasitet 05 liter, som oser buljong og filter. Akseptert 30 minutter før et måltid, men ikke mer enn 100 ml per dag.
 Hvis leveren er økt på grunn av beruselse eller på grunn av infeksjon, etter fjerning av årsaken, anbefales det å rengjøre ved hjelp av havre. Obligatoriske kopp bønner, vasket med vann, legg den i en gryte, og legger noen tørkede tranebær og blader av bjørk knopper, alle fylt med 4 liter vann og tilført for omtrent en dag. I en annen cup kapasitet hofter helle vann og føre til en småkoke, tilsett 2 klyper der knotweed, kok blandingen i 15 minutter og la stå i 1-2 timer. Infusjoner av to potter protsidzhuyutsya og blandet, og deretter pre-oppvarmede betyr å ta hver dag 30 minutter før måltider, alt fra 50 ml, gradvis øke dosen til 150 ml. Dersom perioden for mottak infusjoner ikke spiser kjøtt og holde seg til et sunt kosthold, begynner leveren å krympe i størrelse.
 Hvis legen diagnostisert forstørrelse av leveren forårsaket av leukemi, svulster, fra populære oppskrifter er bedre å avstå og strengt følge legens anbefalinger.
 Diett for økt leveren
 Med økt leveren, primært bør begynne å observere riktig kosthold som viser ikke bare pasienten, men også folk som ser etter helse og ønsker ikke å overbelaste dine vitale organer.
 Det bør gi opp alkohol, begrense fet mat, karbohydrater som er vanskelige fordøyd mel.
 Anbefalt fractional mat, små porsjoner rundt 6 ganger om dagen, helst med mat dampet eller kokt.  
Betennelse papiller språk
 Det er ikke bare kroppen, vi kommuniserer gjennom hvilken - i tillegg, er det mulig å vite status for menneskers helse. Spesialist utseende av språket kan dømme de mulige sykdommer som pasienten har ingen anelse. For noen deler av talen er ansvarlig for et bestemt organ for stat som kan sees på å endre språket.
 Det rare er at ekstern endring språk indikere sykdom før utseendet av symptomer. Ikke sjelden, i praksis er det tannleger med ulike inflammatoriske prosesser som skjer i munnhulen. Ofte, ved å bruke dem til pasienter som har betente tungepapiller, forårsaker smerte og ubehag.
 Årsakene betennelse språk
 Betennelse papiller språk - er papillitis, årsaken som kan brukes språk skade forårsaket av en kjemisk skade (syre, alkali), feilaktig laget proteser, skarpe kanter eller tannet fiskebein var årsaken.
 I andre tilfeller oppstår papillitis når forskjellige infeksjoner i munnen, slik som karies en komplisert form, eller sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Noen ganger kan det være en manifestasjon av allergiske reaksjoner på tannkrem, skyller munnen for, samt medisiner. Dette nederlaget tale ledsaget av ømhet, rødhet og jevning av overflaten språk, mens det er ingen plakk er brutt og sammenhengende språk.
 I løpet av denne inflammatorisk prosess kan være en brennende følelse på stedet der den traff. Red tungepapiller, avhengig av beliggenhet, kan tyde på ulike sykdommer i indre organer. For eksempel, røde knopper som ligger på tuppen av tungen din, kan du være i sykdommer i bekken organer og rødmet kanten og midten tale annonsere mulig lungesykdom.
 Behandling papillitis
 For vellykket behandling er nødvendig for å eliminere den faktor som forårsaket inflammasjon. Du må snakke med en fagperson som kan ta de riktige avgjørelsene, og som vil bli ytterligere behandling.
 Hvis sopp utnevnt antibiotika, allergi mot medisiner - er disse stoffene avbestilling eller erstattet av passende.
 Ikke gjør uten vitaminer utnevnt senere.
 For lokal administrasjon brukt midler znebolyuyut og redusere betennelse - bad, skylling, salver. Ikke overse kurative tiltak for å bedre helsen til kroppen, slik at tiltredelsen av flere infeksjoner, kan betennelse oppstår i kompliserte former. Derfor, av hensyn til pasientkontakt til tannlegen for å fjerne plakk, tannstein og tannbehandling.  
Forhøyede monocytter i barn
 Mange foreldre bekymrer seg for barn helse, ikke bare prøver å være likegyldig observatør fra utsiden. De vurderes nøye i spesielle medisinske termer, studerer litteratur og mottak leveres fullt bevæpnet. Hvis du mottok resultatene av blodprøver, uavhengig kom til den konklusjon at barnet monocytter økt, så denne artikkelen kan være nyttig for deg.
 Standarder for ytelse for alle aldre
 Først må du forstå deg riktig, eller i det hele tatt forstått i analysen av disse tallene. Dermed vil normen for barn i alderen mulighetene under være følgende indikatorer:
 - Nyfødt - 3 til 12%;
 - Alderen på to uker - 5-15%;
 - Et barn i alderen fra to uker til et år - 4,10%;
 - I en alder av ett til to år - 3,10%;
 - Et barn i alderen 2-12 år - 3,9%;
 - Barn i alderen tolv og eldre - 1-8%.
 Du bør også vite at nivået av økningen i monocytter kan også være forskjellig: absolutte og relative. Det første navnet indikerer at deres totale antallet i hele kroppen mer akseptabelt. Sekund - at antallet mer i forhold til andre typer av hvite blodceller, og på hele organismen - normen.
 Mulige årsaker øke i monocytter
 Begynn å lage prosesser forbedret datasikkerhet kroppen kan følgende sykdommer:
 - Enteritt og ulcerøs kolitt;
 - Sarkoidose, og syfilis;
 - Tuberkulose og brucellose;
 - Sykdommer i viral og sopp opprinnelse;
 - Protozo- sykdommen infeksiøs endokarditt;
 - Revmatoid artritt og polyarteritis nodosa;
 - Systemisk lupus erythematosus natur;
 - Myelogen leukemi og;
 - Hodgkins sykdom;
 - Poisoning (tetrahlorэtanom eller fosfor).
 Det er ikke nødvendig at barnet en av de ovennevnte alvorlige sykdommer. Legg merke til at årsaken kan også nylig flyttet smittsomme sykdommens art (og observere residual virkning når antallet av monocytter er rett og slett ikke er normalisert) eller kirurgi (som ikke er et alvorlig problem).
 I tillegg er det sannsynlig å øke antallet av monocytter, omtrent ti prosent av den tillatte verdi, på grunn av skade, tann utbrudd (kompleks), inflammasjon av riper og lignende. Hvis du ikke ser noen merkbare endringer i atferd eller barnets tilstand (høy feber, hoste, slapphet, døsighet, mangel på matlyst, blekhet, kvalme, frysninger, etc.), så er det ingen grunn til å bekymre seg. Men slapp helt av før morgenen av trinnene som må gjøres - på.
 Dine første skritt
 Først av alt, uten noen videre handling fra din side, må du komme til legen, som utnevnte analysen. Hvis han la merke tilstedeværelse av forstyrrende faktorer, oppnevne ytterligere passasje mer detaljert analyse, som må vise at det har betydd at blod monocytter i barnet overstiger den tillatte maksimums.
 Etter gjennomføringen av analysen eller umiddelbart nødvendig behandling er oppnevnt eller oppnevnt av andre studier (hvis ikke årsaken til forhøyede nivåer tilgjengelig).
 Den mest nyttige tiltak fra foreldre forbli rolig, ikke få panikk og raskt ta alle designede tester.
 Hvis du er i tvil om kompetansen til en bestemt lege, ikke utsette barnet selv-behandling, bør du kontakte lege for flere råd.  
Яндекс.Метрика