Kopping massasjeVåre bestemødre visste om et fryktelig ord som "appelsinhud"? Selv om begrepet har eksistert siden det nittende århundre, som spredning av dette fenomenet ikke ble observert da. Men nå som vi er mindre sannsynlig å få opp med koselige stoler, mindre tid på dansen, og ofte ta smørbrød til lunsj - en storskala fenomen. Konsekvensene av denne livsstilen er et stort problem for kvinner. Videre vil dette problemet ikke bare kjemper veldreide damer, men ofte gjør skinny jenter.
Hvor mange måter å bekjempe cellulitter måtte prøve det er bare anbefalinger har ikke hørt om henne; Men uten tvil den mest effektive metoden for å bekjempe cellulitter vakuum massasje kvinner finner og nylig utvidet kopping massasje kotorыydostupen enhver kvinne, det er ikke så dyrt, men bringer kvitt effekten av "appelsinskall". I tillegg har denne massasje kan gjøre hjemme, må du kjøpe spesielle massasje krukker (de kan kjøpes på apotek) og anti-cellulitt olje.
Til dags dato har denne prosedyren fått verdensomspennende rykte som et ekstremt effektivt verktøy i kampen mot cellulitter. Handling vakuum fremmer effektiv oppmykning fett også forbedrer lymfe og blodsirkulasjonen i problemområder. I tillegg er denne prosedyren gjøres hjemme ikke forskjellig fra salongen, fordi det er veldig enkelt å gjøre. Hvis du følger noen viktige punkter veldig snart være i stand til å se konkrete resultater. Regelmessig massasje kopping prosedyre i stand til å tone opp musklene stramme og gjenopprette hudens elastisitet. Hvis du trenger å justere konturene av kroppen din, så kopping massasje - dette er hva du trenger.
Hvordan kan kopping massasje uten spesialist?
Selvfølgelig, ideelt sett, slik prosedyre gjøres best sammen med en venn som har klart å mestre teknikken av bevegelse. Enig, fordi mye mer behagelig avslappet løgn, ikke å sette innsats noen god musikk og bare føle bevegelsen av bankene gjennom kroppen. Men hvis du ikke kan bruke noens tjenester, er det mulig å gjøre denne prosedyren selv.
Du må først varme opp og strekke på bena, bekken og hofter hender fra fingertuppene og på vei opp. Glatter og utøve Den vedvarende gni og pohlopыvayte problemområder. For å oppnå et godt resultat bør være grundig varme opp - ikke vær lat.
I denne prosedyren må bruke spesialolje for cellulitter. Du trenger bare en liten mengde olje for å sikre enkel skyve Banker og maksimal effekt. Bank feste direkte til hudoverflaten, deretter trykker litt på toppen, og skaper et vakuum, og banken prysmokchetsya lett.
Massasje bør starte fra bunnen, sakte på vei opp. Bevegelsen skal være annerledes: sirkulære, opp og ned, sikksakk, ryggen rett, sirkulær. Det blir ofte glemt at banken skal bevege seg smidig, lett å skli. Hvis du bare ikke fungerer, lette trykket på huden, la luften. Mange klager over at utgangspunktet denne prosedyren er svært smertefullt. Men vær tålmodig, resultatet er verdt det. Begge dine vakre ben og hofter massasje for 30 - 40 minutter. Har kopping massasje hjemme, samt profesjonell massasje, trenger du ikke mer enn tre ganger i uken. I dette tilfellet er det bedre ikke å skynde seg, fordi akselerert prosessen vil slå tilbake. Hele løpet av denne massasje er designet for tjue prosedyrer.
Virkelig unngå blåmerker?
Dessverre, som sårhet og blåmerker etter en massasje - det er ikke uvanlig, men ikke bare jenter vыterpyat å lykkes. Også, mye avhenger av teknikken. Hvis du tar deg tid til å gjøre moderat og nøye lytte til opplevelser av smerte kan unngås. Riktig cupping massasje vil gi en følelse av varme, svie og mild smerte. En skade - en bivirkning. For å unngå dem, rett foran massasje, varme huden godt håndbevegelser. Det viktigste - lytt oppstår som følge av smerte - bare løsne fangst banker, ta mindre hud, slow motion.
Når kan jeg forvente effekten?
Selvfølgelig, etter den første prosedyren noen effekt du vil ikke merke, men vær tålmodig og vedvarende. Resultatet tok ikke lang tid: 10 vil han være den prosedyre som vil være en anledning for glede. Og hva en velsignelse! Endelig kan du vise dine ben på stranden, nyter beundring av menn.
Er det noen kontraindikasjoner å massere kopping?
Denne type massasje, så vel som hvilken som helst annen, har sin kontraindikasjoner. Du kan ikke gjøre massasje, hvis du har en svulst trombe. Vaskulær nettverk av legger og lår - som en kontraindikasjon å massere kopping, siden du kan forstørre dem. Det er tilrådelig å konsultere før om sikkerhetsprosedyrer denne massasje for kroppen din.  
Tyttebær i svangerskapet

 Vel, som ikke liker tranebærjuice? Det finnes knapt en person som ikke er kjent med tyttebær. Alt vi vet om sine medisinske egenskaper og bruke tyttebær i folkemedisinen.
 Under graviditet, kvinner er naturligvis begynne svært oppmerksomme på kostholdet sitt og sett av produkter, som brukes i mat. Derfor kan det oppstå spørsmål om ikke skadelig tranebær under svangerskapet.

 Nyttige egenskaper tranebær vitaminer


 Helbredende egenskaper av tyttebær kan være oppført på ubestemt tid. Tyttebær er så rik på vitaminer og mineraler, er det vanskelig å finne selv hennes produkt. Men det mest verdifulle i tyttebær - et høyt innhold av vitamin C og flyktige. Tilstedeværelsen av slike stoffer gir tyttebær kraftige anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper.

 Tranebær og graviditet


 Bare det faktum at tyttebær er utrolig rik på vitaminer, noe som gjør det til et flott for gravide.
 Den vanligste sykdommen blant gravide kvinner - en sykdom i nyrene og urinveiene. Og i behandling og forebygging av disse sykdommene tranebær er uovertruffen. Det viser seg at tranebær hindrer bakterier fanget i veggene i mage og blæren. Fordi tranebær glass dag er nok til forebygging av sykdommer så som cystitt, uretritt og pyelonefritt. I tillegg kan de gastrointestinale og renale sykdommer tyttebær erstatte antibiotika, som også er viktig for gravide
 Tranebær er også brukt til å behandle åreknuter og høyt blodtrykk. Disse to sykdommene, som er utsatt kvinner under graviditet.
 Men det er ikke alt. Tranebær er involvert i en slik viktig for gravide kropp prosesser som metabolisme av folsyre og jern, samt styrker blodkar.
 Cranberry dreper bakterier selv i munnen, og dermed redusere risikoen for tannsykdommer.
 Som du kan se, er tranebær under graviditet et must.

 Kontraindikasjoner for tranebær i svangerskapet


 I tyttebær er kontraindikasjoner mot graviditet. Det bør ikke spises i løpet av forverring av magesår, inflammatorisk tarmsykdom, lever og mage.  
Nyttige egenskaper Lychee
 Overflod av eksotiske frukter fra fjerne land er umulig å overraske. På hyllene finner du ikke bare de vanlige bananer og appelsiner, men mange fortsatt sjelden frukt med ukjente navn. Og til tross for alt dette eksotiske variasjon, ikke kan ta hensyn til en slik frukt som Litchi nyttige stoffer ble kjent fra antikken.

 Frukten av en tropisk tre med samme navn, Litchi sin form ligner en liten plomme, dekket med tubercles tøff hud sådd med rødt. Litchi er regnet hjemland Kina: ikke for ingenting at denne frukten kalles ofte "kinesisk plomme". Gelatin-aktig hvitt kjøtt med en lett blomsterduft omgitt av et ganske stort ben. Eier en delikat sur-søt smak, disse fruktene er svært populær i asiatiske land hvor de er dyrket. De klamret seg til å smake og europeere fra utlandet poznakomyvshymsya nyhet tilbake i XVII århundre.
Nyttige egenskaper Lychee


 "Kinesisk plomme" brukt i matlaging og kringle sak, hermetisert, tilberedt med hennes drinker. Men ekte gourmeter hevder at disse fruktene er best spist fersk. Nyttige egenskaper Lychee kan ikke skape noen tvil. Dette er virkelig en lagerbygning av sjeldne sporstoffer, vitaminer og andre verdifulle stoffer.

 De som lider av hjerte- og karsykdommer, Litchi inkludere i kosten er viktig. Fordi disse frukter inneholder en masse av kalium og magnesium, og disse sporelementer som inneholdes i dem, forbedre hjerte og en meget gunstig effekt på blodkar. Regelmessig bruk bidrar til å bekjempe Litchi "dårlige" kolesterolet, og er en utmerket forebygging av aterosklerose.

Nyttige egenskaper Lychee


 Store fordeler "kinesisk plomme" og bringe anemi. Rekord jerninnhold i en vellykket kombinasjon av B-vitaminer bidrar til å øke nivået av hemoglobin. Litchi kan og bør spise dem som er bekymret for leveren, mage, tarmer, bukspyttkjertel. Disse fruktene normalisere fordøyelsen, og de inneholder kostfiber - utmerket forebygging av forstoppelse. I moderasjon Litchi nyttig for diabetikere fordi det hjelper å opprettholde normale blodsukkernivået.

 I massen av Litchi mye kalsium og fosfor, som er nødvendig for å forebygge rakitt for sterke bein og tenner. Derfor anbefaler leger å gi disse deilige frukt og healing til barn.

 Litchi metter raskt. Det er verdsatt av de som sliter med overvekt. Nok til å spise noen "kinesisk drain" til maten og den mest alvorlige hungersnød er beroliget. Risikoen for påfølgende overspising mens ganske kraftig redusert.

 Nylig, en interesse i litchi frukt, som et produkt som beskytter mot kreft. De inneholder olyhonol - verdifulle stoffer med antioksidant og antivirale egenskaper, hindrer dannelse av ondartede svulster. Østlige medisin er eiendommen av medisinsk frukt kjent siden antikken. Litchi kombinert med sitrongress har lenge blitt brukt av kinesiske leger til å behandle kreftpasienter.

 Man kan ikke nevne kanskje den mest kjente egenskaper Litchi. Denne fantastiske frukten har en sterk tonic effekt. Litchi juice ikke bare slukker tørsten, det gir mot, raskt gjenopprette kraft. Det ble observert av de gamle orientalske leger som dessuten anses Litchi sterk afrodisiakum. Kineserne kaller Litchi til som "gleden ved å gi liv", og det er sant selv om!


Яндекс.Метрика