Koronar hjertesykdom: viktige detaljer
 Dessverre er kardiovaskulær sykdom i dag mye yngre. Derfor, flere og flere mennesker er interessert i hva som er koronar hjertesykdom, hvordan det manifesterer og hvordan behandles.
 Kort beskrivelse
 Enkelt sagt, koronar hjertesykdom (for eksempel forkortet navn) - en skade på hjertet, dvs. hjertemuskelen som oppstår på grunn av en viss ubalanse mellom blodstrøm og hjertemuskel behov. Således er det flere stadier av sykdommen. Det angina, hjerteinfarkt (som kan resultere i innledende hjertestans) og postinfarction cardio. Selv om de varierer i alvorlighetsgrad, hvis ikke gi dem riktig oppmerksomhet, vil koronar hjertesykdom fremgang raskt.
 Risikofaktorer
 Det er omstendighetene som utviklings koronar hjertesykdom mer sannsynlig. Dette er risikofaktorer, og opprettholdelse av alder. For menn er den nedre grensen bare 45 år for kvinner - 55 år.
 Årsakene til koronar hjertesykdom består i det faktum at på grunn av aldersrelaterte forandringer i den indre membran av arterier oppstår kolesterol avleiringer. Over tid, disse forekomstene vokse, og dette kompliserer blodtilførselen til hjertemuskelen. Så kan utvikle angina.
 Blant de risikofaktorer bør identifiseres som arvelighet (sannsynligheten for sykdom er høyere i de hvis slektninger hjerteinfarkt). Det finnes andre faktorer. Disse dårlige vaner (inkludert røyking), fedme, hypertensjon (høyt blodtrykk), høy grad av såkalte "dårlige" kolesterolet. Sistnevnte er mer viktig for legen forholdet kolesterolet "dårlig", og "god".
Koronar hjertesykdom: viktige detaljer
 Mystisk kolesterol

 Det bør bemerkes at dette stoffet i kroppen er viktig. Tross alt er det involvert i dannelsen av visse hormoner syntese av vitamin D, er en del av cellen. Faktisk i medisin laget to spesielle vilkår. Denne high-density lipoprotein (konvensjonelt kalt "gode" kolesterolet) og low density lipoprotein (og dermed en "dårlig" kolesterolet). Første nivå må være minst 40 mg / dl, andre nivå - hver person fastsettes basert på individuelle prestasjoner. I alle fall resultatene av tester en lege kan diagnostisere ubalanse lipoproteiner og risiko for koronar hjertesykdom.
 Hvordan å gjenkjenne IBS?
 Symptomer på koronar hjertesykdom er ganske bestemt. Først av alt, det er en smerte i brystet. Det kan også forekomme i form av ubehag eller ubehag at en person opplever under eller etter trening, turgåing. Også, kan smerter oppstå i kaldt vær, og i øyeblikk av angst. Et annet urovekkende symptom er kortpustethet, som noen ganger kan oppstå selv av seg selv, uten smerter. Dessuten er denne tilstanden ofte ledsaget av rask eller uregelmessig hjerterytme.
 Symptomer på IBS er ikke så opplagt. Noen ganger viser de opp etter måltider - i form av smerte, minner mer om dårlig fordøyelse. Karakteristisk for sykdommen og fremveksten yrradyruyuschyh smerte, at disse følelser vises ikke bare bryst, men også på baksiden.
 Funksjoner angina
 Angina er karakterisert ved beslag. De kan være av varierende intensitet og vises i en rekke situasjoner, ikke nødvendigvis etter trening eller stress. Hvis det er smerter etter en slik tilstand, bør personen umiddelbart sikre fred. Dermed tar nødvendige medisiner. Men hvis angrepet gjentas etter en stund, bør du søke legebehandling.
 Har hjerteinfarkt
 Myokardialt identifiseres ved en sterk og langvarig smerte i midten av brystet, noe som er nesten umulig å fjerne ved medisinering. Noen ganger er det sterke smerter i venstre hånd eller underarm. Det er tider når et hjerteinfarkt i de tidlige timer av inntektene jevnt, men det er fortsatt ganske sjelden. Menneskelig hud er blek, kald fuktig å ta på. Pulsen er svak, men noen ganger akselerert. Det samme gjelder for blodtrykk som det kan være høy og lav.
 Det bør bemerkes at denne sykdommen er innledes peredinfarktnomu periode. Denne varighet varierer fra noen få minutter opp til 15 måneder. Så noen symptomer på sykdommen grunn til alarm.
 Diagnosen
 Selvfølgelig, legen før diagnose, sensor. Den klassiske metoden - det EKG. Men det er ikke informativt fordi bare detekterer tilstedeværelsen av sykdommen, men ikke hvor mange ble drept celler av myokard. Det er vanligvis kombinert med andre forskningsmetoder. Spesielt kan det være ultralyd. I tillegg holdt koronohrafiyu. Det definerer staten av fartøyene som fôrer hjerte. Denne undersøkelsen avslører tilstedeværelse av angina, multiple lesjoner av arterier og så videre. Det er obligatorisk å gjennomføre sin aortokoronarnыm bypass, som er rettet mot å normalisere blodsirkulasjonen rundkjøring måte (i tilfelle nederlag mer enn tre arterier).
Koronar hjertesykdom: viktige detaljer


 Hvordan å behandle koronarsykdom?
 Behandling av sykdommen avhenger hovedsakelig av dens kliniske former. For eksempel myokardialt infarkt og angina ved bruk av forskjellige metoder. Således er det viktig for pasienter med angina i samsvar med en spesiell diett, regelmessig anordne faste dager. Preferanse skal gis vegetabilsk olje, frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt. Forbruket av egg bør reduseres til 2-4 egg i uken. I kornmåltider er bedre ikke å legge olje. En anbefalt grønnsaker separat fra kjøtt til å lage mat, fordi ellers absorbere de mer fett. Hjerteinfarkt restriksjoner er enda strengere. Det er nødvendig å begrense væskeinntaket til å ikke øke belastningen på hjertet. Det anbefales også å redusere saltforbruket.
 Spesiell oppmerksomhet bør vies til å utøve. I nærvær av sykdommen er det nødvendig å begrense perioden for rehabilitering og gradvis øke på grunn trening hjelper riktig blodsirkulasjon.
 Som for legemidler, er det spesialdesignede narkotika. Noen av dem er rettet mot behandling av hypertensjon. Mer hjelp avlaste angrep - for eksempel ved bruk av nitroglyserin for angina, og dens spray former er raskere enn tabletter. Men validol angina drikke ikke anbefales fordi det virker langsomt og dette kan slippe den tid som er nødvendig for å lindre spasmer. Det samme gjelder for stoffer som Corvalol og papaverin. Nitroglyserin og hjerteinfarkt ta. Også, ankomst av "førstehjelp" anbefaler å drikke acetylsalisylsyre, som hindrer utvikling av blodpropp. Alle andre medisiner kan være foreskrevet av en lege, som en del av adjuvant behandling.
 Nåværende behandlinger
 Hjerteinfarkt er nå også brukt ulike metoder som involverer kirurgi. Det kan være så koronar bypass kirurgi og angioplastikk, utviklet på 1960-tallet. Som sådan operasjon i dette tilfellet er ikke gjort. Etablert i arteriene "plakk" som om knusing ved hjelp av en spesiell beholder, som innføres i beholderen nesten uten kirurgi (mikroskopisk snitt gjennom huden). Hensikten med noen av disse prosedyrene - etablere normal blodtilførsel til hjertemuskelen.
Hvordan fjerne plantar vorter
 Plantar warts er forårsaket av humant papilloma virus, kan de utsette mennesker smertefull test i bevegelse. Noen ganger de ikke responderer på behandling, vokse og blø fange sunn hud på såler. I slike tilfeller oppstår spørsmålet hvordan du fjerner plantar warts.

 Hva gjør du når dannet plantar vorte?


 Plantar warts er strengt forbudt å fjerne deg selv. Eventuelle forstyrrelser kan føre til skade på huden av foten, et sår zahnoytsya, den samme vorte i stand til å utløse dannelsen av svulster vokser enda mer.
 Når dannet plantar vorte, ta kontakt med hudlege. Legen vil foreskrive histologiske analyse vorter og anbefale en måte å bli kvitt. Det samme bør gjelde for podiatrist for råd som plantar vorter indikerer tilstedeværelse av flate føtter.

 Hvordan fjerne plantar warts for alltid?


 Vanligvis er tilordnet behandling med hydrogenperoksyd, salver (ftoruratsylovoy eller kolhamynovoy), salisylsyre. Disse medikamentene fjerne det øverste laget av huden og ødelegge vorte. Også stille interferon, som føres inn i huden, hvor de dannet en vorte.
 Hvis alle de ovennevnte metoder ikke hjelper, kan du fjerne en vorte kirurgisk. Og for dette må vi se en spesialist, som finner "hovedkort" og forlate. Etter fjerning av hoved vorter, som genererer andre, vil alle de andre gå alene.
 Du kan oppsøke lege hvordan å fjerne plantar warts, som er de mest hensiktsmessige metoder. Det er flere måter å fjerne - med flytende nitrogen, electrocautery, laser, radiobølger, eller skraping. Alle disse prosedyrene er smertefritt.
 Etter fjerning av vorter vises små arr, må vi være forberedt på å få tilbakefall. Leger, dessverre, ikke garantere at dette stedet kommer en ny vorte.
 Men disse metodene hvordan du fjerner plantar vorter grunnleggende, og det er ingen annen. Hvis vorter dukke opp igjen, vil alle prosedyrer gjentas. Du må ta vare på kroppens motstand for å hindre en gjentakelse. I kosten bør inneholde mat med masse vitaminer og jern. Samt multivitamin drikke.  
Яндекс.Метрика