Korrigering av negler - detaljene og hemmeligheter
 Våre negler daglig utvidet ni millimeter. Alle jenter og kvinner som utrolig vakre lange negler er den økende grunn til å vite at spiker korreksjon bør være betimelig. Den eneste måten hendene vil alltid se velstelt og ryddig. Ikke altfor lenge kan ikke utføre korreksjon, som mellom skjellaget og utvidelsen vil være en del av sonen, noe som vil være godt synlig naturlige neglen.
 Hvordan lage en korreksjon negler for første gang? Det må være etter forlengelse av ikke mindre enn to uker hvis ingen skade eller delaminations, men ikke senere. Hele prosessen vil ta en til to timer, så har tenkt på forhånd denne prosessen, velge riktig tidspunkt når du har mindre sjanse for uforutsette situasjoner.

 Korrigering av negler - vanlig prosedyre


 Ikke alle kvinner som tør å spikre design ved hjelp av utvidelser til å innse at deres fremtidige liv vil gå på en streng tidsplan. Det er ikke avsatt negler ser vakker, hvis ikke respektert planlegge besøk til salongen. Masters sterkt anbefalt korreksjons negler bør være regelmessig, slik at den ikke overstiger tre uker fra den siste lignende fremgangsmåte. Du bør holde en dagbok, som vil vare dato spesifisert transformasjon negler. Det anbefales umiddelbart etter hvert besøk til salongen for å spille inn den neste korreksjon.
 Men noen kvinner prøver å gjøre så lite som mulig korreksjon, ettersom det er ikke billig service, og de ønsker å redusere kostnadene. Faktisk viser det seg motsatt resultat: etter tre eller fire uker uten negler ser fryktelig korreksjon:
 •  vises for stort område av spiker, ikke dekket materiale;

 •  noen stykker av kunstige negler grundig skadet;

 •  peeling, blir luften mellom det naturlige og kunstgress bakken, noe som kan føre til dannelse av sopp - en alvorlig sykdom som ikke er så lett å herde.


 •  En kvinne som har besluttet å utsette den planlagte prosedyren som korrigering av spiker forlengelse, kan ikke egentlig spare penger. Det vil være mindre sannsynlighet for å delta på master, men noen slike besøk vil koste henne mer, fordi denne tjenesten ikke har en fast rente.

   Det avhenger av hvor mye materialer som brukes til arbeid og tid for denne korreksjonen. Regelmessige Korreksjon negler når de ikke har tid til å grundig ødelagt og løsner, ikke kostbart, som et resultat av master vil indikere en meget høy kredittbeløpet, i forhold til den du må betale etter en lang pause mellom korreksjon.

   Korreksjon gel negler


  Korrigering av negler - detaljene og hemmeligheter
   Korreksjon Nail Gel begynner med deres forberedelser for prosedyren. Det er gjort meget lik kapasitet. Prosedyren består i å fylle gel spiker den delen der det ble sett naturlig del. Med negleplaten er fjernet dekorative lakk lag, znezhyryuyutsya de. Tidligere spesialutstyr vypylyuyetsya utvidelse av området til hvor grensen mellom den gamle og nye lag med gel.
   God Master ideelt velge farge gel til skillelinje er ikke påfallende, danner et vakkert natur konveks form. Men dette er ikke det viktigste, første korreksjon gel negler bør gjøres veldig nøye. Det er ikke rom for slurvete arbeid, som det vil tjene utviklingen av spiker infeksjoner.
   Hvis kvinner har et ønske om å endre farge eller form av gel negler, i dette tilfellet, ikke korreksjon, og den nye utvidelsen, som vil være mulig bare etter inngrepet fjerne gamle gel negler. Denne "stress" er ikke i det hele tatt bra for neglene, så forhånds beregne fordeler og ulemper.

   Korreksjon akryl negler


  Korrigering av negler - detaljene og hemmeligheter
   Med økende gel negler og deres korreksjon på absolutt ingen ubehagelig lukt som følger med akryl negledesign. Kvinne med allergi vil ikke overføre lukt akryl, men for mange kvinner, er det ingenting bedre enn akryl, fordi dette holdbart materiale gir tilnærmet ubegrensede muligheter for den mest fantastiske negledesign som vil se på dette utrolig naturlig. Hvis akryl negler lei, prosedyren for fjerning rask og helt smertefri i motsetning gel belegg.
   Korrigering av negler akryl - Ikke en vanskelig prosedyre, har hver master sine hemmeligheter som bidrar til å gjøre dem til å fungere mest kvalitet. Pros dele spissfindigheter i sitt arbeid, men har lenge observert: det er ingenting bedre enn analysen av våre egne feil.
   Du kan ikke ignorere noen skritt i å korrigere alle bevegelser må være rask, men nøyaktig. Dyktige håndverkere foretrekker å umiddelbart gi tilstrekkelig spiker form korreksjon som akryl negler - rask prosess: akryl tørker i friluft i fem minutter.

   Korrigering av negler hjemme


   Hvis du har et ønske om å lære prosedyren negler, bør du starte den med akryl negler, eller snarere deres korreksjon. Ønsket om å gjøre utrolig vakker manikyr egne mange jenter til å studere teknologi gjør arbeidet med akryl fordi det ikke trenger å ha bestemt utstyr.

   Korrigering av negler hjemme krever:


 •  Akryl:

 •  akryl væske for å oppløse;

 •  for væske kopling;

 •  børster;

 •  satt pollen;

 •  obezzhyryvayuscheho midler.

 • Korrigering av negler - detaljene og hemmeligheter
   Alle disse materialene må oppsummere lik ca 3000 rubler. Kjøp dem i spesialforretninger. Altfor stor mengde tilsynelatende svært raskt lønne seg, som et sett for å jobbe med akryl vil vare lenge.
   Hvordan lage en korreksjon negler som en profesjonell jobb? Først av alt må vi være tålmodig, ikke en gang men mange ganger for å se veiviseren før du begynner å gjøre det selv. Alle tiltak må være ryddig mot huden gjorde ikke falt. Akryl mosaikk bør ikke hastverk med å starte polering til tørr. Du må ha forskjellige polering neglefiler, har ikke spart på kjøpet.
   Hvis du bestemmer deg for å lære korreksjon negler, har du en ansvarlig tilnærming til denne prosessen. Det bør være en god tilnærming, og det kan læres på kurs. Du kan forhandle med en spesialist kjent for deg, ga han en master class. Brukt pengene vil ikke være bortkastet, fordi du vil få verdifull kunnskap om negledesign.  
  Høst negledesign
   Denne gangen som høsten hver person sin egen. En liker det, andre føler seg deprimert i løpet av denne perioden. Men nesten høstlig naturens skjønnhet later ingen likegyldig. Det samme vil fange og høst negledesign. Denne unike manikyr, som skal lære å gjøre for å lage din egen unike måte. Men før du begynner design, er det nødvendig å vite hvilken farge lakk og maling vant til det og hva er trendene.

   Høst manikyr design - farge


   Å utføre manikyr som avbildet høst negledesign, er det nødvendig å bruke bestemte farger. La dem.
 • Høst negledesign
   Anses mest presserende høst blå tone. Den beveger seg sømløst fra sommer til høst trender. Du kan også velge nyanser: blekk-blå, grå-blå, lyse blå, aqua. Relevans er anbefalt å legge til en liten perle.

 •  I høst bladene skifter farge, så gjør manikyr i passende farger: sjokolade, mørk oransje, brun, karamell, lys brun, rød, mørk oransje.

 •  Høst negledesign er ofte utført i mørke farger.

 •  At feiringen kan brukes lilla farge.

 •  Også egnet for høst og saftige fargetoner, som minner om den varme årstid - blek rosa kirsebær, fersken, appelsin, bringebær, sitron gul, gressgrønn.

 •  For konservative tilnærming jenter Graphite neglelakk farger av middels lengde.

 •  Høst negledesign - motetrender


  Høst negledesign
   Hver sesong, designere tilbyr ny samling av klær og skape trender makeup frisyrer. Og de viser også mote farger og lakk manikyr. For alle disse damene se å matche bildet av stilig jente. Lykken er et viktig tilbehør som folk rundt hele tiden ta hensyn.
   Så hva vil høsten 2013 negledesign? Selv om høsten ikke har kommet ennå, men designere begynner å komme opp med motetrender manikyr. Naturligvis, forblir den første regelen uendret - for å endre bilder. I dette tilfellet, selv om hun ikke forandrer garderobe, vil det fortsatt se annerledes ut.
   Høsten er den gjennomsnittlige lengden på neglene fasjonable, ønskelig at de er naturlig, mot utvidelsen stylister negler. Som for manikyr, bør du ikke bruke tinsel og andre dekorasjoner.

   Høst tema design negler, som forrige sesong, fortsatt populære. Blant blomster manikyr gjelde følgende: mørk blå, myr, brun, kirsebær, grå, svart. Mulig rød farge og metallisk glans, men du bør velge bare dempede nyanser.

   Høst Nail Design - varianter


   Design av "duskregn"


   Dette manikyr er mer egnet for nail forlengelse. Du må først forberede negleplaten, noe som gir den form og kutte av skjellaget. Deretter bruker du en gjennomsiktig base med glitter i to lag. Mørk akrylmaling eller lakk maling på den frie kanten av neglen som en sirkel skyer. Før tegning tørker, til limet tørke overflaten glans å få en provisorisk regn. Top høst utforming spiker forlengelse deksel fiksativ.

   Design "Autumn Leaves"


  Høst negledesign
   Dette er en av de enkleste alternativene faller manikyr er gjort det i en halv time. Platen påføres klarlakk. Da er det nødvendig å fastsette særskilte sjablonger designet for fransk. Gratis kant malt gylden farge. Når det tørker, forsiktig rense sjablonger. Svart akrylmaling i hjørnet av neglen male tre kronblad strukket lengde. Deretter slippe på vanlig papir gull lakk. Penselverktøyet dukkert i maling og blader i midten. Når bildet er tørt, maling på plate med gull glitter male noen regndråper. I hjørnet av bladet anbefales å holde seg umiddelbart. Nail Design høstløvet fikse to lag med klarlakk.

   Design "Bright Flowers"


  Høst negledesign
   Dette manikyr er ønskelig å gjøre på lange negler, noe som gir dem en rektangulær form med lett avrundede kanter. Hver spiker makeup trenger ulike farger som avbildet høst negledesign. Nær bunnen av neglen pålegge ett stykke og Fimo blomster Fimo. De feste med lim eller enkel overlay på den våte malingen. På den frie kanten skal lage en spredning av gull glitter. Etter den første malingen er tørr, er det nødvendig å sette ett eller to lag av samme farge.
   Manikyr med høstmotiver kan gjøres ikke bare i høst, men på et annet tidspunkt på året. Han minner en lysstyrke på farger denne perioden. Lær denne designen er ikke vanskelig, det viktigste å starte med enklere versjoner og regelmessig mosjon.
  Яндекс.Метрика